8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢بازیگر گاندو حقایقی از آمریکا گفت که غربزدهها جرأت بازنشر آن را ندارند
🔹فیلیپ ساپرکین: سال 1996 که من رفتم آمریکا بنزین 59 سنت بود و حقوق ساعتی 7 دلار و 75 سنت؛ امروز بنزین 6 دلار است و حقوق کارگر 9 دلار و 95 سنت!
🔹یک سال قبل از اینکه به ایران بیایم، سکته کردم، سه روز بستری شدم و 50 هزار دلار خرجم شد و چون توانایی پرداخت نداشتم، اعلام ورشکستگی کردم!
🔹و این فقط مشکل من نیست مشکل میلیونها آمریکایی هست
ـــــــــــــــــــــــ
کانال خبری بیسیم چیِ انقلاب ↙️
🆘@seedairan
🔰 جنگ #اوکراین اثبات کرد سازمان ملل، شورای امنیت، صندوق بینالمللی پول، #فیفا، کمیته ملی المپیک، فدراسیونهای ورزشی، سازمان تجارت جهانی، کنوانسیونها، شورای حقوق بشر و در یک کلمه سازمانهای بین المللی توهمی بیش نیستن و تماما در وقت نیاز بعنوان بازوهای امریکا عمل میکنن
ـــــــــــــــــــــــ
کانال خبری بیسیم چیِ انقلاب ↙️
🆘@seedairan
🔰 دافعه جنگ سخت؛ جاذبه جنگ نرم!
✍ محمد ایمانی
🔹 جنگ سخت (نظامی) عموما نفرت انگیز است و به عنوان تجاوز محکوم می شود. اما وقتی همین تجاوزگری به شکل نرم (رسانه ای-فرهنگی) در می آید، نه تنها دافعه ای بر نمی انگیزد، بلکه غالبا از سوی قربانیان استقبال هم می شود.
🔹 غرب به مدت دو دهه، سرگرم جنگ نرم و دستکاری پنهان در اوکراین بود. بدون جنگ نرم، امکان نداشت آمریکا موفق به ترتیب دادن کودتای مخملین شود، یا از بازیگر مجموعه کُمدی "خادم ملت"، رئیس دولت بسازد و به قیمت قربانی کردن منافع مردم اوکراین، اقدام به چیدن پایگاه های نظامی و جاسوسی در مرز روسیه کند.
🔹 جنگ نرم برای ما و همه ملت های با شعور دنیا موضوعیت دارد و باید درست و دقیق رد یابی شود.
💬 رهبر انقلاب، سوم آذر ۱۳۹۵ در این باره فرمودند: «جنگ نرم، خیلی خطرناکتر از جنگ سخت است. در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند [ولی] روحها پرواز میکنند و می روند به بهشت. در جنگ نرم، اگر خدای ناکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، روحها میروند به قعر جهنم؛ لذا این خیلی خطرناکتر است».
💬 ایشان همچنین ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ متذکر شدند «یکی از اجزای مهم #قدرت_نرم جمهوری اسلامی، بیاعتمادی مطلق به قدرتهای سلطهگر و در رأس آنها آمریکاست و این بیاعتمادی باید روز به روز گسترش یابد. متأسفانه برخیها حاضر نیستند این بیاعتمادی را قبول کنند و اگرچه به زبان میگویند آمریکا دشمن است اما احساس واقعی بیاعتمادی به آمریکا در آنها وجود ندارد... عقلانیت اقتضاء میکند نسبت به کسانی که دشمنی خود را آشکار کردهاند، بیاعتمادی مطلق داشته باشیم».
💬 مقتدای انقلاب ۲۱ مهر ۱۳۹۴ در دیدار مدیران رسانه ملی هم خاطر نشان کردند: "جنگ نرم برخلاف جنگ سخت، آشکار، قابل فهم و ملموس نیست و حتی در برخی موارد، طرف مقابل، ضربه خود را میزند اما جامعه هدف، دچار خواب آلودگی و عدم احساس حمله است. جنگهای سخت معمولا موجب برانگیخته شدن احساسات مردم و ایجاد وحدت و انسجام ملی میشود در حالیکه جنگ نرم، انگیزههای مقابله را از بین میبرد و زمینهساز ایجاد اختلاف نیز میشود".
🔹 فضای رسانه ای و مجازی، یکی از معابر مهم در جنگ نرم و شبیخون دشمن است. بنابراین، همه آنها که نسبت به قلمرو حاکمیت ملی غیرت دارند، باید نسبت به این دست درازی، حساسیت مضاعف نشان دهند. رخوت و کرختی نسبت به عملیات دشمن، علامت شبیخون زدگی و قربانی شدگی است.
ـــــــــــــــــــــــ
کانال خبری بیسیم چیِ انقلاب ↙️
🆘@seedairan
🔹 "جاهلیت مدرن" یعنی در یک روز، آمریکا، اروپا و سازمان ملل، روسیه را به دلیل تهاجم به اوکراین محکوم میکنند و در همان روز، یمن را به دلیل مقاومت در برابر تجاوز آل سعودی و هم پیمانانش تحریم میکنند.
این مرحله از نفاق و پررویی در "عصر جاهلیت" حتی برای ابوسفیان و ابوجهل هم قفل بود.
✍️ سیدنظام الدین موسوی
- - - - -
🔹 حدودا ۷ ساله یمن با بدترین شرایط زیر آتیش سعودیاست و صدا از یک نفر در نیومد حالا از سازمان ملل بگیر تا سلبریتیها همه دارن اظهار ناراحتی میکنن و نگران چشم آبی اوکراینیها شدن. بیشرفا این ۷ سال کجا بودین؟ زن و بچه یمنیها آدم نبودن و نیاز به کمک نداشتن که لالمونی گرفته بودید؟
✍️ سیدعلی عابدی
- - - - -
🔹 وزیر دفاع اوکراین در حالیکه ارتش روسیه چهار روزه به پایتخت اوکراین رسیده حرف از مقاومت میزند:))
چیزی که مشخصه اینه که غربی ها حتا تصوری هم از مفهوم #مقاومت ندارند و وسط جنگ هم استندآپ کمدی میکنند.
مقاومت یعنی مردم یمن که ۷ سال است با دست خالی جلوی ۲۰ کشور دنیا ایستادند ...
✍️ سید هانی هاشمی
- - - - -
🔹 حاجی ولی جدی جدی توی یمن نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر بیگناه کشته شدند و دنیا حتی اخم هم نکرد، مدیا چیکار میکنه با آدم!
✍️ MoienGraph
- - - - -
🔹 جهاد تبیین یعنی یه لشکر رسانه ای اعزام کنید یمن تا ظلم ظالم و مظلومیت مظلوم رو به گوش جهان برسونیم.
✍️ مهدی انصاری
ـــــــــــــــــــــــ
کانال خبری بیسیم چیِ انقلاب ↙️
🆘@seedairan
🔰 گسترش ناتو به شرق
✍ فاطمه علیزادنیا
🔹 نخستین روزهای پس از جنگ جهانی دوم وبه دنبال تهدیداتی که از جانب شوروی متوجه کشورهای غربی بود، ۵ کشور بلژیک، هلند، لوکزامبورگ،فرانسه و انگلیس در ۱۷ مارس ۱۹۴۸ پیمان بروکسل را امضا کردند.
🔹 چند ماه بعد در ۱٠ دسامبر ۱۹۴۸ کشورهای ایرلند،سوئد،ایسلند،نروژ،دانمارک،پرتغال و ایتالیا نیز نسبت به این پیمان ابراز تمایل کردند و سرانجام در آوریل ۱۹۴۹، پیمان ناتو امضا شد.
🔹 قلب این پیمان را میتوان ماده پنج دانست که در آن حمله به یکی از کشورهای عضو،حمله و پاسخ جمعی کشورهای عضو را به دنبال دارد.
اقدامی که با بودجه ۱.۵ میلیارد دلاری در جنگهای تجاوزگرانه یوگوسلاوی،افغانستان،عراق،لیبی و... باعث گسیل نیروهای دور از منازعه به منطقه درگیری شد.
🔹 پس از فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹٠ یکی از مسائل مهم ،کشورهای اروپای شرقی بودند که با پیمان ورشو به دور یکدیگر جمع شده بودند.به عبارت دیگر نیاز بود تا این کشورها به نحوی به بلوک غرب آورده شوند تا احتمال همکاری آنها با روسیه به صفر برسد.همین نظریه بعدها پایهگذار حرکت وگسترش ناتو به شرق شد و کشورهای عضو را به ۳٠ افزایش داد.
🔹 اقدامی که از سوی روسیه تهدید علیه امنیت ملی کشورش خوانده شد از دیدگاه کرملین کمربند قفقاز و آسیای میانه به عنوان حائلی بین ناتو و مسکو بوده و آخرین سپر دفاعی روسیه به حساب میآیند.
🔹 از دیگر علل مخالفت روسیه درقبال سیاست گسترش ناتو به شرق، میتوان به از بین رفتن مناطق مرزی کالنینگراد اشاره کرد
جزیرهای با ۱٠٠ هزار نیروی نظامی روس که به عنوان مهمترین پایگاه دریایی روسیه شناخته شده است
علاوه بر آن گسترش ناتو میتواند منافع اقتصادی روسیه در منطقه قفقاز را به خطر بیاندازد
مسکو بر این اعتقاد است که این کشورها،نقش عمدهای در اقتصاد این کشور دارند
🔹 روسیه دریافته است که درصورت تهدید امنیت اقتصادی خود توسط ناتو،دیگر نخواهد توانست نقش رهبری خود پیمانهای بینالمللی را ایفا کند.
🔹 به نظر میرسد پوتین در تلاش است تا با بازگرداندن تسلط روسیه بر کشورهای منطقه قفقاز،جایگاه کرملین را به عنوان وزنهای انکار ناشدنی در منازعات جهان، یادآوری کند.
ـــــــــــــــــــــــ
کانال خبری بیسیم چیِ انقلاب ↙️
🆘@seedairan
🔰 وادی تمدنی ایران، روسیه و چین از لحاظ ایدئولوژیک قابلیت درهم آمیختگی نداره، فقط بعضی مواقع میتونن گامهای مشترک استراتژیک بردارن!
اما با این حال، پیمانهای ناتو، آکوس و #ناتوعربی برای مهار این سه وادی تمدنی ایجاد شده که یک اقدام حتمی ما برهم زدن این نظم امرپیالیستی محسوب میشه!
✍ پوریا فاضل
ـــــــــــــــــــــــ
کانال خبری بیسیم چیِ انقلاب ↙️
🆘@seedairan