eitaa logo
کانال گلبرگی از احکام (سراج)
3.4هزار دنبال‌کننده
551 عکس
98 ویدیو
27 فایل
احکام شرعی پرکاربرد و مبتلابه به صورت خلاصه، جذاب، مختصر و آسان، طبق فتوا و نظر #چندین و چند مرجع تقلید گلبرگ نماز، روزه رمضان، طهارت و نجاست، خمس، زنان، معاملات، حق، ازدواج، طلاق و.. گلبرگی از احکام
مشاهده در ایتا
دانلود
📚 خداحافظ ای ربّناي غروب خداحافظ ای رزق و روزي ِ پاك خداحافظ ای جمع ِ افلاك و خاك خداحافظ ای لحظه هاي سحر خداحافظ ای ماه چشمان ِ تر خداحافظ ای بغض افطارها خدا حافظ اي ماه ِ ديدار ها خداحافظ ای ختم ياسين و نور خداحافظ ای ماه ِ عشق و سرور خداحافظ ای ماه رو راستی خداحافظ ای بی کم و کاستی خداحافظ ای قدر زلفت دراز خداحافظ ای اشتياق ِ نماز خداحافظ ای لحظه هاي دعا خداحافظ ای ماه ِ ارض و سماء خداحافظ ای ماه ِ صبر و رضا تو ای ماه آرامش مصطفی خداحافظ ای گرمی آفتاب خداحافظ ای خوابهايت ثواب خداحافظ ای بهترین سرنوشت تو پای مرا می کشی تا بهشت خداحافظ ای ماه تقدیر من سحرهای تو صبح تطهیر من خداحافظ ای بركت سفره ها خداحافظ اي ماه ِ خوب خدا 🔸کم کم به آخر مهمونیِ خدا رسیدیم تو این لحظات آخر دعا کردن برای همدیگرو فراموش نکنیم. الهی آمین🤲
✨﷽✨ 🔭 نظر قطعی و نهایی مراجع معظم تقلید پیرامون اول ماه شوال المکرم و ✅ به فتوای "گروه اول" (مرحوم امام، آیات عظام سیستانی، شبیری زنجانی، مکارم شیرازی) و "گروه دوم" (مقام معظم رهبری): قطعا ۳شنبه عید فطر است. ✅ به فتوای "گروه سوم" الف (از جمله آیات عظام خوئی، تبریزی، صافی، نوری، فاضل لنکرانی) : در صورت اطمینان مکلف به ماهواره های نجومی قطعا فردا دوشنبه عید فطر است. ✅ به فتوای "گروه سوم" ب (آیت الله وحید خراسانی): برای ایشان نیز هلال ماه شوال ثابت نگردیده است؛ بنابراین: ۳شنبه عید فطر است؛ اما در روز دوشنبه (چون هلال در بعض کشورها که اشتراک در شب دارند، رویت شده و ایشان رویت در آن کشورها را کافی می‌دانند) چنانچه مقلدین ایشان، اطمینان به رویت توسط بعضی از مردم دارند، روز دوشنبه، بنابر احتیاط واجب لازم است احتیاط کنند. یعنی یکی از سه کار زیر را انجام دهند: 1️⃣ سفر موقع اذان صبح و افطار در سفر + قضاء آن 2⃣ سفر در روز (قبل از اذان ظهر) و افطار + قضاء آن به شرطی که از شب نیت سفر داشته باشند اما اگر بعد از اذان صبح نیت سفر کرده، بنابراحتیاط واجب هم روزه را ادامه دهد و هم قضا کند. 3️⃣ روزه + قضاء آن ✅ که راه اول بهتر و مطابق احتیاط است.✅ 🔰 ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری: 👈 هلال ماه شوال رؤیت نشد دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۳۰ رمضان المبارک است 🔺️ ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد هلال ماه شوال در غروب روز یکشنبه ۱۱ اردیبهشت رؤیت نشد و فردا دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ مطابق با ۳۰ رمضان المبارک ۱۴۴۳ هجری قمری خواهد بود. توضیحات تکمیلی در نشانی زیر 👇 http://sraj.ir/fa/index.php/2012-02-13-11-56-03/1861-2022-05-01-19-34-40 برای عضویت در کانال گلبرگی از احکام اینجا را لمس نمایید.
خدا رو شکر ی روز دیگه باز مهمان خاص خداااایییم😍😍😍
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم و رحمة الله تمدید ماه مبارک رمضان مبارک إن شاء الله خداوند رئوف و مهربان توفیق استفاده از لحظات مرحمتی؛ مرحمت فرماید.
هدایت شده از  امام زادگان عشق
جامعه کبیره.mp3
23.23M
🎙جامعه کبیره 🔹توصیه ای مهم برای ایام پایانی ماه رمضان 🌙༺⃟‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌° استاد فاطمی نیا ( حفظه الله ) : از اولیاء الهی سینه به سینه یک یادگاری دارم که عمل به آن برکات فراوانی دارد: ✨ماه مبارک رمضان ، این ضیافت الهی را با یک زیارت جامعه کبیره به آخر برسانید✨ در اثرِ این عمل، این ضیافت چنان رنگین خواهد شد که آثارش از عقول ما خارج است و روزی به کار خواهد آمد که آن روز هیچ چیز دیگری به کار نخواهد آمد.
شش روز روزه مستحبی در شوال / روزه چهارم تا نهم ماه شوال با ثواب بسیار فراوان. توضیحات در عکس 👆 📢 نشر دهید ... ☘️☘️☘️☘️☘️ @ahkam_sraj 👈 به کانال گلبرگی از احکام بپیوندید.
✳ تبعیت مأموم از امام جماعت ❓کیفیت تبعیت از امام در نماز جماعت چگونه است؟ ✅ جواب: 🔹:متابعت مأموم از امام در افعال نماز واجب است؛ یعنی مأموم نباید افعال نماز را زودتر از امام انجام دهد و نیز نباید با تأخیر زیاد بعد از امام انجام دهد، اما نسبت به اقوال و اذکار ـ جز تکبیرة الاحرام ـ تبعیت واجب نیست، اما در تکبیرة الاحرام نباید زودتر یا هم زمان با امام تکبیر بگوید و بنابر احتیاط واجب، قبل از تمام کردن تکبیرة الاحرام امام، شروع به گفتن آن ننماید. 📚 لطفا جهت ترویح احکام بین خانواده ها حداقل برای یک نفر یا یک گروه ارسال نمایید.😊 👈 به کانال گلبرگی از احکام بپیوندید.
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨ 📹 | فیلم و مقابل ✅ قابل توجه افرادی که میگویند سرود حرام است چون دختران است‼️ 💠 پ.ن: چنین برداشت نشود که همخوانی بانوان همیشه حلال است، بلکه بانوان چنانچه مفسده داشته باشد یا خوف مفسده باشد حرام است. @ahkam_sraj 👈 به کانال گلبرگی از احکام بپیوندید
📚 چند استفتا از امام خامنه‌ای درباره 1⃣ کاشت ناخن مصنوعی و حکم وضو، غسل و نماز با آن سوال: ۱. آیا کسی که کاشت ناخن برایش ضرورت ندارد و به دلیل عدم امکان یا ضرر یا مشقت زیاد، هنگام وضو یا غسل، ناخن مصنوعی را برنخواهد داشت، جایز است اقدام به کاشت ناخن کند؟ ۲. کسی که بدون ضرورت ناخن مصنوعی کاشته است، وظیفه اش نسبت به وضو یا غسل و نماز چیست؟ ✅ جواب : ۱) در فرض سؤال کاشت ناخن جایز نیست. ۲) اگر برداشتن ناخن مصنوعی ممکن باشد، وضو یا غسل با آن باطل است و در نتیجه نماز هم باطل است و چنانچه برداشتن آن تا پایان وقت نماز ممکن نباشد یا مشقت غیر قابل تحمل داشته باشد، باید علاوه بر وضو یا غسل جبیره ای، تیمم کند و بعد از برداشتن ناخن، بنا بر احتیاط واجب قضای نمازها را نیز بخواند. https://www.leader.ir/fa/content/25074/ 2⃣ کسب درآمد از کاشت ناخن سؤال: آیا کسب درآمد از خدمات کاشت ناخن، جایز است؟ ✅ جواب : اگر ناخن مصنوعی، قابل برداشتن باشد، کاشتن آن و دریافت دستمزد به خودی خود اشکال ندارد؛ اما اگر برداشتن آن ممکن نباشد یا مشقت غیر قابل تحمل داشته باشد، کاشتن ناخن (بدون ضرورت غیر قابل اجتناب) و دریافت دستمزد، جایز نیست. https://www.leader.ir/fa/content/25410/ 🔹 فرق بین جایز نبودن و حرام چیست؟ جواب : در مقام عمل بین آنها فرقی نیست. (اجوبه الاستفتائات، س ۵۱) 👈 به کانال گلبرگی از احکام بپیوندید.
📚 چند مساله و استفتا از آیت الله مکارم درباره کاشت ناخن مصنوعی 1⃣ حکم کاشت ناخن و وضو و غسل با آن: چنانچه ضرورتی برای این کار نباشد آن را ، و چنانچه ضرورتی وجود داشته باشد و امکان جداسازی ناخن‌های مصنوعی به هنگام غسل و وضو نباشد یا بسیار مشقت دارد، با آن وضو و غسل جبیره‌ای می‌گیرند یعنی اطراف آن را بشویند و روی آن را دست بکشند. (ت.م، با استفاده از م 338؛ استفتائات موجود در سایت مکارم، عدم وجود مانع، حکم ناخن مصنوعی در وضو و غسل.) 2⃣ کاشت ناخن و کسب در آمد از این طریق چه حکمی دارد؟: در صورت ضرورت کاشت ناخن ، انجام این کار و درآمد حاصل از آن مانعی ندارد. (استفتائات موجد در سایت مکارم، حکم درآمد حاصل از کاشت ناخن) 3⃣ اگر کسی کاشت ناخن ضرورتی نداشته ولی این کار را انجام داده, حالا چطور نماز بخونم؟: اگر به راحتی قابل جدا کردن باشد باید جدا کنید و الا به همین صورت وضو وغسل را انجام دهید و حکم جبیره را دارد. (استفتائات موجود در سایت مکارم، وضو و غسل کسی که کاشت ناخن بدون ضرورت انجام داده) 4⃣ کاشت ناخن یا مژه‌ی مصنوعی چه حکمی دارد؟: همانطور که بارها گفته ایم این کار جز در حال ضرورت جایز نیست. (استفتائات موجود در سایت مکارم، حکم کاشت ناخن و مژه مصنوعی) 👈 به کانال گلبرگی از احکام بپیوندید.
📚 چند استفتا از آیت الله سیستانی درباره کاشت ناخن مصنوعی 1⃣ حکم وضو و غسل و تیمم با ناخن مصنوعی که در حال حاضر قابل کندن می­‌باشد چیست؟ در چه صورتی می توان جبیره انجام داد؟: باید کنده شود مگر اینکه کندن آن مستلزم حرج باشد که در این صورت باید بین وضو و تیمم جمع کند. (ت.م، با استفاده از م 338؛ استفتائات جامعۀ الزهرا، وضو، وضو و غسل با ناخن مصنوعی کاشته شده.) 2⃣ حکم وضو و غسل و تیمم با ناخن مصنوعی که در حال حاضر قابل کندن می­‌باشد چیست؟ در چه صورتی می توان جبیره انجام داد؟: جایز نیست (استفتائات موجود در سایت جامعه الزهرا، کاشتن ناخن و مژه مصنوعی) 3⃣ اگر آرایشگر یقین دارد شخصی که برای کاشت ناخن و مژه مراجعه کرده، قصد برداشتن آن را برای وضو و غسل ندارد؛ آیا برای آرایشگر عمل مذکور جایز است؟ در صورت عدم جواز، حکم اجرت او چیست؟: اجاره باطل است و اجرت را مالک نمی‌شود؛ علاوه بر اینکه این کار جایز نیست. (استفتائات موجود در سایت جامعه الزهرا، کسب درآمد از راه کاشت ناخن) 4⃣ در آرایشگاه کار می‌کنم و کار کاشت ناخن انجام می‌دهم آیا کار من اشکال دارد و حقوقی که دریافت می‌کنم چی؟: مزد گرفتن برای این کار که مانع از صحت وضو وغسل می شود صحیح نیست ولی آرایشگر اگر می داند که طرف در هر حال راضی به تصرف او در ﭘول ﭘرداختی است می تواند در آن تصرف کند. در ضمن وظیفه دارد حکم شرعی در مسأله را به او تذکر دهد در صورتیکه احتمال دهد مؤثر واقع شود. (استفتائات موجود در سایت سیستانی، بخش اجرت، س ۴) 👈 به کانال گلبرگی از احکام بپیوندید.