eitaa logo
سراج ۱۱
48 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 دلیل دلگیری عصرهای جمعه 🔵 از آیت‌الله پرسیدند: علت این‌که عصرهای جمعه دل انسان می‌گیرد و غمگین می‌شود چیست؟ فرمودند: چون در آن لحظه قلب مقدّس امام عصر (ارواحنا فداه) به‌سبب عرضه‌ی اعمال انسان‌ها، ناراحت و گرفته است، آدم و عالم متأثر می‌شوند. حضرت، قلب و مدارِ وجود است. 📚 شرح چهل حدیث ص ۴۳۲ ღ꧁ღ╭⊱ꕥ َاَللٰهُمَ ؏َجَّل لِوَلیِک اَلفَرَجꕥ⊱╮ღ꧂ღ
•••°.............🍃🌿.......... °••• ♥️﴿حجاݕـــــ بها؎ ِخونـــ ‌شهیدانـــ ‌اسٺـ﴾♥️ ♡} شهیدعلی‌روحی‌نجفی!🌱 ... 👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖
🌸 🌸 مجلسی اول از همه مرغو بصورت خام شکم پر میکنیم آپز و بعدش سرخ میکنیم و ابگوشت ترکیبی درست میکنیم واسه روش خب بریم طرز تهیش👇👇 پیاز و سرخ میکنیم ادویه و نمک و فلفل میزنیم و بعد که نیمه سرخ شد به کشمش از قبل خیس شده ، گردو و آلوبخارا یا خورشتی اضافه و تفت میدیم. شکم مرغو از مواد پر میکنیم و با نخ و سوزن میدوزیم. توی یه قابلمه یکم پیاز خرد میکنیم یا رنده تفت میدیم مجدد ادویه ، نمک ، فلفل ، یکم شنبلیله واسه عطرش ، چوب دارچین میزنیم تفت میدیم بعدم رب و یکم پوره گوجه اضافه میکنیم و دوتا لیمو عمانی و فلفل دلمه مرغو میزاریم داخل قابلمه اب میریزیم تا بپزه وقتی با چنگال تست کردیم که سینه مرغ پخته درش میاریم میزاریم تو ابکش تا قشنگ ابش گرفته شه بعد سرخش میکنیم یه چنتا ملاقه آبگوشت صاف شدشو + زعفرون ابکرده + یه قاشق رب + دو تا سه قاشق اب نارنج + نصف قاشق ابلیمو تازه قاطی میکنیم یه مخلوط غلیظ درست میشه . روغن ماهیتابه رو میریزیم دور مرغارو میچینیم و مخلوطی که درست کردیمو میریزیم روش و درب ماهیتابه رو میزاریم شعله رو کم میکنیم و بعد نیم ساعت امادس 😋😋 نوش جونتوووون🤩🤩🤩 ❤️ 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍪🍪 ▫️آرد: 250 گرم ▫️پودر شکر: 180گرم ▫️کره یا روغن جامد: 100 گرم ▫️روغن مایع:50 گرم ▫️تخم مرغ: 2 تا ▫️کشمش: 100 گرم ▫️وانیل: 1 یا نصف ق چ کره + روغن + پودر قند را با همزن خوب میزنیم تا یکدست شوند-دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم یعنی با هر بار اضافه کردن تخم مرغ با همزن خوب میزنیم. تجربه خودم: بعد از اضافه کردن تخم مرغ خیلی هم نزنید اگر میخواهید شیرینی تون ترد باشه. وانیل را اضافه میکنیم-آرد + کشمش را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم. برای من یکی دو قاشق آرد اضافه اومد.-فر را با درجه۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه گرم میکنیم کف سینی کاغذ روغنی قرار میدیم و از مواد شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم و در فر به مدت ۱۰دقیقه قرار میدیم تا زیر شیرینی طلایی بشه ❤️ 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 در فر 🍟 سیب‌زمینی ........ 3 عدد متوسط روغن زیتون ....... 4 قاشق غذاخوری  فلفل سیاه .......1 قاشق چای‌خوری  پودر فلفل قرمز خشک شیرین ....1 قاشق چای‌خوری  پودر آویشن .....1 قاشق چای‌خوری  نمک ......1 قاشق چای‌خوری  پودر سیر .....1قاشق چای‌خوری سیب زمینی هارو پوستشو بگیرید وبشورید و به کمک چاقو یا رنده مخصوص یاپوست کن یارنده غذاساز برش های ورقه ای نازک یکسان بزنید. اونها رو در ظرف آب یخ یا آب سرد به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید. درظرف دیگه روغن زیتون و ادویه هارو بریزید و مخلوط کنید. بعداز ۱۰ دقیقه سیب زمینی هارو خشک کرده داخل ظرف روغن و ادویه بریزید و حسابی مخلوط کنید. فر رو با درجه ۲۰۰ از قبل گرم کنید. سیب زمینی هارو داخل سینی فر که کاغذروغنی داره بچینید.‌ به مدت ۱۵دقیقه بمونه.بعدسینی رو دربیارید و سیب زمینی هارو برگردونید.و ۱۵دقیقه دیگه بذارید داخل فر.تادوطرفشون برشته و طلایی بشن.‌ شیرینانه:👇‌ ازهر ادویه یا سبزی خشک معطر دلخواهی میتونید استفاده کنید. ادویه هم مطابق ذائقه شما قابل تغییر هست.‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ذکر روز جمعه💕🌸