eitaa logo
سراج ۱۱
48 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
درپيامها مينويسيم آنرا براى ١٠ نفر بفرست تا معجزه ببينى ! با گذشت زمان مسلمانان ميبينند خبرى از معجزه نيست پس آنرا خرافات تلقى كرده و اينگونه *ايمانشان را كم كم ازدست ميدهند* [ مردم بايد از ارسال اين پيامها خوددارى كنند تادشمنان نتوانند با توسل به اهل بيت دست به گسترش باورهاى خرافى و در نهايت سست كردن باورهاى دينى بزنند.
بعضےوقتاقدرچیزایےکه‌داریم‌رو نمیدونیم‌'! وتنهاباازدست‌دادن‌‌اونامیفهمیم‌که چقدرمهم‌بوده((:🚶🏾‍♂ مثݪ'!
سخت است ولے همیشہ برسر دارم من »چادرے ام»نشان برتر دارم بگذار ڪہ هرڪہ،هرچہ خواهدگوید من ارثیہ «حضرت مادر» دارم 🍃🌸
🍠 چغندر راپوست گرفته وخرد کرده همراه با پیاز وسیب زمینی وساقه کرفس و تره فرنگی یا پیازچه وهویج خرده شده درمقدارکمی روغن تفت داده وبایک لیوان آب میگذاریم بپزد بعد که پخت میکس میکنیم آب ماهیچه یا گوشت یا آب مرغ اضافه میکنیم نمک وفلفل وزرد چوبه و آبلیمو میزنیم میگذاریم چند جوش بزند با شعله کم گاز 🌻برای تزیین سوپ هم ازخامه استفاده میکنیم
اول جوشاندن شیر به مقدار لازم است دقت داشته باشید که دلیل شل بودن یا سفت بودن ماست به جوشاندن شیر بستگی دارد به طوری که اگر شیر را در دمای ملایم مقداری حرارت دهیم که مواد جامد آن بیشتر باشد و حدود 10 تا 20 درصد آب شیر تبخیر شود ، ماست سفتی به دست می آوریم مرحله بعد می گذاریم دمای شیر حدود 40 درجه سانتی گراد پایین بیاید طوری که انگشت را نسوزاند بعد 2 قاشق غذاخوری ماست را به ازای هر لیتر شیر به شیر سرد شده می افزاییم و آن را هم می زنیم . قبل از افزودن مایه به شیر بهتر است آن را با کمی شیر مخلوط کنیم و سپس به شیر بیافزاییم حالا ظرفی که شیر مایه زده شده در آن قرار دارد با پتو یا پارچه گرم 2 یا 3ساعت می پوشانیم تا دمای شیر پایین نیاید و يا اينكه مثل من در يك فر خاموش بزاريد، این روش گرمخانه گذاری نام دارد سپس ظرف ماست را آرام در یخچال بگذارید و تا چند ساعت به آن دست نزنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی سرخ کرده بدون روغن با طعم پیاز جعفری😋 این مدل سیب زمینی برای همه غذا ها هم قابل استفاده هست مثل قیمه،مرغ، واویشکا و.... طعمش با سیب زمینی که تو روغن فراوان سرخ شده هیچ فرقی نداره. این سیب زمینی سوخاری خوشمزه‌ی رژیمی چندتا نکته هم داره🔻 🔴میتونید جعفری خشک و پودر پیازشو بیشتر بریزید 🔴هر چی بیشتر تو فر بمونه برشته تر و تردتر میشه 🔴میتونید در اخر گریل رو روشن کنید تا روش بیشتر برشته بشه 🔴دمای توستر هم ۲۲۰ درجه المنت بالا و پایین همزمان 🔴 با انواع سس ها میتونید سرو کنید ما با سس رژیمی سرو کردیم عالی بود 🔴 بجای جعفری خشک از جعفری تازه هم میتونید استفاده کنید ولی باید حسابی ریز ساطوری بشه. 🔴روغن رو میتونید کمتر بریزید ولی بیشتر از یک قاشق نباید بریزید.
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔زنگ آشپزی🔔 پیتزا سبزیجات👩‍🍳 ۳ عدد هویج ۲ عدد سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۲ عدد فلفل دلمه ای کلم بروکلی برای سس : ۲ عدد تخم مرغ ۲/۳ لیوان روغن فلفل سیاه و قرمز و نمک ۱ لیوان شیر ۱ لیوان آرد ۳ ق غ جعفری
اب هندوانه با بستنی 🍉😋 هندوانه اب اناناس و اب کمپوت هلو گلاب شکر بستنی هندوانه یا توت فرنگی یخ اب هندونه رو بگیرید و بذارید دو ساعت فریزر بعد بهش گلاب و اب کمپوت و شکر و یخ اضافه کنید و برا هر کدوم یه کوپ بستنی قشنگ برا یه ظهر تابستونیه دلبره 🍹🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔زنگ آشپزی🔔 👨‍🍳رول لواش سیب زمینی👩‍🍳 4_5سیب زمینی له شده 2قاشق غذاخوری کره ذوب شده یک کاسه کوچک قارچ سرخ شده یک کاسه کوچک پیازچه نان لواش 1عددتخم مرغ نمک ب میزان لازم
بعد از سرخ کردن بادمجونها پیاز رو داغ کرده و بادمجونهارو با کشک بپزید(نیم ساعت تقریبا)ونمک وفلفل واگه دوست داشتید(سیر مزه دار) بعد با کشک ونعنا داغ و گردو تزیین کنید.
اسلایس_شکلات مواد لازم: شیر عسلی 200گرم کره 55 گرم شکلات سفید یا شیری 220 گرم پودر بیسکوییت 120 گرم کرنبری یا مویز یا کشمش پلویی 50 گرم مغز بادام، گردو ، پسته از هر کدام 50 گرم( کلا 150 گرم) تست شده رنده پوست پرتقال 1ق م پاپریکا شیرین و جوز هندی به مقدار لازم( من پاپریکارو حذف کردم فقط خیلی کم جوز هندی اضافه کردم) ابتدا کف قالب مربع یا مستطیل را چرب کنید و کاغذ روغنی بذارید به طوری که کاغذ از لبه های قالب بیرون زده باشه... مغزها ،کرن بری( من مویز اضافه کردم) ،پودر بیسکوییت را با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.... شیر عسلی و کره را روی حرارت ذوب کنید‌، سپس شکلات خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنین تا همه مواد ذوب بشن، رنده پوست پرتقال رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین... مایع شکلاتی را با مواد خشک مخلوط‌ و داخل قالب بریزین و روش رو خوب صاف کنین و بذارین یخچال 4_5ساعت خوب ببنده...‌ شکلات را از یخچال بیرون بیارین و برش بزنید... میتونید قبل از برش زدن برچسب شکلات رو آغشته به کاکائو مایع کنید و روی اسلایس بذارید و بعد برش بزنین...