🔻آیتالله شریعتمداری قبل از انقلاب اسلامی:
🔸گزارشهای زیادی توسط ساواک تهیه شده که نشان از مخالفت و تقابل آیتالله شریعتمداری با حضرت امام دارد. ساواک بارها احساس شریعتمداری نسبت به امام را گزارش نموده و در مقاطع حساس، از این مسئله، برای تضعیف موقعیت امام استفاده کرد. البته اظهارات و اقدامات شریعتمداری بر علیه امام اوایل شدید بود، اما رفته رفته با نزدیک شدن به سالهای پایانیِ عمر حکومت پهلوی، این اظهارات بصورت مخفیانهتر بیان میگردید. در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، یک بولتن ۳۱ صفحه ای وجود دارد که تاریخ آن به ۱/۷/۱۳۵۷ یعنی ۴ماه قبل از انقلاب اسلامی، باز میگردد.
🔸ظاهرا مقامات ارشد رژیم پهلوی، در آخرین تلاشهای خود برای حفظ سلطنت، دست به دامان آیتالله شریعتمداری شدهاند و از او کمک و راهنمایی خواستهاند. گزارش این دیدار به صورت بولتن در اختیار مقامات بالا و به احتمال زیاد شخص شاه قرار گرفت.
🔸در این بولتن در خصوص ملاقات یکی از مقامات ساواک با آیتالله سیدکاظم شریعتمداری و مهمترین اظهارات آیتالله شریعتمداری اینگونه گزارش شده است:
- اظهار علاقه وی به محمدرضا پهلوی و موافقت با رژیم سلطنتی؛
- مخالفت ظاهری مشارالیه با رژیم به منظور حفظ ارتباط خود با گروههای سیاسی دیگر و مردم؛
- معرفی نجف به عنوان پایگاهی برای مخالفان و عامل بروز تظاهرات ها و قتل عام در کشور و ارسال اعلامیه ها از شهر مذکور؛
- انتقاد به عملکرد امام خمینی مبنی بر سکوت در مقابل ظلم و ستم دولت عراق نسبت به مسلمانان؛
- موافقت وی (آیتالله شریعتمداری) با دولت نظامی و برقراری حکومت نظامی در شهرها؛
- آزادی زندانیان سیاسی در صورت اطمینان به عدم انجام اقدامات ضدامنیتی از طرف آنان بعد از آزادی؛
- توجه بیشتر به اوضاع شهر قم، بیان خطر اقدامات و مخالفتها علیه دولت از طریق رسانههای گروهی به منظور متحد نمودن مردم علیه امامخمینی و عملکرد آن...
🔸در بخشی از این سند آمده است:
«آقای شریعتمداری اظهار نمود سلام مرا به پیشگاه اعلیحضرت برسانید که اعلیحضرت اطمینان داشته باشند همان مشکلاتی که امروز ایشان دارند ما هم داریم... من برای حفظ مملکت و صیانت سلطنت فکر میکنم...»!
#ادامه_دارد...
#حزب_خلق_مسلمان
@seraj1397
.
🔻آیتالله شریعتمداری پس از انقلاب اسلامی:
🔸پس از انقلاب، شریعتمداری هر چند خود را در ظاهر همراه با انقلاب نشان میداد و تا جایی پیش رفت که به صورت ضمنی (و نه صراحتاً) خود را صاحب انقلاب میدانست، اما در عمل دشمنی خود را با امام و یارانش، حفظ کرده بود!
🔸شریعتمداری در جریان تصویب قانون اساسی، مخالفت خود را با نحوه تصویب آن اعلام داشت و مانعی در برابر شکلگیری قانون اساسی محسوب میشد، اما با قاطعیت امام، از موضع خود عقبنشینی کرد و مخالفت خود را با تشکیل مجلس خبرگان قانون اساسی پس گرفت.
🔸موضوع دیگری که شریعتمداری را در برابر امام و جمهوری اسلامی قرارداد، غائلـه آذربایجان و حزب جمهوری خلق مسلمان آذربایجان بود که بدان اشاره شد.
🔸حجةالاسلام فلسفـی در خاطرات خود میگوید:
«امامخمینی روزی مرا خواست. خدمت ایشان رسیدم. در مورد حزب جمهوری خلق مسلمان گفتگو نمودند. از من خواستند نزد آیتالله شریعتمداری بروم و بصورت خصوصی از قول امام به او بگویم که دست از حمایت این حزب ضدانقلاب بردارید. همان موقع حرکت کردم و پیام امام را به او رساندم.
شریعتمداری در جواب میگوید: من همهجا علنـاً از این حزب حمایت کردم و اگر بگویم به این حزب بستگی ندارم، اعتبار و حیثیت من از بین میرود.
حجةالاسلام فلسفی از جانب امام قول میدهد که حیثیت شریعتمداری حفظ و جبران شود. حتی قرار شد مراسمی در مسجد اعظم قم برگزار شود و رادیو و تلویزیون هم پوشش خبری بدهند. در این مجلس آیتالله العظمی مرعشی نجفی، گلپایگانی و امام حضور به هم رسانند و آقای فلسفـی منبـر برود و از خدمات و فداکاریهای آیتالله شریعتمداری در راه انقلاب تجلیل گردد و به این ترتیب اعتبار شریعتمداری در جریان کنارهگیری از حـزب خلق مسلمان صدمه نبیند. با این حال، شریعتمداری حاضر نمیشود دست از حمایت خود از حزب ضدانقلابی جمهوری خلق مسلمان بردارد»!
#ادامه_دارد...
#حزب_خلق_مسلمان
@seraj1397
.
🔻🔻آیتالله شریعتمـداری و ماجــرای کودتــای نــوژه:
در سال ۱۳۵۹، کودتایی در ایران طراحی شد که در هیچ نقطهای از جهان سابقه نداشت. این کودتا بیشتر شبیه جنگ بود!
در این کودتا، قرار بود محوریت با نیروی هوایی باشد و از هواپیماهای جنگنده و بمبافکن استفاده گردد. این موضوع در جهان سابقه نداشت.
کودتای نـوژه که حاصل طراحی چندین نهاد اطلاعاتی و امنیتی و سیاسی بود، ابعاد بسیار وسیعی داشت و به گونهای طراحی شده بود که احتمال شکست در آن صفر بود.
در مرحله اول، هواپیماهای بمبافکن به بمباران مراکز حساس سیاسی و انقلابی میپرداختند و سپس مردم بیدفاع را که برای دفاع از انقلاب به میدان آمده بودند به وسیله شکستن دیوار صوتی میترساندند و در صورت نیاز، از بمبهای چندتنـی برای کشتن مردم استفاده میشد!
در مرحله بعد و پس از اینکه تهران و شهرهای بزرگ به صورت مناطق جنگزده و ویرانه درآمد، نیروهای کمـاندو وارد عمل میشدند و به پاکسازی مناطق میپرداختند.
بجـز هواپیماهای بمبافکن و شکاری که در این عملیات به کار گرفته میشد و به دلایل امنیتی تعداد دقیق آن اعلام نشده است، از لشکر یک (گارد جاویدان سابق)، لشکر دو، لشکر ۹۲ زرهـی اهواز، لشگر۸۱ باختران، نیروهای ویژه هوابرد(نوهد) و سایر گروههای ارتشی، به علاوهی حزب دموکرات، کوملـه و گروههای تجزیهطلب آذربایجان، کردستان، سیستان، بلوچستان، خوزستان و... استفاده میشد.
بعلاوه قرار بود در صورتی که کودتا دچار مشکل شد، کشور عـراق هم وارد عمل شود و به کودتاگران کمک کند. در صورت ادامه بحران، آمریکا خود به صورت مستقیم وارد عمل میشد و با استفاده از پایگاهها و نـاوهای خود در منطقه، به حمایت از کودتاگران میپرداخت. شوروی هم در جریان این کودتا قرار داشت.
#ادامه_دارد...
#حزب_خلق_مسلمان
@seraj1397
.
"#کودتـای_نـوژه" از سه شاخه نظـامی، سیـاسی و ایدئولوژیک تشکیل شده بود.
علیرغم به کار بردن سلاحهای سنگین و هماهنگی و همکاری گروههای ضدانقلاب هنوز یک مشکل وجود داشت.
مشکل این بود که:
اولاً، چگونه نیروهای درگیر در کودتا، در اجرای مأموریتهای محوله دچار تردید نشوند!
ثانیاً، پس از چنین کشتار وحشتناکی چگونه میتوان به دولت کودتا مشروعیت بخشید؟!
کلید حل هر دو مشکل در شاخه ایدئولوژیک کودتا نهفته بود. سران کودتا، با علمایی که احتمال میدادند از جمهوری اسلامی و امام کینـه داشته باشند تماس گرفتند و از آنها درخواست کمک نمودند!
در رأس این افراد، آیت الله شریعتمداری قرار داشت. نیروهای ارتشی علیرغم اینکه در دوران طاغوت تربیت شده بودند، فرزندان همین مملکت بودند و به اسلام و روحانیت اعتقاد داشتند. آنها حاضر نبودند بر علیه اسلام و روحانیت کودتا نمایند. سران کودتا، برای اینکه به افراد خود اطمینان دهند این کودتا بر علیه اسلام و انقلاب نیست آنها را به قم میفرستادند تا با آیتالله شریعتمداری دیدار کنند و پس از تأیید شریعتمداری، با اطمینان خاطر در عملیات شرکت کنند. بسیاری از این افراد مقلّـد آیتالله شریعتمداری بودند و واضح است که وی تا چه حـد بر آنها نفوذ داشت.
شریعتمداری در مرحله دوم کودتا نقش مهمتری را برعهده دارد. زمانی که جماران در سه سوتی پرواز با خاک یکسان شده است و امام از صحنه سیاست حذف شده، شریعتمداری وارد عمل میشود.
در طراحی کودتا، خانهای در حوالی یوسفآباد برای انتقال شریعتمداری از قم به تهران اجاره شده بود، شریعتمداری در این خانه مستقر میشد و به عنوان رهبر مذهبـی، کودتا را تأیید میکرد!
زمانی که رادیو و تلویزیون به دست کودتاچیان تصرف میشد، وی مستقیماً یا بوسیله نوار و اعلامیه با مردم سخن میگفت و مردم را به همکاری با کودتا فرا میخواند!
کودتاگران بصورت مستقیم با پسر آیتالله شریعتمداری در ارتباط بودند. از طرف دیگر کودتاگران مطمئن بودند در صورتی که امام حذف شود و آیتالله شریعتمداری به عنوان یک مرجع تقلید پیام بدهد و از کودتا حمایت نماید، ارتش دیگر انگیزهای برای مقاومت نخواهد داشت و به سرعت تسلیم کودتاگران میگردد. سران کودتا روی شریعتمداری بسیار حساب میکردند!
#ادامه_دارد...
#حزب_خلق_مسلمان
@seraj1397
.
فرمانده کودتای نـوژه (بنیعامری) در جلسهای عنوان داشته بود: «با علما و روحانیونی که طرفدار آیتالله شریعتمداری میباشند دست به دست هم دادیم تا یک اسلام نوین در سطح مملکت پیاده کنیم»!
کودتای نـوژه به لطف خدا شکست خورد و خائنان به سزای عمل خود رسیدند. اما شریعتمداری به علت اینکه به صورت مستقیم در کـودتا دست نداشت، تحت تعقیب قرار نگرفت.
کودتاگران در بازجوییها و مصاحبه تلویزیونی خود به ارتباط کودتا با بیت آیتالله شریعتمداری اعتراف نمودند.
دو سال پس از کودتای نوژه در اردیبهشت ۱۳۶۱، کودتای جدیدی کشف شد که در پی براندازی جمهوری اسلامی بود!
قطبزاده با همراهی آیتالله شریعتمداری رهبری این کودتـا را برعهده داشتند. این بار دخالت شریعتمداری در کودتا مستقیم بود!
او ۵۰۰ هزار تومان به کودتاگران کمک کرده بود و اعتراف نمود که در جریان کودتا بوده است ولی اقدامی در جهت جلوگیری از آن به عمل نیاورده است!
زمانی که اعترافات متهمین منتشر شد، خشم مردم برانگیخته شد و جامعه مدرسین قـم، پس از بررسی اعلام کرد که شریعتمداری شرایط مرجعیت را از دست داده است و دیگر تقلیـد از او جایز نمیباشد. پس از این جـریان آقای شریعتمداری در برنامهای تلویزیونی ضمن استغـفار و عـذرخواهی از مردم، تعهـد کرد که دیگر در امور مشابه شرکت نداشته باشد.
آقای شریعتمـداری تا پایان عمـر یعنی فروردین ۱۳۶۵ که به علت سرطان کلیـه درگـذشت، در انــزوا بـود.
#پایانـــــــ
#حزب_خلق_مسلمان
@seraj1397
.
🔴 غـربالگری ۳۲ هزار خانوار اسلامشهری در طرح شهید سلیمانی
🔸اسماعیل جعفری جانشین فرمانده سپاه ناحیه سیدالشهدا(ع) اسلامشهر گفت: در راستای اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی برای پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا بیش از ۳۲ هزار خانوار تا روز گذشته مورد غربالگری و پایش قرار گرفتهاند که تاکنون تعداد ۸۰ نفر از افرادی که علائمی از ابتلا به کووید-۱۹ در آنها مشاهده شده است برای درمان و ارائه خدمات به شبکه بهداشت معرفی شدند و تحت درمان قرار گرفتهاند./ اسلامشهرپویا
@seraj1397
.
18.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 گزارش تصویری از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی توسط بسیجیان در شهرک قائمیه اسلامشهر
🔸گزارشگر: اسلامشهرخبر
@seraj1397
.
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 گزارش تصویری از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی توسط بسیجیان در شهرک واوان
🔸گزارشگر: اسلامشهرخبر
@seraj1397
.
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 گزارش تصویری از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی توسط بسیجیان محلهی باغنرده اسلامشهر
@seraj1397
.