🗓 سالروز هلاکت موسس شبکه تحریف اسلام، از ایران شیعی تا ترکی، ایرانشناسِ انگلیسی، معمار لژماسونی کمیته ایران، جاسوس MI6، «ادوارد براون»
💠رهبرانقلاب:
‼️از مفسدترین مراکز دنیا این سرویس جاسوسی انگلیس یاهمان MI6 است، اینها مرکز فسادند! ۷۷/۱۰/۱۸
‼️انصافا انگلیسیها در شناخت مسائل کشور ما آدمهای چیز فهمی بودند، هنوز هم در بین این خارجیهای متجاوز کسی را نداریم که به اندازه انگلیسیها فهمیده باشد، آمریکاییها در این ۵۰سال که در مملکت ما بودند، در شناخت قضایای درونی ایران، خیلی کُندذهنی نشان دادند!
روسها هم که اصلا هیچ؛ اما انگلیسیها تمام لایههای طبقاتی جامعه ما را خوب میفهمند که مثلا شأن روحانی کجاست، شأن بازاری کجاست، شأن سیاستمدار کجاست، شأن شازدهها کجاست و با هر کس باید چگونه رفتار کرد! ۷۷/۲/۲
⚠️توجه؛
📸 خیابانی بنام ادوارد براونِ جاسوس انگلیسی در تهران نامگذاری شده است! @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
🔴 خـودتحقیـری ممنــوع‼️
🔸تحقیر و تمسخر واکسن ایرانی کرونا با ساختن جوک و لطیفه و فیلم و غیره در شبکههای اجتماعی، رفتار درستی نیست. همینکه متخصصان داخلی پروژه پیچیده ساخت واکس کرونا را در شرایط سخت و بیسابقه کمبود و تحریم که هر کشوری را نابود میکرد، به اینجا رساندهاند کار خارقالعادهای است و شایسته تحسین و تعظیم و احترام.
🔸کسانی که واکسن ایرانی رو مسخره میکنند اگر گذرشان به یکی از این کشورهای پیرامونی ایران حتی توسعه یافتههایشان بیفتد خواهند دید که پیدا کردن یک داروی ساده سفِکسیم چقدر دشوار است. بعضاً نیز کل داروخانههای شهرهای بزرگشان از تعداد انگشتان یک دست تجاوز نمیکند.
🔸خودتحقیری، تمسخر و حمله به فناوریهای داخلی شایستهی ایرانی نیست. اگر مثلاً در صنعت خودروسازی عقب هستیم دلیل نمیشود که تمام فناوریها را عقبمانده بدانیم!
همان کارگر خودروساز هم اگر بستر را فراهم کنند حتی ساختن خودروهای در طراز شرکت بنز و بیامو و تویوتا برایش کار سختی نیست.
🔸واکسن و ساخت آن یک پدیده ملی و فراجناحی است که دنبال تأمین و مراقبت از سلامت شهروندان است.
واکسنی که امروز مرحله مطالعات بالینی انسانی را پشت سر میگذارد یک پیشرفت در حوزه دانش و فناوری است و همین که به مرحله تولید انبوه رسید به همه فارغ از اینکه از چه رنگ و نژاد و قومیت و مذهب و جریان سیاسی و ... هستند تزریق خواهد شد.
✍ حمید خوشآیند
@seraj1397
.
🔴 #گام_اول | چند نکته مهم پیرامون آغاز غنیسازی ۲۰ درصد اورانیوم
🔸ایران رسماً از آغـاز غنیسازی ۲۰ درصد اورانیوم در کشور خبر داد. این اقدام ایران که در راستای اجرای قانون مصوب اخیر مجلس شورای اسلامی صورت گرفته، بلافاصله با واکنش غربیها مواجه شد و «پیتر استانو» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: اروپا چنین اقدامی را به منزله انحراف جدی از تعهدات برجامی محسوب میکند!
🔸این در حالیست که این اقدام واکنشی طبیعی و قانونی به رفتارهای غیرقانونی آمریکا و بدعهدی اروپاییها بوده و مطابق بند ۳۶ برجام صورت پذیرفته است.
به نظر میرسد خویشتنداری ایران، طرف آمریکایی ـ اروپایی را در مورد اراده تهران برای استیفای حقوق خود دچار برداشت غلط نموده است. اروپا و آمریکا باید متوجه این واقعیت باشند که طرف بدهکار ماجرا آنها هستند و استفاده از زبان زور و تهدید فقط انگیزه ایران برای سرعت بخشیدن به این روند را تقویت میکند.
🔸ایران بارها اعلام کرده مجموعه اقداماتی که در قالب گامهای پنجگانه کاهش تعهدات هستهای انجام داده برگشتپذیر است اما شرط آن لغو کامل همه تحریمها اعم از هستهای و غیر هستهای و ایجاد وضعیتی متناسب با روح برجام است.
🔸در چنین شرایطی که هیچیک از تعهدات طرف مقابل انجام نشده و از برجام جز پوستهای باقی نمانده، طبیعی است که ایران چنانچه در قانون اخیر مجلس هم بدان به عنوان یک الزام قانونی و غیر قابل اجتناب تاکید و تصریح شده، به هیچ وجه مسیر فرصتسوز کنونی را ادامه نخواهد داد.
🔸از سویی؛ باید توجه داشت که سیاست «فشار حداکثری» ترامپ و طیف افراطی حاکم بر کاخ سفید به دلیل حرکت بر مدار قلدری و زورگویی، عملا به ضد خود تبدیل شد و به اهداف از پیش تعیین شده خود نرسید، به گونهای که نه تنها در نهایت ترامپ را از صحنه سیاسی آمریکا توسط رأی مردم حذف کرد بلکه جمهوری اسلامی ایران با فعالسازی ظرفیتهای جدید تولیدی، علمی، پژوهشی، هستهای و دفاعی قویتر از گذشته شد.
@seraj1397
.
🔴 #آدرس_اشتباه | درد بنسلمان چیست؟
🔸محمدبنسلمان ولیعهد سعودی در لفاظی جدیدش گفته است: «برنامه موشک بالستیک ایران، صلح منطقه را تهدید می کند؛ باید متوقف شود!»
🔸برنامه موشکی و قدرت دفاعی ایران نه تنها تهدیدآمیز نیست بلکه در مقابل زیادهطلبان منطقه و بینالملل بازدارنده است. کمااینکه توان دفاعی و موشکی ایران در مقاطع مختلف از طریق مقابله و نابودی گروههای تروریستی و مثلث ماجراجوی اسرائیلی - سعودی - آمریکایی، تأمینکننده و حافظ صلح و امنیت و ثبات در منطقه بوده است.
🔸صحبتهای بنسلمان یک آدرس اشتباه است. آنچه که مخل امنیت کشورهای منطقه و شهروندان غربآسیا و تهدیدکننده صلح بینالملل است، مدارس و مراکز تربیت عناصر مسلح تروریستی و تکفیری و وهابی وابسته به دربار سعودی است نه موشکهای ایران!
🔸ولیعهد کشوری که موشکها و تجهیزات و مزدوران و دلارهایش باعث کشته شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر یمنی شده است نباید در مورد صلح و ثبات حرف بزند؛ مضحکه است کسی که منتقدانش را قطعه قطعه کرده و در کوره میسوزاند، قدرت بازدارندگی ایران تهدید جهان معرفی میکند!
🔸بنسلمان نمیتواند شانه از زیربار فجایعی که در جهان اسلام و علیه دولتها و ملتهای کسلمان مرتکب شده است، خالی کند! اگر موشکهای ایران نبود، امروز کشورهای منطقه زیر آتش توپخانه سعودی که هرچه از فروش نفت درمیآورد را صرف خرید ادوات نظامی میکند میسوخت.
✍ حمید خوشآیند
@seraj1397
.
🔴 چه کسانی محاسبات غلط به آمریکا میدهند؟
✍️ فرهـاد مهـدوی
🔸«گاهی اوقات به رسانههای داخلی میگویم اینقدر آمـریکاشنـاس نباشید، چون آنها ایرانشناس نیستند.
وقتی درباره قوانین مجلس ما صحبت میکنند، فکر میکنند قوانین مجلس ما قوانین مدرسه است. مثلاً امروز صادر میشود و فردا میشود اجرا نکرد، ولی زمانی درباره قوانین خود صحبت میکنند، انگار وحی منزل است»؛
این جمله زیبا از خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه است که بطور مستقیم اشاره به این دارد که سیستم محاسباتی دشمن در مورد ملت و دولت ایران تحلیل درستی نیست.
🔻گزارههای خبری:
1⃣- مقام معظم رهبری در سالهای گذشته بارها تأکید کردهاند که دشمن دچار خطای محاسباتی است و بر اساس این خطاها تصمیمهای غلط اتخاذ میکند. ایشان در سال ۱۳۹۰ در جمع نمایندگان خبرگان رهبری فرمودند: «وقتی محاسبات انسان بر مبنای توهّم بود، پیداست که در برنامهریزیای که بر اساس این محاسبات انجام میدهد، شکست خواهد خورد».
2⃣- دشمن فکر میکرد که با به شهادت رساندن حاج قاسم، مسیر مقاومت متوقف میشود، اما پس از یک سال، تیری کوویل، پژوهشگر مرکز تحقیقات فرانسه برای مطالعات بینالمللی و استراتژیک، در مصاحبه با یورونیوز گفت: «من فکر میکنم شبکه منطقهای که نیروهای قدس در شکلگیری آن نقش داشتهاند امروز مهمترین جنبه سیاستهای منطقهای ایران است».
این پژوهشگر فرانسوی تأکید کرد: «من هیچ تغییری در سیاستهای ایران در منطقه نمیبینم. ایران همچنان بازیگر شماره یک در تحولات سوریه است».
3⃣- آمریکا به دنبال انفعال ایران بود؛ اما اکنون خودشان دچار سردرگمی هستند که چگونه ایران را به کرنش وادار کنند.
در این زمینه نیویورکتایمز مینویسد: «برخی تحلیلگران از خروج ناو هواپیمابر نیمیـتز از منطقه خلیجفارس استقبال کردهاند، اما از سوی دیگر منتقدان این تصمیم را حامل پیامی نادرست میدانند.
از نظر منتقدان، خروج ناو نیمیتز مثال دیگری است برای بیتجربگی و سردرگمی در تصمیمگیری در رأس وزارت دفاع آمریکا؛ روندی که به باور منتقدان از ماه نوامبر، زمانی که دونالد ترامپ، مارک اسپر، وزیر دفاع پیشین و چندین مشاور ارشد او را کنار گذاشت و این وزارتخانه را به میلر و وفاداران به خود سپرد، آغاز شده است».
🔺نکته پایانی:
با توجه به اینکه دشمن اطلاعات اندکی از روحیه و قدرت انقلاب اسلامی دارد، برخی از مسئولان باید مراقب باشند که در زمین آمریکا بازی نکنند و پازل آمریکا را با خواهشهای کودکانه برای مذاکره پر نکنند، اگر در درون کشور نگاه درونزا و تکیه بر امکانات داخلی وجود داشته باشد، نهتنها دشمن جرئت دست زدن به اقدامات خطرناک را نخواهد داشت، بلکه امکان عملی کردن تحریم و تهدید را هم نمییابد.
@seraj1397
.
🔴 خسـارت بـدون جنـگ
✍️ مصطفی بـرزکار
🔸پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا از یکسو و در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان از سوی دیگر، باعث شده که بازهم بحث مذاکره با آمریکا از سوی برخی گروهها و عناصر سیاسی مطرح شود؛ این در حالی است که دشمن نوعی منازعه، با مختصات جدید را علیه ایران اسلامی در پیش گرفته است.
🔻به گزارههای زیر توجه کنید:
1️⃣ تجربههای قرن بیستم، این را به آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدان آنها در منطقه فهماند که الگوی جنگ کلاسیک دارای مشکلات و آسیبهای بسیاری است؛ ازجمله، هزینههای مالی سنگین، تلفات جانی و نفرتافزایی.
بر همین اساس مدل جدیدی از منازعه توسط آمریکا و متحدانش در قرن۲۱ تعریف و عملیاتی شده که در هدف با جنگهای گذشته مشترک بوده، اما در روش متفاوت است.
ویژگی اصلی این منازعه آن است که خسارت میزند، اما افکار عمومی وضعیت را جنگی نمیبیند.
2️⃣ در این مدل منازعه، خسارت و لطمه به منافع، منابع انسانی و داراییهای کشور مقابل وجود دارد، اما به صورت گزینشی؛ یعنی بهجای انبوهکشی، گزیدهکشی؛ بهجای انتخاب اهداف انبوه، ستون فقرات اقتصادی موردحمله و هدف قرار میگیرد و بهجای تجاوز از مرزهای هوایی، زمینی و هوایی، حریمهای امنیتی مورد هدف قرار میگیرد.
3️⃣ واقعیت آن است که منازعه اکنون علیه ایران شروع شده؛ چرا که سردار سلیمانی ترور میشود و آمریکا رسماً آن را بر عهده میگیرد، انفجار نطنز و اقدام به ترور شهید محسن فخریزاده را رژیم صهیونیستی بر عهده میگیرد. درحالیکه در گذشته ۵ دانشمند دیگر را رژیم صهیونیستی به گواه مستندات به شهادت رسانده، اما تاکنون آن را بر عهده نگرفته است؛ اما اکنون برای ترور شهید فخریزاده، حتی مستند بازسازی صحنه ترور میسازد.
🔻نکتــه راهبــردی:
در چنین شرایطی، منطق حفظ منافع ملی، ضرورت ایجاد موازنه و عقبراندن دشمن در این منازعه و تخاصم را ایجاب میکند؛ بنابراین شعار مذاکره در این شرایط عین خیانت است، آنهم وقتی که دشمن منازعهای را تدارک دیده و اجرایی نموده است.
اگر شرایط کنونی بخوبی برای مردم تبیین گردد، هراس افکار عمومی کشور از جنگ همهجانبه آمریکا با ایران (که مطابق سند p2c موسسه رنـد، دیگر چنین امکانی برای آمریکا وجود ندارد) جای خود را به تقویت نیروهای مسلح خواهد داد و این منطق تقویت خواهد شد که کشوری که در حال دشمنی و ضربه زدن به اهداف و منافع ملت ایران است، قابلمذاکره نیست.
@seraj1397
.