🗓سالروز تمدید ۶۰ساله قراردادننگین نفت جنوب دارسی باشکایت دولت انگلیس از ایران در پی سوزاندن احمقانه این قرارداد توسط عامل انگلیس، رضاخانقلدر
💠رهبرانقلاب:
‼️واقعا مسأله نفت، از مسائل بسیار تلخ ملت ایران است؛ انگلیسیها در زمان قاجار به ایران آمدند و با رجال خائن آنروز برای بردن نفت مملکت قرارداد ۶۰ساله دارسی را بستند و نفت گرانقیمت ایران را به قیمتی ارزانتر از آب میبردند، مدت زیادی از انعقاد قرارداد دارسی نگذشته بود که قلدر سر سپردهای را بر سرِ کار آوردند تا به قلع و قمع گردنکشانی که در گوشه و کنار ایران سربلند کرده بودند بپردازد و منافعشان را تامین کند لذا رضاخان را برسر کار آوردند، چند سالی از به قدرت رسیدن رضاخان توسط انگلیسیها نگذشته بود که او به فکر افتاد پول بیشتری بابت نفت از آنها بگیرد و قرارداد دارسی که هنوز ۳۰سال دیگر به اتمامش مانده بود را لغو کند، لذا وارد هیأت دولت شد و قرارداد دارسی را در بخاری انداخت و سوزاند، بمحض این کار رضاخان، انگلیس قرارداد دارسی را که فقط ۳۰سال از اعتبارش مانده بود را ۶۰سال دیگر تمدید کرد و دماغ رضاخان را بخاک مالید! ۷۳/۱۱/۱۴
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
🗓سالروز پرعبرت اعدام مجتهد مجاهد ناشناخته، پیشرو مشروطه مشروعه تبریز و حامی شهید شیخ فضلالله نوری، شهید ثقةالاسلام «میرزا علیتبریزی» بهمراه ۱۰نفر از یاران باوفایش توسط قوای قزاق روس متجاوز
💠رهبرانقلاب:
‼️ما باید روحانیت مبارز شیعه را آنچنان که بوده، معرفی کنیم. ما در قضایای مشروطه به مرحوم آخوند نازیدیم و بالیدیم و افتخار کردیم؛ به مرحوم میرزای نائینی همینطور؛ اما قضیه در همین حدود تقریباً متوقف ماند؛ در حالیکه در قضیهی مشروطه شخصیتهای برجستهیی بودند.
شما نگاه کنید به تاریخ کسروی، مثلاً «ثقةالاسلامِ» با آن عظمت در تبریز که قطار فشنگ به خود میبسته و چه رشادتهایی علیه تجاوز روسها کرده _که اتفاقاً کسروی از او تعریف کرده و پدر من در نوجوانی پیکر آنها را همان روز عاشورایی که روسها اینها را به دار کشیدند، دیده بود_ خیلی کم مطرح هستند.
اینها خیلی افراد بزرگ و خیلی شخصیتهای برجستهیی بودند. ما چرا اجازه بدهیم این ظلم به روحانیت شیعه بشود؟! ٨۴/۵/۱۵
⚠️توجه؛
🏳جهت مطالعه بیشتر درباره ایشان علاوه بر کتاب فوق، به کتاب شهید نامدار عاشورا و کتاب رسائل سیاسی رجوع کنید!
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
🗓سالروز رحلت عالم ناشناخته «ملامحسن فیض کاشانی»
💠رهبرانقلاب:
‼️به بعضی از شخصیّتهای تاریخی کاشان ظلم شده است؛ یعنی حقّ آنها چنان که باید، شناخته نشده است. یکی از آن شخصیتهای که به او ظلم شده، مرحوم فیض کاشانی است.
ایشان از شخصیّتهای کم نظیر و انسانی است که در چندین علم مختلف، جزو سرآمدان است. او یک حکیم و فیلسوف بزرگ، یک متکلّم برجسته، یک محدّث نامآور، یک رجالىِ صاحب مبنا و مکتب، یک فقیه صاحب آراء برجسته، یک شاعر و یک عارف است. همه این خصوصیات در این مرد جمع است. اما متاسفانه در کتیبه شخصیّتهای برجسته مملکت و در چشم خواص و عوام، فیض کاشانی این جلوه را ندارد!
حتّی شنیدم مقبره این عالم بزرگ در کاشان از آن آبادی و عمرانی که شایسته آن است، برخوردار نیست. ستایش بزرگانی از قبیل فیض کاشانی، ستایش علم و معرفت است! ۸۰/۸/۲۰
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
🗓سالروز شهادت مجاهد استوار جانباز شهید «سید مجتبی علمدار»
💠وصیت شهید علمدار:
‼️وصیت میکنم کاری نکنید که صدای غربت فرزند فاطمه، مقام معظم رهبری را که همان ناله غریبانه فاطمه است، به گوش برسد همان طوری که زمان امام خمینی(ره) گوش به فرمان بودید، در صحنههای انقلاب حاضر و آماده ایثار جان و مال و زندگی باشید.
شیعهها، مسلمانها، حزب اللهیها، بسیجیها و ...، نگذارید تاریخ مظلومیت شیعه تکرار شود.
بر همه واجب است مطیعِ محض مقام معظم رهبری که همان ولی فقیه میباشد، باشند. چون دشمنان اسلام کمر همت بسته اند ولایت را از ما بگیرند و شما همت کنید. متحد و یکدل باشید تا کمر دشمنان بشکند و ولایت باقی بماند! ۷۳/۴/۱۳
منبع:
@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
⁉️متن شبهه:👇👇
صادق هدایت:
هیچ گاه درک نکردم چرا کافری که بیمار می شود دچار عذاب الهی شده و مسلمانی که بیمار می شود دچار آزمون الهی....!
مرض که یکیست شاید تفاوت در نگرش انسانهاست
جهل نرمترین بالشی است که انسان می تواند سر خود را بگذارد و بخوابد...
✅ پاسخ شبهه:👇👇👇
1⃣ صرف درک نشدن یک مطلب دلیل اشکال آن نیست .
بلکه باید تحقیق کرد حکمت را فهمید .
2⃣ حدیث زیر از امام رضا (ع) می باشد.
بیماری برای مؤمن مایه تطهیر و رحمت است و برای کافر مایه عذاب و لعنت، و بیماری همواره گریبان گیر مؤمن است تا آن که دیگر هیچ گناهی در وجود او باقی نماند.
بحارالانوار، ج 78، ص193.
3⃣ صرفنظر از جایگاه دینی و مذهبی که برای حضرات معصومین (ع) قائلیم ، همگان ایشان را به عنوان بزرگترین عالمان می شناسند .
4⃣ حکمت بلا در زندگی انسان:
* ایجاد حالت تضرع و خشوع و فروتنی در انسانها
* امتحان و آزمایش بندگان
* بازتاب و پیامد گناهان انسان
* ارتقاء درجه و رتبه
* بیدارشدن از خواب غفلت
* عذاب الهی (به دلیل تكذیب آیات و نشانه های الهی و فرستادگان او)
بیماری نوعی بلا و رنج و در راستای آزمایشات الهیست که با عنایت به حکمتهای مختلف "بلا"، مشخصا برای توجه بیشتر یا مکافات بی توجهی به خداوند و فرامین اوست .
6⃣ برخورد انسان با آزمایشات و بلاها نقش مهمی دارد که عذاب باشند یا مایه کفاره گناهان و رشد :
"ما شما را به وسیله شرور یعنی بدی ها و بیماری ها و خیرات و نعمت ها امتحان می كنیم" (سوره انبیاء آیه 35)
7⃣ اگر انسان زمان آزمایش و بلا ، متوجه خدا شود و صبر و رضا پیشه کند این "بلا" از مواردیست که مایه رشد و کمال او خواهد بود .
8⃣ اگر انسان در برابر بیماری، طریق كفر و ناسپاسی پیشه گیرد و به قضا و قدر الهی اعتراض كند، اجری نخواهد داشت و موجب كفاره گناهش نخواهد شد.
* حال اگر پیش از این کافر نیز بوده تنها عذابی بر عذابهایش اضافه شده است .
9⃣ در رد استدلال پایانی نویسنده که گفته: بیماری که یکیست!
باید گفت: بنزینی که ماشینی را به آتش می کشد با بنزینی که سبب حرکت آن می شود نیز یکیست!
بستگی دارد چگونه مورد استفاده واقع شود.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
🔴 بعد از حضرت عیسی(ع) و قبل از حضرت محمد(ص) چه کسی بر روی زمین حجت بود؟
✅ پاسخ:
حضرت علی (ع) می فرمایند: «اللَّهُمَّ بَلَى لَا یَخْلُو الْأَرْضُ مِنْ قَائِمٍ لِلَّهِ بِحُجَّةٍ إِمَّا ظَاهِراً مَشْهُوراً أَوْ خَائِفاً مَغْمُوراً؛[۱] زمین هیچ گاه از حجتهاى خدا خالى نمى ماند، خواه آشكار و مشهور باشد یا بیمناك و مستور.»
همچنین حضرت در توصیف زمان بعثت رسول اکرم (ص) می فرمایند: خدا پیامبر اسلام را هنگامى مبعوث فرمود كه از زمان بعثت پیامبران پیشین مدّتها گذشته، و ملّتها در خواب عمیقى فرو خفته بودند.
از کنار هم گذاشتن این دو کلام می توانیم نتیجه بگیریم که در زمانی که بین عروج حضرت عیسی (ع)، تا زمان بعثت رسول اکرم بوده ، دوره هایی وجود داشته که یا رسولی در آن نبوده و حجت الهی غیر رسول بوده (مثل اوصیای پیامبران) یا اینکه حجت الهی، فرد مشهور و آشکاری نبوده است.
اما شناخت بعضی از حجت های الهی در این دوره ممکن است.
مثلا طبق نظر بعضی از مفسران، یاران حضرت عیسی (ع) بعد از عروج ایشان صاحب ماموریت هایی شده اند و حجت الهی بوده اند:
«إِذْ أَرْسَلْنا إِلَیْهِمُ اثْنَیْنِ فَكَذَّبُوهُما فَعَزَّزْنا بِثالِثٍ فَقالُوا إِنَّا إِلَیْكُمْ مُرْسَلُونَ[یس/۱۴]
هنگامى كه دو نفر از رسولان را بسوى آنها فرستادیم، امّا آنان رسولان (ما) را تكذیب كردند. پس براى تقویت آن دو، شخص سوّمى فرستادیم، آنها همگى گفتند: «ما فرستادگان (خدا) به سوى شما هستیم!»
در تفسیر نمونه، ج۱۸، ص: ۳۴۱ آمده «در اینكه این رسولان چه كسانى بودند در میان مفسران گفتگو است، جمعى گفته اند: نام آن دو نفر "شمعون" و "یوحنا" بود و نام سومین "بولس" و بعضى نامهاى دیگرى براى آنها ذكر كرده اند. و نیز در اینكه آنها پیامبران و رسولان خداوند بودند و یا فرستادگان حضرت مسیح (و اگر خداوند مىفرماید ما آنها را فرستادیم به خاطر آنست كه رسولان مسیح هم رسولان او هستند) باز در میان مفسران گفتگو است، هر چند ظاهر آیات فوق موافق تفسیر اول است.»
در بیان جزئی تر دو دوره متفاوت، حدیثی از امام صادق(ع) نقل شده است که:
مردم بعد از عیسى(ع) ۲۵۰ سال بدون امام ظاهرى گذراندند... میان عیسى و محمد(ص) پانصد سال فاصله بود كه در ۲۵۰ سالش پیغمبر و عالمى در میان مردم ظاهر و با نفوذ نبود یعقوب ابن شعیب راوى حدیث گوید عرض كردم مردم در دین دارى خود چه میكردند فرمود به دین عیسى (ع) عمل میكردند عرض كردم چه حالى داشتند فرمود مؤمن بودند. سپس فرمود زمین همیشه داراى یك عالم و رهبر دینى است كه اهل ایمان مى توانند از او استفاده كنند.
از دیگر حجت هایی که برای این دوره نام برده شده، می توان به اسامی زیر اشاره کرد (شمعون)، (ملیخا)، (انشوا)، (دسیخا)، (نسطورس)، (مرعیدا) و (بحیراى راهب)
📚تحف العقول ص ۱۷۱.
📚خطبه ۸۹ نهج البلاغه.
📚كمال الدین و تمام النعمة، ج۱، ص: ۱۶۱.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.