.
🔴 چه زمانی باید عاملین اصلی اغتشاشات اخیر که با #بی_تدبیری برای امنیت مردم و کشور هزینهسازی کردند محاکمه شوند؟!!
1⃣- آیا نباید مدیرانی که بدون اقناعِ افکارعمومی و بدون اطلاعرسانی، با افزایش ناگهانی بنزین، ملت را غافلگیر و عصبانی کردند را محاکمه کرد؟!
2⃣- آیا نباید دولتی که ۵ سال سهطرح مهم سهمیهبندی، کارت سوخت و بنزین دو نرخی را معطل کرد و موجب خسارات به بیتالمال شد را استیضاح و محاکمه کرد؟!
3⃣- آیا نباید مسئولان بلندپایه و تریبوندارِ دولت که قبل از هفتهٔ اجرا میگفتند «قرار نیست اتفاقی بیفتد» را استیضاح و محاکمه کرد؟!
4⃣- آیا نباید وزیر ارتباطات را که بارها گزارش داده بود «شبکه ملی اطلاعات» راه افتاده و فلان پیشرفت را دارد، را مورد سوال و استيضاح قرار داد؟!
5⃣- آیا این مردم حقّشان غافلگیری به شکل دزدان سرگردنه بود که در پمپ بنزینها و یا روز بعد شبیه اصحاب کهف متوجه افزایش قیمت بنزین شوند؟!!
6⃣- آیا وقت #محاکمه ضایعکنندگانِ بیتالمال و امنیت کشور نرسیده؟!
◀️ و کلی سوال دیگر که مردم را گلهمند، شاکی و عصبانی کرده!!!
✍ ( س-ک )
#دولت_بی_تدبیر!
#مجلس_خنثی_و_منفعت_طلب!
#مردم_مظلوم_و_درمانده!
@seraj1397
.
#صحت_ندارد
#پاسخ_به_یک_شبهه؛
🔴 متن شایعه:
🔸مهدی چمران: «یکی از طلبهها به رهبر انقلاب گفتند، آقا شما چرا با افزایش قیمت بنزین موافقت کردید؟؛ رهبری پاسخ دادند که، چه کاری میتوانستیم انجام دهیم؟ که گریه حاضران را در پی داشت!»
✅ پاسخ:
1⃣- روز گذشته بواسطه یکی از دوستان (که از نزدیکان مهندس چمران میباشد) تماسی با مهندس چمران گرفته شد. نقل قول منتسب به رهبر انقلاب خطاب به یک طلبه درباره اصلاح قیمت بنزین صحت ندارد.
2⃣- دوستان عزیز عنایت داشته باشند اکنون که توطئه آشوب هدفمند با تدبیر ولایی رهبرانقلاب و لبیک یاران انقلاب و مردم عزیز ایران خنثی شده، بازنشر چنین شایعات و تبلیغاتی سوء در راستای تثبیت این انگاره و تحلیل کذایی و ناصحیح است که رهبری از موضع ضعف محکوم به اخذ تایید طرح مدیریت سوخت شدهاند.
چنین تحلیلی خطاست و ریشه در عدم تفکیک ضرورت اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت و شیوهٔ ناصحیح اجرای طرح (که قابل نقد جدّی است) دارد.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه ؛
🔴 متن شبهه: 👇👇
‼️ ما اصولا چیزی به نام "نظام مقدس" در تاریخ نداریم. حتی حکومت پیامبر و امام علی هم مقدس نبوده اند. در دعاهای امامان شیعه بخششِ خطاها یکی از خواستههای اصولی آنها از باریتعالی است.
کسانی که میگویند مقدس، نه نظام را بلکه خودشان را مقدس کردهاند تا نقد از خود را به دور دستها ببرند.
ما نظام سیاسی کارآمد و ناکارآمد داریم.
استفاده از نظام مقدس راه نقد را میبندد و فضای امنیتی را بر آزادی سیطره میدهد.
ما انسان ها اصولا مقدس نیستیم که نظام سیاسیمان مقدس باشد. ما آمیزهای از خیر و شرّ، ماندلا و هیتلر، خرد و احساس، غم و شادی و بسیاری از تضادهای موجود در هستی هستیم. شاید تحت شرایطی خوب و کارآمد شویم، اما هیچگاه مقدس نمیشویم.
✅ پاسخ شبهه: 👇👇
1⃣- نویسنده، دعا کردن و طلب بخششِ ائمه اطهار(ع) از پروردگار را ناشی از نغوذبِالله "خطا کردن آنان" میداند، در صورتی که این نوع برداشت از رفتار ائمه اطهار با معصوم بودن آنان در تضاد است.
خداوند متعال در قرآنکریم به معصوم بودن پیامبر و اهلبیت اشاره کرده است: 👇
🔻عصمت پیامبر(ص) در قرآن:
💠 ما ضَلَّ صاحِبُكُمْ وَما غَوى * وَما يَنْطِقُ عَنِ الْهَوى * إِنْ هُوَ إِلاّ وَحْيٌ يُوحى
- صاحب شما محمّد مصطفى(ص) گمراه و در ضلالت نيست و هرگز از روى هواى نفس سخن نمىگويد و سخنش جز وحىِ الهى نيست.
(سوره نجم، آیات ۲تا۴)
🔻عصمت اهلبیت(ع) در قرآن:
💠 إِنَّما یریدُاللَّهُ لِیذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیتِ وَ یطَهِّرَکُمْ تَطْهیراً .
خداوند فقط میخواهد پلیدى و گناه را از شما اهلبیت دور کند و کاملاً شما را پاک سازد.
(سوره أحزاب، آیه ۳۳)
🔸اینکه ائمه(ع) در بعضی از دعاها و مناجاتها خود را گناهکار میدانند و از خداوند طلب آمرزش میکنند، نه به این خاطر است که معصوم گناه میکند، بلکه به دلیل اقتضا و مناسبت مقام آنان یعنی دوام عبودیت و ادب تام آنان است که با تمام تلاش و کوشش و فداکاری و ایثارگریها باز اعمال و کردار خود را لایق مقام ذات أقدس الهی نمیدانند و این را گناه میشمردهاند.
🔗 http://yon.ir/ROe2p
🔸استغفار حضرات معصومین(ع) ژرفای عمیقي دارد که درک فلسفی و عرفانی آن تنها از رهگذر مطالعهٔ همه جانبهٔ مناجاتهای ائمه و کشف اسرار آنها امکانپذیر است.
🔗 http://yon.ir/EYZNX
2⃣- "مقدس" به معنای چیزی است که شایستهٔ احترام و قابل ستایش است و حسی عمیق و ژرف را در انسان به وجود میآورد. مقدسات ویژگی هایی دارند.
وجود مقدس از هر عیب و نقصی مبراست و آن هم خداوند متعال است.
همچنین هر چیز دیگری که به آن منتسب باشد نیز جزو مقدسات قرار می گیرد.
بر این اساس، انبیای الهی، ائمه اطهار، و نیز سیرهٔ آنها مقدس هستند.
🔗 http://yon.ir/SF2vO
👈 پس اگر در مورد نظام جمهوری اسلامی لفظ "مقدس" به کار برده میشود به این دلیل است که این نظام بر مبنای قرآن، سنت پیامبر و اهلبیت شکل گرفته است.
3⃣- از مجموعهٔ ديدگاههاي حضرت امام(ره) چنین بر ميآيد كه ايشان به ولايت مطلقه انتصابي معتقد بودند و سرچشمهٔ مشروعيت حكومت و ولايت را الهی و ولايتفقيه را استمرار ولايت و زعامت ائمّه معصوم (ع) ميدانستند و در عين حال، از نقش فوقالعاده حساس و تعيين كنندهٔ مردم در تحكيم پايههاي حكومت و كارآمدی آن غافل نبودند.
❗️از اين رو، از آغاز پيروزي انقلاب اسلامي همهٔ نهادهاي قانوني و قانونگذاري را در نظام مقدس جمهوري اسلامي بر اساس آراء و نظرات اعلام شده مردم در انتخاباتها و رأیگيريها شكل دادند و هرگز تحميل نظرات و ديدگاههای هرچند به حق و برخاسته از دين را بر مردم، به دور از راههای قانونی مورد پذيرش مردم، جايز نمیدانستند.
✍ شریفی
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
.
🗓 سالروز فوت هِگِل، روز فلسفه، و دستور موکد و مکرر رهبری بر تدریس و تعمیم فلسفه اسلامی/ ۱
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️شواهد نشان میدهد فلسفههایی که در ایران رایج شد که الان هم اوج آن است، عادی نبود. خواستند برای فلسفه اسلامی رقیب درست کنند؛ لذا فلسفههای غربی را آوردند و ترجمه و ترویج کردند.
با غفلت حوزههای علمیهٔ ما تدریجاً کار به جایی رسید که هر وقت در محیطهای دانشگاهی اسم فلسفه برده میشود ذهن به سمت «کانت» و «هگل» و امثال اینها میفرود و تصوّر میشود اصلاً فلسفه محصول تفکّر اینهاست.
زمانی که تفکّرات مارکسیستی در ایران خیلی رواج داشت، یکی از قلمهای عمده تبلیغاتىِ کمونیستها کوبیدن منطق ارسطویی و منطق شکلی بود که در مقابلِ منطق دیالکتیک فحش محسوب میشد؛ میگفتند اینها طرفدار منطق ارسطویی هستند! تا این حد فلسفه اسلامی از جمله منطق را ضدارزش کرده بودند.
البته نمیگوییم هر دانشجو یا استادی وارد فلسفه جدید شد، لابد با سیا ارتباط دارد؛ نه، اما امثال فروغی و دیگران که ارتباطات سیاسی و خارجی و تلاشهایشان مشخص است، پیشروان این کار بودند. ۸۲/۱۰/۲۹
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓 سالروز فوت هِگِل، روز فلسفه، و دستور موکد و مکرر رهبری بر تدریس و تعمیم فلسفهاسلامی/۲
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️بحث نقّادی و به اصطلاح نوآوری در علوم عقلی، یک مسئله بسیار مهمی است. گاهی هست که یک مکتبی یا یک فکری، چند تفسیر دارد؛ کمااینکه الان در این کار، غربیها فعّالند، چون غربیها در زمینه تبلیغات واقعاً با ما قابل مقایسه نیستند، خیلی قویتر و پیشرفتهتر از ما هستند، مثلا راجع به هگل تفاسیر متعدد از حرفها و کتابهایی که او نوشته را بیان میکنند؛ خودِ این کمک میکند به پیشرفت فکر و منطق و عقلانیّت در حوزه علوم عقلی، این بسیار کار مهم و لازمی است که در فلسفه اسلامی هم باید انجام بگیرد. ۹۷/۲/۳
‼️ما باید در علوم عقلی پیش برویم، غربیها با امتداد فلسفهشان مسائل سیاسی، اجتماعی و... را حل کردهاند؛ من در نمایشگاه کتاب کتابی دیدم که غربیها درباره تأثیر فلسفه در فوتبال نوشتهاند یعنی امتداد فلسفه حتی به فوتبال!
ببینید این امتداد دادن مسائل فکری خودشان به تمام عرصههای زندگی است؛ ما هم این کار را بایستی انجام بدهیم. ۹۷/۲/۲۲
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓 سالروز فوت لئو تولستولی، رماننویس شهیر روسی
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️دوران سخت یک کشور، دورهٔ نشان دادن ظرفیتهاست؛ لذا بهترین آثار هنری هم که انسان نگاه میکند، مربوط به دوران سخت کشورهاست.
اگر شما به آثار داستانی نگاه کنید، شیرینترین و هنرمندانهترین رمانهای بزرگ دربارهٔ کارهای بزرگی است که ملتها در دوران سختی انجام داند، رمان هنرمندانه «جنگ و صلح» لئو تولستوی مربوط به مقاومت عجیب مردم روسیه است در مقابل حملهٔ ناپلئون و حرکت عظیمی که مردم مسکو انجام دادند برای ناکام کردن ناپلئون.
تولستوی کتابهای دیگری هم دارد، اما به نظر من این کتاب برجستگیاش بخاطر این است که کاملاً بر محور روح دفاع مردم روسیه است. ۸۴/۶/۳۱
منبع:@Jahade_tabeini
📚دوره کامل۴جلدی
⬇️ نسخهpdf👇👇
@seraj1397
.