🔴 بررسی ابعاد پیشنویس برنامه ۲۵ساله همکاری ایران و چین
#بخش_سوم
🔸سند همکاری ۲۵ ساله از جنس ارتباط است؛ اما چگونه میتوان «ارتباط» را از «استعمار» تشخیص و تمییز داد؟
در شرایطی که غربگرایان از روی غرض و برخی از روی غیرت در اینباره اظهار نگرانی میکنند، میتوان چارچوب مشخصی برای استدلال ارائه کرد.
یک ارتباط آن زمان که ارزشهای «آزادی»، «عدالت»، «امنیت» و یا «پیشرفت» را ناظر به یک ملت و کشور خدشهدار کند، تبدیل به استعمار شده است.
🔸اگر یک سند، استقلال و آزادیِ رفتاریِ ایران را خدشهدار کند، و یا در ارزیابی «دادهها» و «ستاندهها» عادلانه نباشد، و یا برخلاف امنیت و پیشرفت یک ملت و کشور باشد، سندی استعماری و استثماری است.
بررسی این سند توسط نهادهای ذیربط و مهمتر از آن پروژههایی که بر مبنای آن و با عدد و رقم خاص نوشته خواهد شد، و ارزیابی آن با شاخصهای آزادی و عدالت و امنیت و پیشرفت چندان دشوار نخواهد بود.
🔸لذا نشستن و غیبگویی کردن از یک سند آنهم در برههٔ فعلی چندان منطقی جور در نمیآید و بیش از آنکه نگرانی از خود سند باشد، واهمه از اصل نگاه به شرق است که غربگرایان برای آشفته شدن از آن، انگیزههای شخصی و گروهی کم ندارند!
🔸اگرچه نفس نگاه به شرق یک استراتژی ملی و عاقلانه است، با این حال تدوین سند ۲۵ساله در زمانهی دولت حجتالاسلام روحانی، به لحاظ
مواجه شدن افکار عمومی و گروههای سیاسی با آن ماهیتی دوسویه دارد.
دولت آقای روحانی در تمام این سالها مشخصاً غربگرایانه عمل کرده و در طول ۷سال گذشته تمام همّ و غمّ خود را مصروف ارتباط با غرب کرده است!
🔸به همین جهت فرصتهای متعددی را در این باره از کشور گرفته و مهمترین خسارت آن توافقنامهای به نام برجام است که نهتنها آبی برای اقتصاد و حکمرانی کشور گرم نکرد، بلکه سکویی برای تشدید فشارهای تاریخی علیه ایران شد!
🔸اینکه در چنین دولتی و با چنان سابقهای سند راهبردی با چین تصویب شود، حداقل واجد این شبهه نیست که دولت از سر شیفتگی به شرق این سند را امضا کرده. لذا نگاهها به این سند تا حدی میتواند تعدیل شود.
🔸با این حال دولت باید چند جنبه مهم دیگر را نیز در نحوه تخاطب خود با افکار عمومی درباره همکاری ۲۵ساله کشور با چین مدنظر قرار دهد؛ برخی منتقدان کلاسیکِ دولت، بویژه آنها که خسارت #برجام را کاملاً حس کردهاند میتوانند به دولت، در مقام «فنّ» توافقنویسی نامطمئن باشند. با این حال این گروه اهل بررسی است و ماجرای برجام نیز نشان داد که بیشترین و بهترین نقدهای فنی توسط این جریان نگاشته شد.
لذا دولت تا حد زیادی میتواند مطمئن باشد که این گروه که اصل نگاه به شرق را کاملاً مهم و مثبت و راهبردی میداند، درباره پروژههای ذیل سند نیز پس از بررسی، صرفاً نظری کارشناسانه خواهد داد.
🔸اما در سوی مقابل، غربگرایان و همچنین ریاکاران، کمپین چشمبستهای علیه دولت و به عبارت درستتر، علیه راهبردِ "نگاه به شرق"، ایجاد خواهند کرد!
رسانهها و شخصیتهای غربگرا که طی سالهای گذشته چشمبسته از پروژه خسارتآمیز برجام دفاع میکردند، حالا چشمبسته با سند همکاری با چین مخالفت خواهند کرد و اگر دولت همچنانکه به آن حمایت کورکورانه دلخوش بود، از این مخالفتهای غیبگویانه و مغرضانه بترسد، باز هم وقت را در "نگاه به شرق" از دست خواهد داد.
@seraj1397
.
🔴 کمکاری و طلبکاری؟!
🔸یک چهره معروف سیاسی که در ۴۰ سال گذشته در سِمتهای مختلف حکومتی مسئولیت داشته و به جز دولت احمدینژاد، حامی و مدافع دولتهای موسوی، هاشمی و خاتمی و اکنون نیز حامی و مدافع دولت روحانی میباشد و سالها در مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری و مسئولیتهای مهم دیگری قرار داشته، در نامهای سرگشاده و بدون هیچ اشارهای به قدر و سهم خود و جریان سیاسی که وی مدافع و حامی آن بوده است، اوضاع کشور را بحرانی و مسئول این بحران را مدیریت رهبری اعلام کرده و از ایشان میخواهد برای حل مشکلات جامعه در روش مدیریت خود تجدید نظر کنند.
🔻در این خصوص چند نکته قابل عرض است:
1⃣- یکی از اهدافی که برای نگارش نامه از سوی آقای موسوی خوئینیها متصوّر است، بازسازی چهره خود و مطرح شدن در حد رهبر جبهه اصلاحات است که با توجه به پرداخت بیش از حد رسانههای انقلابی و غیرانقلابی به این موضوع، به نظر میرسد وی به این هدف خود رسیده است.
2⃣- فضاسازی برای طلبکاریِ جریان سیاسی مورد حمایت وی، در عین کمکاری و مسئولیت نشناسی آنها.
3⃣- وی اوضاع کشور را بحرانی ترسیم میکند، اما نمیگوید کدام بخش جمهوری اسلامی ایران بحرانی است!
قدرت دفاعی کشور، پیشرفتهای علمی آن، سیاستهای منطقهای، استقلال کشور و یا بخشهای اقتصادی و فرهنگی وضعیت خوبی ندارند؟
4⃣- اگر جواب بحران در همه شئون کشور است، که سخنی به گزافه است، دوست و دشمن بر پیشرفتهای دفاعی، علمی، سیاستهای منطقهای و در کل قدرت و اقتدار کشور صحه میگذارند.
اما اگر منظور، حوزههای اقتصادی و فرهنگی نابسامان است، حق با نویسنده است البته با طرح یک سوال👇👇
چرا وضعیت کشور به جز دو حوزهٔ اقتصادی و فرهنگی خوب است ولی در این دو حوزه مشکل داریم؟!
5⃣- جواب سوال فوق در یک جمله است؛ فرامین و هشدارهای رهبری در حوزههای علمی، سیاستهای منطقهای، توانمندسازی های دفاعی و تاکید بر استقلال از جانب مسئولان ذیربط به کار گرفته شده، اما مسئولان دو حوزهٔ فرهنگی و اقتصادی در سالهای گذشته و حتی از سال ۱۳۷۰ که رهبر معظم انقلاب اسلامی هشدارهای صریحی در حوزههای فرهنگی و اقتصادی میدادند، به طور شایسته و بایسته مورد توجه مسئولان آن امور قرار نگرفت، لذا امروز با وضعیت نامطلوبی در این دو حوزه مواجه هستیم!
🔸خلاصه کلام آنکه، رهبر معظم انقلاب به جِد به مردمسالاری دینی معتقدند و رای مردم را به رسمیت میشناسند، اما از موضع رهبری همواره هشدارها و تذکرات لازم را به مسئولان و مردم میدهند و آنجا که کار دست منتخبان مردم بوده است، قطعاً آن منتخبان باید پاسخگوی اعمال و مسئولیتهای خویش باشند نه اینکه پس از پایان مسئولیت خویش، ادای اپوزیسیون را درآورده و با فرار از پاسخگویی نسبت به مسئولیت های خود، رهبری را مقصر ناکارآمدی ها در حوزه های اقتصادی و فرهنگی معرفی نمایند.
@seraj1397
.
🔴 گواهی مرگِ مردخاکستری| مرثیه حجاریان برای خوئینیها ‼️
🔻سعید حجاریان در دفاع از موسوی خوئینیها نوشت: «روشن نبود وضعیت آزادی بیان تا این حد بغرنج شده که متن او به رادیکالیسم و ساختارشکنی ترجمه میشود. گویی روحیهٔ انتقادپذیری از میان رفته است؛ به متن و صاحب متن حمله میشود... هرچه خواستند، گفتند و عقدهگشایی کردند... آقای موسویخوئینی شبیه به جدّش شده ؛ یَوم علیٰ صَدرِ المصطفی و یَوم علیٰ وَجه الثَریٰ. بهقول خود آقای خویینی، اُف بر تو ای روزگار سفلهپرور»!!
🔻پینوشت:
🔸وقتی فتنهگران تحت مدیریت خاتمی و موسوی درحال هتاکی روز عاشورا بودند، خوئینیها مرده بود که حجاریان از جد او (امام حسین علیهالسلام) یاد میکند؟ سران فتنه در لشکر یزید بودند و همچنان هستند. موسوی همین هتاکان را مردمان خداجو خواند و آن روز، حجاریان هم مرده بود؟!
🔸طراحانِ نامه فکر نمیکردند این حجم از غیرت در میان نیروهای انقلابی بجوشد و نامه را مقدمهٔ محاکمه جریان فاسدی کنند که چکهای بیمحلِ بسیاری در هفت سال اخیر کشیده. نامه باعث بازخوانی عملکرد نفاق جدید در کسوت مدیریت دولت و مجلس دهم شد و این برای طراحان نامه، سنگین بود!
🔸امامخمینی(ره) فرمودند اظهار نظر آزاد است اما توطئه نه. تیرماه سالگرد فتنهگری موسوی خوئینیها در سال ۷۸ در پوشش روزنامه سلام است.
او و چپنماها باید توضیح دهند چگونه دوشادوش کسانی ایستادند که پس از آشوبگری و فرار از ایران، با بوش و وزیر خارجه اسرائیل عکس یادگاری گرفتند!
🔸شرع و عقل، اجازه فساد و فتنه در پوشش عناوین مقدس (مثل آزادی) را نمیدهد. خداوند به پیامبر(ص) دستور داد مسجدی را که مرکز توطئه و تفرقه افکنی منافقین شده بود، ویران کند.
🔻امیر مومنان (ع) فرمود: "... مِنْهُمْ تَارِكٌ لِإِنْكَارِ الْمُنْكَرِ بِلِسَانِهِ وَ قَلْبِهِ وَ يَدِهِ فَذَلِكَ مَيِّتُ الْأَحْيَاءِ.
از مردم كسى است كه انكار منکر را با زبان و قلب و دست ترك كرده، او مردهاى است ميان زندگان.
🔸سکوت خوئینیها در برابر هتاکی عاشورای ۸۸ گواهی مرگش بود. امثال او سالها قبل مُرده بودند؛ آنجا که در برابر هجوم مغولوار به ارزشها سکوت اختیار کرده، یا خود زمینهسازِ گستاخی مهاجمان شدند!
✍ محمد ایمانی
@seraj1397
.
19.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
❌ هشدارِ "امین بسطامی" به نیروهای امنیتی/ تا آبانماه گرانیها بیشتر خواهد شد!!
‼️جریانی به دنبال دادن جام زهر به رهبری برای مذاکره هستند...
❌مراقب نفوذ باشید نفوذ صدا ندارد!
@seraj1397
.
19.pdf
184.1K
🔴 سیر مطالعاتی واژگان سیاسی
#سیاست_شناسی
✅ واژه ۱۹ : محافظهکاری
@seraj1397
.
20.pdf
195.4K
🔴 سیر مطالعاتی واژگان سیاسی
#سیاست_شناسی
✅ واژه ۲۰ : اکــولوژیســم
@seraj1397
.
.
🔴 دادگستری اسلامشهر به تخلفات مسئولین رسیدگی کند| مشکل بوی نامطبوع واوان به کجا رسید؟
🔸حجةالاسلام محمدی امامجمعه محترم واوان در خطبههای نمازجمعهٔ این هفته با اشاره به اقدامات قوه قضاییه در برخورد با مفسدین اظهار داشت:
از دادستان و رئیس دادگستری اسلامشهر انتظار میرود همچون مسئولان کلان قوه قضاییه که با برخورد با مفسدین امید را در دلهای مردم زنده کردند، با متخلفین و مفسدین در شهرستان که برخی از آنان جز مسئولین اسلامشهر هستند برخورد شود.
🔸حجةالاسلام محمدی در ادامه با بیان مشکل بوی نامطبوع شهر واوان گفت:
یکی از مشکلات قدیمی شهر واوان، موضوع بوی نامطبوع این شهر است که دادستانی اسلامشهر قرار بود بر علیه مسئولانی که در این مورد کمکاری میکنند، اعلام جرم بکند.
🔸وی افزود: امروز بیش از ۷ سال از درخواست از مسئولین برای حل این مشکل میگذرد اما هیچ گام موثری را از ناحیه مسئولین در این باره ندیدیم. البته ناگفته نماند که برخی اقدامات محلی در این باره انجام شده که کمی این بوی نامطبوع را کاهش داده است.
@seraj1397
.