.
🗓 سالروز رحلت منادی وحدت اسلامی، فقیه مجاهد، «الشیخ محمدعبده»
💠رهبرانقلاب:
‼️ملت مصر اولین ملتی بود که وقتی ناپلئون فرهنگ غربی را به مصر آورد با آن آشنا شد و اولین ملتی بود که عیوب این فرهنگ را فهمید و با آن مواجه شد.
شیخ محمدعبده و سیدجمال و دیگران پایگاهشان مصر بود و اینها اولین کسانی بودند که با فرهنگ غربی سینه به سینه و مواجه شدند و با آن مبارزه کردند. ۸۹/۱۲/۱
‼️محمد عبده و شاگردانش و سعد زغلول و هوادارانش مردمی مرتجع و دنیانشناس نبودند. آنها نوابغ بزرگ و شجاع و بیداری بودند که هر ملتی با پرورش یک نفر مانند آنان میتواند به لیاقت خود فخر بفروشد. مصر با این عمق فرهنگی و دینی و سیاسی، به حق، در جایگاه رهبری دنیای عرب قرار گرفت.
بزرگترین جرم نظام کنونی مصر این است که این کشور را از آن جایگاه رفیع به رتبه یک مهرهی بیاختیار در بازیهای سیاسیاش در منطقه، تنزل داد. ۸۹/۱۱/۱۵ @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓 سالروز تعطیلی صوریِ انجمن حجّتیه در پی عتابِ تند حضرت امامخمینی
💠امامخمینی(ره):
‼️اگر خدای نخواسته، هواهای نفسانی سبب شود که گلهها به شکایتها، شکایتها به مخالفتها برسد، آن روزی است که عزای همۀ کشور را باید بگیریم و گناهش گردن ماست که نفسانیت خودمان را زیر پا نگذاشتیم. همه با هم باشید، اگر همۀ شما با هم نباشید و از باطن بپوسید، شک نکنید که بعد از چندی همان اسلام آمریکایی شاهنشاهی دوباره برمیگردد.
آنها میدانند که باید بگویند اسلام، امریکا هم برای اسلام دلش میسوزد، اما برای اسلام امریکایی در زمان شاه، اسلام امریکایی این است که مُلاّها باید بروند درسشان را بخوانند، چکار دارند به سیاست.
یک دسته دیگر هم تزشان این است که بگذارید معصیت زیاد بشود تا حضرت صاحب بیاید. این اعوجاجات را بردارید. اگر مسلمید بخاطر خدا و اگر ملی هستید بخاطر کشورتان، این دسته بندیها را بردارید و در این موجی که الآن این ملت را به پیش دارد میبرد، در این موج خودتان را وارد کنید، و برخلاف این موج حرکت نکنید که دست و پایتان خواهد شکست! ۶۲/۴/۲۱ @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓 سالروز انعقاد توافق ننگین برجام
💠رهبرانقلاب:
‼️نفوذ یک مسئله مهم است؛ ما این مسئلهی نفوذ را در برجام و پس از برجام مطرح کردیم؛ این خیلی مسئلهی عجیب و خیلی مسئله مهمّی است. کسانی که در مسائل گوناگون دسترسی به اطّلاعات دارند، خوب میدانند که چه دامی برای کشور گستردهاند تا در حصن و حصار اراده و فکر و تصمیم ملّت ایران، با انحاء مختلفِ تدابیر و سیاستها و توطئهها خلل ایجاد کنند؛ این الان در جریان است؛ اگر عنصر نفوذی به شکلی وارد مجلس شورای اسلامی یا وارد مجلس خبرگان بشود یا در ارکان دیگر نظام نفوذ بشود، مثل موریانه از داخل میجَود و پایهها را سست میکند و فرو میریزد؛ مسئله نفوذ خیلی مهم است. ۹۴/۱۰/۴ @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓 سالروز آغاز انقلاب فرانسه درپی فتح قلعه سن باستیل و فروپاشی سلطنت بروبنها
💠رهبرانقلاب:
‼️انقلاب کبیر فرانسه یک حرکت مردمی بود و به پیروزی رسید؛ اما آن پیروزی محفوظ نماند. در سال ۱۷۸۹ انقلاب کبیر فرانسه اتفاق افتاده؛ در سال ۱۸۰۰ - یعنی یازده سال بعد - حکومت سلطنت بار دیگر در فرانسه به وجود آمده؛ یعنی ناپلئون سر کار آمد؛ کأن لَم یَکُن شیئاً مَذکورا!
بعد هم ناپلئون مُرد و همان خاندانی که با انقلاب کبیر فرانسه رفته بودند، دوباره سر کار آمدند؛ یعنی بوربنها. و سالها طول کشید، تا سال ۱۸۶۰، و سلسلهی سلاطین در فرانسه همین طور دست به دست شدند. پس انقلاب به وسیلهی مردم پیروز شد، اما مردم نتوانستند انقلاب را نگه دارند؛ این خیلی مطلب مهمی است.
ما توانستیم انقلابمان را نگه داریم، به برکت ایمان، به برکت اسلام، به برکت دمیدن پیدرپی روح قرآن در کالبد این مردم و در دلهای این مردم. این است که میتواند بقاء حرکتها را و تداوم آنها را و پیروزی آنها را تضمین کند؛ این باید اتفاق بیفتد. ۹۲/۱۲/۱ @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
🔴 آیا جناب ظریف شجاع بود یا شجاع است؟!
✅ آقای دکتر ظریف چند روز پیش با حضور در مجلس در پاسخ به دغدغه های نمایندگان مجلس مبنی بر ناکارآمدی سیاست خارجی در مسئله برجام ضمن دفاع از برجام و سند افتخار خواندن برجام برای ساکت کردن مخالفت نمایندگان از جملات مقام معظم رهبری استفاده کرد و مدعی شد: مقام معظم رهبری من را شجاع و صادق خطاب کرده است.
اما چند نکته:
1⃣ مقام معظم رهبری از افراد مختلفی تعریف کردهاند. هیچکس برای من هاشمی نمیشود. خاتمی دانشمند است. نظر من به رئیسجمهور (احمدینژاد ) نزدیکتر است. اما آیا این تعاریف در همهٔ زمانها ثابت است؟
2⃣ آقای ظریف و هر شخصیت سیاسی باید بدانند که "ملاک حال فعلی افراد است" و نباید از تعاریف مختلف رهبری از افراد گوناگون بهره برداری سیاسی خاص کرد.
3⃣ امام راحل عظیمالشان در وصیتنامه الهی سیاسی خود میفرمایند: در طول حیات ممکن است از افرادی تعریف کرده باشم، اما این تعاریف منوط به استواری در خط انقلاب است.
4⃣ از آقای ظریف باید پرسید که شما که شجاع و صادق هستید، چرا تذکرات جدی مقام معظم رهبری درباره برجام را یادآوری نمیکنید. آیا رهبری درباره برجام نفرمودند: برجام خسارت محض بود!
5⃣ بعید است آقای ظریفِ صادق و شجاع هشدارهای مقام معظم رهبری را فراموش کرده باشد. مگر اینکه قرار باشد، تعریفهای ایشان را برای خود و تشرها را به نام دلواپسان ثبت نماید!
این را هم نباید فراموش کرد که آقای ظریف از دیدگاه مقام معظم رهبری، صادق و شجاع بود. اما آیا همچنان این صفت را در خود دارد؟ آیا صداقت و شجاعتِ ظریف، توانست تحریمها را بردارد؟ کجایند روزنامههایی که تیتر میزدند: صبح بدون تحریم و....
6⃣ در پایان باید گفت: خسارت برجام موضوعی نیست که به راحتی قابل فراموشی باشد. یقیناً وضعیت امروز کشور حاصل همان چیزی است که در سال ۹۲ توسط آقای روحانی و ظریف کاشته شد!
لطفا آقای ظریف صادق و شجاع باشید و از پاسخگویی فرار نکنید!
✍ سعید میرزایی
@seraj1397
.
🔴 #چین_ایران| برجامیان دلواپس‼️
🔸چینیها چندان چشم و ابرویی هم ندارند که کسی عاشقشان باشد. آنها مانند هر کشور دیگری در مذاکرات و توافقات به دنبال منافع اقتصادی خود هستند. ما نیز باید چنین باشیم. اما مشکل مخالفان رابطه ایران و چین، منافع ملی و اقتصادی کشور نیست.
🔸آمریکاییها ۱۲ شرط برای مذاکره و توافق جدید با ایران گذاشتهاند. شروطی که پذیرش آنها به معنای تسلیم محض است و یعنی جمهوری اسلامی با دست خودش، سند نابودی خود را امضا کند. اما عدهای رفتن به سوی این میز به اصطلاح مذاکره یا چوبه دار را عین عقلانیت دانسته و مخالفان آن را متوهم و لجوج و بیاعتنا به سرنوشت کشور و ملت معرفی میکنند. همانهایی که این روزها برای توافق انجام نشده با پکن گلو پاره کرده و مدعی هستند در خرید نفت به چینیها تخفیف دادهایم!
🔸پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی بیشرمانه قبلاً گفته بود باید به مردم ایران گرسنگی بدهیم تا مجبور شوند با ما مذاکره و توافق کنند. اسفندماهِ سال پیش همین آقا به کاخ سفید پیشنهاد داده بود به مراکزی از نیروهای ایرانی در خارج از این کشور حمله محدود کنیم تا تهران مجبور شود پای میز مذاکره بیاید! بعد همین وزارت خارجه به زبان فارسی مینویسد که قرارداد با چین ترکمنچای دوم است و نباید امضا شود. جالب نیست؟!
🔸آمریکایی که اگر میتوانست و از دستش بر میآمد، شرایطی به مراتب بدتر از شرایط مردم مظلوم یمن را در قحطی و گرسنگی بر ایران تحمیل میکرد، ناگهان نگران منافع ملی و مردم ایران میشود و از ترکمنچای میگوید!
🔸از آمریکاییها انتظاری نبوده و نیست. آنها دشمناند و شمشیر را هم از رو بستهاند و تکلیفشان روشن است. گله از آقایانی است که پس از این همه تجربه و هزینه از جیب کشور و ملت، هنوز هم حرف خودشان را میزنند و خر خودشان را میرانند.
✅ مراودات خارجی با سایر کشورها از طریق توافقات دو یا چندجانبه یکی از راههای ایستادگی مقابل فشارهای اقتصادی آمریکاست اما همه آن نیست و صد البته و بدون شک مهم تر از هر چیزی پیشران پیشرفت و توسعه ی مستقل توجه و نگاه جدی به داخل است.
✍ محمد صرفی
@seraj1397
.
🔴 هدف احمدینژاد چیست؟‼️
🔻اظهارنظرهای جدید محمود احمدینژاد در مورد چهرههای هنری از شجریان و گلشیفته فراهانی تا خوانندگان لسآنجلسی که طی گفتگوی تصویری منتشر شده بازتابهای فراوانی در شبکههای اجتماعی پیدا کرده است.
این مصاحبهٔ ۹۰ دقیقهای در اذهان همه شنوندگان و بینندگان این سؤال را طرح میکند که هدف احمدینژاد از این اظهار نظرات چیست؟ اگر با انتخابات ۱۴۰۰ مرتبط است، پس چرا تصویری بیاختیار از دوره ریاستجمهوریاش میسازد؟
این سؤالات تأمل جدّی میطلبد اما بهعنوان درآمدی بر موضوع نکاتی ارائه میشود.
1⃣ برخی، ریشههای این اظهارات بعد از سکوت بلندمدت را در ارتباط با انتخابات قریبالوقوع ریاستجمهوری ۱۴۰۰ جستجو میکنند و برخی دیگر انگیزههای درونی و تمایلات شخصی مرد سالهای پرجنجال حوزه هنر و موسیقی را مورد سؤال قرار میدهند و اساساً احمدینژاد را از حیث فردی دارای پیچیدگیهایی در این زمینه میدانند که موقعیت کنونی را مناسب طرح عریانتر دیدگاههای خود میداند.
2⃣ احمدینژاد بیشتر از آنکه فعال سیاسی باشد، اکتیو و کاربلد رسانهای است. البته در فعالیت رسانهاش هیچ خط و مرزی حاکم نیست! بدون تردید، کسی همانند وی که به اطلاعات راهبردی کشور بهواسطه مسئولیتهایی که داشته و دارد، دسترسی دارد، این عیب بزرگی است و میتواند تبعات و پیامدهای خطرناکی را ایجاد نماید.
3⃣ وی در تِم جدیدی از ژست روشنفکری و هنردوستی میکوشد همانند عملکرد گذشتهاش میکوشد با استفاده از گستره فضای مجازی، تصویر تازه و جوان پسندی از خود ارائه کند که با استقبال قشر خاکستری همراه باشد.
4⃣ آنچه مقابل تابوشکنیهای وی علامت سؤالی درشت میگذارد، همزمان گذشتن از برخی خطوط قرمز دینی، قانونی و عرفی است که متدین جامعه نسبت به آن حساسیت دارند. کسب شهرت، قدرت چانهزنی در سیاست و اقبال مجدد از سوی مردم به خود، مبانی تحلیلی مغشوش احمدینژاد از بیان سخنان اخیر میتوان باشد.
5⃣ اصلاحطلبان نیز بهشدت با طرح احمدینژاد و بزرگنمایی حواشی اظهارات تابوشکنانه وی، به دنبال فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت مورد حمایت هفتساله خود هستند تا با گشودن فصل تازهای از نقد احمدینژاد و بزرگنمایی خطر بازگشت وی به صحنه سیاست، محصول انتخاباتی در ۱۴۰۰ برداشت کنند.
✅ #نکته_راهبردی: انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بسیار حائز اهمیت است و جایگاه ویژهای در ترسیم آینده کشور و دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهد داشت.
در این مسیر آنچه در شرایط کنونی اهمیت بیشتری دارد، سامان دادن به وضعیت مردم از طریق ایجاد جهش در تولید و رونق اقتصادی و معیشتی مردم است که مسلماً نقش ویژهای در انتخابات آتی خواهد داشت. افکار عمومی باید هوشیار بوده و توجه داشته باشد که در آستانه انتخابات دچار خطای محاسباتی نشده و اولویتهای خود را فراموش نکند.
✍ فتحالله پریشان
@seraj1397
.
🔴 مراقبتهای ویژه سرمایهگذاری در #بورس
🔸رشد خیرهکنندهٔ شاخص بورس در یکسال گذشته باعث شده عدهٔ زیادی از مردم در این بازار ورود نمایند و برخی نیز برای سرمایهگذاری در این بازار به اعمال خطرناکی مانند فروش خانه، ماشین و یا فرش و طلا دست میزنند!
ورود به این بازار در صورتی صحیح است که مردم بههیچعنوان لوازم ضروری زندگی خود مانند خانه و ماشین را نفروشند، بلکه از پساندازهای غیرضروری خود برای حضور در بورس استفاده کنند، یعنی مردم باید بخشی از دارایی خود را به بورس بیاورند و همه داراییشان را در بورس متمرکز نکنند، بلکه با مشورت با افراد امین و کاردان اقدام به سرمایهگذاری کنند.
مضافاً تازهواردها به بورس، بههیچ وجه فریب شایعات و سیگنال فروشها و کانالهای متفرقه تلگرامی را نخورند، بلکه برای حضور در بورس از خرید سهام در عرضه اولیه و سهمهای بنیادی، آنهم از مازاد پسانداز خود ولو اندک استفاده کنند. چون اولویت مهم در بازار بورس حفظ سرمایه افراد و پساز آن کسب سود است.
🔸گفتنی است با نوسان نرخ ارز و بالا بودن میزان تورّم، ارزشمندی بسیاری از سهمها در حال حاضر قابل توجیه است؛ ولی سرمایهگذاران، بهویژه سهامدارانی که بهتازگی به جمع فعالان بازار سرمایه پیوستهاند باید به این نکته واقف باشند که برخی سهمهای بازار سرمایه از ارزندگی لازم برخوردار نیستند و سرمایهگذاران باید سعی کنند با تکیه بر نظر کارشناسان حرفهای، اقدام به خرید سهمهای بنیادی کنند.
🔸ذکر این نکته ضروری است؛ هیچکس نمیتواند تضمین دهد وضعیت یک سهام در آینده چه خواهد شد؛ اما قبل از اینکه به سرمایهگذاری فکر کنید، شخصاً درباره شرکتی که قصد خرید سهامش را دارید تحقیق کنید. شاید با تکیه بر مقداری از اطلاعات افراد عادی، شانس افزایش ارزش سهامتان را در بازار رو به رشد امروز رقم بزند، اما با این روش هرگز به یک سرمایهگذار مطلع و باتجربه تبدیل نمیشوید.
🔸راهحل منطقی در چنین وضعیتی استفاده از صندوقهای سرمایهگذاری است. این نوع از سرمایهگذاری مناسب افرادی است که به دلایل مختلف نمیتوانند بهصورت مستقیم اقدام به خریدوفروش سهام نمایند.
مثلاً فرصت، اطلاعات و یا مهارت کافی برای بررسی و تحلیل و خریدوفروش سهام ندارند. به این دسته از افراد توصیه میشود که بهصورت غیرمستقیم در بورس سرمایهگذاری نمایند. در روش غیرمستقیم، فرد سرمایهگذار مدیریت سرمایه خود را به دست افرادی میسپارد که هم مهارت و دانش مالی بالایی دارند و هم بیشتر وقتشان را مستقیماً صرف بررسی و تحلیل گزینههای مختلف سرمایهگذاری میکنند؛ درنتیجه انتخاب این روش سرمایه شما توسط یک تیم حرفهای مدیریت خواهد شد و شما نیز از سود قابل اتکای آن منتفع خواهید شد.
✍ علی قاسمی
@seraj1397
.