🔴 پیوند جالبتوجهِ «آمریکاییها»، «اصلاحطلبان» و «مذهبیهای صورتی»!
🔻متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
"ما نگران فعالیت دوباره پلیس به اصطلاح اخلاق ایران برای اجرای حجاب اجباری هستیم. به نظر می رسد حکومت ایران هیچ درسی از اعتراضات اخیر نگرفته است."
✳️ چنــــــد نکتـــــه:
1⃣ در داخل ایران، اصلاحطلبان و مذهبیهای صورتی به گشتهای خودرویی و پیاده پلیس که قصد مقابله با #ولنگاری دارند، حمله میکنند و مثلاً اظهار نگرانی دارند.
از آن طرف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم در این زمینه اظهار نگرانی میکند❗️
2⃣ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا انتظار داشته که با به راه افتادن فتنه هرزهها و فواحش، جمهوری اسلامی درس عبرت!!! بگیرد.
از آن طرف، اصلاحطلبان و مذهبیهای صورتی هم انتظار دارند که جمهوری اسلامی از فتنه اخیر درس عبرت !!! بگیرد.
3⃣ آمریکاییها انتظار دارند که پس از فتنه اخیر، پلیس جمهوری اسلامی عقبنشینی کند و دست از مقابله با ولنگاری بردارد.
از آن طرف، اصلاحطلبان و مذهبیهای صورتی نیز پس از فتنه اخیر، با بهانه و توجیهات مختلف به فعالیتهای پلیس در زمینه امنیت اخلاقی، حمله میکنند و به نوعی خواستار عقبنشینی از مواضع گذشته هستند❗️
@seraj1397
.
🔴 پلــــه اول...
🔸ماه رمضان ۱۳۸۸ -بعداز فتنه- در دیدار رمضانیهٔ دانشجویان با مقام معظم رهبری، دانشجویی از وسط جمعیت بلند شد و با حرارت هرچه بیشتر گفت: آنچه در کهریزک اتفاق افتاد، خیانت بود.
🔸مقام معظم رهبری بلافاصله پاسخ دادند که: «بالاتر از خیانت، آن یک جنایت بود و من شخصاً موضوع را دنبال میکنم اما شمای جوان یادت نرود که مسئله کهریزک تابعی از مسئله اصلی است. مسئله اصلی را فراموش نکنید و پرسید میدانید #مسئله_اصلی چه بود؟
و خود پاسخ دادند مسئله اصلی این بود که از فردای انتخابات کاری کردند که بهرغم مشارکت ۸۵درصدی مردم، نظام جمهوری اسلامی نتوانست سرش را در مقابل چشم ملتهای اسلامی بالا بگیرد. یعنی برای فهم داستان کهریزک باید از این نقطه شروع کنی نه اینکه شما را در وسط داستان ایزوله کنند.»
🔸در جنگ روانی، اصلی بهنامِ پله دوم وجود دارد؛ یعنی داستان / اتفاق از اول تعریف نمیشود. به تعبیر بهتر کنش سانسور میشود اما واکنش به نحو دلخواه روایت میشود.
🔸فرض کنید کسی بصورت شما سیلی زد و شما هم او را هل دادید و به زمین خورد و دستش شکست. آنچه فردا منتشر میشود اینکه: فلانی دست فلانی را شکسته است و سیلی اول و اصل موضوع کلا پنهان میماند یا پنهان میشود.
🔺روایتهای امروز دشمن و برخی دوستانی که نام آنان را باید «اصحاب تردید» گذاشت، همین است.
#ادامه_دارد...
@seraj1397
.
🔴 پلـــــه اول...
🔸به این عبارت توجه کنید: «به دانشجویان دانشگاه شریف حمله شد!» گویی دانشجو خواب بود یا سر کلاس بوده یا یک تجمع آرام و منطقی داشته و عدهای دیوانه یا مشروبخور و مست به آنان حمله کردهاند و تمام. آیا روایت واقعی این است؟
🔸در تیرماه ۱۳۷۸ تیتر روزنامههای آتشبیار معرکه این بود: «کوی دانشگاه تهران به خاک و خون کشیده شد»، «اعلام عزای عمومی مراجع تقلید برای شهدای کوی دانشگاه» و... حال آنکه در آن حوادث فقط یک افسر وظیفه نیروی انتظامی بهنام عزت ابراهیمنژاد کشته شد و تمام.
🔸درباره حادثه زاهدان میشنوید: «نمازگزاران زاهدانی به رگبار بسته شدند» خب چرا جمعههای قبل به رگبار بسته نمیشدند؟ از مظلومیتهای نظام جمهوری اسلامی همین موضوع است که داستان را از کمـر آن روایت میکنند.
مثلا در سال۹۸ حجم عجیبی از خبر کشتهشدن جوانی بهنام پویا بختیاری در کرج منتشر شد اما کسی نشنید و فیلمهای اقدامات این جوان در روزهای قبل و انتشار پیام تسلیت ربعپهلوی توسط پدرش را ندید.
🔸در ماجرای اعدام نوید افکاری گفتند «جوان ورزشکار اعدام شد» و گویی در خیابان قدم میزده است و بهقید قرعه تصادفا اعدام شده. اینجا قتل فردی صاحب زن و فرزند توسط او بعنوان "پله اول" پنهان ماند.
🔸خواص مورد اشاره سخنان دیروز رهبری که سراسیمه وارد میدان شدند و بیانیه و موضع اعلام کردند و مرگ خانم امینی را قتل خواندند نیز روی پله دوم نشانده شدند. عمده روایت دشمن اینگونه است و داستان از خط شروع گفته نمیشود و اینگونه چهرهای خشن، سرکوبگر و بیمنطق از نظام را معتبرسازی و ادراکسازی میکنند.
🔸طبیعی است که نظامی که به روش انقلابی به حکومت برسد، دشمنان باانگیزهای دارد. اما دشمنی که به اخلاق پایبند باشد نیز بهنوبه خود ارزش و نعمتی است. فاسدالاخلاقها هیچ چیزی برایشان مهم نیست و از هیچ چیز فروگذار نمیکنند.
🔸حالا میتوان فهمید چرا مقام معظم رهبری برای مرحوم یدالله سحابی و بازرگان –بعنوان کسانی که جمهوری اسلامی را قبول نداشتند– پیام تسلیت فرستادند.
چون اپوزیسیونی بودند که اخلاق را فدای دشمنی نکردند. حالا از تجزیهطلب، منافق و قیشدگان ملت #ایران در سال۱۳۵۷ تا صهیونیسم و غرب در یک جبهه آرایش گرفتند و اکنون که قیمتها تاحدودی تثبیت شده است و فسادگران نیز کمرنگ شدهاند عرصه دیگری را گشودهاند که تصاویر مخابرهای آن «دروغ» و «سرکوب» باشد.
این هم بگذرد، اما هم باید درس گرفت و هم عبرت.
👈 وظیفه نیروهای مومن به انقلاب اسلامی «نشان دادنِ دائمی پله اول» است و این شدنی است.
✍ دکتر عبدالله گنجی
@seraj1397
.
🔴 آخرین وضعیت تحرکات انتخاباتی جریانهای اصلاحات و لاریجانی
1⃣ باوجود تلاشهای متعدد همچنان مذاکرات اصلاحطلبان و طیف لاریجانی درباره انتخابات در مراحل ابتدایی قرار دارد و توافق نهایی حاصل نشده اما انتظار میرود نهایتا این طیفها به صورت یکپارچه وارد انتخابات شوند.
2⃣ رحمانی فضلی در تحرکات انتخاباتی لاریجانی دارای نقش محوری است و اخیرا دیدار با روحانی را نیز آغاز کرده است.
3⃣ طیف لاریجانی و اصلاحطلبان به شدت به دنبال یافتن نشانههایی مبنی بر دخالت دولت در انتخابات و بزرگنمایی آن هستند.
4⃣ این طیفها کوچکترین نشانه از اختلاف درون اردوگاه انقلاب را برجسته میکنند.
5⃣ تمرکز کمپین انتخاباتی اصلاحطلبان و لاریجانی بر ایجاد یک مجلس قوی برای نظارت بر ناکارآمدی دولت بویژه در حوزه اقتصادی است.
@seraj1397
.
🔴 کوتاه و مختصر
👈 دکتر رئیسی با این همه خدمت، دوندگی، جدیت، و فعالیت داخلی و خارجی اما دشمن توانسته با بهانه بیحجابی که نتیجـهٔ سالها ولنگاری فرهنگی در دوره ریاست جمهوری غربگرایان بوده، برخی از مذهبیها را جمع کنـد تا تحصن کنند و علیـه این رئیسجمهورِ خدوم شعار بدهند!
بیبصیــرتی تا کجــا...؟!!!
@seraj1397
.
🔴 گشتهای پلیس برقرار شده امــــا «بازگشت گشت ارشاد» نداریم؛ فرافکنی میکنند
🔸اختلافنظرها درباره میزان تأثیر و بازدارندگی لایحه عفاف و حجاب در شرایطی است که پلیس در روزهای اخیر برای برخورد با هنجارشکنان، دست به اقدام جدیدی زده و گشتهای خودرویی و پیاده پلیس برای برخورد با هنجارشکنیهای اجتماعی در شهرهای مختلف کشور مستقر شدهاند.
🔸بهگفته سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا، پلیس بدنبال مطالبههای مردمی و در راستای انجام مأموریتهای خود، با آن دسته از افرادی که بدون توجه به تبعات و عواقب پوشش خارج از عرف همچنان بر هنجارشکنی اصرار دارند، ضمن «انذار» و «تذکر»، درصورت عدمتمکین از دستورهای پلیس، برخورد قانونی و آنان را به دستگاه قضایی معرفی میکند.
🔸این اقدام قانونی فراجا، اما با واکنشهای مختلفی در رسانهها و شبکههای اجتماعی مواجه شد و عدهای کوشیدند این اقدام را به «بازگشت گشت ارشاد» تعبیر کنند؛ موضوعی که بیشاز هرچیز جنبه فرافکنی و فضاسازی دارد.
@seraj1397
.
🔴 «ونهای» گشت ارشاد به خیابانها برنمیگردند
🔸نکته قابل توجه این است که به هیچ عنوان «ونهای» گشت ارشاد به خیابانها برنمیگردند و هیچ خودرویی با بغلنویسیِ «گشت ارشاد» در خیابانها دیده نخواهد شد.
🔸بر این اساس اگر از این پس، فیلمی از حضور ونها در خیابان یا درگیریهایی در سوار کردن افراد به این خودروها منتشر شد، یا ساختگی است یا آرشیوی که با اهداف خاص منتشر شده است.
🔸گشتهای خودرویی و پیادهٔ پلیس که پیش از این هم مردم آنها را در خیابان دیدهاند، در کنار تمام ماموریتهای قبلی اگر مواردی از پوششهای نامتعارف را ببینند به افراد تذکر لسانی میدهند.
🔸تحلیل اغلب فرماندهان فراجا و البته کارشناسان این است که ۹۰ درصد افراد به همان تذکر لسانی تمکین میکنند، فقط ۱۰ درصد هستند که ممکن است برنامهریزی شده رفتار کنند و بخواهند که با برنامه اقداماتی انجام بدهند که ماموران پلیس مانع از رفتار هنجارشکنانه آنها در راستای ایجاد نظم و امنیت روانی جامعه میشوند.
@seraj1397
.
🔴 تورم منفی از ژاپن تا افغانستان؛ واقعیت ماجرا چیست؟
🔸این روزها خبر تورم منفی افغانستان دست به دست میشود و برخی در گروههای مجازی میگویند خوب است سیاستگذاران، سیاست اقتصادی را از طالبان بیاموزند. شاید این منتقدان دوره طولانیمدت تورم منفی در ژاپن را به یاد نداشته باشند. از اواخر سال ۱۳۷۸ خورشیدی به بعد تورم ژاپن هم در دامنه منفی قرار داشت.
🔸در نگاه اول شاید تورم منفی پدیدهای مثبت باشد حال آن که با کاهش قیمتها، احتمالا سود کسبوکارها و بنگاههای اقتصادی هم کاهش مییابد و بعضی از شرکتها و کارخانهها که حالا سودشان افت کرده، بهدنبال کاهش هزینهها میروند و یکی از راههای کاهش هزینه چیست؟ تعدیل نیرو.
🔸اکنون در افغانستان با تورم منفی، اقتصاد حدود یک پنجم نسبت به سال گذشته، کوچکتر شده است و بسیاری از خانوارها در لبه پرتگاه معیشت قرار دارند.
🔸ژاپن هم پیش از تورم منفی، چند چالش اقتصادی داشت؛ ریزش حدود ۶۰ درصدی بورس، افت حدود ۸۰ درصدی مسکن و همزمان بانکهای بزرگ یا ورشکسته شدند یا به مرز ورشکستگی رسیدند./ ایرنا
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ افــــزایش قیمــــــت بنــــــزین؛ شایعـــــه یا واقعیـــــت؟
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ عاقبت اختلاس ۳هزار میلیاردی چه شد؟!
چرا یه عده نمیخوان این حرفها رو مردم بدونند؟
جالبه گوش کنید❗️
@seraj1397
.
نهضت حسینی.pdf
13.5M
🏴 شرح حوادث کربلا و بعد کربلا
🔻مطالب موجود در pdf:
🔸شرح وقایع روز عاشورا و کیفیت شهادت امام حسین و یارانشان
🔸شرح مفصلِ به میدان رفتن و لحظات شهادت سرور و سالار شهیدان عالم
🔸حوادث بعد از شهادت امام حسین
🔸خاکسپاری شهیدان کربلا و سرگذشت سرهاي مطهر
🔸عاقبت دنیوی قاتلان شهدای کربلا
🔸عاقبت قاتلان کربلا در قیامت
🔸انقلاب اسلامی ایران و احیای فرهنگ عاشـــــورا
@seraj1397
.
.
❌ جلال محمودزاده نماینده مهاباد خطاب به رئیسجمهور: هر یک از سفرهای استانی شما حدود ۲۰ میلیارد تومان هزینه بر دوش بیتالمال میگذارد!!
🔻نکــات تحلیلــی:
🔸یک خط جریانی در دوسال اخیر به راه افتاده که دولت را بدون دستاورد جلوه دهد. در این باره همان افرادی که سفرهای استانی رئیسجمهور را در سالهای ۸۴ تا ۸۸ بر نمیتابیدند و در هشت سال روحانی نیز مهر سکوت بر لب زده بودند، حالا سفرهای استانی دولت سیزدهم را هم بر نمی تابند و تخریب میکنند.
🔸اما برخی دستاوردهای دولت سیزدهم در سفرهای استانی را در زیر با هم مرور میکنیم.👇👇
🔻تمایزات و امتیازات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
https://dolat.ir/detail/393574
🔻دستاوردهای سفر رئیسجمهور به آذربایجان شرقی - ایرنا
https://www.irna.ir/news/85134393/
🔻دستاوردهای سفر رئیس جمهور به استان فارس و ۱۱۴ مصوبه - ایرنا
https://www.irna.ir/news/85145879/
🔻دستاوردهای سفر رئیس جمهور برای پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد:
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1402/04/23/2925563/
🔻دستاوردهای سفر رئیس جمهور به استان خوزستان:
http://www.tabnakkhozestan.ir/fa/news/1103029/
🔻دستاوردهای سفر استانی رئیس جمهور در استان مرکزی - خبرگزاری مهر
https://www.mehrnews.com/news/5558813/
@seraj1397
.
میثم محمدی.پیشگیری از اغتشاشات.mp3
2.4M
🔸️اقدامات پیشگیرانه از اغتشاشات احتمالی ۱۴۰۲
🔸تحــرکات رسانــهای
🔸نارضایتی در حوزه اقتصادی
🔸گسترش نافرمانی مدنی
🎙 میثم محمدی
کارشناس مسائل سیاسی
@seraj1397
.
🔴 ریال ایران کمارزشترین پول دنیا؟!
🔸از این خبر چه برداشتی میشود؟
اینکه "وضع اقتصادی مردم ایران ازهمۀ کشورهای دنیا بدتراست" در حالیکه ارزش پول ملی، ربطی به رفاه ندارد. چرا که با حذف صفرها، میتوان یکشبه ارزش پول ملی را بسیار بالا برد؛ در حالیکه رفاه عمومی هیچ تغییری نمیکند.
〰〰〰〰〰〰
🔸پیش از ورود به بحث توجه به این نکته ضروری است که مطالب زیر به آن معنا نیست که امروزه وضع اقتصادی مردم بسیار خوب است، درحالیکه متاسفانه در دهه ۹٠ مشکلات اقتصادی بسیار زیاد بود و مسئولین باید با روحیه جهادی مشکلات اقتصادی را حل و برای افزایش قدرت پول برنامهریزی کنند.
هدف فقط این جمله است که: «ارزش اسمی پول ملی، تعیینکنندۀ وضعیت رفاه مردم یک کشور نیست»
○○○○○○○○○○○○○○○○○○
🔻اما توضیح مطلب؛
🔸این یک واقعیت است که امروز، ریالِ ایران کمارزشتر از سایر ارزهای ملی است. اما از این گزاره معمولاً یک برداشت کاملاً اشتباه میشود؛ وقتی چنین خبری را میشنویم ناخودآگاه گمان میکنیم وضع اقتصاد ایران از همهی کشورهای دنیا بدتر است و متوسط رفاه یک ایرانی، از رفاه افراد سایر کشورها کمتر است.
🔸باید بدانیم ارزش پول ملی، هیچ ربطی به رفــاه ندارد. چرا که اولاً با حذف صفرها، میتوان یکشبه ارزش پول ملی را بسیار بالا برد؛ در حالیکه در رفاه عمومی هیچ تغییری رخ نمیدهد. در ثانی، بررسی وضعیت درآمد در کنار ارزش پول ملی است که میتواند وضعیت قدرت خرید مردم را نشان دهد.
🔸ارزش اسمی پول ملی یعنی آن چیزی که روی پول نوشته شده است. مثلاً در سال 2020 هر هزار تومان ما تقریباً برابر با ۲٠ افغانی افغانستان بوده است!
۱٠٠٠ کجا و ۲٠ کجا؟!
با نگاه اول، بهنظر میرسد باید وضع اقتصاد ما از اقتصاد افغانستان بدتر باشد. اما دقیقتر که میشویم، میبینیم درآمد سرانه در افغانستان در سال 2020 میلادی (بر اساس آمارهای بانک جهانی) بطور متوسط برابر با 39 هزار و 741 افغانی یعنی معادل 2 میلیون و 185 هزار تومان در سال بوده است؛ این در حالیست که درآمد سرانه در ایران در سال 2020 (مطابق آمارهای بانک جهانی) برابر با 46 میلیون و 900 هزار تومان در سال بود.
بنابراین مهم نیست که ارزش یک افغانی نزدیک به ۵۵٠ ریال است. مهم آن است که بدانیم دریافتی و حقوق افراد چقدر است. در نسبتِ بین حقوق و ارزش پول ملی است که قدرت خرید معنا پیدا میکند.
🔸نه مهم است که عدد درآمد سرانهٔ اسمی در ایران از همهجا بالاتر است، و نه مهم است که ارزش اسمی پول ملی ما پایینترین در دنیاست!
مهم این است که بدانیم قدرت خرید مردم ما بطور متوسط در دنیا چه رتبهای دارد.
#ادامه_دارد...
@seraj1397
.
🔸بر اساس آمارهای بانک جهانی، #ایران در سال 2020 میلادی در شاخص قدرت خرید سرانه رتبهی 85م دنیا را از میان 197 کشور کسب کرده است؛ یعنی اگر جهان را به دو نیمه تقسیم کنیم، ما در نیمهی بالایی قرار داریم و بطور میانگین، قدرت خرید مردم در 112 کشور از ما ایرانیان کمتر است.
این نشان میدهد که اسکناسهای بیارزشترین پول دنیا، چندان هم بیارزش نیست و توانسته قدرت خرید ایرانیان را از 112 کشور بالاتر نگه دارد.
🔸این یعنــی چــه!؟
یعنــی اگر چه ارزش ریال از ارزش پول ملی 197 کشور کمتر است اما درآمد مردم ما به ریال، به اندازهای هست که بتوانیم با حقوقمان، کالاها و خدماتی را بخریم که مردم 112 کشور پایینتر از ما، توان تهیهاش را ندارند.
جالب آنکه برآوردهای صندوق بینالمللی پول نشان میدهد که قدرت خرید سرانه در ایران، تا سال 2027 بالاتر هم خواهد رفت.
🔸بسیاری از کشورها بودهاند که در چهل سال اخیر، #صفرهای_پولشان را حذف کردند. همین امروز اگر ما ۴ صفر را حذف کنیم، ارزش پول ملی از ۸۱ کشور جهان بهتر میشود و تقریباً معادل ارزش پول ملی نیکاراگوئه خواهد شد. این در حالیست که قدرت خرید مردم نیکاراگوئه هماکنون بر اساس آمارهای بانک جهانی، بطور متوسط یکسوم قدرت خرید ایرانیان است.
👈 نتیجه آنکه #ارزش_اسمی_پول_ملی، تعیین کنندهی وضعیت رفاه مردم یک کشور نیست و اسکناسهای ریال نیز آنقدرها که رسانههای زرد میگویند بیارزش نیست!
✍ حجتالاسلام راجـــی
@seraj1397
.
🔴 بسیج اسلامشهر سرآمد استان تهران/ محله اسلامی باغنرده تنها نماینده استان تهران در جشنواره کشوری
🔸محله اسلامی باغنرده حوزه ۲۷۷ ابوحمزه ثمالی به عنوان برترین محله اسلامی و تنها نماینده سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران در جشنواره کشوری برترین محلات اسلامی حضور یافت.
🔸در جریان این برنامه، سرلشگر سلامی فرمانده سپاه پاسداران و جمعی از سرداران و فرماندهان ارشد سپاه جهت ارزیابی و بررسی معیارهای لازم، از پایگاههای بسیج محله اسلامی باغنرده بازدید بعمل آوردند.
🔸امیدواریم این محله اسلامی و حوزه و پایگاههای بسیج آن، رتبه برتر کشوری را در بین محلات اسلامی کشور کسب کند.
@seraj1397
.