🔴 روانشناسی مقتدیصدر
👈 او احمدینژادِ عراق است!
#شخصیت_شناسی
🔸اول شدن ليست منتسب به "مقتدي صدر" در انتخابات پارلماني عراق وی را به صدر اخبار كشاند. اما رسانههاي غربي و اصلاحات تلاش ميكنند علت رأیآوری وی را موضعش نسبت به ايران اعلام كنند و در پس اين سخن، بيفايده بودن آنهمه زحمت ايران در دوران داعش را گوشزد نمايند!
🔸فراموش نكنيم كه «ناموس تشيع» در عراق است و فراموش نكنيم كه تكفيريها تا چند صدمتري امامين عسكريين رسيدند و از سوي ديگر تا ۴۰ كيلومتري كربلا از استان الأنبار جلو آمدند. ايران براي دلخوشي مقتديصدر به عراق نرفت و الان هم چيزي به نام «حضور ايران در عراق» معنا ندارد.
روابط معمولي ايران و عراق در جريان است اما رابطه ايران و عراق فراتر از عرف بينالملل نظير دادوستد و منافع ملي است. اساس اين رابطه با محوريت حسين(ع) است و با صادرات و واردات و فشار امريكا و سعودي و... بالا و پايين نميشود.
اما در خصوص مقتدي صدر...
مقتدي شخصيتي ويژه دارد كه قضاوت درباره وي به راحتي امكانپذير نيست!
🔸چندوجهي بودن مشي و شخصيت وي نه بر اثر تدبير، كه جزو شاكله شخصيتي وی است. او كلكسيوني از تضادها و افراط و تفريط است. از جهت تجمع تعارضات، چندگانگي شخصيتي، تعاملي و رفتاري بسيار شبيه مصدق يا احمدينژاد ماست!
مقتدي نماد افراط و تفريط است و اصولاً از تعادل برخوردار نيست! او در كسوت روحانيت يكباره در هيبت ناسيوناليست ظاهر ميشود! او با لباس پيامبر به سوي كمونيستها دست دراز ميكند! او در عين فرهنگ طلبگي ابايي ندارد كه به مرجعيت شيعه هم بتازد! او ممكن است چند ماه در قم ساكن باشد، اما سر از رياض و قاهره و اربيل درآورد! او ضد امريكايي است، اما جريانات جهادي عراق را كه با امريكا ميجنگند هم قبول ندارد! يك روز بر تمايز خود و اطرافيان با همه تأكيد ميكند و يك روز بر لزوم وحدت و پذيرش همه جريانات عراقي در كنار هم سخن ميگويد! اما با مذهبيون- كه سالها در كنار هم با صدام مبارزه كردهاند- ائتلاف نميكند، بلكه سكولارها و كمونيستها را ترجيح ميدهد!
🔸او عليه ايران و حتي آيتالله سيستاني بهرغم «تك مرجعي» بودن مكتب نجف ميتازد تا ناسيوناليست جلوه كند، اما همزمان در قم به دستبوس مراجع ايراني ميآيد. او در اوج درگيري دولت عراق با داعش مشغول درگيري با دولت بود و بار مضاعفي را بر آن تحميل ميكرد. نيروهاي نظامي وي در شهرك صدر بغداد رژه مسلحانه برگزار كردند اما در قالب سازمان اختصاصي هيچگاه مقابل داعش نايستادند (ممكن است افرادي از وي به صورت شخصي به حشدالشعبي پيوسته باشند).
🔸او خود را وارث و خونخواه مرحوم پدر و عموهاي شهيد ميداند، اما گويي در علماي شهيد عراق هم طبقهبندي قائل است و شهداي خود را نسبت به شهداي ديگر حوزه علميه نجف برتر ميداند!
او گاهي منتهياليه عوامگرايي است و گاهي منتهياليه روشنفكري!
گاهي محور اختلافات در عراق است و گاهي ميخواهد محور وحدت باشد! او نه به كسي تكيه ميدهد و نه كسي ميتواند او را تكيهگاه قرار دهد. او نه مخالف ايران است و نه با ايران دشمني دارد. او ميخواهد ديده شود. جوان است و جوياي نام!
در جامعه عوامزده عراق و در حالي كه بحرانهاي مختلف دروني اين كشور را درگير كرده و منجي و اسطوره طلب ميكند، او به ميدان آمده است.
🔸اگر چه او به تنهايي قادر به تشكيل پارلمان نيست، اما ترجيح ميدهد ائتلاف خود را خارج از تحالف شيعه قرار دهد. اگر قدرت را در اختيار گيرد ترديدي نداشته باشيد كه نماد حماسه و فاجعه ملي در عراق خواهد بود!
او اكنون مدعي پرچمداري عدالت و مبارزه با فساد است اما با صراحت در لباس روحانيت بر به قدرت رسيدن تكنوكراتها اصرار دارد! او تعامل با خارج از مرزهاي عراق را متفاوت از سياست دولت قرار داد تا جذاب و متفاوت باشد!
او كلاً ميخواهد با همه و از همه متمايز باشد. او نياز به هلدادن ندارد، چون در نقطه تعادل نايستاده است!
"مقتديصدر" با همه تراژديهايش نبايد طرد شود. او فقط تاكنون يك ضدامريكايي ثابتقدم بوده است. هدف او از ديدار با بنسلمان خودفروشي نبود، عراق را هم نميفروشد. فقط خواست بگويد من خارج از دو قطبي ايران- عربستان قرار دارم و بازيكن آزاد هستم!
🔸او احمدینژاد عراق است با همه محاسن، معايب، تضادها و تعارضها. او جمع اضداد است. منتظر باشيد گذر زمان را ببينيد...
✍ عبدالله گنجی
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
🏴شب شهادت امام رضا(ع)
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️بنده راجع به زندگی حضرت رضا كار كردهام، یک نوشتهاى هم اتفاقاً دارم، بخصوص یکوقتی هم پيامى راجع به حضرت به يك كنگرهاى دادهام؛ چند تا نكتهى مهم در آنجا آمده اما آن نکات مهم در رادیو و غیره براى مردم اشاره نمیشود چون در دسترس نبوده توجه نشده است؛ خوب بالاخره اگر چنانچه دربارهى زندگى امام رضا يك نكتهاى وجود دارد كه يك نفرى حالا در طول زمان گشته آنرا پيدا كرده است در يك سخنرانى، يك پيامى هم گفته است. اين بايد مورد استفاده قرار بگيرد. ۸۱/۴/۴
⚠️توجه؛
🏳بیان فوق رهبری راجعبه پیامشان به کنگره بینالمللی امام رضا(ع) میباشد که در دوران ریاست جمهوری در تاریخ ۶۳/۵/۱۸ ایراد شده است.
📸رهبری درحرم رضوی
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓سالروز فوت روحانیمنحرف
🏴امام جمعه شهرستان رشت
🏴نخستیننماینده ولیفقیه در
🏴سپاهپاسداران انقلاباسلامی
🏴فرمانده کمیته انقلاباسلامی
🏴وسپاهپاسدارانانقلاباسلامی
🏴نماینده مجلس شورای اسلامی
🏴دلداده سازمان مجاهدینخلق
🏴پدر دوعضو سازمان منافقین
🏴یارغار اکبرهاشمی رفسنجانی
🏴پدرشوهرفاطمهوفائزه هاشمی
🏴حجةالاسلامشیخحسنلاهوتی
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️شعارهای انقلاب را باید حفظ کرد؛ در مورد این شعارها هم فقط به احساسات اکتفا نشود. من البته برای احساسات نقش زیادی قائلم، برای عواطف نقش زیادی قائلم، اما کافی نیست؛ سعی کنید در مسائل تعمق کنید؛ وقتی عمق یابی کردید، این ایمان مستقر با هیچ نیرویی از شما جدا نخواهد شد.
مشکل اینهایی که میبینید یک روز تندتر از همه تندهایند و یک روز ۱۸۰ درجه به اینطرف میغلتند، عمق نداشتن آن ایمان است. اوایل انقلاب بعضیها بودند که آنچنان تند بودند که انقلابیهای سابقهدار را هم قبول نداشتند و به آنها هم ایراد میگرفتند امّا سطحی بودند؛ این سطحیبودن بلای جانشان شد! ۹۵/۳/۳
📸شیخ حسن لاهوتی روحانی پشت سر امامخمینی
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓 سالروز رونمایی از تندیس آزادی،
بمناسبت جشن یکصدمین سال استقلال آمریکا از استعمار انگلیس، درمحل بندر شهر نیویورک آمریکا، ساخت فردریک آگوست فرانسوی
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️مرعوب غرب نشوید، برای اینکه شما از آنها بالاتر هستید؛ او ۲۰۰ سال است علم و فناوری را شروع کرده اما شما در طول ۳۵ سال توانستهاید این شتاب را در علم و فناوری پیدا کنید.
آنها در طول ۳۵ سال اوّل استقلالشان خیلی عقب بودند؛ آمریکا ۳۵ سال بعد از استقلال از زیر یوغ انگلیس هیچ چیز نبود؛ این مجسمه به اصطلاح آزادی آمریکا هم ۱۰۰ سال بعد از پیروزی آمریکاییها بر ارتش انگلیس و استقلال آمریکا، ساخته شد که آن را هم یک مهندس فرانسوی از فرانسه آمد ساخت.
یعنی آمریکاییها ۱۰۰سال بعد از استقلال، لحاظ علمی و فنّی بجایی نرسیده بودند که بتوانند این مجسمهی آزادی را بسازند؛ شما خیلی جلوترید. ۹۴/۷/۲۲
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓سالروزانقلاب ۲۵اکتبر۱۹۱۷ روسیه/۱
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️انقلاب بزرگ اسلامی ایران، حقیقتا استثنایی بود. ما انقلابهای دیگری را هم در تاریخ خوانده و مشاهده کردهایم. کاش شما مردم عزیزمان با کتابهای تاریخی، بیشتر اُنس میگرفتید و آنچه را که من میخواهم در چند کلمه برایتان عرض کنم، خودتان در کتابها تفاصیل آنرا مطالعه میکردید که چیزی جای کتاب را نمیگیرد. واقعا انقلاب ما با انقلابهای دیگر فرق داشت. این فرق، هم در چگونگی بوجود آمدن آن و هم در انگیزه بوجود آمدن حرکت مردم دیده میشود.
از جنبه دوم میتوانیم آن را مثلا با انقلاب اکتبر روسیه که حکومت ۸۰ساله کمونیستی از بطن آن برخاست، مقایسه کنیم تا ببینید آن انقلاب مردمی، چطور و با چه شعارهایی بوجود آمد. در جریان آن انقلاب چقدر فاجعه آفرینی شد اما اینجا چگونه بود. اصلا تفاوت از زمین تا آسمان است. البته این مقایسه با انقلابهایی است که مردمی هستند؛ اما واقعاً فاصلهاش با انقلاب ما بقدری است که اصلا نمیشود این دو را با هم مقایسه کرد، انقلاب عجیبی است. ۷۴/۱۱/۲۰
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓سالروزانقلاب ۲۵اکتبر۱۹۱۷ روسیه/۲
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️یکی از حرفهایی که امروز محور جنگ روانی دشمن است این است که میگویند نسل سوم انقلاب از ایدههای انقلاب جدا شده است! بعد به دنبالش یک فلسفه هم میگذارند مثل همه فلسفههای قلابی و دروغین و جعلی که فقط برای توجیه یک حرف دروغ و غلط درست میکنند تا کسی جرأت نکند بگوید این حرف غلط است.
میگویند این حرف متکی به یک فلسفه است! آن فلسفه این است که همواره در همه انقلابها، نسل سوم از آن انقلاب رو برگرداندهاند! حرف دروغ، حرف چرند!
کدام انقلابها را میگویید؟
انقلاب اکتبر شوروی به نسل سوم هم نرسید. هنوز ۶سال از پیروزی انقلاب نگذشته بود که استالینی بر سرِ کار آمد که امروز در دنیا هر کس را بخواهند به گردن کلفتی و زورگویی و دوری از انسانیت متهم کنند، به استالین تشبیه میکنند! درست هم هست؛ استالین واقعاً مظهر این صفات بد بود. حکومت به اصطلاح کارگری، که برای طبقات ضعیف تشکیل شده بود، به حکومت استبدادِ مطلق فردی تبدیل شد!
بنابراین مسأله نسل دوم و سوم و این حرفها نبود؛ همان اوایل کار، همه چیز از دست رفته بود. ۷۹/۱۲/۹
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓سالروز تولد شخص مُبهم کوروش
🏳نقدوتبیینناسیونالیستافراطی/١
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️ایمان به غیب، مرز جهان بینی الهی و مادی است، انسانی که ایمان به غیب دارد در نوع بینش و نوع عملش یک تفاوت محسوسی با آن انسان مادی که ایمان به غیب ندارد وجود دارد، ایمان به غیب به انسان هدف میبخشد، لذا وقتی شما ایمان به غیب نداشته باشید نمیتوانید یک هدف واقعی قبول بکنید.
ممکن است شما بگوئید بسیاری از آدمهای مادی هستند که هدف هم دارند. من عرض میکنم این هدف را باید در آنجاهایی محاسبه کرد که احساسات و عادت و حاجات غلبه نکرده باشد، و لذا آنجائیکه احساسات و عادت و حاجات نباشد، آنجا تلاش یک انسان مادی متوقف میشود.
البته بعضی برطبق نیاز مجبورند تلاش کنند، مادی هم اگر هست باید تلاش کند تا نیازش برطرف شود بعضیها یک احساساتی دارند، مثلاً احساسات ناسیونالیستی. این احساسات ناسیونالیستی او را وادار به تلاش فراوان میکند تا آنجا که جان خودش را هم از دست میدهد، لکن این احساسات است، منطق و عقلانی نیست! ۷۰/۷/۲۴
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓سالروز تولد شخص مبهم کوروش
🏳نقدوتبیینناسیونالیستافراطی/۲
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️ما ناسیونالیسم را به معنای مثبتش قبول داریم. مگر میشود کسی میهن خودش را دوست نداشته باشد؟ ناسیونالیسم به این معنا چیز خوبی است؛ اما به این معنا که چون من اهل اینجا هستم، پس بایستی بدخواه دیگر ملتها باشم، این بد است. ۶۹/۱/۲۶
‼️اگر دینداری و پایبندی به اصول نباشد، پای امنیت هم بشدت میلنگد. حتّی پلیسهایی که در دنیا به انضباط معروفند، اگر آن احساسی که بر همه وسوسهها غلبه دارد، در آنها نباشد، کارایی نخواهند داشت.
آن احساس چیست؟ بعضیها از میهن دوستی، از احساسات ناسیونالیستی، یا احساسات تشکیلاتی و سازمانی استفاده میکنند؛ لیکن واضح شده است که همه اینها در جاهایی لنگ میمانند. آن احساسی که همه جا بُرّایی خودش را دارد، احساس دینی و احساس حضور در مقابل پروردگار عالم است. ۷۰/۲/۱۱
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.
.
🗓سالروز تولد شخص مُبهم کوروش
🏳نقدوتبیینناسیونالیستافراطی/۳
💠رهبر معظم انقلاب:
‼️متاسفانه ملتهای اسلامی از هم جدایند. نزدیک به ۱۰۰سال است که دستهای خارجی در کار است که احساسات ناسیونالیستی را در ملتهای اسلامی تقویت میکنند!
در کشورهای عربی، احساس ناسیونالیسم عربی را؛ در ترکیه احساس ناسیونالیسم ترکی را؛ در ایران احساس ناسیونالیسم ایرانی را و در سایر ملتهای مسلمان.
کسانیکه این احساسات را در ملتهای اسلامی تزریق کردند شاید نظر بدی نداشتند؛ اما توجّه نکردند که پانعربیسم و پانترکیسم و پانایرانیسم و مانند آن به چه قیمت تمام خواهد شد. توجه نکردند که تزریق چنین احساساتی به قیمت این تمام خواهد شد که ملتهای یکپارچه، اینطور از هم گسیخته شوند و دشمنان اسلام هر بلایی میخواهند بر سر مسلمانان بیاورند!
این یک گسیختگی دردآور است که به دلیل احساسات ناسیونالیستی یا احساسات فرقهای بین شیعه و سنّی رخ نموده است. ملتها که دستشان از صحنههای تصمیمگیری کوتاه است و غمگینند؛ اما متأسّفانه مسئولین هم کمتر به فکر ترمیم این شکاف در امّت اسلامیاند که از دردهای بزرگ امّت اسلامی است. ۷۳/۲/۱۱
منبع:@Jahade_tabeini
@seraj1397
.