🔴 نگاهی به کنش رسانهای این روزهای رقبای انتخاباتی ۱۴۰۰
🔻"کـارزار" شاید بهترین صفت برای انتخابات باشد؛ کارزاری که محل سنجش برنامه، خرد، عقلانیت، عملکرد و رفتار است و بر این اساس با نگاهی به برخی رفتارهای جریانی، جناحی و فردی، در فرایندی که این روزها شاهد خوردن استارت آن هستیم، چند روش جهت جلب نظر افکار عمومی، انحراف، دوقطبی سازی با استفاده از انواع رسانهها را شاهد هستیم.
1️⃣ «بزن زیر میز به هر قیمتی»:
این استراتژی اکثرا توسط افرادی که خودشان در حاکمیت مسوولیت داشته و دیکته نوشتهشدهای دارند، مورد استفاده قرار میگیرد. آنها برای "پرتسازی حواس افکارعمومی" از کارنامه خود، به قانون، سیاستها، ساختارها و... حمله میکنند و سعی در ایجاد انحراف اساسی در برداشتهای مردم دارند.
اینها میگویند برای موفقیت در این رقابت باید هزینهتراشی کرد و بهترین راه زدن بر زیر میز و قهرمان سازی از خود و گرفتن ژستهای مردمی است.
2️⃣ «فقط مــا خوبیــم»:
این گروه خود را وامدار و مالک کشور میدانند و هرکسی غیر خودشان را #نفـی میکنند. این گروه درباره حمایتهای قبلی خود از کاندیداها و خروجیهایی که داشته است، هیچ توضیحی نمیدهند و تنها بر طبل اینکه اگر ما نباشیم همهچیز از دست خواهد رفت میکوبند.
3️⃣ «رقیــب هــراسهـا»:
این گروه بیشتر از برچسبزنی و پیشبینیهای هراسانگیز و زیر سوال بردن افراد و نه تفکرات و استدلالها بهره میبرند.
این گروه بهخوبی میدانند برانگیختن احساسات مردم، یک موفقیت محسوب میشود مخصوصا اگر این حس #تـرس و دلهره باشد. پس درباره رقیب اهریمن سازی میکنند.
4️⃣ «مــا و مـردم؛ آنهــا و نظــام»:
این دسته دوقطبیسازان قهاری هستند که در گام نخست با عنوان سازی و برچسبزنی، فرد، گروه یا جریانی را ذیل یک کلمه یا گزاره قرار میدهند و از این طریق به هدف خود که قرار دادن مردم در برابر هم، مردم در برای حاکمیت و معنادار کردن انتخابات هست، حرکت میکنند.
این گروه بهظاهر با شعارهای فریبنده خود را مردمی معرفی میکنند و هر کسی مقابل آنها بود را محصول یک مافیا و زد و بند سیاسی. این دسته از تکنیک سیاه و سفیدنمایی استفاده میکنند.
5️⃣ «میتوانستیـم؛ امـا نگذاشتنـد»:
گروهی از جریانات که قصد کنشگری انتخاباتی دارند همواره سعی در ارائه تصویر از نهادهای پنهان و پشت پرده که مانع شدهاند آنها کار کرده یا شعارهایشان را عملی کنند، بهره میبرند. سایهنمایی و نداشتن اختیارات قانونی و ... شاهبیت سخنان این دسته است.
6️⃣ «تکــرارکنندگان بـیاثــری»:
این گروه با استفاده از تکنیک تکرار سعی میکنند القا کنند که رای شما اثر ندارد، نتیجه رأی هم اثری ندارد و اوضاع بهبود نخواهد یافت و همهچیز نمایشی و فرمایشی است. این گزارهها با تکرار افکار عمومی را تحت تاثیر قرار میدهند.
7️⃣ مبهــــم گویـــان:
این گروه جـز ترسیم درهٔ عمیق کمکاری قبلیها، همواره درباره خود، جریان و برنامههایشان مبهم و کلی سخن میگویند و مخاطب متوجه راهکار یا برنامه آنها برای حل مشکلات نمیشوند چرا که اساساً برنامهای ندارند. اینها ضعفها را بهقدری بلند فریاد میزنند که دست خالی بودن خودشان ذیل این صدای بلند گـم شود.
🖌 نصیـــری
@seraj1397
.
🔴 مثلـث اقتــدار ایــران
🔻ایران بزرگ سه مولفه اساسی قـدرت دارد:
1⃣ اســـلام
2⃣ ولایــت
3⃣ مــــردم
و تا زمانی که این سه مولفه اساسی با هم در کشور حاکم باشند، دشمنان کاری از پیش نخواهند برد.
آنها از هر سو به این کشور هجمه بردند، از زمین، هوا، دریا، اقتصاد، رسانه، مجازی و...، اما مثلث قدرت ایران بسیار مستحکمتر از هر هجمهای، در برابر آنها مقاومت کرده و سرافـراز میدان بوده، لذا هدفگیری دشمن امروز بیش از هر زمان دیگری در تضعیف این سه مولفه است.
ترکیب این مولفهها، قدرت شکست ناپذیری تولید کردهاند و تداوم پیشرفت های کشور منوط به صیانت و حفاظت از آنهاست، صیانت در برابر تصویرگری های فریبکارانه و جریان تحریف که هدفش کمرنگ کردن آموزههای اسلامی، تضعیف ولایت و ناامیدکردن مردم نسبت به آینده و کارآمدی حکومت دینی است.
این مهم با اراده مستحکم و انگیزهٔ بالا و عمل جمعی قابل تحقق است و ویژگیهای فوق در #بسیـج پیدا میشود و شبکهسازی در بستر فضای مجازی و کار شبکهای، مطمئنترین و کم هزینهترین روش آن است.
✍️ دکتر قاسم حبیبزاده
@seraj1397
.
🔴 سناریوهای مجمع تشخیص در بررسی لوایح FATF چیست؟
🔸بهرغم تلاشهای کارشناسانه مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لوایح FATF در دو سال گذشته و فهم موضوع، اقدام آن در بازگذاشتن پرونده FATF و عدم تصمیمگیری در این خصوص، درواقع نقطهضعف ماجرا بوده و به نظر میرسد چنین روشی در برخورد با موضوع بیش از آنکه تقویتکنندهٔ منافع ملی باشد، به پازل «فشار شرطی دشمن» کمک کرده است.
🔸گویا این ضعف از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام نهاد نیز عیان شده و لذا به گفته محسن رضایی، دبیر تشخیص مصلحت نظام قرار است تعیینتکلیف این لوایح در اسفندماه ۱۳۹۹ به سرانجام خود برسد.
🔸بدیهی است که پذیرش بدون شرط کنوانسیونها و همچنین مسکوت گذاشتن آنها از دستورکار خارج بوده و عملا دو سناریو پیشروی اعضای مجمع تشخیص قرار دارد:
1⃣ سناریوی اول: پذیرش مشروط لوایح:
تصویب کنوانسیونها، در مجمع با اقبالی روبهرو نیست، لذا سناریوی دیگری که اخیرا از سوی حامیان FATF دنبال میشود، پذیرش این لوایح و پیوستن به این کنوانسیونها با گذاشتن حق شرط لغو تحریمهاست و علت مطرح شدن این سناریو از سوی برخی اعضای مجمع نزدیک شدن به انتخابات ۱۴۰۰ و ترس از عواقب رد این لوایح است.
این پیشنهاد در آخرین مکاتبه ریاست جمهور با مقاممعظمرهبری درخصوص لوایح FATF اینگونه مطرح شده که برای FATF، شرط عدم ارائه اطلاعات دور زدن تحریم گذاشته شود.
سناریوی مذکور از منظر منافع ملی قابلپذیرش نیست، زیرا براساس ماده ۱۹ کنوانسیون حقوق معاهدات، حق شرطی که با هدف و روح معاهده در تعارض باشد، پذیرفته نخواهد شد.
همچنین موضوع حق شرط در کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۱۳۹۷ مورد بررسی قرار گرفته و با اکثریت مطلق رای اعضا، فاقد ارزش تشخیص داده شد. پس طرح مجدد این پیشنهاد و بررسی مجدد آن فاقد مزیت و ارزشافزوده است.
2⃣ سنـاریوی دوم: رد لـوایــح:
سناریوی دوم رد قاطع این لوایح و پایان دادن به این بلاتکلیفی چندساله است. اگرچه جریان غربگرا و بازوهای رسانهای آن همچنان تلاش میکنند با ایجاد رعب و وحشت نسبت به تبعات رد این لوایح، سیاستهای خود را پیش ببرند، باید توجه داشت این تصمیم تنها سناریوی در دسترس، امکانپذیر و معقول برای ایران است. زیــرا:
🔻اولا علیرغم قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF از حدود یک سال پیش تاکنون، وضعیت تجارت خارجی ایران ازجمله هزینههای مربوط به تراکنشهای مالی و بانکی و وضعیت صادرات نفت، نسبت به سال گذشته بهبود یافته است.
🔻ثانیا با توجه به راهبرد دولت بایدن در قبال ایران که همچنان بهدنبال ادامه سیاست دیپلماسی با پشتوانه فشار است، بعید است تغییری در ساختار تحریمهای آمریکا ایجاد شود. بنابراین افق روشنی برای لغو تحریمها در آینده نزدیک وجود ندارد.
🔻ثالثا حتی برخی مقامات دولتی همچون عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی در اسفندماه ۱۳۹۸ بیان داشتند که در شرایط تحریمی ضررهای همکاری با FATF از منفعت آن بیشتر است. در چنین شرایطی رد لوایح مرتبط باFATF ، هزینه سیاسی زیادی را متوجه مجمع تشخیص مصلحت نظام نخواهد کرد، ولی میتوان امیدوار به منافع اقتصادی آن بود، زیرا با وجود تحریمها از یکسو و فقدان افق روشن در روابط با FATF از سوی دیگر، نااطمینانی در تصمیمات اقتصادی، ثمرهای جز فلج شدن اقتصاد کشور را در پی ندارد.
@seraj1397
.
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 این کلیپ ۷ دقیقهای را ببینید
🔴 داستان #FATF و فاجعهای که در همین نزدیکی است!
@seraj1397
.
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پیمانهای بینالمللی را چه کسانی نوشتهاند؟
🔸بررسی تاریخ نشان میدهد سنگ بنای بسیاری از سازمانها و پیمانهای بینالمللی توسط کشورهای غربی گذاشته شده و قوانین آنها، مطابق با منافع ملی همان کشورها نوشته شده است؛ مثل FATF
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ روحانی: اینکه گفتیم سانتریفیوژ میچرخد و چرخ اقتصاد هم میچرخد، به آن عمل کردیم/ ما انرژی هستهای را بیهزینه کردیم!
✍ این فیلم به ما ثابت میکند که اگر انتخابات سَرسَری گرفته شود و مردم اهمیت آنرا درک نکنند، اتفاقی که میافتد این است که بخشی از مردم ناآگاه میگردند داخل کشور و وقیحترین فرد را در صندلی ریاست جمهوری مینشانند!
واقعاً این حد از وقاحت را چطور میتوان تحمل کرد؟!!
#درست_انتخاب_کنیم
@seraj1397
.
32.pdf
371K
🔴 نقش مـردم و نهادهای انقلابی در روی کار آوردن دولـتِ جـوانِ حزباللهی چیست؟
✍️ محمدجواد قصابیفرد
کارشناس جامعهشناسی سیاسی
@seraj1397
.
22.pdf
1.14M
🔴 مهمترین عامل بازدارنده جمهوری اسلامی در تولید سلاح هستهای چیست؟
✍️ محمدجواد قصابیفرد
کارشناس جامعهشناسی سیاسی
@seraj1397
.
🔴 دو عـزیـز جبهـه انقـلاب
«سعيد محمد» و «سعید جلیلی» از سرمایههای بزرگ جبهه انقلاب هستند.
در برخی گروهها و گفتگوها بعضاً مشاهده میشود طرفـداران هر کدام از این دو عزیز، برای اثبات حقانیت خود، دیگری را ناجوانمردانه تخریب میکنند، که در این میان کسی جز جریان لیبرال و غربگرا سود نمیبرد!
تخریب هر کدام از این دو بزرگوار، تخریب سرمایههای انسانی جبهه انقلاب است!
لطفا حواسمان باشد که هواداران این دو عزیز در یک نقطه باهم دست خواهند داد.
⛔️ پـس #تخـریـب ممنــــوع!!
@seraj1397
.