.
🔴 شهرک امامحسین (میانآباد) شنبه برای همیشه با #بن_بست خداحافظی میکند.
🔸امروز قرار بود همزمان با اول خرداد ماه خیابان شامی که بارها خبر احداث آن را منتشر کرده ایم گشایش پیدا کند تا شهرک امامحسین(ع) یا همان میانآباد خودمان از بن بست دیرینه خود خارج شود.
🔸باران شب گذشته اما برنامه ها را کمی به هم ریخت و باعث شد افتتاح این پروژه به چند روز دیگر موکول شود.
🔸نجات شهرک امامحسین از بن بست با این خیابان و احداث بوستان ۶ هکتاری بیشتر شبیه یک معجزه برای این محله است.
🔸امروز در حاشیه بازدید رئیس دادگستری و شهردار از محل این پروژه هم مطرح شد که شهرداری در طول مدیریت آقای طلا از این دست کارهای ماندگار کم نکرده است.
#خدمت_به_مردم
#مدیریت_جهادی
@seraj1397
.
🔴 گلهمندی موبایلفروشان از اتحادیه
🔻درد و دل يكى از موبايل فروشان: چرا اتحاديه موبايل فروشان به فكر ما نيست!!! همه گوشى ها چينى هستند اما اتحاديه زير بار نمى رود!!!!
🔸با پيشرفت تكنولوژى در زندگى ايرانيان، تلفن همراه امروزه ديگر از الزامات زندگى افراد به شمار مى آيد. حال شرايط به گونهاى است كه كودكان كم سن و سال هم صاحب يك دستگاه تلفن همراه هستند و روز به روز شاهد تاثيرات فراوان استفاده گوشى همراه در زندگى روزمره خودمان هستيم.
🔸اما فارغ از جايگاه تلفنهمراه در خانوادهها، موبايل فروشانِ اسلامشهر دل پر دردى از اتحاديه موبايل فروشان دارند. يكى از مغازهداران موبايل فروش در شهرستان اسلامشهر كه علاقهاى به فاش شدن نامش نداشت با ابراز گلايه از اتحاديه صنف خودشان به تناقضهاى موجود توسط اتحاديه موبايل داران اشاره كرد.
🔸اين موبايل فروش با اعلام اينكه تمام گوشىهاى آيفون در سطح اسلامشهر چينى هستند و گوشىهاى سامسونگ كه متعلق به كشور كرهجنوبى هستند با ساخت كشور چين وارد بازار موبايل فروشى اسلامشهر شدند، يادآور شد:
متاسفانه اتحاديه صنف موبايل فروشان صرفا اتحاديه گوشى فروشان نيست و صنف هاى لوازم خانگى، فرش و موكت و لوازم تزئينى را هم در داخل خود جا داده است و همين موضوع باعث شده صداى موبايل فروشان در اسلامشهر شنيده نشود.
🔸وى در ادامه بيان كرد: تصور كنيد گوشى آيفون و سامسونگ چينى به خريدار فروخته مى شود، سپس اگر مشترى مورد نظر به اتحاديه موبايل فروشان مراجعه كند و به دليل چينى بودن اين گوشىها شكايت كند، من به عنوان فروشنده بايد رضايت اين مشترى را جلب كنم. اين اتفاق در حالى رخ مىدهد كه همه گوشىها چينى هستند و نماينده اتحاديه هم خودش مغازه موبايل فروشى دارد و تمام گوشى هاى همراه وى هم چينى هستند، اما با همين اوصاف نماينده اتحاديه طرف هم صنف خودش را نمى گيرد و خواستار گرفتن رضايت از شاكى مورد نظر است.
🔸اين موبايل فروش در خاتمه اين گفتگو اظهار داشت: واقعا نمىدانم حضور اتحاديه موبايل فروشان چه خاصيتى براى ما دارد، غير از اينكه ساليانه مبلغ مشخصى را به عنوان حق عضويت در اتحاديه پرداخت كنيم. همچنين هيچ تسهيلاتى از سمت اتحاديه براى موبايل فروشان درنظر گرفته نشده است تا در اين اوضاع نابسامان اقتصادى راحت تر كار كنيم. حرف براى گفتن زياد است به طور مثال اصلا نمى دانم حضور در اتحاديه براى اين همكاران ما چه دستاوردى دارد كه زمان انتخابات رييس اتحاديه با ما مهربان مى شوند و به فكر جذب رضايت ما براى گرفتن راى هستند. به هر جهت اميدوارم رويه مديريتى اتحاديه تغيير پيدا كند تا موبايل فروشان با فراغ بال بيشترى به فعاليت خود ادامه دهند.
( #منبع: اسلامشهردیلی)
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
🔴 باغتالارهای احمدآباد مستوفی؛
🔻نماینده تالارداران احمدآباد
🔸 ۸۰ باغ تالار در احمدآباد وجود دارد/۶۰ تالار غیر رسمی در احمدآباد داریم/ظرفیت احمدآباد برای شهردار و فرماندار اسلامشهر ملموس است/ کمترین تعرفه قیمت در تالار نفری ۳۰ هزارتومان و بیشترین تعرفه ۳۰۰ هزار تومان است.
🔸منطقه احمدآباد به لحاظ استراتژیکی مابین تهران و شهریار قرار گرفته است. آب و هوای احمدآباد واقعا ناب است، زیرا نه آب و هوا گرم و خشک تهران را دارد نه آب و هوای سرد شهریار را.
البته فضای سبز و باغهای احمدآباد هم باعث شده مردم به این منطقه مراجعه کنند. رفت و آمدها و جا نمای احمدآباد باعث شده خیلی از افراد به فکر سرمایه گذاری در این منطقه باشند.
موقعیت جغرافیایی، رفتار خونگرم مردم احمدآباد و رفت و آمدهای فراوان باعث رونق این منطقه شده است.
🔸پاشنه آشیل احمدآباد شاید به لحاظ بکر بودن فضای سبز، حضور متعدد تالارها باشد که مراسم های زیادی در آن برگزار میشود و حرف و حدیث های را رقم میزند.
🔸اولین تالار در احمدآباد سال ۱۳۸۰ احداث شد که نام آن نگین سبز بود. باب احداث باغ تالار از همان سال با تبلیغاتی که در تهران کردیم باعث رشد این منطقه شد. هم اکنون حدود ۷۰ تا ۸۰ باغ تالار خیلی زیبا و شیک در احمدآباد داریم.
قبلا مراجعه کنندگان تهران به شهریار برای برگزاری مراسم های خودشان میرفتند که احمدآباد با توجه به سرسبزی و نزدیکی به تهران مورد توجه قرار گرفته و این باب تازهای که باز شده میتواند منبع درآمد خوبی را برای اسلامشهر و احمد آباد همراه داشته باشد.
🔸ظرفیت احمدآباد برای شهردار و فرماندار اسلامشهر کاملا ملموس شده است. بسیاری از برنامه های این منطقه با همکاری تالارداران احمدآباد هدایت میشود. حتی در یک مورد کمک به هموطنان زلزله زده هم رقم قابل توجهی توسط تالارداران اسلامشهر جمع آوری شد و در مجموع از ظرفیت احمدآباد توسط مدیران بهره برده میشود.
🔸تالارهای احمدآباد بیشتر توسط شهروندان تهرانی مورد استفاده قرار میگیرد، چرا که حضور ۸۰ تالار در این منطقه هم از ظرفیت اسلامشهر و احمدآباد بیشتر است. خوشبختانه تهران وسعت زیادی دارد و بیشتر مراجعه کنندگان تالارهای احمدآباد از پایتخت هستند.
🔸تعرفه قیمت ها در تالار احمدآباد در کمترین حالت نفری ۳۰ هزار تومان و در بهترین حالت ۳۰۰ هزار تومان است. تشریفات نقش اساسی در این قیمت ها دارد. تالار با یک نوع غذا مطمئنا همان قیمت سی هزار تومان است و تالار با هشت مدل غذا به قیمت نفری ۳۰۰ هزار تومان هم احتمالا میرسد.
🔸۳۱ باغ تالار با مجوز در احمدآباد داریم و متاسفانه حدود ۶۰ باغ تالار هم در احمدآباد داریم که بدون مجوز کار میکنند.
خوشبختانه در این زمینه پیگیری ها در حال انجام است تا ساز و کار قانومند شدن آن لحاظ شود. اما این باغ تالار های بدون مجوز را در نگاه اول شاید متوجه نشوید که تالار در آن است ولی وجود دارد و از طریق اینستاگرام و شماره هایی که دارند مراسم های خودشان را میگیرند.
🔸مبالغ باغ تالارهای غیر رسمی هم از باغ تالار های رسمی بیشتر است به شکلی که شاید قیمت آنها به نفری یک میلیون تومان هم برسد. این پدیده از سال ۹۱ شکل گرفت. از سال ۸۰ تا ۸۷ تقریبا ۶ باغ تالار در احمدآباد بود. کلا این موضوع توسط نهادهای های مربوطه در حال پیگیری است.
نکته جالب شاید در عدم تمایل صاحبان این باغ تالار ها در گرفتن مجوز است. ما خوشحال میشویم مراجعه کنندگان تهران به اسلامشهر میآیند، اما همه باید در یک سیستم واحد قرار بگیریم و شاید با این حجم مراجعه کننده احمدآباد ظرفیت ۲۰۰ تالار را داشته باشد اما بهتر است همه این تالارها رسمی کار کنند تا نظم این شرایط خراب نشود.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
🔴 خبر خوب آقای فرماندار برای مردم اسلامشهر / میسّر شدن صدور جواز ساختمانی برای زمینهای قولنامهای
🔸سالهاست که بسیاری از مردم شهرستان اسلامشهر به ویژه در مناطق قدیمی شهرها و روستاها با مشکل جدی روبه رو هستند و آن هم مخالفت قانونی شهرداری ها و دهیاری ها با ساخت و ساز در زمین های قولنامه ای است. در شرایطی که بسیاری از این املاک به عنوان بافت فرسوده در معرض خطر هستند.
🔸فرماندار اسلامشهر در خلال جلسهای که به منظور تعیین تکلیف اراضی قولنامه ای و با حضور رئیس دادگستری شهرستان، سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری، بخشداران و شهرداران و رؤسای شورای های اسلامی اسلامشهر، احمدآباد مستوفی و چهاردانگه برگزار شد، با بیان اینکه صدور پروانه ساختمانی برای اراضی قولنامه ای یکی از مشکلات بخشداری ها و شهرداری های شهرستان به شمار می رود، گفت:
با تدابیر اتخاذ شده در این باره از این پس امکان صدور پروانه ساختمانی و یا ارائه سایر خدمات به اراضی قولنامه ای میسر خواهد شد.
🔸بر اساس گزارشی که روابط عمومی فرمانداری منتشر کرده، حل مشکل زمینهای قولنامه ای با این روال امکان پذیر است:
1️⃣ صاحبان زمینهای قولنامه ای یا اراضی ارثی فاقد سند با به همراه داشتن اصل قرارداد نسبت به ارائه دادخواست «اثبات مالکیت» باید به دادگستری اسلامشهر مراجعه کنند.
2️⃣ افراد دارای اراضی قولنامه ای باید از شهرداری ها و بخشداری های مربوطه فرم مغایرت با حقوق عمومی از قبیل جهاد کشاورزی، اوقاف و امور خیریه و امور آب منطقه ای را دریافت و هنگام ارائه دادخواست اثبات مالکیت به دادگستری تحویل دهند.
🔸به گفته نماینده عالی دولت در اسلامشهر، مقدمات انجام این کار آماده شده و دفاتر خدمات قضایی اسلامشهر آماده دریافت دادخواست اثبات مالکیت برای صاحبان زمینهای قولنامه ای خواهند بود.
🔸فرماندار در این جلسه یادآوری کرد که فرم مغایرت با حقوق عمومی نیز بزودی آماده شده و در اختیار شهرداری ها و بخشداری ها قرار می گیرد.
همچنین ادارات قید شده در این فرم موظف هستند ظرف ۱۵ روز به استعلام انجام شده پاسخ دهند در غیر اینصورت پاسخ استعلام مثبت تلقی خواهد شد.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
🔴 فرهنگی که در حال زدودن است!
لبهای سفید و خشک دختر خواهرم را دیدم و با لبخند گفتم: ریحانه جان روزهات قبول باشه.
ریحانه گفت: خاله روزههام دوساله شد، اما یه چیزی بگم؟! امروز ما رو از طرف مدرسه برای اردوی علمی بردن شرکت میهن اسلامشهر.
پرسیدم: خوش گذشت؟
گفت: آره خاله اما...
گفتم: بگو خاله چی شده؟ دلت بستنی خواست؟
گفت: خاله اونا به ما بستنی دادن اما من گفتم روزهام، ولی همکلاسیام خوردن! تازه مسخره هم کردن و با خنده گفتن چرا بستنی مفت نخوریم!
گفتم: مگه همکلاسیات روزه نبودن؟
گفت: خانم معلم به ما گفت بخورید عیبی نداره! اما من و محدثه سادات نخوریدم.
با تعجب گفتم: معلمتون این حرف رو زد ریحانه؟! گفت: آره، امروز هم خستهام هم گرسنه. بچهها راست میگن ما نباید روزه بگیریم، کوچیکیم.
نگاش کردم و گفتم: ریحانه جون تو کلاستون همه ممتازند؟
گفت: نه خاله،
گفتم: فقط به شاگرد ممتاز مدرسه جایزه میدن؟
گفت: خاله آره دیگه معلومه فقط بچه ممتازا جایزه میگیرن.
گفتم: خدا هم فقط به شاگرد ممتازا جایزه میده.
تلفن زنگ خورد رفتم سمت تلفن...
و اما مدیر و معلم گرامی!
این رفتار و این برنامه در ماه مبارک رمضان ناشی از چیست؟ خدای نکرده اجرای سند 2030 به باغنرده، محله سنتی ما هم رسیده؟!
یا دختران سوم و چهارم شرایط روزه گرفتن را ندارن و یا قصه روزه کله گنجشکی است؟!
مدیران ارشد اسلامشهر، دختران ابتدایی امروز که قرار است فردا مادران و زنان جامعه اسلامی باشند را اینگونه تربیت میکنند؟ ارزشهای دینیمان را اینگونه آموزش میدهند؟ جشن تکلیف گرفتنتان را قبول کنیم یا این دم خروس را؟!
مطمئنم پیگیری این قصه با چند جواب رد خواهد شد از جمله بچهاند واجب نیست. اسلام را سخت نکنید. فقط یک اتوبوس بوده. بچه ها تازه سوم بودند و چهارم!
امااااااااا... مینویسم و میگویم حتی اگر نتیجه ای ندهد.
اینجا اسلامشهر است، شهر حافظان قرآن و شهری که کوچههایش هنوز مزین بنام شهداست. اینجا اسلامشهر است.
میپرسیم: آقای فرماندار، مدیر محترم آموزش و پرورش، چگونه قدم برخواهید داشت روی پل صراط؟
چگونه جواب شهدا را خواهید داد؟
دختران کوچک شهرمان چگونه مادران مسلمان فردا شوند وقتی مربیانشان چیزی برای تعلیم و تربیت دینی ندارند؟
وقتی اخلاق و فرهنگ اسلامی را با بهانههای واهی از مدارس گرفتهاند و اولویت علمی بدون عمل مبنای کارشان شده است!
متاسفم برای مدرسه دولتی شاید باید بگویم متاسفم برای آموزش و پرورش با انتخاب این مدیران!
✍ الف. باصری/ اسلامشهر
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.