مبارزی که پس از ۴۰ سال، تصمیم به صلح گرفت!
◾آیا صلح میتواند پایانی بر این مناقشه باشد یا مقاومت باید ادامه پیدا کند؟
#یادداشت_دوم
👤امیرحسین کاربخش، کارگردان «وداع با اسلحه» درباره نقش یاسر عرفات در روایت این مستند می گوید:
🔻ما دست روی سوژه #صلح میان اسرائیل و فلسطین گذاشتیم اما این صلح را از زاویه نگاه رهبر ملت فلسطین در آن مقطع یعنی یاسر عرفات روایت کردهایم.
◾عرفات در مقطعی رهبر جنبش فتح بود و همواره شعار و آرمانش آزادی فلسطین بوده است. عرفات برای رسیدن به این هدف، به مدت ۴۰ سال مبارزه میکند اما از جایی به بعد گویی نظرش تغییر میکند و به جای مبارزه، سراغ مذاکره میرود.
◽زندگی رهبر یک ملت هیچگاه از سرنوشت آن ملت جدا نیست. به همین دلیل گویی با بالا و پایین رفتن زندگی عرفات، سرنوشت مردم کشور فلسطین هم تغییر میکند.
◽عرفات در زندگیاش تصمیمات مهمی گرفته که برخی از آن تصمیمات برای ما عجیب بوده است. اینکه او در مقطعی تصمیم میگیرد با دشمن خونیاش صلح کند، تصمیم عجیبی است که روایت آن برای مخاطب امروز میتواند جذاب (و عبرت آموز) باشد.
◾رهبر ملت فلسطین در مقطعی تصمیم میگیرد صلح را با اسرائیل تجربه کند.
عرفات مسیر سخت و پرفرازونشیبی را طی کرد تا به این تصمیم برسد. عرفات در آن مقطع به طرف مقابل خودش اعتماد و فکر میکرد اگر به طرف مقابل حسن نیست نشان دهد، طرف مقابل هم با حسننیت با او مواجه میشود.
🔴 بعد از صلح اما اتفاقات دیگری رخ میدهد..
[ادامه یادداشت]
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
پایگاه تحلیلی صراط
مبارزی که پس از ۴۰ سال، تصمیم به صلح گرفت! ◾آیا صلح میتواند پایانی بر این مناقشه باشد یا مقاومت بای
مبارزی که پس از ۴۰ سال، تصمیم به صلح گرفت!
(صفحه 2 از 2)
🔻بعد از صلح اما اتفاقاتی رخ میدهد که همه چیز برخلاف تعهدات طرف مقابل پیش میرود.
◾خود عرفات هم زمانی که نتایج این اقدامات را میبیند، پشیمان میشود و تصمیم میگیرد از مسیری که انتخاب کرده بازگردد و مجدد سلاح در دست بگیرد.
◽با در دست گرفتن سلاح است که کار نیمه تمام عرفات از سوی حماس به سرانجام میرسد و در سال ۲۰۰۶ منطقه غزه را آزاد کردند.
◽عرفات در اواخر زندگی خود به شعار «جهاد» باز میگردد و شاخه نظامی فتح را مجدد فعال میکند و همین تصمیمات نشان میدهد که از تصمیم قبلی خود برای صلح بازگشته است.
🔻این مستندساز درباره دیدگاه مردم فلسطین نسبت به عملکرد یاسر عرفات هم توضیح داد:
◾بخش عمدهای از مردم فلسطین با تصمیم یاسر عرفات برای صلح مخالف بودند اما طبیعتاً بخشهایی از مردم فلسطین بودهاند که از جنگ و درگیری خسته شده و فکر میکردند که با صلح میتوانند به آرامش در زندگی خود برسند. بخشی از نیروهای طرفدار عرفات هم طبیعتاً موافق این صلح بودند.
◽در آن مقطع هم در میان مردم فلسطین و هم در میان یهودیان مناطق اشغالی، این صلح موافقان و مخالفانی داشته است.
◾در اواخر عمر عرفات اما اکثر تجمعات فلسطینیان علیه عرفات است. در کشورهای دیگر هم تجمعاتی علیه سیاستهای اشتباه او در فرآیند مذاکرات شکل میگیرد. طرف اسرائیلی به ظاهر صلح کرده بود اما صلحی که خودش مدنظر داشت و مصداق همان دستکش مخملی بر روی پنجه فولادی بوده است.
┈┄┅══════┅┄┈
یادداشت اول: وقتی شهید نواب از یک طلبه فلسطینی یاسر عرفات ساخت
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اگر اصلاح طلبان اراده کنند یک موضوع در رسانه ها بزرگ شود، می شود؛ نمونه اش همین خانم معصومی/ حزب اللهی ها بلد نیستند از خودشان دفاع کنند
روزنامه جوان:
▫️حالا همه ماجرای این را که ایران «برای حزباللهیهاست»، میدانند. همه میدانند که فلان فعال سیاسی در شبکه قرآن سیما چنین حرفی زده و به حضور اصلاحطلبان در صداوسیما اعتراض کرده است. همه نه فقط میدانند که موضعگیری هم کردهاند و گفتهاند که حرف نادرستی بیان شده است.
🔹چرا برای دو دقیقه صحبت یک فرد در شبکه قرآن چنین جنجالی راه میافتد؟ آیا همه دغدغه تبیین اشتباه بودن یک موضع از فردی نه چندان مطرح و بدون جایگاه مدیریتی در اداره کشور را دارند؟
▫️چون جریان سیاسی و رسانهای اصلاحطلبان اراده کرده که این موضعگیری دیده شود و اصلاحطلبان در فضاسازی رسانهای و عملیات روانی آن قدر مهارت دارند که وقتی اراده میکنند یک موضوع دیده شود، محکوم شود، گوینده تخریب شود و کل موضوع، تبدیل به موضوع اول کشور شود، میشود.
🔹چرا محسن رهامی و حرف نادرست و سطحیاش که تئوریزه کردن رسمی خشونت در کف خیابان بود، موضوع اول کشور نشد؟ چون او یک اصلاحطلب بود و اصلاحطلبان ارادهای بر دیده شدن خطای فاحش او نداشتند، اصولگرا و انقلابی و حزباللهی هم که چندان کار رسانهای و فضاسازی و عملیات روانی بلد نیست!
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مملکت یا کشور؟!
فعلا تیتر این باشه..
⭕ شبکه قرآن و اینهمه چالش؟
کسی نداند فکر می کند چه شده است.
🔻خانمی در یک برنامه معمولی در یک شبکه کممخاطب، سخنی را پرانده است و یک جماعت، چند روز است کار و بارشان را رها کرده اند تا او را ادب کنند.
کسی نمی داند چرا؟ خودشان می گویند: این یک فرد نیست؛ این هویت انقلابی نماهاست.
🔹حالا همین افراد بقول ایشان انقلابی نما به مراتب از این روشنفکرنما ها😉 بیشتر نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند و برائت جستند اما تاثیری ندارد..
🔹می گویند آب ریخته، جمع نمیشود و تا میخوری میزنیم..یکی از ریشه لغوی مملکت و تفاوتش با جمهوریت سخن می راند و دیگری از ریشه تاریخی تفاوت کشور و مملکت پرده بر میدارد.
⭕ که چه؟! میخواهید بگویید که حزب اللهی دنبال سلطنت است و مردم سرش نمی شود؟!
🔸لفاظی بکنید و طعنه بزنید ولی بدانید جمهوریت با این کارها به عرصه حکمرانی کشانده نمی شود.
🔸کسی که چهل سال است با همین حزب اللهی هایش، مردمسالاری را آنقدر به بوق و کرنا کرده که شما بواسطه همان گفتمان، امروز جایگاه مردم را مطالبه کنید؛ هنوز هم نه فقط در حرف، بلکه در عمل پایبند به نقش مردم است و لو اینکه در پایتخت مملکتی هم مستقر باشد.
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیژن عبدالکریمی: نگرش مردم ما تودهای و عوامانه است و گاهی مردم هذیان میگویند.
🗣 صراط:
فقط کافی بود کسی غیر از اصلاح طلبان، همچین نسبتی رو به مردم ایران می داد تا می دیدید چه قشقرقی به پا می شد ولی وقتی عبدالکریمی بگه، میشه روشنفکر و واقع گرا.
برا این بلوا حتما لازم نبود یک استاد مثل استاد ازغدی یا زرشناس این موضع رو بگیره..
حتی اگه یه آدم معمولی هم تو تلویزیون این حرف ها رو می گفت کار تموم بود.
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طوفان صدق و غبار کذب
✍️ علی مهدیان
🔺یکی از آثار طوفان الاقصی در بعد معرفت شناختی است. این واقعه مهم تاریخی نشان داد غرب چگونه به صورت سیستماتیک ذهن بشر را در اختیار خود گرفته بود و راه نفوذ به واقعیت را بسته بود.
🔺ساختارهای حقوقی و نظام تصمیم گیری در دنیا یک نوع مهندسی اجتماعی فرهنگی را رقم میزند و آنگاه این فرهنگ شکل یافته بر فرآیند فهم و معرفت بشر سایه میاندازد و به این ترتیب انسانها برای یافت حقیقت با یک پرده ضخیم به نام فرهنگ و تمدن غرب مواجه میشوند.
🔺بگذارید مثال بزنیم، گوترش رییس سازمان ملل در سالگرد بمباران اتمی هیروشیما، هیچ نامی از آمریکا نبرد، از این جالبتر آنکه سیاستمداران ژاپنی نیز نامی از آمریکا نبردند و بلکه فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن در عوض نام روسیه را برد. همین خط را در انیمیشن مهم و پر بیننده «مدفن کرمهای شب تاب»، جناب ایسائو تاکاهاتا ببینید. او کارگردان انیمیشن های مهمی چون آنشرلی، باخانمان، هایدی و امثالهم است. او یک انیمیشن فوق العاده جذاب درباره جنگ ژاپن میسازد و جالب است در این فیلم احساسی، هیچ اشاره ای به کسانی که مردم را کشتند نمیکند بلکه کسانی را محکوم میکند که ابلهانه با دشمن جنگیدند.
🔺در همین ماجرای طوفان الاقصی نگاه کنید به استدلال نماینده اسراییل در سازمان ملل در مقابل همان جناب گوترش که حالا توضیح باید داد چرا اینجا کمی زبان به انتقاد گشوده. نماینده اسراییل میگوید ما یک کشور رسمیت یافته ایم و اینکه رفتار ما را ملامت میکنید نه حماس را یعنی لیاقت این سمت را ندارید.
📌 متن کامل
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
36.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پایگاه تحلیلی صراط
🎥 بیژن عبدالکریمی: نگرش مردم ما تودهای و عوامانه است و گاهی مردم هذیان میگویند. 🗣 صراط: فقط کافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به بهانه سخنان اخیر بیژن عبدالکریمی
🎥 از روشنفکر ایرانی تا شبه روشنفکر امروز
✍️ محسن گودرزی
🔹سخنان بیژن عبدالکریمی در برنامه «به افق فلسطین» شبکه افق حرف و حدیثهای زیادی به راه انداخت. ایشان در این برنامه از یک طرف تودههای جامعه ایرانی را تبدار معرفی کرد که تحت فشارهای مختلف به هذیانگویی افتادهاند و از طرف دیگر بخش وسیعی از روشنفکران را به دلیل حمایت از اسرائیل مورد انتقاد قرار داد.
🔹عبدالکریمی نتوانست ناراحتی و عصبانیت خود از روشنفکران را پنهان کند، روشنفکرانی که دیگر باید بهعنوان یکی از اصلیترین مسائل معاصر جامعه ایرانی از آنها یاد کرد. اما این روشنفکران که عبدالکریمی به آنها انتقاد میکند، کیستند و چه مختصاتی دارند؟
⭕ روشنفکر امروز ایرانی قدرت تحلیل ندارد..
[ادامه مطلب]
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
پایگاه تحلیلی صراط
به بهانه سخنان اخیر بیژن عبدالکریمی 🎥 از روشنفکر ایرانی تا شبه روشنفکر امروز ✍️ محسن گودرزی 🔹سخن
از روشنفکر ایرانی تا شبه روشنفکر امروز
صفحه2 از 2
🔸روشنفکر امروز ایرانی قدرت تحلیل ندارد. عدهای از ایشان خستهاند؛ عدهای، حیا را خورده و آبرو را قی کرده و عدهای دیگر، عافیتطلب شدهاند.
اینان امروزه برجعاجنشین شدهاند و بریده از جامعه. بریده از درد ملت و منقطع از تاریخ.
🔸ایشان به هرچیز میمانند، مگر مردمانی آگاه و عالم. روشنفکر در جامعه ما رو به هر چیز نهاده، الا آبادانی و روشنایی. او نه میراثدار دردمندان تاریخ است و نه روشنیبخش و نویدبخش آزادگان و آیندگان. هیچ است؛ متوقف شده در انبوه اطلاعات، نظریهها و رویکردهای بیحاصل. هیچ است؛ فارغ از معرفت و عشق و مردانگی.
🔴 این کدامین رویکرد و فعل و انفعالات شیمیایی در ذهن است که روشنفکر ایرانی را به سکوت درباره جنایات غزه واداشته و این کدامین شرافت، مردانگی و تحلیل است که او را به حمایت از صهیونیستها روانه کرده است؟
🔸روشنفکر امروز ایرانی، نه جایی در تاریخ دارد و نه نشانی در سند مردانگی از خود برجای گذاشته است. همین روشنفکر است که به قول بیژن عبدالکریمی جامعه را تبدار کرده است. روشنفکری که باید در سمت درست تاریخ بایستد، ترجیح میدهد یا سکوت کند یا بیشرافتی و جهل را زمزمه کند. نقش چنین روشنفکرانی در تبداری جامعه، بیشتر از مشکلات اقتصادی و اجتماعی نباشد، کمتر نیست.
🔹خلاصه آنکه قاطبه روشنفکر امروز ایرانی دیگر روشنفکر نیستند؛ شبهروشنفکرانی، اختهاند! اینان نه راهی به رهایی میگشایند و نه فرازی به فردا دارند! اینان خستهتر و ناقصالخلقهتر از آنند که فکرش را میکردیم!/فرهیختگان
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۹ آبان؛ سالگرد تیرباران وزیر خارجهای که جرمش مخالفت با دخالت انگلیس بود!
🔹۱۹ آبان ۱۳۳۳، «حسین فاطمی» وزیر خارجه دولت دکتر مصدق، در شرایط بیماری، به دستور محمدرضا شاه تیرباران شد و به شهادت رسید. حسین فاطمی از نزدیکان مصدق بود که در دولت اول وی معاون پارلمانی و در دولت دوم، وزیر امور خارجه شد. در سال ۱۳۳۱ بهدنبال کشف مدارک جاسوسی از سفارتخانه انگلیس، آنجا را تعطیل و کارمندان آن را اخراج کرد و از جدیترین مخالفان استعمار و دخالت انگلیس در امور ایران بود. وی بعد از کودتای ۲۸ مرداد، مجبور شد مدتی زندگی مخفیانه داشته باشد اما نهایتاً دستگیر و بعد از محاکمه اعدام شد.
🔹بهدلیل اقدامات فاطمی علیه انگلستان و هواداری وی از قطع ید انگلیس از نفت ایران، «سام فال» دبیر شرقی سفارت انگلیس در تهران، اعدام بیرحمانه را بهترین راهحل برای فاطمی میدانست!محمدرضا پهلوی نیز که از فاطمی بهدلیل مطرح کردن جمهوری بهجای سلطنت کینه داشت، با اعدام وی موافقت کرد. فیلم فوق اظهارات سلطنت فاطمی خواهر دکتر فاطمی از نحوه تیرباران و جلوگیری از خاکسپاری پیکر اوست.
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جبهه جدیدی که به جبهههای درگیری رژیم صهیونیستی اضافه شد: خیابانهای تلآویو!
♦تظاهرات محدود خانوادههای اسرای صهیونیست از امشب به چیزی که در تصویر میبینید تبدیل شده. روزهای سخت بیبی ادامه دارد.
🗨 حاشیه صراط؛
موضوع اسرای صهیونیستی خیلی جدی است. بخصوص اینکه اسرا از مهره های اصلی و ژن های برتر شون محسوب میشده و اسرائیل از این موضوع، هم شوکه شده و هم خیلی عصبانی است. برخی معتقدن علت اصلی بمباران دیوانه وار نتانیاهو بر سر مردم مظلوم غزه، همین است.
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از آنتی سکولار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آقای ظریف باید پاسخ بدهد!
⁉️ شما در تمام مقاطع تحصیلی، آمریکا بودی؛ چهطور میخواهی از منافع ملت ایران دفاع کنی؟
#کلیپ
#استوری
~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇~◇
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
آنچه که باید از واژه «زدن سر مار» فهمید
✍️سیدجواد نقوی
🔹نزدیک یک ماه است پهلویچیها و دیگر چهرههای اپوزیسیون با همدستی شبکههای فارسیزبان مثل اینترنشنال، منوتو و بیبیسی درحال تکرار یک کلید واژه هستند و در سطح رسانهای و شبکههای خبری اروپایی و آمریکایی هم مدام آن را تکرار میکنند. «باید سر مار را قطع کرد»؛
🔹این کلیدواژه، در این مقطع یک نوع واژگانسازی علیه ایران و به نوعی چراغ سبز برای غربیها است که اگر به ایران حمله کنند، مشکلات منطقه حل میشود!
🔻به زبان دقیقتر اپوزیسیون، برای راهبرد جنگ روانی علیه ایران و ایرانی، صدای پروپاگاندای غربیها هستند و این دقیقاً یک عمل ضد انسانی و ضد میهنی است.
🔸اما در فضای ایران و در بین رسانهایها و برخی از بدنه روشنفکری کشور هیچ دقتی به این پروپاگاندای خطرناک نمیشود و گویی این مسئله که اپوزیسیون در تلاش است تا در نقش بازوی غرب، عملیات جنگی علیه ایران را به شدت عادیسازی و نرمالیزه کند و این دقیقاً همان کاری است که غرب بارها در کشورهای گوناگون انجام داده.
🔸غرب برای مشروعیتبخشی به حمله عراق علیه ایران از بازوی مسعود رجوی بهره برد و سعی کرد نشان دهد که...[ادامه مطلب]
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
ایران برای همه، همیشه یا گاهی؟
✍️ سعید فتحی
🔹روحانی و تیم رسانهای اش هفته گذشته با سوءاستفاده از سخنان کارشناسی در تلوزیون، دائم در رسانه ها فریاد برآوردند که چه نشستهاید گروهی اقلیت درصددند کشور را برای خود تصاحب کنند و دیگران را خارج گود بنشانند!
🔹شاید اگر روزگار قدرت این جماعت را نمیدیدیم به راحتی خام این بیانات میشدیم!
سزاوار است از جنابشان سوال شود شیخا! آیا اینکه فرمودین ایران برای همه مردم ایران است بی قید و شرط است یا تابع شرایطی است؟
🔹مثلا وقتی شما رئیس جمهور باشید بازهم ایران برای همه مردم ایران است یا در آن شرایط جواب هر منتقدی فحاشی است از سوی جنابتان!؟
آیا یادتان هست منتقدانتان را کجا حواله میکردید؟
🔸 اگر "ایران برای همه ایرانیان"است که البته هست، آیا تامین امنیت ایران هم بر عهده همه است یا صرفا بر عهده حزب اللهی هاست؟ برای مثال بفرمایید در سال های بعد از انقلاب چند نفر از همفکران شما در راه تامین امنیت ایران شهید شده اند؟
🔸آیا تا به حال به این انحصار در بذل جان برای امنیت ایران توسط بچه حزب اللهی ها اعتراضی داشته اید؟ مثلا بگویید چرا فرزندان ما اصلاحطلبان و اعتدالیها را نمیبرند به مرزها و تقابل با داعش و...؟
ادامه مطلب
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈