🔹️چرا دستگاه محاسباتی ما با محاسبات امامین انقلاب، تنظیم نیست؟!
🔹️عوامل موثر در شکل گیری فاصله تحلیلی برخی اقشار حزب اللهی با مبانی انقلاب اسلامی چیست؟!
⭕️ سلسله مباحث #صراط_آرمانخواهی
▪️تحلیل و بررسی عوامل موثر در شکل گیری فاصله تحلیلی برخی اقشار حزب اللهی با مبانی اصیل جمهوری اسلامی
✍ تقریر: حجت الاسلام سعید غفاری
◀️ مطالعه مطلب؛
▪️https://eitaa.com/serat_zanjan/746
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
⭕️#صراط_آرمانخواهی
▪️تحلیل و بررسی عوامل موثر در شکل گیری فاصله تحلیلی برخی اقشار حزب اللهی با مبانی اصیل جمهوری اسلامی
✍حجت الاسلام سعید غفاری
🔹در روزهای گذشته که از ایام باشکوه و افتخارآمیز برای انقلاب اسلامی و مردم ایران بود مردم متدین ایران توانستند حماسه سیاسی در انتخابات وحماسه علمی تهیه واکسن کرونا را به ثبت رسانده و توجه تمامی تحلیلگران اجتماعی و سیاسی داخلی و خارجی را به خود جلب کنند.
🔹آنچه ذائقه را در روزهای پس از آن تلخ می کرد مشاهده برخی تحلیل ها از جریان حزب الله بود که نشان می داد عقب تر از مردم قرار گرفته و مواجهه درستی با این حادثه ندارند.
🔹حادثه با عظمت حضور مردم ایران را در انتخابات به رویگردانی از انقلاب تحلیل کرده و به راحتی از کنار تولید واکسن توسط متخصصین ایرانی عبور کردند.
🔹مسئله مهم در یادداشت حاضر اینست که این گروه از جوانان حزب اللهی که عموما پرچمدار مباحث ارزشی و آرمانخواهی در محیط حوزه و دانشگاه هستند چرا گاها در تحلیل حوادث همسو با جریان مقابل انقلاب اسلامی شده و دچار اشتباه محاسباتی می شوند؟!
🔹هر چند که نمی توان بصورت کلی این قشر از متدینین جوان را که سابقه کار انقلابی داشته اند، یکسان و در یک جرگه کلی دید اما آنچه که با دقت نظر بدست می آید را در چند محور به عنوان عوامل شکل گیری فاصله تحلیلی و عملی برخی ازاقشار حزب اللهی و انقلابی با مبانی جمهوری اسلامی و دیدگاه امامین انقلاب بیان خواهیم کرد:
⭕️ درحوزه اندیشه وکسب معارف دینی می توان به وجود نوعی التقاط در مبنای فکری و تحلیلی ایشان که عموما منجر به مواجهه نادرست در آرمانخواهی انقلابی می شود اشاره کرد.
🔹در مواجهه های مختلف معرفتی که با این قشر از حزب اللهی ها برقرار شده است، آنچه مشهود است اینست که در حوزه معرفت شناسی، خصوصا علوم انسانی دچار یک نوع سردرگمی فکری بین اندیشه دینی و علوم انسانی غربی هستند و طبقه بندی و دسته بندی دقیقی در این زمینه ندارند.
⭕️بنابراین به نظر می رسد، در بررسی تفصیلی نقیصه های موجود در اندیشه دینی این عزیزان، میتوان به چند سرفصل مهم در این زمینه پرداخت:
اول: خلا نگرش دقیق عرفانی..
📎ادامه دارد...
#صراط_زنجان
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
⭕#صراط_نیوز
▪️قالیباف: مسدود سازی اینستا و واتساپ برنامه مجلس نیست.
🔹️رئیس مجلس در واکنش به انتقادات علیه طرح صیانت از حقوق کاربران مجازی خاطرنشان کرد: هیچ طرحی درحال حاضر تصویب نشده و مجلس صرفا به آغاز بررسی طرح رای داده است. طرح در کمیسیونی از منتخبین کمیسیونها بصورت علنی وشفاف بررسی خواهد شد.
🔹️محمدباقر قالیباف در صفحه شخصی خود نوشت: عمدۀ ادعاها درباره طرح خلاف واقع است. مسدود سازی اینستا و واتساپ برنامۀ مجلس نیست و طرح درخصوص این پلتفرمهای پرکاربرد بایداصلاح شود.
⚠️ پ.ن:
▪️همه نقد کنندگان به #طرح_صیانت_فضای_مجازی
مجبورند یک سوال روشن را بلند و روشن جواب دهند:
آیا کلا مساله فجازی را رها کنیم ؟
همین که هست خوب است آیا؟
حکمرانی در فضای مجازی اصلا حذف شود؟
قانون نباشد یا این قانون نباشد؟
رها کردن یعنی سپردن کار به حاکمیت دشمن
والسلام.
#صراط_زنجان
@serat_zanjan
17.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اصل طرح #طرح_صیانت چيست و چه ضرورتی دارد؟
⚠️پ.ن:
انتقاد به نحوه، زمانبندی و عدم اجرای پیوست #اقناع_سازی ، نباید ضرورت ایجاد حکمرانی مجازی رو خدشهدار کند.
#صراط_زنجان
#طرح_صیانت
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
⭕#توئیت_صراط
▪️قابل توجه کسانی که مدعی هستند طرح صیانت جزو اولویت های رهبری در حل مسائل کشور نیست.
#صراط_زنجان
#طرح_صیانت
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
#پربازدیدترینها
⭕️تحلیل امروز #روزنامه_کیهان؛
▪️سرپوش مجازی روی 8 سال فاجعه حقیقی
🔹️با اینکه «طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» هنوز در مجلس تصویب نشده و برخی ابعاد تخصصی آن روشن نشده است اما مدعیان اصلاحات درصدد آن هستند با تبدیل موضوع به مسئله اول کشور، القا کنند که با قانونی شدن طرح مزبور، فضای کسبوکار از بین میرود و حتی اینترنت قطع میشود...!
◀️ادامه مطلب
▪️https://www.pishkhan.com/news/234198/
#صراط_زنجان
#طرح_صیانت
#رسالت_حوزه_انقلابی
@serat_zanjan
May 11
⭕️بازخوانی نقد #دکتر_خسروپناه به منهج فقهی سازی علوم غربی و انکار #علم_دینی توسط مرحوم #دکتر_فیرحی؛
👤دکترخسروپناه:
🔺️شخصی مانند #دکتر_فیرحی که با اسلامی سازی علوم سیاسی مخالفت می ورزد، پس چرا دارد مفاهیم علوم سیاسی مدرن را فقهی می کند؟! اینکه همان اسلامی سازی است.
🖇..اگر کسی بگوید من #عالم_دینی هستم، معارف دینی را نیز قبول دارم لکن نمی خواهم از این معانی و مبانی دینی در #علم_مدرن استفاده کنم و می خواهم مفاهیم مدرن را با مبانی خودشان مطالعه کنم، چنین فردی دچار تناقض است. زیرا مفاهیم مدرن با مبانی اسلامی قابل جمع نیست و #اجتماع_نقیضین است.
◀️ ادامه مطلب
🌐 https://eitaa.com/serat_zanjan/755
#نقداندیشه
#سکولاریسم_حوزوی
#رسالت_حوزه_انقلابی
#صراط_زنجان
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
⭕️بازخوانی نقد #دکتر_خسروپناه به منهج فقهی سازی علوم غربی و انکار #علم_دینی توسط مرحوم #دکتر_فیرحی؛
⭕ بازخوانی نقد #دکتر_خسروپناه به منهج فقهی سازی علوم غربی و انکار #علم_دینی توسط مرحوم #دکتر_فیرحی؛
[صفحه1 از 2]
🔻🔻🔻
#سوال⁉️
▪️وقتی نزد بسیاری از اساتید ایرانی علوم سیاسی حتی روحانیونی مانند #دکتر_فیرحی صحبت از اسلامی سازی و بومی سازی علوم می کنیم، به شدت موضع منفی می گیرند.
▪️آنها اولا میان بومی سازی و اسلامی سازی تفاوت قائل می شوند و ثانیان می گویند اسلامی سازی علوم انسانی و اجتماعی به معنای ایدئولوژیک کردن علم و تحمیل یک سازوکار تأیید صدق و کذب از بیرون از دایره علم است در حالی که علم باید مکانیسم درونی تصدیق گزاره های علمی داشته باشد. به عبارت دیگر آنها مدعی هستند اسلامی سازی علم بدین معناست که ما فارغ از نتایج بررسی های علمی، گزاره های دیگری را به صورت مطلق به علم تحمیل کنیم. نظر حضرتعالی در این خصوص چیست؟
👤#دکترخسروپناه :
🔹️من معتقدم علوم انسانی جدید اساسا ایدئولوژیک هست. اصلا علم از ایدئولوژی جدا نیست.چطور ممکن است کسی تصویر واقع بینانه ای از علوم اجتماعی و انسانی جدید در غرب داشته باشد و متوجه نباشد که این علم، ایدئولوژیک است.
🔹️این جا باید بپرسیم شخصی مانند #دکتر_فیرحی که با اسلامی سازی علوم سیاسی مخالفت می ورزد، پس چرا دارد مفاهیم علوم سیاسی مدرن را فقهی می کند؟! اینکه همان اسلامی سازی است.
🔹️کل کاری که ایشان در کتاب فقه و حکمرانی حزبی انجام داده، این است که مفهوم مدرن حزب را با استفاده از مفاهیم فقهی مشروعیت می بخشد. مثلا از مفاهیمی مانند سَبق و رمایه، نیابت، خطابات قانونی، لزوم شرعی و عقلی حفظ نظام و … کمک می گیرد تا حزب مدرن را فقهی کند. آیا این کار اسلامی سازی مفاهیم علوم سیاسی مدرن نیست؟ اتفاقا غلیظ ترین نوعی اسلامی سازی، فقهی سازی است.
🔹️امثال ما که از اسلامی سازی علوم انسانی صحبت می کنیم. منظورمان فقهی سازی نیست. منظورمان این است که از مبانی معرفتی و حکمی در علوم انسانی استفاده شود. زیرا علوم انسانی بدون مبانی نیستند و مبانی، معانی را تعیین می کنند.
🔹️ما می گوییم از حکمت و معارف اسلامی به عنوان مبانی در علوم انسانی استفاده شود اما منظورمان فقهی سازی نیست در حالیکه #دکتر_فیرحی غلیظ ترین نوع اسلامی سازی علوم انسانی را که فقهی سازی است، دارد در کتاب هایش پیاده می کند. بعد می گویند ما موافق اسلامی سازی علوم نیستیم. شما که دارید این کار را انجام می دهید.
🔹️من با این شیوه اسلامی سازی علوم انسانی مخالفم و پژوهش ایشان درباره حزب را هم در یک مناظره مفصل نقد کرده ام.
@serat_zanjan