💚 #انتظار مداومِ ظهور 💚
🌺 یکی از وظایف شیعیان، این است که باید پیوسته منتظر ظهور حضرت امام مهدی (عج) باشند و هر لحظه خودشان را برای آن روز بزرگ آماده کنند. خدا در قرآن هدف از خلقت انسان را عبادت میداند. و پیامبر اکرم (ص) در تفسیر این آیه میفرمایند: برترین عبادت ها، انتظار فرج است.
📘 کتاب مکیال المکارم، ج۲
🌸 خودمون رو محک بزنیم، واقعا ما چقدر منتظریم؟
@seshanbehaye_mahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 در روز جمعه ساعتى است که هرکس آن را مراقبت کند و در آن لحظه دعا کند دعایش مستجاب شود...
🎙حجت الاسلام #عالی
#امام_زمان
@seshanbehaye_mahdavi
𑁍✦❥︎❧🖤✦❃✦❃✦🖤❧❥︎✦𑁍
◾️ خلاصه زندگی نامه حضرت #ام_البنین سلاماللهعلیها
▪️ سیزدهم جمادی الثانی، یادآور روزی غم انگیز بود؛ روزی که در آن مادری فداکار و بانویی با عظمت از تبار دلاوران، به سوی معبود پر کشید. ام البنین، مادر پسرانِ علی علیه السلام ، بعد از عمری تلاش، شکیبایی و استقامتْ با اهدای چهار فرزند رشید به پیشگاه مولایش، حسین بن علی (ع) ، با دلی مالامال از محبت و عشق، راهی دیار دوست شد و در بقیع، در جوار دیگر فرزند زهرا سلام الله علیها برای همیشه رحل اقامت افکند.
▪️نام و مشخصات
نامش فاطمه و کنیه اش امُّ البنین (مادر پسران) است. پدرش حِزام، و مادرش ثمامه یا لیلاست. همسرش علی بن ابیطالب (ع) و فرزندانش عباس (ع) ، عبداللّه، جعفر و عثمان هستند که هر چهار نفرْ در سرزمین کربلا و در رکاب امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند.
♦️ولادت ام البنین (س)
برخی از تاریخ نگارانْ زمان ولادت ایشان را در حدود پنج سال پس از هجرت تخمین میزنند.
تاریخ گواهی میدهد که پدران و داییان حضرت ام البنین از دلیران عربِ پیش از اسلام بوده و از آنها به هنگام نبرد، دلیرْ مردی های فراوانی نقل شده است که در عین شجاعتْ بزرگ و پیشوای قوم خود نیز بوده اند، آنچنان که حاکمان زمانْ در برابرشان سرتسلیم فرود می آورند. اینان همانان هستند که عقیل ـ نسبْ شناس بزرگ عرب و برادر علی (ع) ـ به امیرالمؤمنین (ع) گفت: در میان عرب از پدرانش شجاعتر و قهرمانتر یافت نمیشود.
♦️انتخاب ام البنین (س) برای همسری علی علیه السلام
بعد از شهادت فاطمه زهرا علیهاالسلام ، علی بن ابیطالب علیه السلام برادرش عقیل را ـ که آشنا به علم نسب شناسی عرب بود ـ فرا خواند و از او خواست که برایش همسری از تبار دلاوران برگزیند تا پسر دلیری برای مولا به ارمغان آورد.
عقیل، فاطمه کلابیه را برای حضرت برگزید که قبیله و خاندانش، بنی کِلاب، در شجاعت بیمانند بودند، و حضرت علی علیه السلام نیز این انتخاب را پسندید.
♦️خواستگاری از ام البنین علیهاالسلام
بعد از این که عقیل شجره نامه های اَعراب را بررسی و ام البنین را انتخاب کرد، حضرت علی علیه السلام ، او را نزد پدر ام البنین فرستاد. پدرخشنود از این وصلت مبارک، نزد دختر خود شتافت و موضوع را در میان گذاشت. ام البنین نیز با سربلندی و افتخارْ پاسخ مثبت داد و پیوندی همیشگی بین وی و مولای متقیان علی بن ابیطالب علیه السلام برقرار شد.
♦️اولین روز زندگی مشترک
روز اولی که ام البنین علیهاالسلام پا در خانه علی علیه السلام گذاشت، حسن و حسین علیهماالسلام مریض بوده و در بستر افتاده بودند. عروس تازه ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالین آن دو عزیز عالم وجود رسانید و همچون مادری مهربان به دلجویی و پرستاری آنان پرداخت.
♦️تغییر نام
فاطمه کلابیه، بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک با علی علیه السلام ، به امیرالمؤمنین پیشنهاد کرد که به جای «فاطمه»، که اسم قبلی و اصلی وی بوده، او را ام البنین صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا علیهاالسلام از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان، به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا علیهاالسلام نیفتند و در نتیجه، خاطرات گذشته، در ذهن آنها تداعی نگردد و رنج بی مادری آنها را آزار ندهد.
♦️محبت بی دریغ ام البنین علیها السلام به فرزندان زهرا علیهاالسلام
ام البنین بر آن بود که، در زندگی جای خالی حضرت زهرا علیهاالسلام را برای فرزندان ایشان پر کند؛ مادری که در اوج شکوفایی پژمرده شد و آتش به جان فرزندان خردسال زد: فرزندان فاطمه زهرا علیهاالسلام در وجود این بانوی پارسا، مادر خود را میدیدند و رنج فقدانِ مادر را کمتر احساس میکردند.
ام البنین علیهاالسلام ، فرزندان دختر گرامی رسول خدا صلی الله علیه وآله را بر فرزندان خود مقدّم میداشت و بخش عمده محبت و علاقه خود را متوجه آنان میکرد و آن را فریضه ای دینی میشمرد؛ زیرا خداوند متعال در کتاب خود، همگان را به محبت آنان دستور داده است.
♦️فرزندان ام البنین علیهاالسلام
ثمره زندگی مشترک ام البنین علیهاالسلام با حضرت علی علیه السلام ، چهار پسر بود که به دلیل داشتن همین پسران، او را ام البنین، یعنی مادر پسران میخواندند. نام فرزندان ایشان به ترتیب عبارتند از: قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، عبداللّه، جعفر و عثمان.
فرزندان ام البنین همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق عُبیداللّه فرزند حضرت ابوالفضل علیه السلام ادامه یافت.
🌹مادر چهار شهید
با شهادت چهار فرزند ام البنین علیها السلام در کربلا، این بانوی شکیبا، به افتخار مادر شهیدان بودن نائل آمد و درکنار همسر شهید بودن، افتخاری دیگر بر صفحه افتخاراتش افزوده شد.
@seshanbehaye_mahdavi
#دلنوشته_مهدوی 💞
#مهدی_جانم ❤️
🌷 خو میکنم،
به خاطره انگیز ترین خیال...
یک جمعه؛
که تو جاری میشوی در رگ های زندگی،
آن روز؛
مبدا حیات است.
سرچشمه ی ابدیت است.
🌸 ️الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج 🌸
#دلتنگم_آقا 💔😔
@seshanbehaye_mahdavi
☀️اَلسَّلاَمُ عَلَي شَمْسِ الظَّلاَمِ وَ بَدْرِالتَّمَامِ
☀️سلام بر آفتاب تاريكي، و ماه تمام
📚فرازی از زیارت نامه حضرت مهدی(عج)
🌷سلام امام زمانم🌷
سلام بر تو ای فرزند ماههای روشنیبخش...
سلام بر تو و بر روزی که شبتیره چشمهای ما، به خورشید رویتو روشن میگردد.
🌷☀️🌷
#سلام
#جان_فدا
#امام_زمان
@seshanbehaye_mahdavi
سه شنبه های مهدوی مقدمه ایست برای یادآوری عزیزترینی که در هیاهوی این زمانه شده غریبترین 🌷🍃
🛣️محل قرار عاشقی ما با مولا صاحب الزمان«عج»
اصفهان، شهرستان مبارکه
@seshanbehaye_mahdavi
لطفا کانال ما را دنبال کنیدو به دوستان خود معرفی کنید . 🙏
جابر جعفى :به امام باقر عليه السّلام عرض كرد:فرج شما اهل بيت عليهم السّلام چه زمانى خواهد بود؟حضرت فرمودند:هيهات،هيهات!فرج واقع نخواهد شد؛مگر بعد از آنكه شما غربال شويد،بعد[دوباره]غربال شويد،بعد[بار سوم]غربال شويد-سه مرتبه این جمله را تكرار فرمودند-تا اينكه خداوند كدورتها را از بين برده،صفا و پاكى باقى بماند.
وَ رُوِيَ عَنْ جَابِرٍ اَلْجُعْفِيِّ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ مَتَى يَكُونُ فَرَجُكُمْ فَقَالَ هَيْهَاتَ هَيْهَاتَ لاَ يَكُونُ فَرَجُنَا حَتَّى تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا يَقُولُهَا ثَلاَثاً حَتَّى يُذْهِبَ [اَللَّهُ تَعَالَى] اَلْكَدِرَ وَ يُبْقِيَ اَلصَّفْوَ .
@seshanbehaye_mahdavi
♠️گویند وصل دوست، خیالی ز عالم است
♠️من وصل عالمی نفروشم به این خیال...
اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
❄️♠️❄️
#جان_فدا
#امام_زمان
@seshanbehaye_mahdavi