فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به تمدن ایران احترام بگذارید.
احکام برای تَنَبُّه یا تنوع
حضرت على(ع) مىفرماید: «من لم یصلحه حسنالمداراة یصلحه حسن المکافاة»
کسى که خوشرفتارى اورا اصلاح نکند خوب کیفر دادن او را اصلاح خواهد کرد.
و نیز آن حضرت مىفرماید: «استصلاح الاخیارباکرامهم و الاشرار بتادیبهم.» راه و روش اصلاح خوبان به بزرگداشت آنهاست و اصلاح بدان به تنبیه و عقابآنهاست.
با توجه به این دو روایت روشن است که تنبیه اثراصلاحى دارد و در مواردى که اثر اصلاحى هم نداشتهباشد دست کم اثر بازدارندگى خواهد داشت که این نیزدر امر تربیت مطلوب است گرچه مطلوب اصلى اصلاح وجایگزینى رفتار مطلوب بجاى نامطلوب مىباشد.
لکن ، چرا احکام صادره فعلی ما در خصوص اراذل ، اوباش ، اشرار ، متجاسرین به حقوق عمومی ، تخریب کنندگان اموال عمومی ، مروجین فساد و فحشا در فضای مجازی ، معاندین احکام دینی و . . . بیشتر جنبه تنوع پیدا کرده است . اگر بازدارندگی را از احکام بگیرید ، فاقد اثر و اصلاح امور می شود . اگر حبس تبدیل به اقامت در هتل شود ، جز تحمیل هزینه به بیت المال نیست . مجرم باید از مجازات واهمه داشته باشد تا بازدارندگی آن حفظ شود . وقتی رفتن به حبس تشبیه به پیک نیک و تفریح می شود ، نباید انتظار داشت این مجازاتها باعث شود افراد اصلاح شوند و یا حداقل از ترس تکرار مجازات ، بازدارندگی از تکرار جرم در آنها به وجود آید.
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
نحوه ثبت نام وام مسکن ایثارگران
مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران :
🔹 وام مسکن ایثارگران شامل وام خرید و ساخت مسکن به ایثارگرانی پرداخت می شود که تاکنون از وام مسکن استفاده نکرده اند.
🔹 ثبت نام اولیه این وام به صورت اینترنتی است. متقاضیان وام می بایست برای ثبت نام اولیه به سامانه ایثار من مراجعه کنند.
گزارش ایرنا در سال ۹۵ که همچنان تازگی دارد
در جمهوری اسلامی ایران نیز قوانینی مشابه این قوانین ( که در سایر کشورها به تصویب رسیده ) به تصویب رسیده است اما اجرای برخی از آنها در پیچ و خم اجرا معطل مانده است و اكثر ایثارگران از كم توجهی به قوانینی كه برای ارج نهادن به خیل رزمندگان، آزادگان، خانواده های شهداء و جانبازان تصویب شده اما اجرا نمی شود٬ گلایه دارند.
این رزمندگان چشمداشتی همانگونه كه برخی مدعیان به سفره انقلاب دوخته اند؛ ندارند چرا كه آنها در حالی كه مجروح در كف كانال های جبهه ها افتاده بودند٬ برادرانشان را به عبور از روی جسم خود برای رویارویی با دشمن فرا می خواندند و حاضر به دریافت هیچ امتیازی در قبال آن نیز نبودند.
آنها هیچگاه به 20 سال بعد وامتیازهایی كه ممكن است برای جانبازی وایثارگران درنظر گرفته شود، فكر نمی كردند وحتی در این مدت نیز در گوشه و كنار شهرها و روستاهای این سرزمین زندگی خود را با هر شرایط و سختی كه بوده ادامه داده و برخی نیز غریبانه ازاین دنیا كوچ كرده اند ولی حاضر به پیگیری دریافت این امتیازات نبوده اند.
اینان همان رزمندگانی هستند كه در سه دهه قبل، جوانی بیش نبودند كه در كسوت دانش آموز یا دانشجو ، درس و مشق را كنار نهاده و با پوشیدن لباس رزم٬ عازم مناطق جنگی شدند تا با رشادت های خود از خاك میهن پاسداری كنند.
لازم است پیوسته سخن پیر ایثارگران وامام عظیم الشان انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در این خصوص كه گفت: 'نگذارید پیشكسوتان جهاد و شهادت در پیچ و خم زندگی روزمره خود به فراموشی سپرده شوند' به خاطر داشته باشیم .
در این خانوادهها، آسیب جنگ هنوز ادامه دارد
با وجود گذشت چند دهه از پایان جنگ تحمیلی عراق علیه کشورمان، هنوز هم خانوادههای متعددی هستند که از آسیبهای این جنگ خانمانسوز در رنج هستند. محققان کشور این موضوع را با محوریت زنان خانوادههای جانبازان بررسی کردهاند.
آسیبدیدگی در جنگ، امری دهشتناک است که برای همیشه تأثیرات خود را بر حیات فردی و اجتماعی فرد آسیبدیده باقی میگذارد. همسر افراد جانباز با آسیب دیدگی جانباز و هزینههای گزاف مادی و فرامادی آن در ارتباط نزدیک هستند و در نقش مراقبت کننده از جانباز، فراتر از وظایف مربوط به پایگاه و نقش همسری خود، به طور مستقیم تحت تأثیر دشواریهای معمول کمک به فرد کم توان جسمی و روانی قرار میگیرند.
به اعتقاد صاحبنظران، دشواریهای مادی و روانی، سلامت جسمی و روانی همسر فرد جانباز و سایر اعضای خانواده به خصوص فرزندان را به چالش میکشد، چراکه زن به عنوان پناهی در مقابل این دشواریها عمل میکند و علاوه بر عهدهداری وظایف همسری و مادری، اموری که به طور متعارف به شوهران سپرده میشود را نیز برعهده میگیرد. همسران جانبازان، نزدیکترین افراد به آنان بودهاند، بسیاری از آنان در اعزام همسر رزمنده خود به جبهه نقش حمایت کننده داشتهاند، اکثراً بیش از سه دهه تجربه زندگی با جانباز را پشت سر گذاشتهاند و برخی با گذشت ایام، پیری، از کار افتادگی، دور شدن خانواده پدری جانباز، سالهاست که خود به تنهایی به رتق و فتق امور جاری میپردازند.
اهمیت موضوع این زنان فداکار، محققان را بر آن داشت تا در خصوص آنها پژوهشی را به انجام برسانند. در این پژوهش، تجربه زیست زنان در خانوادههای آسیب دیده از جنگ با تامل ویژه بر ایفای نقش همسری در خانواده فرد جانباز مورد بررسی قرار گرفته است.
این پژوهش به مبتنی بر روایت پژوهی اجرا شده است و در جریان مصاحبه صورت گرفته و سپس بر روی دادههای به دست آمده، تحلیل مضمون انجام شده است.
نتایج بررسیهای این پژوهش، مضمونهای اصلی تجربه زیست همسران جانبازان را به شرح زیر مطرح میکنند:
گرانباری نقش حاصل از اجرای همزمان نقش پرستار، همسر و مادری بسط یافته؛ مقوله نارضایتی اقتصادی حاصل از اخلال نقش نانآوری مرد و توأم با تجربه فقر یا عدم تفاهم مالی؛ و سرآخر زوجیت ناکامل ناشی از نارضامندی جنسی، عدم حل تعارض زوجین و اضطراب مداوم همراه با برخی موارد خشونت خانگی هستند که به دلسردی از نقش همسری منجر میشوند.
بر این اساس، همسران جانبازان در مقام کنشگران اجتماعی با تغییر انتظارات و بازتعریف نقش، یا بر دلسردی از نقش فوق غلبه میکنند یا از اجرای نقش همسر جانباز دست میشویند و جدایی را برمیگزینند.
سیاست حمایت اجتماعی رسمی از جانبازان، به وظایف تیمارداری همسران در قلمرو خانگی متکی است. البته این اتکا از پیش طراحی و سنجیده نشده و اجرای وظیفه تیمارداری زن در خانواده را طبیعی فرض میکند و نوع جانبازی، شرایط جانباز، شرایط جسمی و روانی مراقب بدون مزد زن و فقدان امکانات مالی را نادیده میگیرد».
«در سیستم فوق، حتی تشخیص وخامت حال جانباز و تعیین زمان مراجعه به پزشک و بستری شدن در بیمارستان را هم به زن و اعضای خانواده واگذار کردهاند. در چنین سیستمی که به تصور از خانواده سنتی متکی است، خشونت خانگی و سایر مشکلات خانواده نادیده گرفته میشود. البته تنها زنان، قربانی این سیستم حمایتی نیستند، بلکه متاسفانه فرزندان نیز بدون مشاوره برای مشکلات روانی، افسردگی، افت تحصیلی رها میشوند».
در این تحقیق آمده است: «اعمال این دست سیاستهای اجتماعی ایثارگران در شرایط فعلی، آسیب پذیری خانواده جانبازان را به دنبال دارد. از سوی دیگر، با بالارفتن سن مراقب و افزایش مشکلات جسمی و روانی جانباز و همسرش، این سیستم در خانوادههای فعلی نیز نمیتواند بیش از این ادامه یابد».
«با توجه به این یافتهها، سیاست حمایت اجتماعی رسمی در قوانین و عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران باید تغییر یابد و به جای تمرکز بر فرد جانباز و نیازهای او، به کل خانواده جانباز (شامل جانباز، همسر و فرزندانش) به عنوان خانواده در معرض آسیب بپردازد. درواقع فارغ از درصد جانبازی مرد، باید مشکلات فعلی خانواده بررسی شود و خانواده در ذیل برنامه توانمندسازی و پایش مددکاری قرار گیرد».
این نتایج که در «فصلنامه مطالعات اجتماعی ایران» منتشر شده، بار دیگر بر لزوم توجه به خانوادههای آسیب دیده از جنگ بهویژه جانبازان تاکید دارند.
تذکر:
با توجه به سالمندی جانبازان و رفتن به سمت کهولت ، حمایت از همسران آنان و ایجاد انگیزه بیشتر در آنان ضرورت بیشتری پیدا می کند . کنترل این سونامی در حمایتهای مادی و معنوی از همسران جانبازان است تا آنان که خود سالمند شده اند بتوانند با کمک پرستار این راه پر مشقت را ادامه دهند .
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جامانده از کاروان شهادت
کانال ایثارگران بدانند در پیام رسان های ایرانی با لینک های زیر در خدمت ایثارگران:
دوستان را به کانال دعوت کنید .
https://eitaa.com/setad1395 ایتا
https://ble.ir/yammoj بله
https://splus.ir/setad1395 سروش
یک پیام
بنیاد حتی یک مرکز تخصصی نگهداری از جانبازان سالمند یا والدین شهدا ندارد
میانگین سن جانبازان حدود ۶۰ سال است و متاسفانه پدیده سالمندی جانبازان که ۱۰ تا ۱۵ سال سریعتر از سایر افراد اتفاق می افتد هیچ اهمیتی برای مدیران بنیاد ندارد
آقایان بجای کلنگ زنی بیمارستان با هزینه سرسام آور و بی نتیجه باید بفکر توسعه مراکز نگهداری و توانبخشی جانبازان سالمند باشند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ببینید فرزند_ایران 🇮🇷
روایت یکی از هزاران همسران جانبازان
🤍 عاشقانه و بدون توقع . .
🎞روایتی از مادرانه های زنان ایثارگر و پرمهر ایران
بهرغم کملطفیها..... پا آرمانهای انقلاب هستیم
http://fashnews.ir/fa/news-details/110283/%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%B1%D8%BA%D9%85-%DA%A9%D9%85%E2%80%8C%D9%84%D8%B7%D9%81%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-----/
📝رقم وام قرض الحسنه اشتغال ایثارگران ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون / وام صندوق توسعه ملی تا سقف ۵ میلیارد تومان
"حجتالله امانی"مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید:
🔹️طرحهای دانش بنیان در اولویت دریافت وام اشتغال و کارآفرینی قرار دارند، و وام قرضالحسنه اشتغال از محل صندوق بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان است.
🔹 از طرفی وامهای مختص اجرای طرحهای پزشکان، پیراپزشکان، خرید دفتر از سوی ایثارگرانی که قصد اجرای طرح دارند و اسمشان در سامانه ما بیکار ثبت شده از محل صندوق توسعه ملی و تا سقف ۵ میلیارد تومان تعریف شده است.
📝وام ۳۰۰ میلیونی اشتغال برای این گروه از ایثارگران
حجتالله امانی، مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید:
🔹️وام اشتغال ایثارگران تا پایان خردادماه ۱۴۰۳ از محل منابع سال گذشته قابل پرداخت است. ایثارگرانی که حائز شرایط هستند و طرح کسب و کاری دارند تا خرداد ماه مهلت دارند برای دریافت این وام اقدام کنند.
✅شارژ حکمت کارت کارکنان نیروهای مسلح:
🔻حکمت کارت اتکا به ازای هر نفر عائله #کارکنان نیروهای مسلح ۴۰۰ هزارتومان شارژ گرديد.
شارژ حکمت کارت بازنشستگان و عائله تحت تکفل آنان به ازای هر نفر ۳۶۰ هزار تومان است . این تفاوت بین بازنشستگان و شاغلین نوعی تبعیض بوده و باید رفع شود .
کانال ایثارگران بدانند در پیام رسان های ایرانی با لینک های زیر در خدمت ایثارگران:
دوستان را به کانال دعوت کنید .
https://eitaa.com/setad1395 ایتا
https://ble.ir/yammoj بله
https://splus.ir/setad1395 سروش
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران:
سال ۶۲ حدود ۲۰۰۰ پزشک زن در کشور مشغول به فعالیت بودند اما در حال حاضر تعداد آنها به ۷۱ هزار نفر رسیده است. آمار و ارقام بیانگر این است، تعداد زنان پزشک کشور ۳۵ برابر شده است. ما بر اساس ارزشها و فرهنگ کشور خود به زنان پزشک نیاز داریم.
تعداد زنان متخصص در سال ۶۲، ۷۱۷ نفر بود که این تعداد در حال حاضر حدود ۲۱ هزار نفر است؛ به عبارتی میتوان گفت که تعداد زنان متخصص در دوران انقلاب اسلامی ۳۰ برابر شده است
مدیرکل ثبت شرکتها :
۷۴۴ هزار شرکت صوری و کاغذی(غیرفعال) در کشور خبر داد و گفت: فعالیت شرکتهای صوری متوقف خواهد شد .
قانون پیتر
قانون پیتر یعنی ما جایگاه یک فرد رو به تدریج بالا می بریم تا جایی که کفایت لازم برای اون جایگاه رو نداره. به این نقطه میگن level of incompetence یا «سطح بیکفایتی». من به شخصه ترجیح میدم به جای اینکه به عبارت منفی «سطح بیکفایتی» فکر کنم، از عبارت «سقف شایستگی» استفاده کنم. بنظرم «سقف شایستگی» میتونه انگیزهای برای تلاش و پیشرفت باشه در حالیکه «سطح بیکفایتی» حس شکست و بیخاصیتی رو به آدم منتقل می کنه.
وقتی فردی سقف شایستگیش رئیس جمهور ، وزیر ، معاون رئیس جمهور ، رئیس یک نهاد ، استاندار . . . نیست ، نباید او را آنقدر بالا برد که به سطح بی کفایتی برسه ، آن زمان نه برای خودش مفیده نه برای جامعه ، احساس بی خاصیتی می کنه.
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
در این خانوادهها، جنگ هنوز ادامه دارد!
«با توجه به این یافتهها، سیاست حمایت اجتماعی رسمی در قوانین و عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران باید تغییر یابد و به جای تمرکز بر فرد جانباز و نیازهای او، به کل خانواده جانباز (شامل جانباز، همسر و فرزندانش) به عنوان خانواده در معرض آسیب بپردازد.
http://fashnews.ir/fa/news-details/110307/%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF!--/
ساخت دست مصنوعی الکترونیک توسط شرکت دانش بنیان تبریزی
https://sounews.ir/news/5152/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C
#غمنامه جانبازان ۵۰٪ و بالاتر...
باسلام محضر حاج آقا :
عرض شود که قبل از عید ۱۴۰۳ حضرات خیلی بصورت اورژانسی آمدند با دسته بندی جانبازان ۵۰٪ و بالاتر ضرب العجل تعیین کردند تا در خصوص خودرو وارداتی اقدام به انتخاب خودرو تعرفه شده نمایند و یک مرحله هم برای ویرایش ، همین ضرب العجل را گذاشتند ، و بعد از آن هم هر از گاهی مانورهایی میدادند که چنین و چنان کردیم و آخرین خبری که به گوش ما رسید این بود که با تصویب ِمصوبات از سوی وزارت صمت و بنیاد ، متضمن دستور کتبی رئیس جمهور در نماز جمعه و معاون اول رئیس جمهور به بانک مرکزی ارجاع گردید تا نسبت به تامین ارز اقدام گردد و اما پس از گذشت قریب به چهار ما که ما و همه خانواده ما را به تمسخر گرفتند در سکوت مطلق باقی مانده و کاملا" منتفی بنظر میرسد و شنیده ها حاکی از آن است بانک مرکزی که گویا ریاستِ رئیس جمهور و معاون اول و وزارت صمت به او واگذار گردیده اقدامی انجام نمیدهد.
آخر ما نفهمیدیم بانک مرکزی زیر نظرِ وزارت صمت ، معاون اول رئیس جمهور و رئیس جمهور است یا اینای که عرض کردم از رئیس بانک مرکزی دستور میگیرند....
چرا ما را مسخره عام و خاص میکنن ، این همه سال خودرو ندادند چ کاری از دست ما و خانواده ما ، جز آه و ناله و نفرین بر می آمد ؟!
حالا که رسانه ای کردند در هر کوی و برزنی تا دوستان و آشنایان و بستگان ما را می بینند بجای احوالپرسی از ما ، از خودرو ما احوال میگیرند!!!!
آیا شایسته این همه بی حرمتی و تمسخر هستیم؟؟!!
بله این کار را کردند تا همان خودرو داخلی را که میبایست برابر قانون به ما بدهند، آن امتیاز را هم از ما سلب کنند .
باشد، دست رو دست زیاد است ما هم خدایی در بالای سر داریم ، اگر حضرات اعتقاد ندارند که واقعا" ندارند ، ما اعتقاد داریم.
با دلی مالامال از اندوه :
(جانباز۵۰٪ از استان گیلان)
حاج آقا لطفا" این عرایض را که با قلبی پر از اندوه و آه برایتان ارسال کردم در کانال ایثارگران بدانند به اشتراک بگذارید شاید پاسخی دریافت کنیم.
کاهش ۴۰ درصدی مراجعات به بنیاد شهید تا ثبت یک میلیون دیدار
🔹کاهش ۴۰درصدی مراجعات به بنیاد شهید با ارتقا خدمات، هوشمندسازی خدمات و انجام حدود یک میلیون دیدار در راستای اجرای طرح سپاس طی دو سال و نیم گذشته از دستاوردهای بنیاد شهید است.
🔹۱۷ کنگره شهدا در سال گذشته در سراسر کشور برگزار شد که در ایام برگزاری این کنگره ها دیدار با خانواده شهدا یکی از برنامه های اصلی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عامل امنیتــی سازمان سیـــا در لباس روحانیت و کارشنــاس مسایـــــل مذهبی
⭕️ این فیلم از روی یک داستان واقعی که در وزارت اطلاعات پرونده دارد؛ تهیه شده که اخیراً در کشور اتفاق افتاده است.
هر کسی لباس پیامبر داره، هر کسی یک مسئولیت بالای سیاسی و نظامی داره، هر کسی ادعای انقلابی گری داره ، و...... لزوما نمیتونه آدم مورد اعتماد و مدافع نظام و انقلاب باشه. چه بسا عامل دشمن باشه. مراقب باشیم.
مراقب مسئولانی که مثلا" همسرشون پاکستانی یا اروپایی هستند یا تحصیلات تخصصی خود را در پاکستان یا اروپا انجام دادند باشید .
قدرت و نفوذ
دقت کردید قدرت و نفوذ برای کسانی که به صورت خانوادگی مافیای اقتصادی ، سیاسی تشکیل می دهند ، بیشتر از موارد فردی است .
خانواده های ه - ل - ش - ق . . . که در کشور صاحب نفوذ بوده و ثروت بسیاری دارند ، در تصمیم گیریهای مهم نقش محوری بازی می کنند .البته طبیعی است به دلیل نقش موثری که این خانواده ها دارند ، بیشتر مورد طمع و توجه سرویسهای بیگانه باشند .
اینها به صورت خانوادگی در عرصه های سیاسی و اقتصادی مملکت نفوذ کرده و معمولا" با انگلیس ، آمریکا ، کانادا و برخی کشورهای منطقه ( مثل حوزه خلیج ، ترکیه ، پاکستان ) که محل تبادل اطلاعات و جلسات آنها است ارتباط دائمی برقرار می کنند .
توان این افراد برای بیرون راندن رقیب و مزاحم از صحنه بسیار بالا است و حتی می تواند منجر به حذف فیزیکی مخالفین شود .
گاهی به دلیل کوچک بودن خانواده به صورت ترکیبی با چند خانواده دیگر برای کسب قدرت بیشتر هم پیمان می شوند . این ائتلاف و هم پیمانی در قالب ازدواج فرزندان خود را نشان می دهد.
آقازاده های این مافیای خانوادگی بر مسئولیتهای مهم سیاسی و اقتصادی چنبره زده اند. شایستگی در این انتصابات مهم نیست حتی گوساله ترین عضو این خانواده ها کمتر از مدیر عاملی شرکتهای بزرگ را ندارند .
با بررسی حتی سطحی این خانواده ها متوجه خواهید شد پایبندی آنان به ارزشهای دینی و ملی به مرور کمرنگ و زندگی اشرافی در ایران و اقامت در آمریکا، اروپا و کانادا را برای فرزندان خود بر می گزینند و برای خود جای پا باز می کنند . این افراد غالبا" اگر خودشان دو تابعیتی نباشند حتما " فرزندان ، دامادها و عروس هایشان دو تابعیتی هستند .
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
رفیق چهلساله قاضیزاده هاشمی نیز بیتدبیری وی را تاب نیاورد
معاون، دوست و رفیق چهلساله قاضیزاده هاشمی هم نتوانست بیتدبیری و بدخلقی وی را تحمل کند و با دلخوری ناچار به استعفا از سمت خود در سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شد....
http://fashnews.ir/fa/news-details/110351/%D8%B1%D9%81%DB%8C%D9%82-%DA%86%D9%87%D9%84%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%82%D8%A7%D8%B6%DB%8C%E2%80%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%AA%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%88%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF/
بز اخفش
داستان بز اخفش را حتما" شنیده اید ما را یاد برخی از مدیران می اندازد .
اخفش یک استاد نحو ادبیات عرب بود . می گویند اخفش نحوی وقتی که کسی را پیدا نمی کرد که با او مباحثه و مذاکره علمی نماید با یک بزی که داشت بنای صحبت و تقریرات علمی می گذاشت و بز گاهگاهی بر حسب اتفاق چنان که عادت بر آنست سری تکان میداد و اخفش از همین صورت ظاهر عملی که شبیه به تصدیق قول او بود خوشحال می شد.
حالا برخی مدیران به واسطه جهالتی که دارند و فکر می کنند همه چیز را می دانند ، انتظار دارند هر چه می گویند مدیران زیر دست و کارکنان مانند بز اخفش سر را بمنزله تصدیق تکان دهند و او را تایید کنند، آن بدبخت هم قند تو دلش آب می شود که چه مدیر با کفایتی است . این کلمات چون دُر از دهانش خارج و سکوت جماعت مدیران تاییدی بر بیانات گوهربارش است لذا بر خود می بالد ، چون مادر دهر مانند او نزاییده است .
همین تصورات جاهلانه است که متوهمانه این جایگاه را برای خود کوچک می داند و سودای ریاست جمهوری در سر می پروراند .
اما عده ای هستند که نمی خواهند بز اخفش باشند و چنین مدیری را تحمل کنند . بنابراین ترجیح می دهند او را در خیالهای خام خود تنها بگذارند.
یک پیام
ببین چه عزایی است که مرده شور هم دارد گریه می کند!!!
یکی یکی ظرفیت مدیران دارد پر می شود چرا که آستانه تحمل افراد متفاوت است. دکتر میرزابیگی انسان شرافتمند و درستکاری است انشاله عاقبت بخیر شود....
قاضی زاده هاشمی :
بسیاری از مولفهها در اختیار ما نیست. برای مثال نرخ تورم در اختیار ما نیست. مسائل بیرون سازمانی بیشتر از مسائل درون سازمان ما را درگیر میکند. یکی از مشکلات بحث واردات تجهیزات پزشکی است که مشکل خارج سازمانی است. ایضا مشکل در بازار دارو وجود دارد؛ خانوادههای ما به دارو نیاز دارند که باز هم مشکل از درون سازمان ما نیست. با اینکه کار واردات دارو مربوط به بنیاد شهید نیست، ما خودمان دست به کار شدیم.
مغلطه نکنید
مگر قرار است همه چیز در اختیار شما باشد تا مشکلات رفع شود . شما جزئی از یک دولت هستید که در کنار سایر مجموعه های دولت وظایفی دارید . پس عضویت شما در دولت برای چیست ؟
اگر نمی دانید باید گفت شما و سایر اعضای دولت موظف هستید قوانین مصوب را در یک دولت یکپارچه و هماهنگ اجرا کنید . اگر بخشی از اختیارات یک وظیفه در اختیار وزارتخانه ای است این به توانمندی شما ارتباط دارد که پیگیر حل مشکل در هماهنگی با آن وزارتخانه باشید . شاید نمی توانید و ناتوان از پیگیری هستید این بحث دیگری است .
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395