🔴راهکارهای اژهای برای حمایت از حقوق کارگران
اژه ای، رئیس دستگاه قضا:
🔹ما در قوه قضاییه میتوانیم از طریق دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع تجدیدنظر مصوبات مربوط به حقوق کارگری و همچنین قاضیای که عضو کمیسیونهای کارگری است به حمایت ویژه از حقوق کارگران بپردازیم.
🔹همچنین میتوانیم شعب و مراجع قضایی تخصصی را برای حمایت از حقوق کارگران دایر کنیم. علاوه بر اینها من به عنوان رئیس قوه قضاییه از طریق جلسه سران قوا و شوراهای عالی ذیربط، اقدامات لازم را برای رفع مشکل شما کارگران انجام خواهم داد.
ایثارگران بدانند
رئیس محترم قوه قضائیه با همین دو پیشنهاد در خصوص ایثارگران موافقت کردند :
اول یکی از نمایندگان بنیاد در کمیسیون ماده ۱۶ را یک قاضی معرفی کنند تا آرای کمیسیون تا زمان اجرا بسیار کوتاهتر و قطعی تر اجرا شود .
دوم مجتمع قضائی خاص ایثارگران در سطح کشور ایجاد تا در محاکم قضائی حرمت ، منزلت و شان ایثارگران بیشتر رعایت و از تضییع حقوق آنان جلوگیری شود .
ولی افسوس؛ کسانی که نمی خواستند یا جهل داشتند و نمی دانستند مانع اجرای آن شدند.
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
.
قاضی زاده هاشمی در سفر مازندران :
۲۰ درصد بودجه دستگاه های اجرایی باید برای برنامه های فرهنگی هزینه شود و این تکلیف قانونی است.
آقای قاضی زاده هاشمی
طبق بند ز تبصره ۹ (آموزش، پژوهش و فرهنگ) ماده واحده لایحه بودجه پیشنهادی دولت، دستگاههای اجرایی مندرج در این قانون و پیوستهای آن مجازند تا دو درصد (۲%) از بودجه هزینهای ( دقت کنید بودجه هزینه ای ) خود را صرف همافزایی و ارتقای فعالیت ها و تولیدات فرهنگی از قبیل موضوعات قرآنی، نمایشی، مطبوعاتی، رسانهای نوین، نشر و کتاب و گردشگری اختصاص دهند.
۲۰ درصد بودجه دستگاههای اجرایی را از کجا آورده ای ؟ مستند قانونی چیست ؟
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
آقای قاضی زاده هاشمی در سفر مازندران از افزایش حمایت درمانی ۱۰۰ درصدی ایثارگران گفتند . البته اگر به بررسی قرارداد سال قبل بنیاد با بیمه دی و مقایسه آن با قراردادی که امسال بسته شده بپردازیم در صورتی این حرف صحیح است که کیفیت خدمات درمانی ایثارگران بهتر و بخشهایی که تاکنون در تعهد بیمه نبوده به آن افزوده شده باشد ، به عبارتی به لحاظ کمی و کیفی تعهدات بیمه ای توسعه و خدمات درمانی جدیدی اضافه شده باشد . اگر همان قرارداد باشد که خبرها گویای همان است در اصل خدمت شما به بیمه دی و سهامداران آن بوده که سرانه بیمه را افزایش داده اید . لذا ایثارگران حق دارند بدانند با افزایش سرانه بیمه آنان چه خدمات درمانی جدیدی به خدمات آن اضافه شده است . لطف کنید در این باره شفاف سازی کنید و تفاوت قرارداد سال گذشته با سالجاری را اطلاع رسانی کنید .
در غیر اینصورت این بیان مغلطه ای برای انحراف اذهان از منافعی است که به بیمه دی که یک بیمه خصوصی است خواهد رسید .
مطالبه برای شفاف سازی
شایسته است بنیاد قرارداد سال گذشته و سالجاری خدمات بیمه درمانی ایثارگران با بیمه دی را در اختیار ایثارگران قرار دهد تا با راستی آزمایی ادعای آقای قاضی زاده هاشمی از حدود خدمات درمانی و مقایسه آن با سال گذشته مطلع شوند.
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
فراز اول
۳۰ فروردین ۱۴۰۳
معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: سرانه بیمه تکمیلی تا سال گذشته سه برابر شده و ۱۰۰درصد منابع نیز به بیمه " دی " پرداخت شده است .
فراز دوم
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل بیمه دی، حدود ۲ هزار میلیارد تومان منتهی به پایان فروردینماه ۱۴۰۳ مطالبات بیمه دی از بنیاد شهید است.
🔴 مشکلی در تامین منابع ارزی نداریم
سخنگوی دولت:
🔹مجموع تجارت خارجی در فروردین ۱۴۰۳، ۱۰.۴ میلیارد دلار بوده که نزدیک ۵۰ درصد بیشتر از فروردین ۱۴۰۲ است.
🔹مشکلی در تأمین منابع ارزی نداریم.
پس چرا در تامین ارز واردات خودرو جانبازان اقدام نمی کنید ؟
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷دعای امام زمان(عج)🌷
ثواب قرائت این دعا را به ارواح مطهر معصومین (ع) و روح ملکوتی امام شهیدان و روح بلند شهدا و همچنین عزیزان از دست رفته اهدا نماییم.
التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به تمدن ایران احترام بگذارید.
احکام برای تَنَبُّه یا تنوع
حضرت على(ع) مىفرماید: «من لم یصلحه حسنالمداراة یصلحه حسن المکافاة»
کسى که خوشرفتارى اورا اصلاح نکند خوب کیفر دادن او را اصلاح خواهد کرد.
و نیز آن حضرت مىفرماید: «استصلاح الاخیارباکرامهم و الاشرار بتادیبهم.» راه و روش اصلاح خوبان به بزرگداشت آنهاست و اصلاح بدان به تنبیه و عقابآنهاست.
با توجه به این دو روایت روشن است که تنبیه اثراصلاحى دارد و در مواردى که اثر اصلاحى هم نداشتهباشد دست کم اثر بازدارندگى خواهد داشت که این نیزدر امر تربیت مطلوب است گرچه مطلوب اصلى اصلاح وجایگزینى رفتار مطلوب بجاى نامطلوب مىباشد.
لکن ، چرا احکام صادره فعلی ما در خصوص اراذل ، اوباش ، اشرار ، متجاسرین به حقوق عمومی ، تخریب کنندگان اموال عمومی ، مروجین فساد و فحشا در فضای مجازی ، معاندین احکام دینی و . . . بیشتر جنبه تنوع پیدا کرده است . اگر بازدارندگی را از احکام بگیرید ، فاقد اثر و اصلاح امور می شود . اگر حبس تبدیل به اقامت در هتل شود ، جز تحمیل هزینه به بیت المال نیست . مجرم باید از مجازات واهمه داشته باشد تا بازدارندگی آن حفظ شود . وقتی رفتن به حبس تشبیه به پیک نیک و تفریح می شود ، نباید انتظار داشت این مجازاتها باعث شود افراد اصلاح شوند و یا حداقل از ترس تکرار مجازات ، بازدارندگی از تکرار جرم در آنها به وجود آید.
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
نحوه ثبت نام وام مسکن ایثارگران
مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران :
🔹 وام مسکن ایثارگران شامل وام خرید و ساخت مسکن به ایثارگرانی پرداخت می شود که تاکنون از وام مسکن استفاده نکرده اند.
🔹 ثبت نام اولیه این وام به صورت اینترنتی است. متقاضیان وام می بایست برای ثبت نام اولیه به سامانه ایثار من مراجعه کنند.
گزارش ایرنا در سال ۹۵ که همچنان تازگی دارد
در جمهوری اسلامی ایران نیز قوانینی مشابه این قوانین ( که در سایر کشورها به تصویب رسیده ) به تصویب رسیده است اما اجرای برخی از آنها در پیچ و خم اجرا معطل مانده است و اكثر ایثارگران از كم توجهی به قوانینی كه برای ارج نهادن به خیل رزمندگان، آزادگان، خانواده های شهداء و جانبازان تصویب شده اما اجرا نمی شود٬ گلایه دارند.
این رزمندگان چشمداشتی همانگونه كه برخی مدعیان به سفره انقلاب دوخته اند؛ ندارند چرا كه آنها در حالی كه مجروح در كف كانال های جبهه ها افتاده بودند٬ برادرانشان را به عبور از روی جسم خود برای رویارویی با دشمن فرا می خواندند و حاضر به دریافت هیچ امتیازی در قبال آن نیز نبودند.
آنها هیچگاه به 20 سال بعد وامتیازهایی كه ممكن است برای جانبازی وایثارگران درنظر گرفته شود، فكر نمی كردند وحتی در این مدت نیز در گوشه و كنار شهرها و روستاهای این سرزمین زندگی خود را با هر شرایط و سختی كه بوده ادامه داده و برخی نیز غریبانه ازاین دنیا كوچ كرده اند ولی حاضر به پیگیری دریافت این امتیازات نبوده اند.
اینان همان رزمندگانی هستند كه در سه دهه قبل، جوانی بیش نبودند كه در كسوت دانش آموز یا دانشجو ، درس و مشق را كنار نهاده و با پوشیدن لباس رزم٬ عازم مناطق جنگی شدند تا با رشادت های خود از خاك میهن پاسداری كنند.
لازم است پیوسته سخن پیر ایثارگران وامام عظیم الشان انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در این خصوص كه گفت: 'نگذارید پیشكسوتان جهاد و شهادت در پیچ و خم زندگی روزمره خود به فراموشی سپرده شوند' به خاطر داشته باشیم .