eitaa logo
ستاد احیای " طب اسلامـے "
8.8هزار دنبال‌کننده
6.9هزار عکس
1.5هزار ویدیو
72 فایل
🌴طب اسلامی؛ مترقی ترین طب دنیاست طبی که ریشه و سابقه ای طولانی،به قدمت وعظمت اسلام دارد‼️ 📚تعلیم طب اسلامی تحت نظر استاد تقی نیا از شاگردان حاذق و توانمند استاد تبریزیان ✔لینک گروه http://eitaa.com/joinchat/1582759958C253cbfc777
مشاهده در ایتا
دانلود
خواص خوراکی ها از منظر پیامبر(ص) 💠زیتون رسول اکرم صلی‌الله علیه و آله: نِعْمَ الطَّعَامُ الزَّيْتُ يُطَيِّبُ النَّکْهَةَ وَ يَذْهَبُ بِالْبَلْغَمِ وَ يُصَفِّي اللَّوْنَ وَ يَشُدُّ الْعَصَبَ وَ يَذْهَبُ بِالْوَصَبِ وَ يُطْفِئُ الْغَضَب. زیتون غذای خوبی اسـت، دهان را معطر می کند، بلغم را از بین می برد، چهره را باز، اعصاب را محکم می کند و مرض را می برد و خشم را خاموش می کند. 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
خواص خوراکی ها از منظر پیامبر(ص) 💠سیر رسول اکرم صلی‌الله علیه و آله: کُلُوا الثّومَ و َتَداوَوا بِهِ فَإِنَّ فیهِ شِفاءً مِن سَبعینَ داءً. سیر بخورید و با آن مداوا کنید، کـه هفتاد بیماری را شفا میدهد. 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
خواص خوراکی ها از منظر پیامبر (ص) 💠کرفس پیامبر صلی‌الله علیه و آله لِلاِمامِ الحُسَيْنِ علیه‏السلام: یا بُنَىَّ کُلِ الکَرَفْسَ، فَاِنَّها بَقْلَةُ الاَنْبیاءِ مَغفولٌ عَنْها وَ هُوَ طَعامُ الخَضِرِ وَ اِلْیاسَ وَ الْکَرَفْسُ يَفْتَحُ السُّدَدَ وَ يُذَکِّى الْقَلْبَ وَ يَرِثُ الْحِفْظَ وَ يَطْرُدُ الْجُنونَ وَ الْجُذامَ وَ البَرَصَ وَ الْجُبْنَ. پیامبر صلى‏الله‏علیه‏و‏آله. فرزندم: کرفس بخور، چرا کـه کرفس سبزى پیامبران اسـت، ازآن غفلت شده، خوراک خضر و الیاس علیهماالسلام اسـت. کرفس گرفتگى رگ‏ها را باز مى‏کند، دل را طراوت مى‏بخشد، حافظه را زیاد مى‏کند و دیوانگى، جذام، پیسى و ترس را دور می‏کند. 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
خواص خوراکی ها ازمنظر پیامبر(ص) 💠انار قال النَّبِيُّ – صلی‌الله علیه و آله: کُلُوا الرُّمّانَ بِشَحْمِهِ فَإنَّهُ دَبّاغٍ لِلْمعْدَةِ. انار رابا پیه و پرده‌هاي نازک روی دانه‌ها بخورید، زیرا معده را ضد عفونی میکند. 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگه میل نداشته باشی و بخوری باعث حماقته امام صادق علیه‌السلام 🌸 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
🍲ضرورت مصرف شام 🔸امام علی علیه السلام می فرمایند: پیغمبران پس از نماز عشاء شام میخوردند 📚[الکافی ج ۶ ص ۳۸۸ ح ۱] ➕مصرف شام را به تاخیر نیندازید چون باعث بهم خوردن نظم قوای بدنی میشود و این عاملی برای مبتلا شدن به بیماری‌های مختلف است. 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
🔰رابطه تغذیه پاک با معنویت 🔸بیان نورانی حسین بن علی (علیه السلام) این است که این غذاهایی که میخوریم، بصورت دانش میشود در «نظر»، و بصورت تصمیم میشود در «عمل». 🔹وجود مبارک امام صادق (علیه السلام) فرمود: مال حرام در نوه (نسل) ظهور میکند ... چون هم روح، جسمانیت الحدوث و روحانیت البقاء است، و هم علم و اراده و نیت و تصمیم. به همین دلیل گفته اند که مواظب غذایتان باشید که حلال باشد و موقع میل کردن آن هم بسم الله بگویید. 🔸چون همین غذا میخواهد تبدیل به تصمیم بشود. آنوقت ما دلمان میخواهد که هر غذایی را تهیه کنیم و به فرزندانمان بدهیم و آن ها متخلق به اخلاق الهی بشوند. در صورتی که این خُلق امروزی محصول غذای ده سال قبل است. 🔹امام حسین علیه السلام در کربلا فرمود که چون بطون شما از مال حرام پر شده، حرف من که امام زمان هستم در شما اثر نمی کند. این حرف ها برای طب افسانه است، برای علوم حسی افیون است، برای آنهایی که معرفت شناسی آنها در قلمرو حس و تجربه است افسون و خرافه است ..." قسمتی از بیانات آیت الله جوادی آملی 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍🍜 سوپ تَلبینه 🍜   🔶 در روایات تأکید شده به استفاده از تلبینه بری افراد بیمار، به عبارتی خوب است غذای بیمار تلبینه باشد. 🔶 در روایات متعدد آمده زمانی که کسی در خانه پیامبر (ص) بیمار می‌شد تلبینه از اجاق پایین نمی‌آمد. 🔶پیامبر خدا (ص): « تلبینه دل بیمار را آرامش می دهد و اندوه را می برد.» 🔶امام صادق (ع): « تلبینه غم را از دل غمگین می زداید همچنان که انگشتان عرق را از پیشانی کنار می زنند.» /الکافی،ج۶،ص۳۲۰ 🔻مواد لازم:🔻 ▫️گندم کامل 1 لیوان ▫️جو کامل 1 لیوان ▫️شیر گاو طبیعی جوشیده سرد شده  2 لیوان ▫️آب حدود 6 لیوان (به مقداری که برای پخت گندم و جو کافی باشد) ▫️عسل 1 لیوان (بسته به ذائقه می تواند کمتر یا بیشتر باشد) 🔹طرز تهیه : گندم و جو را مدتی خیس میکنیم. بعد هرکدام را جداگانه همراه آب با شعله کم می پزیم تا کاملا نرم شود. در انتها به گندم و جو پخته شده شیر را اضافه می کنیم تا مدتی همراه شیر بجوشد.سپس عسل اضافه میکنیم. وقتی به غلظت مناسب رسید ، غذا را سرو کنید. 💫 نکته1 : بهتر است تلبینه به صورت گرم میل شود. 💫 نکته 2: عسل را می توان هنگام پختن غذا و یا هنگام میل کردن اضافه کرد. 💫 نکته 3 : این غذا شبیه حلیم است با این تفاوت که به‌جای گوشت، شیر دارد. شیر و عسل هرکدام درمان عام بیماری‌ها هستند و جو هم این‌گونه است. لذا توصیه می‌کنیم که تلبینه را با جو درست کنید. 💫بهتر است برای پخت تلبینه از گندم و جوی دیم و ارگانیک استفاده کنید،.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا