🍃🍂
#دمنوش
⭕️ مضرات چای سیاه ⭕️
☕️ در هر فنجان چای بین ۶۰ تا ۷۵ میلی گرم کافئین وجود دارد که کلسترول بد خون را افزایش میدهد و عاملی میشود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی و نیز باعث تحریک اعصاب و تپش قلب میشود ولی البته آرامبخش است و در درازمدت اعتیاد ایجاد میکند.
🤔 به نظر شما چرا اغلب افراد چایخور هنگامی که تصمیم به ترک چای می گیرند، با علائمی مشابه با علائم معتادان در هنگام ترک مواجه می شوند؟ مانند سردرد، بی خوابی، بی حوصلگی، آشفتگی روحی و ….. .
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
❌ برخی از تاثیرات کافئین در بدن عبارتند از فشار خون، حرکت نامنظم ماهیچه های قلب، افزایش اپی نفرین و نوراپی نفرین و کاتکولامین، افزایش ترشح اسید معده و پپسین، زایمان زودرس، افزایش قند خون، کاهش جذب آهن در روده ها و … . (قهوه و نسکافه نیز به خاطر داشتن کافئین، همین مضرات را دارد).
🔺 چای دارای ماده آرام بخشی به نام تئین است که محرک سیستم اعصاب سمپاتیک است و ترشح آدرنالین را افزایش می دهد و مقدار منیزیم داخل سلولها که با سرطان مبارزه می کنند را کاهش می دهد.
🔺 موادی که در اصطلاح علم شیمی ساختار حلقوی دارند (مواد آروماتیک) سرطان زا هستند که مواد معطر و مواد پلی فنول موجود در چای از این مواد است. این ماده بر پوست، کبد و سیستم گوارش اثر بدی می گذارد.
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
🍃💢 تانن موجود در چای، موادی بسیار ادرارآور است و به این خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیظ میشود و آنزیمها در پلاسمای غلیظ نمیتوانند فعالیت کنند و به این خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بیماریهای گوناگون می شود و همچنین موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیان کلیه شده و کلیه را به مرور از کار می اندازد.
♦️ با مصرف چای خصوصا پس از غذا، در بدن تانن ها با آهن ایجاد رسوب میکند و این رسوب به دلیل سنگینی و درشتی مولکول، آهن را غیرقابل جذب برای بدن میکند که منجر به کم خونی مزمن میشود.
♦️اگزالیک اسید موجود در چای مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند و در کلیه رسوب کرده و سنگهای کلیوی اگزالیک را موجب می شود، تئوبرومین نیز محرک اعصاب بوده و عوارضی چون سردرد، تهوع و عصبی شدن دارد.
♦️ کزانتین موجود در چای ریتم قلب را نامنظم میکند. چای به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده موثر است و بیماریهای بسیار دیگری همچون میگرن، پوکی استخوان، سریع عصبانی شدن، خارپاشنه و دردهای مفصلی ایجاد می کند.
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
🍃⭕️ همه این ضررها که گفته شد، برای چای سبز نیز صدق میکند زیرا چای سبز با خشک کردن سریع برگ سبز چای به دست می آید اما چای سیاه با انبار کردن برگ سبز چای در مکانهای گرم، و پوسیده و تخمیر شدن و تغییر رنگ آنها به سیاه و سپس خشک کردن این برگ های پوسیده به دست می آید.
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
♦️سلام امام زمانم
🔹خدا کند که کسی حالتش چو ما نشود
ز دام خال سیاهش کسی رها نشود
🔹خدا کند که نیفتد کسی ز چشم نگار
به نزد یار چو ما پست و بی بها نشود
🔹جواب ناله ی ما را نمیدهد "دلبر"
خدا کند که کسی تحبس الدعا نشود
السلام_علیک_یا_بقیه_الله
#صبحتون_مهدوی💚☀️
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😇 مکالمه ۲ جنین در رحم مادر!
👌🏼 جالب هست
بعـضی مـوقـعها شبـهـات اعـتـقـادی
بچههای ما ، با دیـدن همـین کلیپها
حل میشه ❤️🩹
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
☝️🏼 اگه تا یک ماه ، هر روز انار بخوری
🧬 رشـد سلـولهای چـربی اطراف مـعـده
رو متوقف کردی و حتی کمک میکنی
این چربیها زودتر آب بشن ♨️
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
🔺 استرادیول و فلانوئید در خـرمـا وجـود داره
که بودن همین باعث زیاد شدن تعداد اسپرم
و افزایش قـوای جـنسی در مردان میشه ✔️
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
✔️ درمان کمخونی که هست
✔️ قند خون رو کاهـش میده
✔️ فشارخون رو پایین میاره
✔️ ویتامـین c و کلـسیم داره
👌🏼 تازه بهترین گزینه برای تقویت
سیستم ایمـنی بدن هم هـست 💪🏼
☺️ پسچهدلیلیبراینخوردنشمیمونه⁉️
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
#شلغم؛ يك داروخانه جالب
🔵 مزاج شلغم گرم و تر است و با توجه به طبیعت آن مصرفش برای مدت زمان طولانی در افراد سالم مشکلی ایجاد نمی کند.
🔵شلغم پس از #هضم، خون زیادی در بدن تولید می کند و برای افراد کم خون میتواند موثر باشد.
🔵در #سرما_خوردگی، #زکام و #گلو_درد از زمان های دور تاکنون شلغم مورد استفاده قرار می گیرد.
🔵خوردن شلغم پخته برای رفع سرفه، تسکین و نرم کنندگی سینه بسیار موثر است و علاوه بر آن یک داروی #ادرار_آور است که با افزایش میزان ادرار به #دفع_فضولات بدن کمک می کند.
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
بیماری عفونی؛ ابتلا به سرفه زیاد زمانی که سرما خورده اید، کاملا طبیعی می باشد. بعضی اوقات سرفه ناشی از خشک شدن خلط در ته گلو می باشد.
عفونت ها؛ عفونت ریه و یا مسیرهای انتقال هوا می تواند باعث سرفه پی در پی شود. سرفه پی در پی می تواند ناشی از بیماری های ریوی چون پنومونی و برونشیت باشد.
بیماری مزمن ریه؛ سرفه پی در پی می تواند ناشی از بیماری انسدادی مزمن ریوی (COPD) باشد.
بازگشت اسید معده به مری؛ این نوع سرفه می تواند ناشی از بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) بوده و می تواند باعث بیداری شما حین خواب شود.
آبریزش بینی؛ ابتلا به مشکل آبریزش بینی می تواند باعث خشک شدن حلق شده و این خشکی می تواند باعث سرفه زیاد (پی در پی) شود.
مصرف سیگار و تنباکو؛ سرفه های پی در پی در افرادی که سیگار می کشند و یا از سایر انواع تنباکو استفاده می نماید، ناشی از آسیب دیدن و یا سوزش حلق و یا مری باشد.
🆔 @setad_ehya_teb_eslami