eitaa logo
ستاد احیای " طب اسلامـے "
8.8هزار دنبال‌کننده
6.9هزار عکس
1.5هزار ویدیو
72 فایل
🌴طب اسلامی؛ مترقی ترین طب دنیاست طبی که ریشه و سابقه ای طولانی،به قدمت وعظمت اسلام دارد‼️ 📚تعلیم طب اسلامی تحت نظر استاد تقی نیا از شاگردان حاذق و توانمند استاد تبریزیان ✔لینک گروه http://eitaa.com/joinchat/1582759958C253cbfc777
مشاهده در ایتا
دانلود
#کوشر یا #کاشر به غذایی گفته می‌شود که در آیین یهودی و بر پایه قوانین کشروت، پاک (مشابه اصطلاح اسلامیحلال) به شمار می‌آید. 🔹بیشتر یهودیانِ معتقد دنباله‌روی این قوانین هستند ولی هرچیزیکه حلال باشد مورد تایید نیست یک رتبه بالاتر از حلال یعنی طیب باشد 😳 طیب یعنی هیچ ضرری نداشته باشد. قرآن میفرماید : از طیبات بخورید نگفته حلال بخورید 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
✅مواد غذایی کوشر یا کاشر ببینید یهودیا فسفود ؛ مواد خوراکی شیمیایی ؛ مواد افزودنی ؛ خوک ؛ انتهای بدن دام و طیور که خوب نیس؛ اون بالا رو ببینید ⬆️گفته خوردن لبنیات با گوشت ممنوع ! ( این روایت ازکتب شیعه هس) و .... 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
😱۲۸۰ گرم نمک دریا در سیستم غذایی کاشر یهود کیلویی حدود ۶۸۰هزار تومن 🔹 یهودیا نشانه کاشر روی نمک طبیعی درج می کنن 🔸از نظر یهودیان هر نمکی حلال نیست و نمک ید دار از نظر اونا حرومه سازمان جهانی بهداشت که مال صهیونیستاس به وزارت بهداشت ایران گفته نمک یددار بدید مردم بخورن مریض نشن😂 خودشون فقط نمک طبیعی میخورن و به مامیگن سرطانزاس 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
فروش سویق جو در سایت کاشر (محصولات خوراکی مخصوص یهودی ها) ✳️این روزا بی بی سی ؛ سروش ؛ وزارت بهداشت و دشمنان هجمه های وسیعی علیه طب اسلامی کرداند ✅این عکس تبلیغ سویقه #سویق_جو 🔸یهودی ها سویق طب اسلامی رو به اسم خودشون گذاشتن ونوشتن محصول غذایی فرهنگی! 🔹 منظورشون از کوبیدن طب اسلامی چیه به نظرتون؟ #دانستن_وسلامتی_حق_شماست 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
💐 " نمک " و بیماری جنون ♦️ متأسفانه امروزه جنون درمان ندارد ولی در طب اسلامی روایات زیاد در مورد این بیماری داریم و شاید بعد از جذام بیشتر از همه در مورد جنون روایت داریم، ولی از مجموع این روایات شاید حدود پنج درصد به درمان می‌پردازند و بقیه درباره پیشگیری است. ✅ جنون بیماری صعب‌العلاج و سهل التدارک است (درمانش سخت و پیشگیری از آن آسان است). 🔸 اولین پیشگیری نمک است . 🌱درباره خوردن نمک مخصوصاً قبل و بعد از غذا در روایات بسیار تأکید شده است ولی متأسفانه امروزه برخلاف روایات توصیه به مصرف نکردن نمک می‌شود، از طرف دیگر نمک موجود در بازار فاقد بسیاری از مواد مفید است و ید موجود در آن‌که به‌طور مصنوعی اضافه‌ می شود و به‌خوبی جذب بدن نمی‌شود و نیاز به ید را تأمین نمی‌کند، بهترین نمک، نمک دریاست که دانه‌های ریزودرشت دارد و رنگ آن کمی کدر است و در درجه بعد سنگ نمک خوب است. 🌱پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می‌فرمایند: «يا على افتتح بالملح، واختم به، فانه من افتتح بالملح وختم به عوفي من اثنين وسبعين نوعا من أنواع البلاء منها الجنون والجذام والبرص» «ای علی غذا را با نمک شروع کن و پایان بده، زیرا کسی که با نمک شروع کند و پایان دهد معاف می‌شود از هفتادودو نوع بلا ازجمله از این بلاها جنون و جذام و پیسی است.» 📚 المحاسن ج 2 ص 593 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
مشکل پشه و مگس درخانه دارید؟ فقط کافیه یک گلدان ریحان پرورش بدهید. این گیاه یک گیاه ضد حشره می باشد و همچنین می توانید در صورت تمایل از ریحان تازه در غذا استفاده کنید. 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
در ماه مبارک رمضان چه بخوریم⁉️ ⬅️ از جمله قله های طب اسلامی که به راستی باید به آن افتخار کرد روش نظام مند و دقیق تغذیه در طب اسلامی است. ⬅️ به جرات می توان گفت که تغذیه و رعایت نکات بهداشتی در طب اسلامی، آن چنان قدرتمند هستند که اگر اسلام هیچ دارویی نداشت با همین سفارشات و دستورات می توانست سلامت همه اجتماع را تضمین کند. ✅ اولین توصیه : ◽️ «سویق» 👈 سخن از تغذیه اسلامی که به میان می آید نمی شود که از سویق و خواص آن حرفی به میان نیاید. از جمله شاه کارهای طب اسلامی، همین سویق های ساده و بی نظیر است. 👈 روایت متعددی استفاده از سویق را به ما تذکر می دهند. تا جایی که در روایت آمده دستور سویق با وحی از آسمان نازل شده است. همچنین سویق گوشت می رویاند و استخوان را تقویت می کند. ⬅️ با این توضیح اگر سویق جزئی از سحری ما باشد می تواند بسیار به ما کمک کند تا دوچار ضعف و کمبود انرژی نشوییم. از بین سویق ها ، سویق گندم و جو در این خاصیت بهترین کارکرد را دارند. ✅ دومین توصیه: ◽️«رفع عطش» 👈مسئله مهمی که در ماه رمضان خصوصا در این سال ها که ماه رمضان در تابستان قرار گرفته مقداری آزار دهنده است عظش و تحمل گرما است. ◀️ دو توصیه برای رفع عطش: 1⃣ استفاده از سویق خصوصا سویق عدس که در روایات به عنوان رفع کننده عطش، خنک کننده و تقویت کننده معده شمرده شده است. 2⃣ استفاده از دستور خرما و آب: 👈این دستور به این صورت است که باید ۳ یا ۵ یا ۷ عدد خرما مصرف شود. به این صورت که ابتدا یک عدد خرما خورده شود و بعد از آن نصف استکان آب خنک نوشیده شود. این روند تا ۳ یا ۵ یا ۷ خرما ادامه پیدا کند. در این صورت شخص کمتر دچار عطش خواهد شد. ⬅️ با توجه به ارزش غذایی خرما، اگر مقداری سویق مثلا دو قاشق غذاخوری به صورت خشک یا حتی حلوای سویق، مصرف شود و این تعداد خرما با این دستور استفاده شود هم قوت کافی را به دست خواهیم اورد و هم دچار عطش نخواهیم شد. ✅ سومین توصیه: ◽️«غذای معجزه گر شیر و گوشت» ⬅️ از جمله بهترین غذاهای طب اسلامی بلکه بهترین و مقوی ترین غذا در طب اسلامی همین غذا می باشد.در ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است که از این غذای بسیار مقوی مصرف شود تا دچار ضعف نشوییم. ✅چهارمین توصیه : ◽️«مسواک زیتون و افطار با آب ولرم» ⬅️ از جمله آداب اسلامی که در ماه مبارک رمضان بسیار تاثیر محسوس و خوبی دارد استفاده از مسواک است خصوصا مسواک زیتون زیرا این مسواک علاوه بر این که دهان و دندان ها را پاکیزه می کند و تاثیر بسیار زیادی در جلوگیری از پوسیده شدن دندان ها دارد دهان را به طور قابل توجهی خوشمزه می کند. ⬅️ مورد بسیار بسیار خوب بعدی افطار با آب ولرم است که در مطلبی جداگانه فواید آن بیان شد. تنها این نکته را تذکر بدهیم که استفاده از مسواک زیتون و افطار با آب ولرم (آب جوشیده ولرم) دهان را بسیار خوشمزه می کند. ✨بهترین راه های سلامتی از ما تبلیغ "ع" از شما✨ لینک کانال👇👇👇 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
خواص آب فاتر در طب اسلامی👆👆 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
طرز تهیه انواع سویق سویق گندم: آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید. سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید.. حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید. سویق جو: مثل سویق گندم به دست می آید. سویق برنج: هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد. سویق عدس: چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آن را تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید. سویق سنجد: ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید. بعد هسته را آسیاب کنید و جدا گانه تفت دهید، و خوب الک کنید. گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید. حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید. سویق سیب: سیب را به تدریج رنده کنید، تفت دهید و پس از خشک شدن آن را پودر کنید. سویق نخود: نخود را آسیاب و بدون روغن تفت دهید. سویق کامل: تمام سویق های نام برده رامخلوط کنید. سویق کودک: تمام سویق های نام برده را مخلوط کنید و کمی شکر(نیشکرنه چغندر که همام شکرسفید است) را به آن اضافه کنید. دلیل اضافه کردن شکر؟؟ امام صادق علیه السلام: به کودک سویق با شکر بدهید، زیرا گوشت رامی رویاند واستخوان را تقویت می کند. منظورم از شکر این شکر های صنعتی نیست بلکه شکر تبر زرد و نی شکر می باشد. ۱- میزان سبوس گندم باید حدودا دو برابر حد معمول سبوس اولیه خودش باشد. ۲- میزان تفت دادن آرد محصول با سبوس آن متفاوت است، تا بد طعم نشود. ۳- برای کسانی که بار اول تهیه سویق را تجربه می کنند به احتمال این که نتوانند سویق را خوب درست کنند مقدار کمی از مواد اولیه را برای تهیه سویق اختصاص بدهند تا خدای نا کرده اسراف هم نباشد. 🆔 @setad_ehya_teb_eslami
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
🆔 @setad_ehya_teb_eslami