🔴 امام خامنهای در دیدار قهرمانان شرکت کننده در المپیک و پارالمپیک پاریس:
🔴حاکمان بر ورزش بینالمللی میگویند ورزش سیاسی نیست اما بیشترین غرض سیاسی را اعمال میکنند
🔴یک چیز دیگری که امسال محسوس بود در بازیهای المپیک، این سیاستهای دوگانه کشورهای حاکم بر مسائل ورزش بینالمللی است. واقعاً نشان دادند که سیاستهای دوگانه و مغرضانه بر رفتار اینها حاکم است. فلان دولت را، فلان کشور را محروم میکنند به خاطر اینکه فلان جا جنگ راه انداخته؛ اما رژیم صهیونیستی را که هزاران کودک را به قتل رسانده در طول حدود یک سال بیش از ۴۱ هزار نفر را به قتل رسانده. این را محروم نمیکنند از بازیها.
🔴خب این سیاست دوگانه است، این مغرضانه است. این همان حرفی است که ما همیشه میگوییم، بعضیها حمل میکنند بر مبالغه، مبالغه نیست. میگویند ورزش سیاسی نیست، در حالی که بیشترین اعمال غرض سیاسی را در ورزش اینها میکنند و نشان میدهند.
🔴به رشتههایی که در آن سرآمدیم، توجه ویژه شود
🔴یکی نکته دیگر توجه ویژه به رشتههای پرمدال و همچنین رشتههایی است که ما به صورت ملّی و تاریخی در آنها سرآمدیم. فرض کنید کشتی مثلاٌ حالا من قبلاً راجع به ورزشهای ویژهی ایرانی تذکر دادم که آقای وزیر هم گفتند.
🔴همین ورزش زورخانهای مثلاً. اگر بتوانید شما در میدانهای بینالمللی ورزشهای آسیایی، ورزشهای میدانهای المپیک، یک جایی بتوانید باز کنید گود ایرانی را نشان بدهید. همین ورزش زورخانهای را نشان بدهید. هم زیباست هم پرمعناست.
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 هشدار اخیر سید مقاومت درباره نفوذ دشمن از طریق دستگاههای ارتباطی
🔸این موبایل و ابزارهای ارتباطی، دستگاه قاتل است.
🔻مغالطات رئیسجمهور
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. رئیسجمهور در نشست خبریِ دیروز و در واکنش به انتصابهای ناروا، چند شبهاستدلال مطرح کرد. نخست اینکه ایشان فتنه را «نسبیسازی» کرد و به «نگاهها» ارجاع داد؛ یعنی برخی که از فتنه سخن میگویند، راوی نگاه خودشان هستند، نه اینکه عمل طرفِ مقابل در ذات خویش، فتنه باشد. نزاع و اختلافی رخ داده و هر یک از دو طرف، نسبتی به طرف مقابل میدهد و اینگونه نیست که مسألۀ «حق» و «باطل» در میان باشد و یکی «ظالم» باشد و دیگری «مظلوم». هر دو سوی ماجرا، از خطا و صواب، نصیب بردهاند و حقِ محض نیستند و نمیتوان جانب یکی را گرفت. اما اگر ایشان معتقد به نظریۀ ولایت فقیه است و میداند که تعبیر «فتنه» را شخصِ رهبر انقلاب مطرح کردند و عاملان اصلی را «فتنهگر» نامیدند، چرا چنین قضاوت رسوا و تحریفآلودی ارائه میدهد؟! در مسألههای اختلافی، باید به چه کسی جز ولیّفقیه ارجاع داد و تسلیم نظرش شد؟! در اینجا، ولیّفقیه با صراحت تمام، یک طرف را نفی و انکار کرده و خودش در موقعیّت حد وسط، قرار نگرفته است. آنهمه توصیه و حسّاسیّت رهبر انقلاب، با چه واکنشهایی از سوی فتنهگران مواجه گردید؟! در یک سوی این نزاع، رهبر انقلاب قرار گرفتهاند و ایشان برای دفاع از جمهوریّت نظام، پا به معرکه نهادند و در برابر فتنه، آشکارا و بارها موضعگیریِ منفی کردند. اکنون چه شده که رئیسجمهور، در میانه مینشیند و به سایۀ نسبیّت پناه میبرد و برای قدرت، به حقیقت جفا میکند؟! از این گذشته، مگر مسألۀ جریان فتنه، ادّعای «وقوع تقلّب در انتخابات» نبود و مگر از عهدۀ اثبات ادّعای خود برآمدند؟! پس واقعیّت و عینیت نیز نشان میدهد آنچه که رخ داده، بهحتم فتنه بوده است. فتنه، «از نظر ما»، فتنه نیست؛ بلکه «بهواقع» فتنه بود و نباید با پناهبردن به نسبیّت و سیّالیّت، حقیقت را پایمال کرد. بهنظرم کسیکه دربارۀ فتنه، چنین قضاوتی دارد، بهرهای از عدالت سیاسی ندارد.
[دوّم]. دیگر اینکه ایشان در ادامه میافزاید هر کسی «عیوب» و «خطاها»یی دارد و برای تحقّق وفاق، باید از گذشته گذشت و بر ضعفها، چشمپوشی کرد. این سخن نیز با نظر صریح رهبر انقلاب، تعارض دارد؛ چراکه ایشان هم اقدام فتنهگران را «خطای نابخشودنی» دانستند و هم آنها را «خط قرمزِ نظام» برشمردند و از نزدیکی و مؤانست به آنها پرهیز دادند. آیا رهبر انقلاب در برابر عیوب و خطاهای عادی، چنین موضع سرسختانهای دارند؟! آیا جای مدارا و نرمش وجود دارد اما ایشان چنین نمیکنند و اینان را در دایرۀ حاکمیّت نمیپذیرند؟! حصر، ظلم نظام به فتنهگران است، یا کمترین مجازاتی است که برای آنها در نظر گرفته شده است؟! آنچه که در فتنه رخ داد، ضعف بخشودنی و عادی بود، یا آنچنان ناجوانمردانه و خائنانه بود که رهبر انقلاب از چنین افرادی به عنوان «افراد نامطمئن» یاد کردند؟! آنهمه صدمات ملّی و ضربههای حیثیّتی و شکافهای اجتماعی و لطمات اقتصادی و ... که هنوز هم علاج نشدند، حاصل ضعفهای عادی بودند، یا خیانت و خباثت فتنهگرانی چون هاشمی و خاتمی و موسوی و کروبی. باور کنیم که ذهنیّت رئیسجمهور، این اندازه بسیط و ابتدایی و سادهساز است؟!
[سوّم]. رئیسجمهور به عنوان یک شبهاستدلال دیگر میگوید اگر اینان را به کار نگیریم، دیگر «وفاق»، معنایی نخواهد داشت. عجبا! اوّلاً، مگر معنی وفاق، «دلجویی از اصحاب فتنه» است؟! «وفاق ملّی» یعنی «وفاق با فتنهگران»؟! این وفاق، با نام اینکه «ملّی» است، فروخته شده، اما در عمل، معنیاش عبارت است از در آغوش کشیدن نیروهای فتنه. چرا باید وفاق ملّی را مشروط به «اصحاب فتنه» کرد و آنها را مساوی با مفهوم «ملّی» انگاشت؟! ثانیاً، ترجمۀ وفاق ملّی، «گماردن افراد بر کرسیهای قدرت» است؟! یعنی همین که قدرت را میان افراد، توزیع و تقسیم کردیم، وفاق حاصل شده است؟! این امر، «سهمیهبندیِ قدرت سیاسی» نام دارد و نه وفاق ملّی. وفاق، از اتّحاد باطنی و همسانی فکری برمیخیزد و نه از تکهتکهکردن قدرت سیاسی و سپردن هر تکه به کسی. عملگرایان برای اینکه مانع و مزاحمی در مسیر قدرتشان نباشد، چنین شگردی را در پیش میگیرند تا همگان را در سپهر خویش، هضم و مستحیل سازند؛ هر چند در این میان، اصالتهای فکری نادیده گرفته شوند. هنگامیکه طرّاحان پشتصحنۀ این دولت، از جملۀ عوامانۀ «با هم دعوا نکنیم»، تعبیر «وفاق ملّی» را بیرون میکِشند و بهعنوان گفتمان، به خوردِ جامعه و رسانه و حاکمیّت میدهند، روشن است که نباید توقع معقولیّت و حکیمانهگی داشت. در این دولت، بازار سطحیاندیشی و سادهسازی و منطقگریزی و محاسبات کوچهبازاری، بیش از اینها گرم خواهد شد.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اظهارات نسنجیده پزشکیان، زبان آمریکا را دارازتر کرد
خبرنگار:
🔸رئیس جمهور ایران دیروز گفت ما با آمریکای ها برادریم و آنها باید دشمنی با ایران را خاتمه دهند و آمریکاییها باید حسن نیست خود را در عمل نشان دهند. آیا شما در این باره نظری دارید؟
سخنگوی وزارت خارجه:
🔸قطعا ما با مردم ایران ارتباطات گستردهای داریم و جامعه بزرگی از مردم ایران در آمریکا زندگی میکنند که به نظر ما این اتفاق بسیار بزرگی است.
🔸این برادری باید در عملکرد ایران نشان داده شود نه در گفتارشان. اگر آنها میخواهند برادری با آمریکا یا سایر کشورها در جهان نشان دهند باید حمایت از گروههای ترروریستی را متوقف کنند و فعالیت های اتمی خود را متوقف کنند و از انتقال موشک به روسیه جلوگیری کنند و حقوق بشر را رعایت کند./ مهر
گربه بود!
(گفت و شنود)
گفت: یکی از غربگراهای مدعی اصلاحات به کیهان اعتراض کرده که چرا در شماره دیروز خود نوشته است علی علیهالسلام با معاویه در تقابل بوده و جنگیده است؟!
گفتم: مگر علی(ع) با معاویه درگیر و در تقابل نبوده است؟
گفت: این مدعی اصلاحات نوشته است اشاره کیهان به تقابل علی(ع) با معاویه به وحدت مسلمین ضربه میزند!
گفتم: اولاً؛ حمایت از معاویه فقط کار تکفیریها و داعشیهاست وگرنه تمام مسلمانان معاویه را ظالم و ستمگر و ضد اسلام میدانند. ثانیاً؛ در تمام سخنرانیها و مراسم مذهبی و کتابها و نوشتهها و فیلمها و... معاویه را لعنت میکنند از جمله سریال امام علی(ع) که در بسیاری از کشورهای اسلامی هم نمایش داده شده و از آن استقبال گستردهای هم شده است. چی شده که از جمله تقابل علی(ع) با معاویه در کیهان جیغشان بلند شده است؟!
گفت: ای عوام؟! این جماعت همانهایی هستند که با ارسال نامه از تکفیریهای سوریه دفاع کردند و در فتنه ۸۸ به خیمه امام حسین(ع) حمله کردند. همانها که میگفتند امامان معصوم هم قابل انتقادند! و... از این قماش چه انتظاری داری؟... مشکل آنها با کیهان به خاطر اعتراض به انتصاب عوامل فتنه آمریکایی اسرائیلی در پستهای کلیدی دولت است... از این که کیهان هویت آنها را شناسایی و فاش کرده است عصبانی هستند! میخواهند رد گم کنند!
گفتم: یارو رفته بود دزدی، صاحبخانه بیدار شد گفت کیه؟ یارو که حسابی دستپاچه شده بود گفت؛ گربه است! و بعد صدای بع بع گوسفند درآورد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تذکر امیرحسین ثابتی به پزشکیان
۵:۱۲ دقیقه امروز ۲۸ شهریور۴۰۳، آغاز خسوف در ایران / ساکنان کدام شهرهای ایران باید نماز آیات بخوانند؟ + کیفیت نماز آیات👇
https://www.hawzahnews.com/news/1183996/%DB%B5-%DB%B1%DB%B2-%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%B3%D9%88%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86
🔰 انفعال در پاسخ به ترور شهید هنیه؛ دلیل عبور صهیونیستها از خطوط قرمز مقاومت
🔻کیم قطاس روزنامه نگار لبنانی - آمریکایی در مصاحبه با شبکه سی ان ان درباره عملیات تروریستی امروز در لبنان و سوریه و زخمی شدن سفیر ایران در بیروت:
🔸ایران و حزب الله طی ۱۱ ماه گذشته خویشتنداری زیادی نشان دادند و اسراییل متوجه شد که این دو خواهان جنگ نیستند، بنابراین به عبور مداوم از خط قرمزها ادامه داده و همچنان ادامه خواهد داد چون ارزیابی آنها این است که پاسخی جدی از طرف مقابل در کار نیست.
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 صحبتهای عجیب برنی سندرز، سناتور و سیاستمدار آمریکایی در مورد نظام سرمایهداری:
💭 در طول ۵۰ سال گذشته، ۵۰ تریلیون دلار ثروت از ۹۰٪ پایین جامعه به ۱٪ بالای جامعه منتقل شده است!
💭 میخواهید بدانید چرا مردم عصبانی هستند؟ چون نسبت به قبل، ساعتهای بیشتری برای دستمزد کمتری کار میکنند!
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان صریح و تذکر شدید و قابل تامل گودرزی نماینده مجلس به پزشکیان:
دیر آمدی برادر، انقلاب صادر شده!
حجاب را قربانی بازی های سیاسی نکنید...
انقلاب اسلامی به اسلام عزت داد
چرا حرکت گستاخانه خبرنگار را تایید کردید؟
پ ن؛
کاش همه ی نمایندگان اینگونه انقلابی موضع گیری می کردند .
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات بازرس سابق تسلیحات سازمان ملل از ترور کور اسرائیل؛ اگر این انفجار در لندن رخ میداد یک حمله تروریستی به حساب میآمد!
🔸 اسکات ریتر: به شما تضمین میدهم اسرائيل حس خوب بعد از این حمله را بعد از یک هفته یا یک ماه دیگر نخواهد داشت و حزبالله به شیوهای متناسب به اسرائيل ضربه خواهد زد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 فرعون مصری یا اُسقف مسیحی!