فتنه 1403.pdf
114.4K
🔻فتنه ایرانی-اففانستانی
مواظب فتنه جدال ایرانی-افغانستانی باشیم.
🔶تحلیل دوست فاضل حجت الاسلام یاوری از ماجرای اتباع
🔶خواندنی و درست
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
🌴سفرنامه تصویری سرزمین عراق ۳۳
🔻معجزه تولد پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم؛ شکاف #ایوان_مدائن یا #طاق_کسری
تصویر شکاف از سمت بیرون طاق
#اربعین۱۴۰۳
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
📣 انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم برگزار می کند :
🔰سلسله نشست های بررسی تاریخ اقتصاد ایران
📌 درآمدی بر اقتصاد ایران در زمان پهلوی
🎙سخنران :
حجت الاسلام سید محمدرضا رضی
مدرس حوزه و دانشگاه
📆زمان: شنبه، دوشنبه، چهارشنبه
۱۷، ۱۹، ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۳
🕓 ساعت ۱۷:۰۰
📎مکان برگزاری نشست ها :
https://www.skyroom.online/ch/farhangiqomuni/eco1
♦️انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم
@tesa_qom
🌴سفرنامه تصویری سرزمین عراق ۳۴
🔻نماز امیرالمومنین ع؛ نگاهی دیگر به طاغوت ساسانیان
امیرالمومنین علی علیه السلام در سفر به مدائن از این کاخ دیدن کرده و در آن نماز خواندند. فرمودند اینها قومی بودند که خدا به آنها نعمت داد اما نعمت را ضایع کردند.
این جمله پرمغز و کوتاه اشاره به تاریخ ساسانیان دارد. به گزارش مسعودی در مروج الذهب ساسان، جد ساسانیان موحدی است که در عصر باستان به زیارت کعبه میرود اما فرزندان او کمکم سر به طغیان برداشته و یکی از دوکانون ظلم و کفر جهان آن روز را ایجاد میکنند و این ملت ایران هستند که قربانی جنایات ساسانیان میشوند. این بیدادگری در زمان خسروپرویز به اوج میرسد. بیدادی که فردوسی با همه تعصبش بر ایران باستان آن را آشکارا نقل کرده است.
این بیدادگری در سالهای آخر ساسانیان به هرج و مرج درونی و تعویض پشت سر همِ پادشاهان منجر میشود.
یزدگرد سوم اوج این فرود است.
راز نماز حضرت، احتمالا فتح چنین طاغوتی به دست خدای متعال و تحقق وعدهای است که پیامبر به مسلمانان در موقع حفر خندق در جنگ احزاب داده بودند: شما کاخ کسری را فتح خواهید نمود...
#سفرنامه_تصویری_عراق
#اربعین۱۴۰۳
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
چند روز قبل از چیستی اولویت در زمان کمبود برق میان خانواده و کارخانجات بزرگ صنعتی، مطالبی را نوشتم. اعتقادم بر اولویت خانواده است و بارها در سخنرانیها هم با ادبیات اقتصادی و هم اجتماعی این اولویت را اثبات کردهام.
اما همزمان لیبرالهای وطنی به تخریب و فحاشی به متن من پرداختند که چه نشستهاید که فلانی شستشوی رخت کودکان توسط مادر خانه را از تولید فولاد برتر میداند. دیگری گفت فلانی آشپزی را به تولید فولاد اولویت میدهد. آنیکی که اتفاقا در ایتا کانالی بزرگ و حزباللهی را اداره میکرد گفت چه آدم نفهمی است. فولاد که زیرساخت صنعتی کشور است را کنار گذاشته و با خانواده مقایسه میکند.
ما که سالهاست با لیبرالها درگیر هستیم البته میدانیم دفاع آنها از فولاد، دفاعشان از فولاد نیست. بلکه بیش از آن، خواهان فروپاشی خانواده هستند. خانوادهای که اساس همه تولیدات بشری است و اقتصادیترین و مولد ترین بخش جامعه بهشمار میرود.
امشب که فیلم سینمایی «داستان توکیو» را دیدم، بر ایدهام استوارتر شدم. این فیلم روایتی است از ژاپن پس از جنگ جهانی. در زمانهای که این کشور در حال صنعتی شدن است. فرزندان برای درسخواندن و کار کردن به شهرهای بزرگ مهاجرت میکنند و والدین در شهرهای کوچک و روستاها میمانند. چیزی شبیه به دهه ۱۳۷۰ ما.
این فیلم در واقع آغاز نامهربانی فرزندان به پدر و مادر را روایت میکند که ناشی از سبک زندگی جدید و صنعتی است. صنعتی که هیچ گاه نتوانست مقوم جریان خانواده باشد و نهایتا منجر شد به بیخانوادگی و بیهویتی عجیبی که در قرن بیست و یکم ژاپن را فراگرفته است. چندی قبل منتشر شد که در این کشور شرکتهایی پدید آمدهاند که برای جشن تولدها و مراسمات خاص، برای افراد، پدر و مادر و خواهر و برادر میفرستند. یعنی افرادی که باید نقش اعضای خانواده را بازی کنند و پول بگیرند. یعنی اولا خانواده را از بین بردهاند و ثانیا در بازار شکل مصنوعی آن را به مردم میفروشند.
ما اگر این شیوه صنعتی سازی که در دهه ۱۳۷۰ در ایران آغاز شده و شدت گرفته را ادامه دهیم، در سالهای آینده، نتیجهای جز ژاپن افسرده امروزی در انتظارمان نیست. باد کاشتن، نتیجهای جز طوفان درو کردن ندارد.
ما به نظام صنعتی مقوم نظام خانواده نیاز داریم. در این نظام صنعتی، جنس مالکیت، سبک تولید، اندازه تولید، نوع کالای تولیدی و دانشی که به تولید تزریق میشود متفاوت از شیوه تولید انبوه صنعتی سرمایهداری است.
جامعه ما ادراکی از این شیوه ندارد و با توجه به افسانههایی که توسط غربگرایان برایش روایت شده است، همچون فردی تشنه در بیابان، سراب پیشرفت صنعتی سرمایهداری را در کارخانجات بزرگ صنعتی و ذیل نظام کارگر و کارفرمایی دنبال میکند. این آگاهی هر چه دیرتر حاصل شود، زمان برای جبران کمتر خواهد شد. اگر اساس خانواده و ولایت از هم بگسلد، جبران رشتههای اخوت و بنوت و ابوت، به راحتی میسر نیست و نسلهای متعددی نابود میشود تا این خیط ولایت بازیابی شود.
پس باید سرعت عمل داشت در تغییر شیوه تولید. باید مراقبت کرد از رشتههای ولایت بین مردم و باید به سرعت صنعت مقوم نظام خانواده را معرفی کرد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🌴سفرنامه تصویری سرزمین عراق ۳۵
🔻تحلیلی از فرار یزدگرد سوم و تنفر عمومی ملت ایران از ساسانیان
یکی از نشانههای روشن بیداد و ستم گسترده در حق ملت ایران و تنفر ایرانیان از ساسانیان توجه به فرار یزدگرد و مسافت طولانی مسیر فرار اوست.
یزدگرد از مدائن، بگو بغداد، تا مرو، بگو مشهد مقدس، فرار میکند یعنی بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر. او به مهمترین شهرهای ایران آنروز از کرمانشاه تا ری، تا یزد و مرو میگریزد و تلاش میکند و در هیچ نقطهای موفق نمیشود سپاهی بزرگ از توده مردم ایران درست کند و در برابر مسلمانان بایستد. بله عمال حکومتی با او بودند و مثلا نبرد قادسیه سامان داده شد اما از مقاومت گسترده و ملی تودهها که خصلت ایرانیان وطن دوست و غیور بر خاک خود است خبر ویژهای نیست.
در طول این ۲۰۰۰ کیلومتر او از همه شهرها رانده میشود تا نهایتا در مرو به دست یک آسیابان ایرانی و نه یک مسلمان عرب، به قتل میرسد.
#سفرنامه_تصویری_عراق
#اربعین۱۴۰۳
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
📣 انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم برگزار می کند :
🔰سلسله نشست های بررسی تاریخ اقتصاد ایران
📌 درآمدی بر اقتصاد ایران در زمان پهلوی
🎙سخنران :
حجت الاسلام سید محمدرضا رضی
مدرس حوزه و دانشگاه
📆زمان: شنبه، دوشنبه، چهارشنبه
۱۷، ۱۹، ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۳
🕓 ساعت ۱۷:۰۰
📎مکان برگزاری نشست ها :
https://www.skyroom.online/ch/farhangiqomuni/eco1
♦️انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم
@tesa_qom
آنسوتَر | سید محمدرضا رضی
📣 انجمن علمی اقتصاد دانشگاه قم برگزار می کند : 🔰سلسله نشست های بررسی تاریخ اقتصاد ایران 📌 درآمدی ب
انشاءالله امروز هم در خدمت عزیزان خواهیم بود.
شهادت امام یازدهم، معمار و مدیر ارشد آمادهسازی جامعه برای عصر جدید و متفاوت غیبت، امام محصور در حلقههای سخت امنیتی و پادگانهای نظامی، مظهر اقتدار در عین مظلومیت، حضرت امام حسن عسکری علیه الصلوة و السلام به محضر فرزندشان حضرت امام مهدی علیه السلام و به همه انسانهای جهان تسلیت باد.
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
وصیتنامه منقول از امام حسن عسکری علیه السلام ۱
امام حسن عسکری علیه السلام چند روز قبل از شهادت در مجلسی که چهل تن از دوستان و یاران ایشان، از جمله: محمد بن عثمان، معاویة بن حکم و محمد بن ایوب حضور داشتند، بعد از نشان دادن جمال زیبای حضرت مهدی عجّلاللهتعالیفرجهالشریف چنین فرمود: او (اشاره به حضرت مهدی علیهالسلام) بعد از من صاحب و خلیفة شماست. او قائمی است که گردنها منتظرانه به سوی او کشیده میشود. هنگامی که زمین از ستم و ناروا پر شد، خروج می کند و زمین را از قسط و عدل سرشار میسازد.
آنگاه حضرت به شیعیان وصیتی فرمود که در آن، مکارم اخلاق، تقوای الهی، مصالح عمومی، روابط حسنه با اهل سنت و راه های خودسازی مطرح گردیده است.
وصیت و سلام حضرت امام حسن عسکری علیهالسلام به شیعیان:
«أُوصیکُمْ بِتَقْوَى اللّهِ وَ الْوَرَعِ فى دینِکُمْ وَالاْجْتَهادِ لِلّهِ وَ صِدْقِ الْحَدیثِ وَ أَداءِ الأَمانَةِ إِلى مَنِ ائْتَمَنَکُمْ مِنْ بَرٍّ أَوْ فاجِر وَ طُولُ السُّجُودِ وَ حُسْنِ الْجَوارِ. فَبِهذا جاءَ مُحَمَّدٌ(صلى الله علیه وآله وسلم) صَلُّوا فى عَشائِرِهِمْ وَ اشْهَدُوا جَنائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ، فَإِنَّ الرَّجُلَ مِنْکُمْ إِذا وَرَعَ فى دینِهِ وَ صَدَقَ فى حَدیثِهِ وَ أَدَّى الاْمانَةَ وَ حَسَّنَ خُلْقَهُ مَعَ النّاسِ قیلَ: هذا شیعِىٌ فَیَسُرُّنى ذلِکَ. إِتَّقُوا اللّهَ وَ کُونُوا زَیْنًا وَ لا تَکُونُوا شَیْنًا، جُرُّوا إِلَیْنا کُلَّ مَوَدَّة وَ ادْفَعُوا عَنّا کُلَّ قَبیح، فَإِنَّهُ ما قیلَ فینا مِنْ حَسَن فَنَحْنُ أَهْلُهُ وَ ما قیلَ فینا مِنْ سُوء فَما نَحْنُ کَذلِکَ. لَناحَقٌّ فى کِتابِ اللّهِ وَ قَرابَةٌ مِنْ رَسُولِ اللّهِ وَ تَطْهیرٌ مِنَ اللّهِ لا یَدَّعیهِ أَحَدٌ غَیْرُنا إِلاّ کَذّابٌ. أَکْثِرُوا ذِکْرَ اللّهِ وَ ذِکْرَ الْمَوْتِ وَ تِلاوَةَ الْقُرانِ وَ الصَّلاةَ عَلَى النَّبِىِّ(صلى الله علیه وآله وسلم)فَإِنَّ الصَّلاةَ عَلى رَسُولِ اللّهِ عَشْرُ حَسَنات، إِحْفَظُوا ما وَصَّیْتُکُمْ بِهِ وَ أَسْتَوْدِعُکُمُ اللّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَیْکُمْ السَّلامَ.» «بحارالأنوار، ج ۷۵، ص ۳۷۲»
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy