🇮🇷در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین🇮🇷
🔶دانشگاه سراسری قم با همکاری
وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی
و مشارکت نهادهای دغدغه مند ملی برگزار می کند:
✅اولین رویداد ملی هجرت اشتغال آفرینی
🔵در راستای ترویج فناوری اجتماعیِ زیست بوم ملی اشتغال کشور
⏱به مدت یک هفته
📦مزایای دوره:
🔅پرداخت تسهیلات حمایتی
🔅خرید تضمینی محصولات
🔅تسهیل در صدور مجوز
🔆برای طرح ها و شرکت کنندگان برتر
⌛️زمان: ۲۸تیرماه لغایت ۳مردادماه
🚪مکان: دانشگاه سراسری قم
📣مهلت ثبت نام: تا ۲۲ تیرماه
🖥سایت ثبت نام: Muhajer.biz
📞شماره فضای مجازی جهت کسب اطلاعات بیشتر: ۰۹۰۵۳۴۰۳۸۵۲
⭕️با توجه به محتوای تعاون بنیان این دوره؛ شرکت به صورت گروهی دارای امتیاز ویژه خواهد بود.
🌸منتظر دیدار شما در این تجربه متفاوت هستیم🌸
شرکت در دوره فاخر و متفاوت فوق را به همه دوستان عزیز پیشنهاد میکنم.
⚡️دعوت نئولیبرالهای وطنی به یک چالش تاریخی
🔆از آنجائیکه؛
۱- به حکم مرجع تقلیدتان میلتون فریدمن، تورم را "همیشه و همه جا" یک "پدیده پولی" میدانید.
۲- استقراض مستقیم دولت از بانک مرکزی را علتالعلل افزایش رشد پایه پولی و تورم معرفی میکنید.
۳- مهمترین علت افزایش نرخ ارز را نیز حجم نقدینگی معرفی میکنید.
۴- مدعی هستید علم اقتصاد با محاسبات ریاضی میتواند به صورت دقیق، پدیدهها را پیشبینی کند؛
🔆همچنین با توجه به اینکه؛
۱- دولت فعلی حتی یک ریال از بانک مرکزی استقراض نکرد.
۲- افزایش پایه پولی در ۷ماه دولت فعلی نسبت به ۷ماه آخر دولت قبل ۴۲٪ کمتر شد و اصلا حجم نقدینگی هم کاهش یافت.
۳- دولت به توصیه شما ارز ۴۲۰۰ را حذف کرد و از محل پایه پولی منابع این ارز را تامین نکرد.
🔆با محاسبات دقیق ریاضی نشان دهید؛
۱- نرخ تورم در سال جاری نسبت به سال قبل چند درصد کاهش یافته و دقیقا چقدر خواهد بود؟
۲-رشد نرخ ارز در ۱۴۰۱ نسبت به ۹۹ -که پایه پولی و نقدینگی به دلیل استقراض دولت از بانک مرکزی و تامین منابع مالی ۴۲۰۰ فزاینده بود- چقدر کاهش خواهد یافت؟
۳- شما بر اساس محاسبات علمی مدعی شده بودید تورم ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تنها هفت درصد است علت تورم نجومی خردادماه چیست؟
و منالله توفیق
@syjebraily
✨بحران آب؛ عرصه جدید نبرد نئولیبرالیسم و اقتصاد مقاومتی
چند وقت پیش مقالهای میخواندم که در یکی از ایالات آمریکا، سطح آب زیرزمینی افت کرده است. موضوع مقاله، یکی از فناوریهای نوین آبیاری بود و تز نویسنده پس از طرح مسئله بحران آب، این بود که ضرورت دارد میزان بهرهوری آب با این فناوری ارتقا داده شود تا برداشت محصول به ازای هر مترمکعب آب، درصد مشخصی افزایش یابد. الگوی حاکم بر ذهن نویسنده، این بود که باید بهرهوری آب را با فناوری افزایش داد تا تولید و عرضه محصول کشاورزی در نتیجه کمبود آب افت نکند. اقتصاد مقاومتی، طی چنین طریقی را تجویز میکند.
امروز دیدم یکی از اعضای اتاق بازرگانی فرموده که بحران آب داریم و کشاورزان ایرانی در هر هکتار کشت ذرت، برنج و گندم ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی آب مصرف میکنند و باید یک برنامه ریاضت آبی ۱۰ ساله را اجرا کرد. چنانچه ملاحظه میفرمایید، اینجا به جای اینکه نسخه افزایش بهرهوری آب پیچیده شود تا عرضه و تولید محصول افزایش یابد، کشاورز مظلوم مقصر بحران آبی معرفی شده و نسخه ریاضت تجویز میشود؛ و گفته نمیشود که آنچه باعث شده در جهان ۲ تا ۳ برابر نسبت به ایران کمتر آب مصرف شود، فرهنگ کشاورزی و ریاضت آبی نیست، توسعه فناوری و گذاشتن آن در اختیار کشاورز است.
یکی از انتقادات اصلی که همواره متوجه نئولیبرالیسم بوده، همین است. نئولیبرالها با طرف عرضه اقتصاد (یعنی تولید) کاری ندارند و میخواهند صرفا با مدیریت تقاضا مسائل را حل کنند. مدیریت تقاضا نیز در شرایط کمبود یعنی ریاضت و گرانسازی برای خارج کردن بخشی از مصرف کنندگان از بازار.
این دست مسائل، کاملا فلسفی و فکری و مرتبط با حمکرانی و سیاستورزی است. مسئله نه به تخصص مهندسی کشاورزی ارتباط دارد، نه به تخصص مهندسی آب. سیاستمدار است که باید میان رویکردها انتخاب کند و اینجاست که گرایش فکریاش به نئولیبرالیسم یا اقتصاد مقاومتی خود را نشان میدهد. اگر استفاده از فناوری آبی برای افزایش بهرهوری را انتخاب کرد، سراغ متخصصین مرتبط میرود و به فکر توسعه فناوری میافتد و دستور به تدوین طرح ملی و اجرای پروژه ملی برای افزایش بهرهوری آب میدهد؛ اگر ریاضت آبی را انتخاب کرد، سراغ ریاضیدانها میرود تا برایش حساب و کتاب کنند و فرمول بنویسند که قیمت را چقدر افزایش دهیم تا مصرف به چه میزان کاهش یابد... و صورت مسئله پاک شود!
چنانکه ملاحظه میفرمایید، برخلاف تبلیغات گسترده انجام شده، این نئولیبرالیسم است که تجویز به ریاضت میکند، نه اقتصاد مقاومتی! و هنر نئولیبرالها این است که همواره چنین طرحهایی را بنام اقتصاد مقاومتی جا زدهاند.
کشور امروز به برکت تلاشها و مجاهدتهای جوانان خوشفکرمان، در مرز فناوریهای آبی قرار دارد و فناوری SSTI که یک فناوری خاص و انحصاری برای کاهش مصرف آب و افزایش محصول است، کاملا بومی شده و ارتقا نیز یافته است. در پروژههای نمونه اجرا شده در کشور، با موفقیت مصرف آب به یک چهارم کاهش یافته و محصول حداقل دو برابر شده است. باید به سرعت، یک طرح ملی برای استفاده از این فناوری در سراسر کشور اجرا شود. اجرای این طرح نیز از عهده یک وزارتخانه -اینجا کشاورزی- برنمیآید. پروژه، مرتبط با مسئله آب است که مسئولیت آن با وزارت نیروست. مباحث مالی و تسهیلاتی وجود دارد که حضور وزارت اقتصاد و بانک مرکزی را الزامی میکند. مواد اولیهای مورد نیاز است که باید پتروشیمیها و فولادی ها درگیر شوند که وزارتین نفت و صمت مسئولیت پیدا میکنند. همچنانکه برای حذف ارز ۴۲۰۰ کل سیستم با فرماندهی شخص رئیس جمهور بسیج شد، برای حل این مسئله نیز چنان بسیجی ضرورت دارد. قول خوبی از حاج آقای رئیسی در این زمینه گرفته شده و ایشان در جریان دستیابی کشور به این فناوری و اجرای موفق نمونههای آن هستند. هرچند شنیدن خبر "ایجاد بازار آب" در یکی از استانها که مرتبط با همان ریاضیبازی است و کاری به سمت عرضه اقتصاد و افزایش تولید و بهرهوری ندارد، بسیار ناراحتکننده بود. اما امیدوارم این بار، برخلاف ماجرای حذف ارز ۴۲۰۰ که امروز نتایجش را مشاهده میفرمایید، نئولیبرالها پیروز نشوند و با رونق تولید و عرضه محصولات کشاورزی، هم از وابستگی به واردات این محصولات نجات یابیم، هم از بحران آب عبور کنیم، هم درگیر بحران تامین ارز برای واردات نباشیم و بساط این ارز ترجیحی و غیرترجیحی و یارانه و رانت و... جمع شود، هم با افزایش تولید، قدرت پول ملی افزایش یابد، هم اشتغال ایجاد شود، هم رشد اقتصادی حاصل آید، هم تورم کاهش یابد... بله عزیزان، رشد اقتصادی و کاهش تورم و ایجاد اشتغال و...با فرمول ریاضی به دست نمیآید، با اجرای پروژههای ملی روی زمین، این اعداد و ارقام هم مثبت میشوند!
@syjebraily
15.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ
🛑 لیبرالیسم نجاتبخش!
‼️ لیبرالیسم چگونه مردم را کنترل میکند؟
✍️ برگرفته از آخرین یادداشت مرحوم استاد محمدحسین فرجنژاد، در شمارهی دهم مجله خردورزی
🔻در سکانسی از فیلم «تجارت جهانی» رئیس یکی از بانکهای واسط بین مافیای اروپایی ـ آمریکایی فروش اسلحه، چنین اعتراف میکند:
🔻«قلب سرمایهداری غربی، بانک است و بورس؛ و شبکه بانکداری یعنی سوار شدن بر بدهیهای مردم. بدهی مردم، زمانی بیشتر میشود که در درگیریهای محلی مبتلی شوند.
🔻هرجا ثبات بههم ریزد، اقتصاد تضعیف میشود؛ هرجا اقتصاد تضعیف شود، مردم وام بیشتری از بانکها میگیرند و بدهکارِ سیستم سرمایهداری میشوند و در نهایت هر کس افسار بدهیها را در دست داشته باشد، افسار زندگی مردم را در دست خواهد داشت و آنها را کنترل میکند.»
🔻و حقیقتاً آیا بدون ترکیب اقتصاد سکولار با رسانه و تبلیغات شناختی جدید و نظام آموزش اقتصاد لیبرال در جهان، میتوان بر مردم حکومت کرد؟!
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
اداره تکنولوژی و گروه های آموزشی و بررسی محتوای معاونت آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) برگزار می کنند :
سلسله نشست های جهاد تبیین: *این نشست تبیین دستاوردها و ناکامی های اقتصاد ایران در چهار دهه گذشته*
با حضور
حجت الاسلام سید محمدرضا رضی بهابادی
زمان: پنج شنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۹ الی ۲۰:۳۰
لینک پخش از اسکای روم:
https://www.skyroom.online/ch/alzahrafarhangi/jahad
لینک پخش از شاد(کانال آموزگاران شهر تهران):https://shad.ir/tamtehran
اعتراضات بنزینی در انگلیس
🔹مردم انگلیس در اعتراض به گرانی بنزین با خودروهایشان خیابانهای بیرمنگام، منچستر، لیورپول و لندن را بستند. ۲ هفته پیش اعتراضی مشابه باعث دستگیری ۱۶ معترض شده بود.
@Farsna