کانال سید حسین کشفی
⚡️ مخالفت آیت الله آسید ابوالحسن اصفهانی با تحصیل غیر از فقه و اصول در حوزه 🔺 به نقل از مرحوم آیت ا
🔻نقل همین داستان از مقام معظم رهبری در دیدار با مرحوم آیت الله گلپایگانی :
کانال سید حسین کشفی
🔻نقل همین داستان از مقام معظم رهبری در دیدار با مرحوم آیت الله گلپایگانی :
⚡️مخالفت مرحوم آیت الله سیّد ابوالحسن اصفهانی با تحصیل زبان خارجی طلاب
🔻 حضرت آیت الله خامنه ای دام ظله:
🔹 مرحوم آقا سیّد حسن تهامی که از شاگردان خوب مرحوم میرزا و همعرض و همقران با آقای خویی و آقای میلانی و ملای حسابیای بود، میگفت که ما ده، دوازده نفر شدیم که اسم آقای خویی و آقای میلانی و مرحوم آسیّد علی مدد قاینی و خودش و چند نفر دیگر را میآورد و بعد از اینکه مرحوم میرزا فوت کرد، چند صباحی دور و بر مرحوم آسیّد ابو الحسن رفتیم و گفتیم که ترتیبی به حوزه داده بشود؛ طلبهها از مسائل جدید مطلع بشوند و احیاناً زبان خارجی بخوانند؛ آن وقتهایی بود که تازه این افکار اروپاییها راه افتاده بود و به همه جا میآمد. ایشان میگفتند که جلسهی اول مرحوم سیّد از حرف ما استقبال کرد؛ اما جلسهی دوم که برای نتیجهگیری رفتیم، به نتیجه نرسیدیم! ایشان میگفتند که بین بیرونی و اندرونیِ سیّد اتاق کوچکی بود که اتاقِ نشستن خود ایشان بود؛ دیدیم در باز شد و درحالیکه عبا روی دوشش نیست و دکمههای قبایش را هم نبسته است پیدا بود که برای نشستن نیامده بود وارد جمع ما شد؛ ما بلند شدیم و احترام کردیم؛ گفت نه، من داخل نمیآیم؛ خواستم همین قدر بدانید که این وجوهاتی که من میدهم، ملک شخصی من است؛ برای اینکه من قبلًا قرض میکنم و شهریه را میدهم؛ بعد که وجوهات میآید، قرضم را ادا میکنم؛ بنابراین آن وقتیکه این شهریه داده میشود، ملک شخصی من است که داده میشود و من راضی نیستم که جز فقه و اصول، طلبه به کار دیگری اشتغال داشته باشد و بخواهد شهریه بگیرد. این را گفت و در را بست و رفت! حالا در این فاصلهی یک هفته، ده روز چه کسی خدمت ایشان رفته بود و چه گفته بود، آدم نمیداند.
🔸 میخواهم عرض بکنم که این قضیه مربوط به پنجاه، شصت سال قبل است؛ اما امروز بحمد اللّه اینطور نیست؛ امروز آقا [آیتالله العظمی گلپایگانی(ره)] که در رأس حوزههای علمیه هستند و بحمد اللّه مقام عالی و شامخی هم دارند، به نظم و ترتیب در حوزه معتقدند. ایشان در لندن برای تبلیغات مرکز دارند؛ اینها خودش افکار نو و تجدد در امور است. ایشان در دستگاهشان کامپیوتر آوردهاند؛ اینها خیلی مغتنم است. در سابق علما با کامپیوتر کاری نداشتند؛ اگر دنبال مطلبی بودند، باید کتابهای زیادی را ورق میزدند؛ کتابهایی که بعضاً نه فهرست داشت و نه حتّی شمارهی صفحه! من کتاب «مسالک» دارم که شمارهی صفحه ندارد!
🔹به نظر من امروز فضلای حوزه اگر حوزه را نظم ندهند، هیچ عذری ندارند. فضلا باید از وجود و از افکار و از حمایت ایشان استفاده کنند و حوزه را درست کنند. این قضیهی آسیّد ابو الحسن، زمانی است که اوج نفوذ مارکسیسم در دنیاست؛ همان زمانی است که آشیخ جواد بلاغی در نجف به تنهایی مشغول رد افکار دهریون و مادّیون بود. بنده اطلاع دارم البته اطلاع شخصی نیست؛ ثبت شده است که جوانان طلبهی نجف؛ کسانی که حتّی از بیوت مهم اهل علم و از بیت صاحب جواهر و امثال اینها برخاسته بودند، به بغداد رفتند و برای سوسیالیستها شعر گفتند! بر آسیّد ابو الحسن که اشکالی وارد نیست او فقیه و مجتهدی بود که تکلیفش را میدانست و برطبق تکلیفش عمل میکرد؛ اشکال شرعی بر او وارد نیست اشکال بر مجرای امور بود؛ امور اینطوری جریان پیدا کرده بود. بله، امروز واقعاً هیچ عذری پذیرفته نیست.
🆔 بیانات در دیدار آیتاللّه العظمی گلپایگانی(ره)
📅 ۱۳۷۰/۱۲/۰۲
@seyyed_hossein_kashfi
⚡️به احترام یک بانو
🔻مُحَمَّدُ بْنُ عَلِيِّ بْنِ اَلْحُسَيْنِ عَنِ اَلنَّبِيِّ وَ اَلْأَئِمَّةِ عَلَيْهِمُ اَلسَّلاَمُ قَالَ: صَارَ اَلنَّاسُ يَطُوفُونَ حَوْلَ اَلْحِجْرِ ، وَ لاَ يَطُوفُونَ فِيهِ لِأَنَّ (هاجر) أُمَّ إِسْمَاعِيلَ دُفِنَتْ فِي اَلْحِجْرِ ، فَفِيهِ قَبْرُهَا فَطِيفَ كَذَلِكَ لِئَلاَّ يُوطَأَ قَبْرُهَا
🔹 و مردم را عادت بر اين شد كه از بيرون «حجر» طواف ميكردند و در داخل آن طواف بجا نمىآوردند، زيرا كه هاجر مادر اسماعيل در حجر مدفون شده، و قبر او هم اكنون در داخل حجر است، پس طواف را بدين گونه انجام مىدادند تا قبر او پايمال نشود.
📚 من لا يحضره الفقيه، ج ۲، ص۱۹۲
#زن_در_اسلام
#روز_زن
@seyyed_hossein_kashfi
⚡️ دیدار با آیت الله العظمی سیستانی
✍ سید حسین کشفی
🔻امروز _سه شنبه ۱۹ دی ۱۴۰۲ _ توفیق شد همراه والد معظم به محضر مقدس مرجع عالیقدر جهان تشیع آیت الله العظمی سیستانی (دامت برکاته) مشرف شوم.
🔹آیت الله سیستانی بحمدلله کاملاً سرحال و مسلط و مثل همیشه ابتدای به کلام کردند و پس از دعا و قبولی زیارت ، از شناخت خود از بیت کشفی و نیز مرحوم آیت الله حاج آقا نصرالله شاه آبادی سخن گفتند.
🔸حقیر خدمت آقا عرض کردم ما خدمت شما آمده ایم تا علاقه و محبت خود را به شما برسانیم و خدمتتان عرض می کنم الحمدلله علما و اساتید حتی مراجع حوزه علمیه قم به آرای شما اعتنا دارند و در دروس خارج فقه و اصول به بررسی آن می پردازند.
🔹فرمودند: من دو سال و نیم (کمتر از سه سال) در حوزه قم نزد آقای بروجردی و آقای حجت و یکی دیگر از آقایان تحصیل کرده ام. آقای بروجردی نظرات قابل توجهی داشتند. در کرمانشاه یکی از علمای آنجا _که تازه از قم آمده بود و بعدها نیز امام جمعه آن جا شد [ ظاهراً مرحوم اشرفی اصفهانی] _ از شدت علاقه به حوزه قم شب ها به سمت قم می خوابید.
من علاقمندم که خدمتی به حوزه قم انجام دهم.
سلام من را به همه اساتید و علمای حوزه قم برسانید.
@seyyed_hossein_kashfi
کانال سید حسین کشفی
⚡️ دیدار با آیت الله العظمی سیستانی ✍ سید حسین کشفی 🔻امروز _سه شنبه ۱۹ دی ۱۴۰۲ _ توفیق شد همراه وا
🔻به مناسبت گزارش دیدار با آیت الله العظمی سیستانی ، مکتوبی از حضرت استاد حاج آقا جواد شبیری را که چندی پیش نگاشتند را به اشتراک میگذارم
⚡️داعش و عراق
🔻 استاد سید محمدجواد شبیری زنجانی (دامت برکاته):
🔹قبل از کرونا دو سفر در ایام اربعین توفیق پیادهروی اربعین دست داد .
در این دو سفر دیدار با آیت الله سیستانی نیز نصیب گردید .
ایشان در هر دو سفر درباره ماجرای داعش در عراق سخن گفتند که چکیده فرمایش ایشان این بود که هنگامی که داعش با شعار «نحن القادمون» به بغداد نزدیک میشد، سفارت آمریکا در بغداد با وجود هم پیمانی نظامی عراق و آمریکا، اعلام کرد که تنها مسئولیت امنیت سفارت آمریکا در بغداد تا فرودگاه بغداد را به عهده میگیرد!
ولی به برکت حضرت امیر (علیه السلام)، دو سطر فتوایی که به تاسیس حشد الشعبی انجامید، چنان اثری یافت که در اندک زمانی دو میلیون نفر عضو آن شدند.
از سوی دیگر با حملهور شدن داعش به اهدافی در اروپا، آمریکا و کشورهای اروپا دست از حمایت داعش برداشتند، در نتیجه حشد الشعبی توانست داعش را شکست دهد.
🔸آیت الله سیستانی در آغاز صحبت خود از تاثیر پرهیز ایشان از گرفتن وجوهات شرعیه عراق، در مؤثر واقع شدن فتوای ایشان در تاسیس حشد الشعبی سخن گفتند.
آیت الله سیستانی دغدغه جدی خود را برای حفظ مادی و بویژه معنوی خانواده شهدای حشد ابراز داشتند.
ادام الله ظلاله علی رؤوس المسلمین.
@seyyed_hossein_kashfi
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️ کلید باران
🔻مرحوم آیتالله حاج آقا نصرالله شاه آبادی:
🔹یکی دو روز همه با هم این نماز استغفار را بخوانند، یقیناً باران می آید من این را تجربه کرده ام. من احتمال قوی می دهم هنوز سر از سجده بر نداشته اید باران خواهد آمد چون قول خداست.
@seyyed_hossein_kashfi
⚡️ کتاب حدیث نصر به چاپ دوم رسید.
🔻چاپ اول کتاب خواندنی حدیث نصر را مؤسسه کتاب شناسی شیعه در ۵۲۰ صفحه در بهار ۱۳۹۷ منتشر کرد که مشتمل بر حوادث و خاطرات آیة الله حاج آقا نصر الله شاه آبادی تا سال ۱۳۴۹ ش بود اما گزارش حوادث و خاطرات ایشان طی حدود ۴۶ سال از سال ۴۹ تا پایان عمر (۱۳۹۶ش) که از اهمیت ویژه ای برخوردار است در آن چاپ نیامده بود. در چاپ حاضر خاطرات این ۴۶ سال یعنی تا پایان عمر با برکت ایشان به کتاب افزوده شده و علاوه بر آن مطالب چاپ اول هم تکمیل و تنقیح شده و در نتیجه، چاپ حاضر در ۱۰۰۴ ص در یک جلد، تقریباً در حجمی دو برابر چاپ اول منتشر می شود.
🔹 خاطرات آیت الله شاه آبادی به همت نواده ایشان حجة الاسلام آقای سید حسین کشفی تدوین شده است.
🔸علاقمندان میتوانند این کتاب را از فروشگاه انتشارات کتابشناسی شیعه، نیروگاه، کوچه ۷، پلاک ۲۲،
تلفن: ۰۲۵۳۸۸۰۲۲۳۲ - ۰۹۱۹۴۵۲۰۸۱۰ تهیه کنند.
@seyyed_hossein_kashfi
⚡️ بخشی از مقدمه حجة الاسلام والمسلمین رضا مختاری بر کتاب حدیث نصر:
🔹 حدیث نصر بیش از آنکه کتاب خاطره و تاریخ باشد درس اخلاق و آموزش روش و منش زندگی بویژه برای حوزویان و روحانیون امتیازات آن فراوان است، از جمله:
۱. تبیین دقیق سرگذشت جد و پدر بزرگوار آیة الله حاج آقا نصرالله شاه آبادی؛ که به مصداق أهل البيت أدرى بما فيه درست ترین گزارش از سرگذشت جد و والد ماجد ایشان است؛
۲. تبیین درست و دقیق سرگذشت نیای مادری و خاندان معروف روحانی قم؛
۳. گزارش درست و دقیقی از وضع حوزه تهران در زمان تحصیل در آن حوزه؛
۴. گزارش جامع و بسیار شیرین و خواندنی از حوزه نجف اشرف در برهه ای بسیار حساس به طوری که علاقه خواننده را به اقامت در حوزه نجف اشرف دو چندان میکند.
۵. گزارشی کامل و منصفانه و بدون اغراق از فعالیتهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ایشان؛
🔸آية الله حاج آقا نصرالله شاه آبادی از ویژگی هایی برخوردار بود، از جمله: جایگاه علمی والای پدر بزرگوار و جد امجدش بویژه اینکه پدرش استاد بلامنازع عرفان
نظری و استاد عرفان امام خمینی (أعلى الله مقامهم) است.
شاگردی همزمان در محضر حضرت آیة الله خویی و امام خمینی (أعلى الله مقامهما) و جایگاه بسیار ویژه نزد هر دو بزرگوار و ارادت خاص به هر دوی ایشان و تبیین حوادث حوزه نجف اشرف و انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی بدون حبّ و بغض و افراط و تفريط، بر خلاف بسیاری که به مجرد انتساب یا ارادت به یک شخصیت، درباره دیگران انصاف و واقعیت را فراموش میکنند و نادیده میگیرند.
@seyyed_hossein_kashfi
⚡️ پیام حجة الاسلام والمسلمین حافظیان درباره چاپ دوم کتاب حدیث نصر
🔻هر دم از این باغ بری می رسد
تازه تر از تازه تری می رسد
🔹تبریک و دستمریزاد به استاد رضا مختاری که با مدیریت خوب شان بر موسسه کتابشناسی شیعه , هر از گاهی برگهای زرینی در عرصه تحقیقات کتابشناسی و نسخه شناسی و تراجم عرضه می کنند , سودمند و کارآمد. شیخنا المختاری پیشتر به عنوان محقق و مصحح مدقق و ممتاز شناخته می شد و اکنون علاوه بر آن فضیلت , کسی شک در حسن مدیریت و حسن سلیقه و حسن خُلقش ندارد . عمرش دراز باد و توفیقاتش روزافزون .
🔸تبریک و درود بر جناب کشفی بابت کتاب حدیث نصر , که هر که دیده آن را پسندیده و زبان به تحسین گشوده و چاپ نخست آن با استقبال گسترده ای مواجه شده و چه کار خوبی که پژوهش خود را رها نکرد و در ویراست دوم کتاب , حجم اطلاعات را به دو برابر رسانید .
@seyyed_hossein_kashfi
⚡️بخشی از تقریظ مرحوم آیة الله حاج آقا نورالله شاه آبادی بر کتاب حدیث نصر:
🔻زمانی که کتاب «حدیث نصر» _ شمه ای از گزارش زندگی پرفراز و نشیب برادرم مرحوم آیة الله آقای حاج شیخ نصرالله شاه آبادی _ را از نظر میگذراندم، چون خود نیز در بسیاری از این فراز و فرودها همراه و شاهد بودم آیاتی را به خاطر آوردم که در آن خداوند کریم انسان را بر آنچه بر او میگذرد و زندگیش را تشکیل می دهد، آگاه می سازد که: ((کفی بِنَفْسِكَ الْيَوْمَ عَلَيْكَ حَسيباً)) ((و لا يُغادِرُ صَغِيرَةً وَلا كَبِيرَةً إِلَّا أَحْصَاهَا وَوَجَدُوا مَا عَمِلُوا حاضراً))؛
🔹دیدم «حدیث نصر» حکایت زندگی انسانی متعالی ست و هیچ جای آن مدح نفس و خودستانی نیست، بلکه رسم الخطی زیبا برای زندگی انسانی روحانی ترسیم شده است ...
🔸آنچه در ستایش برادرم بر پیشانی کتاب مینویسم، نه از سنخ محبّت برادرانه است، بلکه او به واقع انسانی خود ساخته بود و آنچه در «حدیث نصر» بازگو کرده، گوشه اى كوچك از فراز و فرودهای زندگی پربار اوست. انتظار میرود که خوانندگان «حدیث نصر» آن را با دیده صافی و
صفا بررسی کنند و مطالب آن را غلو و خلاف واقع نپندارند و از باب ((ارْجِعِ الْبَصَرَ كَرَّتَيْن)) در آن مداقه و در مسیر زندگانی و خدمتگزاری او شیوه زندگی يك انسان خداباور را مشاهده کنند. بی شک خدمات وی رسم الخط زندگی هر عالم و عامی است و سلوك الهیش شمه ای از سیره موالیانش ائمه اطهار علیهم السلام است که بحق شاگردی از آن مکتب بود.
@seyyed_hossein_kashfi