شیر از دیدگاه طب سنتی باید دارای هفت مشخصه باشد تا موجب رشد و تقویت شیرخوار گردد که در ذیل به آنها اشاره میشود:
۱. معتدل القوام بودن: اعتدال قوام شیر دلیل کمال رسیدگی و تعادل ترکیبات آن است، تغییر ترکیبات شیر میتواند روی قوام شیر تاثیر داشته باشد.
جهت بررسی قوام شیر، *قطره ای شیر بر روی ناخن ریخته میشود،اگر سریع و بدون درنگ به پایین بلغزد، قوام شیر پایین بوده و رقیق است، اگر قطره بر روی ناخن ثابت بماند و جاری نشود دلالت بر غلظت شیر دارد، اگر ابتدا کمی بلغزد و سپس متوقف شود، نشانه اعتدلال قوام شیر است* که بر کیفیت مناسب شیر دلالت میکند.
۲. معتدل المقدار بودن: از خصوصیات شیر مناسب آن است که مقدار آن در حد معتدل باشد، کمی یا زیادی تولید شیر هر دو میتواند علامت نوعی سوء مزاج در مادر باشد.
قلت یا کمی تولید شیر میتواند دلیلی بر خشکی مزاج مادر و یا ضعف قوه فاعلی وی باشد. از سوی دیگر کثرت با زیادی مقدار شیر تولید شده، رطوبت زیاد مزاج مادر را نشان میدهد.
#ادامه_دارد
#شیر_مادر
@seza_sabkezendegi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
27.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرمداحی دوسهتا شاهکار داره
یکی ازشاهکارهای مهدی رسولی همین نماهنگ #مادر_غمخوار هستش. حتما ببینید
شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها رو تسلیت عرض میکنم
#حسین_دارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
#خرفه یا بقله فاطمه
سردو تر
✅خاصیت قبض آن مانع نزیف(خونریزی) وسیلان های مزمن است.
✅در ریشه کن کردن صفرا موثر است
✅اگر زگیل را با آن بسایند از بین رود
✅اگر سر را با محلول آن بشویند جوشها را از بین برد
✅تب های گرم را ازبین می برد
✅خوردن وضماد آن برای درمان التهاب معده وکبد مفید است
✅در درمان بواسیرخونی موثر است
✅عصاره آن کرم کدو را می راند.
📚منبع:مفردات ابن سینا
شهادت حضرت مادر تسلیت باد
@seza_sabkezendegi
گفته اند که خرفه سبزی مورد علاقه حضرت صدیقه طاهره ست.
خوشبحال این سبزی که حضرت زهرا دوستش داشته.
@seza_sabkezendegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نسخه ای مجرب برای درمان #سرفه
☘بهتره ته پیاز رو نگیرید که عسل از انتهای پیاز خالی نشه
☘مرتبا چک کنید که عصاره از سر پیاز خالی نشه
☘حرارت باید کم باشه که نمک نسوزه وآرام آرام حرارت رو به پیاز منتقل کنه
#شربت_پیاز
#سرفه
#جالی
@seza_sabkezendegi
سزا
#خرفه یا بقله فاطمه سردو تر ✅خاصیت قبض آن مانع نزیف(خونریزی) وسیلان های مزمن است. ✅در ریشه کن کرد
چقدر خرفه در سفره شما جا داره؟؟
چندتا غذابلدید باهاش درست کنید؟؟؟
پیشنهادات تست شده ما:
☘خورشت خرفه
☘سالاد خرفه
☘خرفه پلو
☘کوکوی خرفه
☘ترشی خرفه
بهتره خرفه و محصولاتش بیشتر درتابستان استفاده بشن.
شما با خرفه چی درست میکنید؟
اینجام تا بشنوم👇
@Docimaman
@seza_sabkezendegi
سزا
نسخه ای مجرب برای درمان #سرفه ☘بهتره ته پیاز رو نگیرید که عسل از انتهای پیاز خالی نشه ☘مرتبا چک ک
صبح ناشتا تا یک هفته استفاده کنید
قصه ما به نون رسید
همه چیز از یه دغدغه شروع شد
کشور ما پر بود از اطبای حاذق و داروهای خوب
اما مردم رفته رفته مریض تر می شدن
سن سکته به۲۵ سال رسیده بود،فشار خون،دیابت وچربی خون آمارش بالا رفته بود
با وجود اینهمه سلامتکده واساتید خبره چرا هنوز حال مردم خوب نبود؟؟؟
یه جای کار خلاء داشت
"ما درحوزه درمان قوی بودیم"
مریضی ها می آمدن و ما با روی باز پذیراشون بودیم وخیلی قوی سعی می کردیم درمانشون کنیم.
مشگل اینجا بود که
چرا مریضی ها باید بیایند؟؟؟
چرا در حوزه حفظ سلامتی اینقدر ضعیفیم؟؟
ضعف در حوزه پیشگیری به چه عواملی بر میگردد؟؟
جواب این سوالها واضح بود
تغذیه ما دچار مشکل بود
سالها بود این حوزه را به اندیشمندان غربی وعلم غیر بومی واگذار کرده بودیم.
صنعت فشل غذا درایران کل موفقیتش تولید چیپس ونوشابه و پرمیکس زدن به آرد و نیترات زدن به محصولات غذایی برای ماندگاری طولانی تر بود.
در این عرصه ضعف های بسیاری بود.
دوست داشتم تغذیه مردم را کیفیت ببخشم باید از سفره شروع می کردم....
#قسمت_اول
#قصه_نان
ادامه دارد
@seza_sabkezendegi
#گام_یازدهم
#آب_و_غذا
آب خوردن بین غذا ممنوع❌
آب خوردن بین غذا به دلیل ایجاد تخلل بین مواد غذایی موجود در معده وافزایش حجم کیلوس معدی باعث نفخ و بدهضمی میشه
پس بین غذا آب نخورید.
✅اگر این عادت شماست برای ترک اون ابتدا شربت سرکه انگبین رو جایگزین کنید ومقدار نوشیدن رو کاهش بدید.یعنی اگر دولیوان آب بین غذا میخوردید روز اول ترک عادت یک ونیم لیوان بخورید روز دوم یک لیوان روز سوم وچهارم نصف لیوان روزپنجم وششم یک سوم لیوان روز هفتم وهشتم یک چهارم لیوان روز نهم و دهم به کمی مزه مزه کردن بسنده کنید.
✅اگر این عادت خیلی قدیمیه هفته ای یکروز آزاد باشید وبعدش اثرات آب نوشیدن وسط غذا رو بر بدنتون رصد کنید.
@seza_sabkezendegi
سزا
#گام_یازدهم #آب_و_غذا آب خوردن بین غذا ممنوع❌ آب خوردن بین غذا به دلیل ایجاد تخلل بین مواد غذایی
چون صدام به شدت گرفته چهاراصل بعدی رو به شکل پست نوشتاری ارائه میدم.
سزا
#گام_یازدهم #آب_و_غذا آب خوردن بین غذا ممنوع❌ آب خوردن بین غذا به دلیل ایجاد تخلل بین مواد غذایی
خیلی ها برای این وسط غذا #آب میخورن که بره پایین😉😅
چندتا دلیل وجود داره:
_ بزاقشون کمه
_بدن دی هیدراته ست
_ عادت دارن
👈اگر بزاق کم هست:غذا رو خوب بجوید
خوب جویدن باعث افزایش ترشح بزاق میشه ولقمه رو نرم میکنه تا راحت پایین بره
از خوردن غذاهای شور وچرب و خشک پرهیز کنید،این نوع غذاها باعث خشک شدن دهان میشن ولقمه گیر میکنه
👈اگر بدن دی هیدراته ست:
نیم ساعت قبل از غذا آب ولرم بنوشید
از خوردن غذاهای خشک وشور پرهیز کنید این غذاها برای هضم آب زیادی طلب میکنند و بدن دی هیدراته وخشک میشه.
👈اگر عادت به خوردن آب دارید با تکنیکی که بالا گفتم این عادت رو ترک کنید.
@seza_sabkezendegi
سزا
#گام_یازدهم #آب_و_غذا آب خوردن بین غذا ممنوع❌ آب خوردن بین غذا به دلیل ایجاد تخلل بین مواد غذایی
آب خوردن وسط غذا برای دوگروه آزاد است.
کودکان🧒👧 و
صاحبان معده های گرم
کسانیکه علامتهای معده گرم رو دارن میتونن وسط غذا جرعه جرعه آب بنوشن،در مورد بچه ها هم اصل جرعه جرعه نوشیدن رو رعایت بکنید تا براشون تبدیل به عادت غلط نشه.
@seza_sabkezendegi