گاهےگمان نمےکنےولےمےشود
گاهے نمےشود که نمےشود
گاهےهزار دعا بیاجابتست
گاهےنگفته قرعه به نام تو مےشود
پس امیدت به خـــ❤️ـــدا باشد
دهکده آرامبخش
🇮🇷کانال «خانواده موفق »در ایتا
@sh37233392
🍃🌸از امام علی علیه السلام نقل شده که خداوند به موسی علیه السلام فرمود چهار سفارش به تو دارم در رعایت آنها بکوش:
1️⃣ تا وقتی که گناهان خود را بخشوده ندیده ای، به عیوب دیگران مپرداز،🤔
2️⃣ تا گنج های مرا پایان یافته ندیده ای، برای روزی ات غمناک نباش، ☺️
3️⃣ تا حکومت مرا از بین رفتنی ندیده ای، به دیگری به جز من ، امید مبند، ❤️
4️⃣تا شیطان را مرده ندیده ای، از مکر و فریب و نقشه های او ایمن مباش.😔
🍃🌸🍃
#قرمه_سبزی_مجلسی 🍲
مواد لازم :
پیاز بزرگ 1 عدد
آبغوره :1/2 پیمانه
لوبیا قرمز یا چیتی 200 گرم
روغن مایع به میزان کافی
سبزی خورشتی 500 گرم
گوشت خورشتی 400 گرم
زعفران : 2 ق غ
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا از شب قبل لوبیا رو تو یک کاسه آب بخیسونید و دو یا سه بار آبش رو عوض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا رو میگیره باعث میشه لوبیا سریعتر پخته بشه.
برای شروع کار پیاز رو پوست میگیریم و ریز خرد میکنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدیم و مقداری روغن داخلش میریزیم. بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز رو کمی تفت میدیم تا پیاز نرم بشه.
گوشت رو بعد از شستشو و برش زدن به پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن رو ادامه میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه و تقریبا سرخ بشه( حدود 15 دقیقه) .
حالا لوبیا قرمز رو آبکشی کرده و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم . چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه میدیم گوشت و لوبیا با حرارت بسیار ملایم بپزن.
سبزی خورشت رو به صورت جداگونه با مقداری روغن تو یه تابه مناسب میریزیم و تفت میدیم تا سبزی کاملا سرخ بشه. (هرچی رنگ سبزی پر رنگتر بشه در پایان کار خورش سیاه تر میشه)
سبزی رو به قابلمه خورشت اضافه میکنیم.
بعداز اینکه گوشت نیم پز شد نمک رو بهش اضافه کنید و آبغوره رو هم اضافه کنید
حالا باید اجازه بدیم تا خورش جا بیفته. هرچی حرارت کمتر باشه و بیشتر صبر کنیم خورش بهتر جا میوفته
دوستان آبغوره طعم خورشت رو نسبت به لیمو عمانی خوشمزه تر میکنه
🇮🇷کانال «خانواده موفق »در ایتا
@sh37233392
#خورش_نخود_فرنگی :
❤️موادلازم:
نخود فرنگی 5ق غ
گوشت خورشی400گرم پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی. یک عدد
هویج 2عدد کوچک
رب گوجه فرنگی 2ق غ
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
.1)پیاز را خرد کرده و پیاز داغ عسلی درست کنید.
2)گوشت رو اضافه و مقداری تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود سپس به مقدار کافی آب جوش به قابلمه اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
3)بعد از پخت گوشت نخود فرنگی ها رو اضافه کنید.
4)هویج ها را پوست گرفته وحلقه ایی خرد و با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید. م
5)رب گوجه فرنگی و زردچوبه را با مقداری روغن تفت دهید و همراه هویج ها به گوشت پخته شده اضافه کنید.
6)حالا سیب زمینی را شسته پوست گرفته و. خلالی خرد و سرخ کنید.
7)نمک وفلفل خورش را اندازه کنید و خورش را در ظرف سرو ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزیین و سرو کنید.
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒
قدیما مادربزرگهایما موقع دم کردن برنج ،درون برنج
پنج روزنه(سوراخ) با دم کفگیر به نیت پنج تن ایجاد میکردن هم غذا متبرک بنام ائمه میشد هم برنج زودتر دم میکشید.
#خانوم_خونه_غذاها_را_به_نیت_نذر_ائمه_بپز😍
@menoeslami
🇮🇷کانال «خانواده موفق »در ایتا
@sh37233392
💢 رحمت الهی
💠 امام علی(علیه السلام):
الصَّلاةُ تَستَنزِلُ الرَّحمَةَ
نماز، رحمت [الهى ]را فرود مىآورد
📚 غرر الحکم و دررالکلم؛ ح ۲۲۱۴
#به_وقت_نماز
#ستاد_اقامه_نماز
✅ @muqnahad