🌸🍃السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا بَقِیَّةَ اللَّه فِی أَرْضِه
السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا مِیثَاقَ اللَّهِ الَّذِی أَخَذَهُ وَ وَکَّدَهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا وَعْدَ اللَّهِ الَّذِی ضَمِنَه
🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀
🌸🍃السّلامُ علی الحُسین وعّلی عّلی بن الحسین و عّلی اولاد الحسین و عّلی اصحاب الحسین
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللّهَ
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعفَر وَرَحمَة اللهِ وَبَرَكَاتُه
🥀✨🥀✨🥀✨🥀✨🥀✨
السّلام علیکُم یا اهل بیت النبوة
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
برنامه امروز پنجشنبه به نام :
🌴امام حسن عسکری علیه السلام
🌺🍃هدیه میکنیم به :
حضرت سوسن مادر امام حسن عسکری علیهما السلام
🌷وشهید بهنام محمدی راد🌷
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸
بهنام محمدی نوجوان 13-12 سالهای بود که در تمام روزهای مقاومت از 31 شهریور تا 28 مهر 59 در خرمشهر ماند.
با تشدید جنگ و تنگ ترشدن حلقه محاصره خرمشهر , خمپاره ها امان شهر را بریده بودند. درگیری در خیابان آرش شدت گرفته بود مثل همیشه بهنام سر رسید اما نارحتی بچه ها دیگر تاثیری نداشت او کار خودش را می کرد کنار مدرسه امیر معزی (شهید آلبو غبیش) اوضاع خیلی سخت شده بود. ناگهان بچه ها متوجه شدند که بهنام گوشه ای افتاده است و از سر و سینه اش خون می جوشید پیراهن آبی و چهار خونه بهنام غرق خون شده بود و چند روز قبل از سقوط خرمشهر شیر بچه دلاور خوزستانی بالاخره در 1359/7/28 پر کشید.
🍃🌺قسمتی از وصیتنامه شهید :
بسم الله الرحمن الرحیم
من نمیدانم چه بگویم. من و دوستانم در خرمشهر می جنگیم به ما خیانت می شود. من می خواهم وصیت کنم , هر لحظه در انتظار شهادت هستم . پیام من به پدر و مادر ها این است که بچه های خود را لوس و ننر بار نیاورید از بچه ها می خواهم امام را تنها نگذارند و خدا را فراموش نکنند . به خدا توکل کنند . پدر و مادرها فرزندان خود را اهل مبارزه و جهاد در راه خدا بار بیاورید.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
روحش شاد و یادش گرامی با ذکر صلوات
377.mp3
1.47M
🌸🍃#هر_روز_انس_با_قرآن
🌸🍃فایل صوتی صفحه 377قرآن کریم
👤استاد پرهیزگار
🌴🍃آیات 1تا 6
سوره نمل، مقام حجاز
ایه 7 تا 13 ترکیب نهاوند و بیات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همراه-با-آیات-مهدوی
📖آیه 20 سوره لقمان
👤حجة الاسلام میردامادی
🌺🍃هر روز ذکر 100 🌹 صلوات جهت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺پیامبر صلی الله علیه وآله:
🔹محبت علی بن ابیطالب علیه السلام درختی است که ریشهاش در بهشت است و شاخههایش در دنیاست. هرکس از امّت من، در دنیا به شاخهای از شاخههای آن درخت بیاویزد (سرانجام) او را بهشتی خواهد کرد.
و دشمنی با علی، درختی است که ریشهاش در جهنم و شاخههایش در دنیاست. هرکس به شاخه ای از شاخههای آن درخت بیاویزد (سرانجام) او را جهنمی خواهد کرد.
📚 بحارالانوار ج۴۰، ص ۴۶
📚 الروضة لإبن شاذان ج۱، ص۱۵۷.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌸 21 روز تا برترین عید. 🌸
#مشاوره
#ارتباط_باهمسر
تکنيک
1: به همسرخود توجه کنيد.
تکنيک
2:همسرتان را بابت کارهاي که انجام مي دهد تحسين کنيد.
تکنيک
3:به آن چه همسرتان مي گويد خوب گوش دهید گوش دادن بمعنای عمل کردن نیست بلکه بمعنای اهمیت دادن است.
تکنيک
4: هم کار همسر را تحسین کنید و هم شخصیت او را
تکنيک
5: محبت کنید به اندازه و بموقع و بدون منت.شک نکنید ساده ترین و سریع ترین راه برای نفوذ محبت کردن است.
تکنیک
6: بدون آنکه همسرتان مطلع شود کارمورد علاقه اورا انجام دهید و یا خواسته مورد علاقه او را تهیه کنید
تکنیک
7: به همسر و خانواده او احترام بگذارید.
📛 بدترین انتخاب
♨️بدترین انتخاب، انتخاب بد در مقابل بدتر نیست،👈 چون به آن مجبور میشوی.
💢 بدترین انتخاب، انتخاب خوب در برابر خوبتر است،👈 چون به کم قانع شدن در خوبیها، آغاز سقوط است.
✅ اهل خوبیها باشی و به کم قانع باشی یعنی :
↘️
✴️ «مَا قَدَرُوا اللهَ حَقَّ قَدْرِهِ» آغاز خراب شدن انسان با محبت به دنیاست. دنیا بد نیست، کم است!
#حجتالاسلام_پناهیان
┅═❈🍃🌸🍃❈═┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ وجود #ادب در خانواده مهم تر از وجود محبت در خانواده هست.
🔸 بسیار آموزنده
🎤استاد پناهیان
💧☀️💧☀️💧
ايا مفهوم دل به دل راه از نظر اسلام تاييد شده است؟؟ يعني اگر من کسي را دوست داشته باشم و به او محبت کنم او نيز به من محبت خواهد کرد؟؟ ولي در بعضي رابطه ها مثل مادر و فرزند مادر فرزند را دوست دارد ولي فرزند، مادر را دوست ندارد اينجا چگونه است؟
🌺پاسخ:
هرگاه انسان نيات بدى درباره ديگران داشته باشد خواه ناخواه در چهره يا سخنان و افعالش نمايان مى شود و همين امر سبب مى گردد ديگران در برابر او موضعى مشابه بگيرند اما هرگاه سخنان و چهره و اعمال کسى را از هرگونه بدخواهى پاک ديدند و آثار محبت و خيرخواهى در رفتار و گفتارشان نمايان گشت آنها نيز موضع مشابهى خواهند گرفت.
🌸در تاريخ داريم :
حسن بن جهم ميگويد: به حضرت موسي بن جعفر عليه السلام عرض کردم: ما را از دعا فراموش نفرماييد.
فرمود: آيا فکر ميکني که تو را از دعا فراموش ميکنم؟ آيا تصور تو اينست که من تو را دعا نميکنم؟
با خودم فکر کردم که اين بزرگوار براي شيعيانش دعا ميکند، من هم که از شيعيانش هستم، پس براي من دعا ميکند. لذا به حضرت عرض کردم: من فکر نميکنم که شما ما را از دعا فراموش کنيد.
فرمود: از کجا فهميدي که تو را از دعا فراموش نميکنم؟
عرض کردم: من شيعهي شما هستم، شما هم براي شيعيانتان حتماً دعا ميکنيد، پس براي من هم دعا ميکنيد.
🍀حضرت فرمود: آيا راه ديگري به نظرت ميرسد که از آن کشف کني من تو را دعا ميکنم؟
گفتم: نه، راه ديگري به نظرم نميرسد.
حضرت فرمود:
هر وقت خواستي بفهمي که من درباره ي تو چگونه هستم، نگاه کن به وضع خودت، ببين من در دل تو چگونه ام. به دل خودت مراجعه کن! ببين وضع من در دل تو چگونه است؟ از آن کشف کن که وضع تو هم در دل من به همان کيفيت است. يعني اگر تو به من محبت ميورزي، بدان که من هم به تو محبت ميورزم. اگر من را دعا ميکني، بدان که من هم تو را دعا ميکنم.
🍀حديث ديگرى از امام على بن موسى الرضا(عليه السلام) درباره امام و پيروانش پايان مى دهيم: يکى از ياران آن حضرت به نام «ابن جهم» عرضه داشت:
فدايت شوم مى خواهم بدانم من نزد تو چگونه ام؟ امام(عليه السلام) در پاسخ فرمود:
« أُنْظُرْ کَيْفَ أَنَا عِنْدَکَ ؛ نگاه کن ببين من در نزد تو چگونه ام».
لذا ميتوان با اين تفصيل و توضيح بگوييم دل به دل راه دارد و امري دروني است که قابل پذيرش مي باشد.
✍️در مورد برخي مصاديق بايد عرض شود : ممکن است گاهي افراد رفتاري انجام دهند که در ظاهر نشان از ناراحتي و غضب و دلخوري باشد اما در باطن اين گونه نيست و همان مادري که تصور شما هست در دلش براي فرزندش دعا ميکند و او را دوست دارد و حتي گاهي اين رفتارها در پاسخ به يک رفتار نسنجيده فرزند است و الا در دل کينه و دشمني ندارد .
🔹اگر مادري به هيچ عنوان از فرزندش راضي نيست بايد ريشه يابي شود. مطمئنا علتي هست که اين اتفاق افتاده است و چرايي مهمي در اين ميان است .
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
# مشاوره
#پرسش
من با همسرم و همسرم با من نمي توانيم صحبت کنيم يعني غير از مسائل مالي حرفي براي هم نداريم من خانه دارم و همسرم بازاري از صبح تا شب بيرون هستند و دوست ندارند در مورد بيرون با من حرف بزنند و حالا بعد 15 سال ميترسم فاصلمون زياد بشه
براي زن گفتوگو نشاندهنده دلبستگي، علاقه و محبت است. اما براي مرد گفتوگو كار است، زيرا آنها از آن براي تحت تأثير قرار دادن ديگران و بازگو كردن اطلاعات استفاده ميكنند. در خانه آنها تمايل دارند آرامش داشته باشند و دوست ندارند بحث كنند.
زنان و مردان به رغم ديدگاههاي متفاوتشان، ميتوانند مشكلات ارتباطيشان را حل كنند. پس براي اينكه شوهرتان با شما درد دل كند اين راهبردها را به كار گيريد:
زمان مناسبي را براي گفتوگو انتخاب كنيد: اين مسئله بسيار مهم است. شما ممكن است كه بسيار علاقهمند باشيد كه بعد از بازگشت از كار، با شوهرتان صحبت كنيد، اما او در آن موقع نياز به آرامش داشته باشد. پس بهترين راه اين است كه بعداً گفتوگو كنيد.
در مقابل سكوت شوهرتان سكوت نكنيد: گاهي اوقات سكوت مرد باعث ايجاد احساس ناكامي و عصبانيت در زن ميشود. براي اجتناب از اين موقعيت، موقعي كه شوهرتان پاسخ نميدهد سكوت نكنيد. به او بگوييد: «ميتواني به من بگويي چرا براي تو سخت است بگويي به چه فكر ميكني؟» اگر او باز هم پاسخ نداد، راحت از كنار سكوتش رد نشويد. به او بگوييد تمايل داريد در مورد آينده صحبت كنيد. او را متوجه كنيد كه شما انتظار شنيدن پاسخ داريد.
جزئيات را بپرسيد: سؤالات دقيق بپرسيد. اينگونه سؤال نكنيد كه «امروز كار چطور بود؟»، زيرا او ميتواند در يك كلمه جواب بدهد كه عالي بود يا افتضاح بود. در مقابل، از جزئيات كارش سؤال كنيد. مشخصتر شدن سؤال باعث ميشود كه او با احتمال بيشتري به سؤال شما به طور جزئي و با دقت پاسخ بدهد.
ياد بگيريد كه سازنده بحث كنيد. از به كار بردن الفاظ منفي، جملاتي كه با «تو هرگز...» يا «تو هميشه...» شروع ميشوند، ايجاد احساس گناه و دوباره مطرح كردن اشتباهات گذشته اجتناب كنيد. در مورد اينكه اكنون چه احساسي داريد صحبت كنيد و به نقشتان در بروز مشكل اشاره كنيد.
مراقب اشارههاي غيركلاميتان باشيد: اگر شما هنگام صحبت كردن كتاب ورق بزنيد، كار را براي اينكه شوهرتان ساكت بماند آسان كردهايد. براي بهتر شدن گفتوگو سعي كنيد حالت چهرهتان خنثي باشد، بدنتان آرام و لحن صدايتان نه بسيار بلند باشد، نه بسيار آرام. در ضمن تماس چشمي برقرار کنيد.
علائق مشتركتان را توسعه دهيد: زوجهايي كه همه توجهشان را بر بچهها يا كارشان متمركز ميكنند اغلب درمييابند كه بسيار كم با همديگر صحبت ميكنند. شركت در فعاليتهاي متفاوت و جديد از جمله پيادهروي ومسافرت همراه با همسرتان باعث ميشود كه شما به مقدار بسيار بيشتري با همديگر صحبت كنيد.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✅پرسش:
در دين اسلام هست که زنان بايد با اجازه شوهر از خانه بيرون بروند آيا اين اجحاف در حق زنان نيست ؟
قسمت اول :
🌺 پاسخ:
در پاسخ به سوال به دو نكته اشاره مي كنيم:
📌 اول :
قوام، تحكيم و استمرار زندگي زناشويي به محبت، دوستي، تفاهم، احترام متقابل و به رسميت شناختن و رعايت حقوق همديگر است. دين اسلام براي آن كه محيط و اجتماع كوچكِ خانواده قوام پيدا كند و تداوم يابد، براي هر يك از زن و شوهر حقوقي در نظر گرفته و در مقابل حقوق، وظايفي را نيز تعيين كرده است.
🍀وظايفي كه همسران (زن و شوهر) در قبال همديگر دارند، وظايفي است كه خدا براي انسان ها تعيين فرموده است. بنابراين انجام وظايف و تكاليف، به اطاعت از خدا بر مي گردد ؛ مثلا اگر كسي به پدر و مادر مشرك و كافر خود نيز خدمت كند و از ايشان (در غير معصيت خدا) اطاعت كند، قابل ستايش و تمجيد است. عملش ستودني است، نه از آن جهت كه از پدر و مادر كافر اطاعت كرده، بلكه از آن جهت كه در راستاي اطاعت خدا گام برداشته و در جهت اطاعت از خدا از ايشان اطاعت نموده است.
🌸اطاعت زن از شوهر (در حدي كه شرع مشخص نموده) نيز همين گونه است و از آن جهت كه در راستاي تلاش او براي دوام زندگي و در حقيقت اطاعت از خدا ارزيابي مي گردد، قابل تمجيد و ستايش است.
🍀اگر از اين زاويه نگاه كنيد قطعا اطاعت از همسر را ، اطاعت از خدا و بندگي معبود حقيق خواهد ديد.
📌 دوم :
إطاعت از شوهر، مطلق و همه جانبه نيست ، بلكه مربوط به حقوقي است كه خداوند متعال براي مردان نسبت به زنان قرار داده چنان كه خداوند متعال حقوقي نيز براي زنان قرار داده و مردان موظفند در انجام آن ها كوتاهي نكنند .
ادامه دارد...
✅پرسش:
در دين اسلام هست که زنان بايد با اجازه شوهر از خانه بيرون بروند آيا اين اجحاف در حق زنان نيست؟
قسمت دوم :
🌺 پاسخ:
حقوقي كه در آيات و روايات براي شوهران نسبت به زنان قرار داده شده، متعدد است. به دو صورت حقوق واجب و مستحب مؤكّد تقسيم مي شود.
🔹حقوق واجب شوهر بر زن كه لازمه آن وجوب اطاعت زن از مرد مي باشد، طبق فتواي فقها(1) منحصر در بهره مندي از لذات جنسي و امور زناشويي و همچنين خروج زن از خانه در صورت منع شوهر مي باشد. البته هر يك از اين دو استثنائاتي نيز دارد كه در آن موارد إطاعت از شوهر واجب نيست.
فقها اين مسئله را مانند همه مسائل ديگر با توجه به منابع اصلي فقه ،يعني كتاب و سنت معصومان (عليهم السلام) استنباط نموده اند.
🌼درباره لزوم إطاعت از شوهر در مسائل زناشويي و بهره مندي جنسي در يكي از آيات قرآن مي خوانيم:
« ... وَ اللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَ اضْرِبُوهُنَّ .. (2)؛ (امّا) آن دسته از زنان را كه از سركشى و مخالفت شان بيم داريد، پند و اندرز دهيد ! ( اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آن ها دورى نماييد ! (اگر هيچ راهى جز شدت عمل، براى وادار كردن آنها به انجام وظايف شان نبود،) آن ها را تنبيه كنيد
🍀در اين آيه به يكى از عوامل اختلاف ساز در محيط خانوادگى، يعني « نشوز » و سركشى زن درباره كامجويى جنسى شوهر اشاره شده است. يكى از مهمترين حقوق مرد در خانواده، حقّ كامجويي جنسى از همسر خود است ؛ چنان كه زن نيز اين حق را دارد؛ به همين جهت بر زن واجب است اين حقّ تعيين شده و ثابتِ شوهر را رعايت كرده و در برابر او تسليم باشد. زنى كه در اين امر، حاضر به تسليم و تمكين نباشد، در برابر حكم الهى سركشى كرده است .
🌸🌸البته مسلّم است كه با وجود عذر شرعي مانند حائض بودن زن، به دليل اينكه در اين زمان، شوهر حق آميزش با زن حائض را ندارد، إطاعت از شوهر در خصوص آميزش ساقط است . در بقيه بهره هاي جنسي زن بايد مطيع شوهر خود باشد .
✍️دومين موردي كه إطاعت از شوهر در آن براي زنان واجب است، خروج زن از منزل است...
ادامه دارد...
📚پي نوشت ها:
1. آيت الله مكارم شيرازي، احكام بانوان، قم، انتشارات مدرسه امام على بن ابى طالب (ع)، 1428ق، ص 175.
2. نساء(4) آيه 34.
✅پرسش:
در دين اسلام هست که زنان بايد با اجازه شوهر از خانه بيرون بروند آيا اين اجحاف در حق زنان نيست؟
قسمت سوم(آخر) :
🌺 پاسخ:
📌دومين موردي كه إطاعت از شوهر در آن براي زنان واجب است، خروج زن از منزل است . در قرآن كريم به حكم آن تصريح نشده و لكن در روايات پيامبر (صلی الله علیه و اله و سلم) و معصومين (عليهم السلام) حكم آن بيان شده است؛ البته عدم ورود يك مطلب در قرآن، دليل بر عدم صحت و عدم إعتبار آن نيست، زيرا بسياري از احكام در قرآن كريم به صورت تفصيلي بيان نشده،
🌼خداوند متعال تفصيل و توضيح آيات را بر عهده پيامبر (صلی الله علیه و اله) و اوصياي وي قرار داده :
« وَ أَنْزَلْنا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَيْهِمْ (1) ؛ ما اين ذكر [قرآن] را بر تو نازل كرديم، تا آنچه به سوى مردم نازل شده است، براى آن ها تبيين نمائي» و اطاعت از پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و اولي الامر كه ائمه معصومين (عليهم السلام) هستند، واجب دانسته و فرموده:
« يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ ...؛ (2) اى كسانى كه ايمان آوردهايد! خدا را اطاعت كنيد! و پيامبر خدا و اولو الأمر [اوصياى پيامبر] را اطاعت كنيد».
🌸درباره ممنوعيت خروج زن از منزل در صورت منع شوهر ،در روايتي از امام صادق (علیه السلام) كه در آن برخي از نواهي رسول خدا (صلی الله علیه و اله) آمده مي خوانيم:
« نَهَى رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و اله و سلم) أَنْ تَخْرُجَ الْمَرْأَةُ مِنْ بَيْتِهَا بِغَيْرِ إِذْنِ زَوْجِهَا (3)؛ رسول خدا از اينكه زن بدون إجازه شوهر از منزل خارج شود، نهي فرموده است».
☘️همچنين در حديث ديگري از امام باقر (علیه السلام) مي خوانيم كه به نقل از رسول خدا در باره يكي از حقوقي كه شوهر بر زن خود دارد مي فرمايد:
« وَ لَا تَخْرُجَ مِنْ بَيْتِهَا إِلَّا بِإِذْنِهِ ؛(4) زن از منزلش بدون إجازه شوهرش خارج نمي شود».
🌼إذن و إجازه مربوط به زماني است كه زن براي امر غير واجب بخواهد از منزل خارج شود. اما اگر بخواهد براي انجام يكي از واجبات شرعي از منزل خارج شود، إذن و إجازه شوهر واجب نيست.
🌸 خلاصه سخن :
اطاعت زن از همسر(در حدي كه شرع مشخص نموده)، چون اطاعت از خدا و در راستاي فرمانبرداري از اوست، موجب سربلندي و ارزشمندي است و نه بي ارزشي و بردگي.
🍀علاوه بر آن كه عدم ورود يك مطلب در قرآن، دليل بر عدم صحت و عدم إعتبار آن نيست، زيرا بسياري از احكام در قرآن كريم به صورت تفصيلي بيان نشده، خداوند متعال تفصيل و توضيح آيات را بر عهده پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و اوصياي وي قرار داده و به نص قرآن اطاعت از ايشان بر ما واجب است.
پي نوشت ها:
1. نحل(16) آيه 44.
2. نساء، آيه 59.
3. شيخ حر عاملي، وسائل الشيعه، مؤسسه آل البيت، سال 1409 هـ.ق، ج20، ص161.
4.همان، ص 158.