با سلامخدمت همراهان گرامی
امروز با آخرین مباحث سواد رسانه در خدمت شما هستیم
امروز جمع بندی از مطالب این را خواهیم داشت
📣📣📣فرازهای ناب رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) راجع به اهمیت فضای مجازی می باشد.
👈فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد؛ اگر رهبر نبودم خودم ریاست شورای عالی فضای مجازی را بر عهده می گرفتم؛ امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطىِ بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جاى دنیا مىرسد. میدان افکار مردم و مؤمنین، عرصهى کارزار تفکرات گوناگون است. امروز ما در یک میدان جنگ و کارزار حقیقىِ فکرى قرار داریم. این کارزار فکرى بههیچوجه به زیان ما نیست؛ به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آنچه را که نیاز ماست – از مهمات تفکر اسلامى و انبارهاى معارف الهى و اسلامى – بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست؛ لیکن مسأله این است که ما باید این کار را بکنیم .
👇👇
♦️ موسسه شیفتگان وحی
@sh37233392
🔷مفهوم #فضای_مجازی
فضای مجازی یکی از واژههایی است که نحستین بار ویلیام گیبسون نویسندهٔ پیشرو داستانهای علمی-تخیلی در سال ١٩٨٨ بهکار برد.
از نظر او فضای مجازی، فضایی تخیلی است که از اتصال رایانهها پدید آمده است و تمامی انسانها ومنابع اطلاعاتی را به هم متصل کرده است.
تعریفی که اکسفورد از فضای مجازی ارائه میدهد چنین است: فضای مجازی، فضایی تئوری است که ارتباطات کامپیوتری در آن رخ میدهد. فضای مجازی گستردهای جهانی اسـت که شبکههای گوناگون رایانهای در اندازههای متعدد و حتی رایانههای شخصی را، با استفاده از سختافزارها و نرمافزارهای گوناگون و بـا قراردادهای ارتباطی، به یکدیگر وصل میکند.
🔻
@sh37233392
♦️اعتیاد به اینترنت
یکی از آسیب های اینترنت، اعتیاد به آن است و در جامعه ما نیز با گسترش روز افزون اینترنت شاهد این مـسئله هـستیم نتیجه پژوهش های انجام شـده در کـشور ما نشان می دهد که بیشترین استفاده کنندگان از اینترنت جوانان هستند و 35درصد از آن ها به دلیل حضور در چت روم، 28درصد برای بازی های اینترنتی، 30درصد بـه مـنظور چک کردن پست الکـترونیکی و 25درصـد به دلیل جستجو در شبکه های جهانی هستند. اعتیاد به اینترنت میتواند مشکلات جدی تحصیلی و خانوادگی برای مخاطبان به وجود آورد اگر استفاده کنندگان از اینترنت نتوانند به مدت یک ماه دوری از ایـنترنت را تـحمل کنند، در معرض خطر اعتیاد به آن قرار دارند. و متأسفانه شاهد این پدیده در میان جوانان هستیم. به طوری که برخی از جوانان شبها را تا صبح با اینترنت می گذرانند و تمام صبح را خواب هـستند و ایـن مسئله آغـازگر آسیب های متعدد دیگر نیز میشود. از جمله این آسیب ها میتوان به آسیب های خانوادگی، ارتباطی، عـاطفی، روانی، جسمی و اقتصادی اشاره کرد.
آسیب فکری: استفاده از حد مـتعارف از ایـنترنت بـه وابستگی شدید روانی و فکری می انجامد.
آسیب جسمانی: فشارهای عصبی، چاقی، انزوا و چشم درد...
آسیب های اجتماعی و فـرهنگی: گـاه مشاهده می شود که افراد چنان در اتاق های گفتگو غرق میشوند که حـتی زمـان صـرف غذا را فراموش می کنند، این ها علایمی شبیه الکلی ها یا معتادان دارند. بسیاری از آنـان از بیخوابی رنج میبرند، خسته اند و روابطشان با اطرافیان به حداقل رسیده است.
گـسست فکری و عاطفی: با ورود بـه ایـنترنت و رایانه به درون خانواده ها بین والدین و فرزندان جدایی فکری – عاطفی و فیزیکی رخ میدهد و پیشرفت خیره کننده فناوری تأثیرات محسوس و نامحسوس زیادی را بر زندگی دختران گذاشته است.
🔸🔹🔸🔹
لطفا کانال زیر را به دوستان خود معرفی نمایید.
@sh37233392
💡تأثیرات منفی ،اجتماعی #فضای_مجازی
1️⃣ نارضایتی خانوادگی
2️⃣ اعتیاد به اینترنت
3️⃣ بحران هویت و اختلال در شکلگیری شخصیت
4️⃣ تعارض ارزشها
5️⃣ گسترش ارتباطات نامتعارف
6️⃣ شکاف نسلها
7️⃣ سوءاستفادهٔ جنسی
8️⃣ انزوای اجتماعی
✅ ۱۰ اصل مدیریت رسانه
۱-اصل مسئولیت پذیری
۲- حاکمیت قانون
۳- مدیریت(نیاز،زمان،مکان ، محتوا، ابزار)
۴- آموزش و آگاه سازی( مربیان، والدین، فرزندان)
۵- مطالبه گری هدفمند
۶- الگو سازی
۷- ایمن سازی( سلامت جسم و روح)
۸- همراهی
۹- تدریج و استمرار
۱۰- جایگزین سازی
✅انواع فنون اقناع :
1⃣گواهی دادن(اعتبار منبع)
2⃣استفاده از زیبایی،
3⃣طنز
4⃣ ترس ،
5⃣ تداعی
6⃣تطمیع،
7⃣ اغراق،
8⃣ نمادها،
9⃣ تکرار تثبیت،
🔟،همراهی( ارابه ای )،
1⃣1⃣ترین ها،
2⃣1⃣ادعای آشکار ،
3⃣1⃣مقایسه
🇮🇷 سایت موسسه قرآنی شیفتگان وحی
http://shifteganvahye.com
🇮🇷کانال موسسه درایتا
@sh37233392