مرحوم آقا شیخ رجبعلی خیاط(ره):
در #بیداری_سحر و #ثُلث_آخر_شب، آثار عجیبی است.
هر چیزی را که از خدا بخواهی در بیداری سحرها می توان حاصل نمود. از گدایی سحرها کوتاهی نکنید که هر چه هست، در آن است. عاشق خواب ندارد و جز وصال محبوب چیزی نمی خواهد.
وقت ملاقات و رسیدن به وصال، هنگام سحر است.
حضرت آقاى حدّاد و علاّمه طهرانی رضواناللـهتعالىعليهما مىفرمودند:
اين بيدارى شب و عبادت در آن، بدل و جايگزينى ندارد، حتّى بيدارى بينالطّلوعين! بيدارى بينالطّلوعين، فيض جداگانهاىاست كه سالك نبايد خود را از آن محروم كند،
أمّا به پايه فضيلت و رفعت تهجّد و بيدارى شب نمىرسد.
مىفرمودند: عنايات حضرت پروردگار به سالكان و نفحاتى كه حامل پيام دوست بوده، در سحر به مراتب از بينالطّلوعين لطيفتر است و در اين زمان است كه سالك بايد اميد به صبح وصال بندد.
مىفرمودند: به هيچ عذرى نماز شب را ترك نكنيد. در همان شبى كه ميهمان آمده برخيزيد و نماز شب بخوانيد و نگوئيد: دو سه روز ديگر كه ميهمان رفت، نماز شب را به جاى مىآورم و قضاى گذشته را نيز بجا مىآورم. اگر بچّه مريض است، در همان شب كه نمىگذارد بخوابيد، قدر دانسته برخيزيد و وضو بگيريد و نماز بگزاريد (گريه بچّه در شب خودش نعمت است).
📚 نور مجرد صفحه ۶۶۵ تا ۶۷۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤یا حضرت مـــــادر 🖤
▪️خبر از یک زن بیمار
▪️شود میمیرم
▪️مادری دست به دیوار
▪️شود میمیرم
▪️با زمین خوردن تو
▪️بال و پرم میریزد
▪️چادرت را نتکان
▪️عرش بهم میریزد
ایام فاطمیه تسلیت باد 🏴
🥀🍃
سید عبدالله فاطمینیا
عبدالله فاطمینیا (۲۳ مرداد ۱۳۲۵ – ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱) روحانی، خطیب، استاد اخلاق، مورخ اسلامی و کتابشناس اهل ایران بود. وی در زمینه اخلاق و عرفان، حدیث و شعر عربی فعالیت میکرد. خطبههای مذهبی او اغلب از تلویزیون ایران پخش میشود، به همین خاطر او یک شخصیت مذهبی شناخته شده در ایران است
اطلاعات شخصی
زاده
۲۳ مرداد ۱۳۲۵
تبریز، ایران
درگذشته
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ (۷۵ سال)
تهران، ایران
ملیت
ایرانی
فرزندان
سید حسن ، سید حسین ، سیده زهرا، سید محمد باقر ، سید علی و سیده فاطمه
منطقه
تبریز
مذهب
شیعه دوازدهامامی
آثار معروف
فرهنگ انتظار، شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیره، نکتهها از گفتهها
پیشه
فقه، رجال، حدیث، اخلاق و عرفان نظری و عملی
مرتبه
تأثیرپذیرندگان
حسن مصطفوی
سید رضا بهاء الدینی
محمدتقی بهجت
علامه طباطبایی
علامه جعفری
محمدعلی اراکی
تحصیلات و استادان
سید عبدالله فاطمینیا در سال ۱۳۲۵ در تبریز چشم به جهان گشود. وی از کودکی تحت تربیت دینی و علمی پدر خود (میر اسماعیل اصفیائی شند آبادی)، که از جمله عالمانی بود که به دقت به دانسته های خود عمل می کرد و به شدت در رفع نیاز مستمندان می کوشید و درب منزلش به روی همه باز بود، قرار گرفت. سپس نزدیک به ۳۰ سال نزد حسن مصطفوی (از شاگردان سید علی قاضی) تحصیل کرد و تحت تعلیم و تربیت وی قرار داشت و همزمان تحصیلات حوزوی خویش را هم دنبال مینمود. پس از مصطفوی، او از علمایی چون علامه طباطبایی، سید محمدحسن الهی طباطبایی (برادر کوچکتر علامه طباطبایی)، محمدتقی آملی، سید رضا بهاءالدینی، محمد تقی بهجت، علامه جعفری و… که بیشترشان شاگردان قاضی بزرگ بودند در علوم اسلامی و عرفان استفاده نمود. از این رو، وی با یک واسطه، از شاگردان سید علی قاضی میباشد.
فعالیتهای علمی
ایشان از کارشناسان علوم اسلامی میباشند که به تحقیق و پژوهش در این زمینه نیز اشتغال دارند؛ از دیگر فعالیتهای ایشان میتوان به تدریس در حوزههای علمیه، حضور در برنامههای مذهبی صدا و سیما به عنوان کارشناس و سخنرانی در مراکز حوزوی و دانشگاهی اشاره نمود.[۸] فاطمینیا در مورد علم رجال و عرفان نظری دارای آگاهی گستردهاست و در عین حال بیشتر به خطابه در منابر عمومی اشتغال دارد. وی از مفسران معروف و زبردست صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه بهشمار میرود و جلسات متعددی در این موارد به سخنرانی پرداختهاست.
بیماری و درگذشت
در بهمنماه سال ۹۷ یکی از نزدیکان فاطمینیا در گفتوگو با پایگاه خبری شفقنا بیان کرد: «پس از بررسی آزمایشهای فاطمینیا توسط پزشک ایشان، اعلام شد که وی مبتلا به سرطان شدند. در حال حاضر یک جلسه شیمی درمانی را گذراندند و حال عمومی ایشان خوب است. بناست جلسات شیمی درمانی ادامه پیدا کند و پزشکان جهت بهبود استاد ابراز امیدواری کردند. وی پس از آن چندین نوبت در بیمارستان بستری شد و نهایت پس از تحمل بیماری در ۲۶ اردبیهشت ۱۴۰۱ درگذشت.»