هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی
🔰 بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأسف و تأثر فراوان خبر درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیةالله آقای حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی را دریافت کردم. این، خسارتی برای حوزهی علمیه و حوزهی معارف اسلامی است. ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربيت شاگردان ممتاز اثرگذار، و در حضور انقلابي در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است. پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهدت بلند مدت است.
اینجانب که خود سوگوار این برادر قدیمی و عزیز میباشم، به خاندان گرامی و فرزندان صالح و دیگر بازماندگان ایشان و نیز به شاگردان و ارادتمندان این معلّم بزرگ و به حوزهی علمیه تسلیت عرض میکنم و علوّ درجات ایشان و مغفرت و رحمت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ دی ماه ۱۳۹۹
💻 @Khamenei_ir
روح خدا در آقای مصباح دمیده شده.mp3
278.8K
◾️ آیت الله بهاءالدینی: روحخدا در آقای #مصباح دمیده شده، از این مرد تبعیت کنید...
🔹حجت الاسلام حاج سید علی مهدوی نیا از شاگردان آیت الله بهاالدینی و آیت الله #مصباح_یزدی نقل می کند؛
شبی آیت الله مصباح برای دیدن ایشان به حسینیه محل درس آمده بود. وقتی آقای بهاءالدینی متوجه شد تا درب حسینیه به استقبال ایشان آمد و ایشان را در کنار خودشان نشاند. ایشان درس اخلاق را رها کرده با آقای مصباح صحبت میکردند، مدتی گذشت آقای مصباح خداحافظی کرد و رفت و آقای بهاءالدینی تا دم درب حسینیه ایشان را بدرقه کرد.
وقتی برگشتند گفتند از آقای مصباح تبعیت کنید چون روح خدا در این مرد دمیده شده است.
#آیت_الله_مصباح
#عمار_انقلاب
@sh_tayebe
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دیدار و گفتگوی شهید حاج قاسم سلیمانی با مرحوم علامه مصباحیزدی
🌷دعای علامه مصباح برای حاج قاسم
@sh_tayebe
🔴اگه میخواهید بدونید چرا اصلاحطلبا انقدر همراه با اپوزیسیون از فوت آیت الله مصباح خوشحال هستن، این صحبتهای آیت الله مصباح در دهه ۷۰ رو بخونید:
"برای مصون ماندن از فریب این اصلاحگران منافق باید در ابتدا اسلام را بهتر شناخت و در مرحله بعد، از تجربیات تاریخی بهره برد. تاریخ نشان میدهد كه افرادی از همین قبیل بودند كه نهضت مشروطیت را به بن بست كشانده و به جای حركت دادن آن نهضت در مسیر عدالت و اصلاح، آن را به صورت حركتی لیبرالی و غربگرا در آوردند و برای تحقق اصلاحات در جامعه، فرنگی شدن كامل كشور را پیشنهاد نمودند. امروزه همان افراد، بعد از گذشت بیش از دو دهه از پیروزی انقلاب، مجدداً سر از لانه های خود بیرون آورده و به نام اصلاح طلبی، نوجوانان و جوانان را میفریبند."
@sh_tayebe
💢 علامه محمدتقی مصباحیزدی، متفکری برجسته
🔰 حضرت #آیتالله_محمدتقی_مصباح_یزدی را باید یکی از پایههای تربیت نسلی با دو ویژگیِ «جوان» و «انقلابی» بدانیم.
♦️آیتالله مصباح یزدی در زمانهای که منتقد فرهنگ غرب نداشتیم، متفکرانه و دقیق فرهنگ و #تمدن_غرب را به چالش کشیدند تا اسلام ناب محمدی، اسیر #اسلام_آمریکایی و رحمانی نشود.
♦️حضرت آیتالله محمدتقی مصباحیزدی برخاسته از درون حوزه و سابقه طولانی در حوزه و کارهای بیشمار تشکیلاتی، در تربیت گروه قابل توجهی از مدیران اجرایی در نظام اسلامی نقش محوری ایفا کرد.
🔰تربیت نسل «جوان و انقلابی»
🔹 در در دهه 40 شمسی جمعی از علما و مدرسین حوزه علمیه قم، به منظور انسجام بخشیدن به مبارزات سیاسی، گروهی سرّی موسوم به "#جمعیت_یازده_نفره" تشكیل دادند. اعضای این گروه تحت پوشش اصلاح حوزه، تلاش میكردند تا مركزیتی برای مبارزه با رژیم منحوس #پهلوی به وجود آورند. گروهی که با هدف مطالعه جمعی درباره "#حکومت_اسلامی" تشکیل شد و مصباح یزدیِ جوان یکی از ارکان آن را تشکیل میداد.
🔹 آیت الله مصباح یزدی از همان ایام برای نشر و گسترش اهداف و آرمانهای انقلاب در کنار موسسان #مدرسه_حقانی قرار گرفت و به عنوان یکی از اساتید برجسته این مدرسه به تربیت نسل جدیدی از طلاب پرداختند. مدرسهای که بخش قابل توجهی از شاگردان و استادان آن در مبارزات انقلاب و پیروزی انقلاب نقش اساسی داشتند و بعد از انقلاب هم از مدیران و تصمیمگیران مهم نظام جمهوری اسلامی به شمار میآیند.
🆔 @hojrehe14
🔹 ایشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در تأسیس دفتر همکاری حوزه و دانشگاه و در جهت تحول و بازسازی نظام حوزه نقش فعالی ایفا کرد. وی بنیاد علمی پژوهشی #باقرالعلوم و سپس #مؤسسه_آموزشی_پژوهشی_امام_خمینی (ره) را در قم پایهگذاری کرد و در روزهای آخر عمر خویش رئیس همین مؤسسه و همچنین رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهلبیت (ع) و عضو #جامعه_مدرسین_حوزه_علمیه قم بود.
🔰 حضور انقلابي در میدانها که احساس نیاز بود
🔸 نام آیت الله محمدتقی مصباح یزدی بیشتر پس از #دوم_خرداد و انتخاب #سیدمحمد_خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۷۶ بر سر زبانها افتاد پس از پیروزی محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۷۶ مباحث تازهای به بهانه «دانستن حق همه است» در حوزه علوم انسانی و نحوه مطلوب حکومتداری و شبهاتی در باره اعتقادات و باورها و ولایت فقیه مطرح شد که بیشتر به دنبال ارائه قرائت و طرحی نو از اسلام و حکومت اسلامی بود.
🔸 در این برهه حساس از تاریخ هم آیتالله مانند دهه 60 که درمیان گروههای مختلف سیاسی در کنار #عبدالکریم_سروش، #احسان_طبری و... به عنوان یک نظریهپرداز در نقد دیدگاههای گروه چپ و #حزب_توده صحبت میکرد، یک تنه وارد میدان مبارزه شد.
🔸 هر هفته جمعهها پیش از خطبههای نمازجمعه تمام شبهات علمی درباره ولایت فقیه را پاسخ میداد، پاسخهای متقنی که دهانها را میبست. بدون شک هیچکس مانند آیت الله مصباح یزدی برای دفاع از انقلاب، نظام و رهبری هزینه نداد، از مال و آبروی خویش و هر آنچه می توانست هزینه کرد تا آسیبی به نظام و ولایت فقیه نرسد. به معنای واقعی پشتیبان ولی فقیه شد تا مملکت آسیب نبیند.
🔸 آیتالله مصباح یزدی در کنار مبارزات علمی خویش, رهبری و مدیریت تعلیم و تربیت اعتقادی دانشجویان و گروهی از طلاب را با هدف " تقویت بنیه فکری- اعتقادی " در قالب «#طرح_ولایت» برعهده گرفت تا هم پاسخی در رد مبانی علوم وارداتی غرب در جامعه بدهد و هم پایههای عقیدتی و اسلامی نسل جوان را تقویت کند.
✅در حقیقت ایشان یکی از بانیان اصلی #طرح_ولایت هستند، که درباره این طرح می گویند:
👈«تمام 60 سال زندگی من یک طرف و طرح ولایت هم یک طرف، و این نشان دهنده عظمت این کار فکری و معرفتی است.»
🔰ماموریت «تحقق گام دوم انقلاب»
♦️ بدون شک بزرگترین میراث آیت الله مصباح یزدی نسل «جوان» و «انقلابی» است که ماموریت خویش را تحقق «#گام_دوم_انقلاب» قرار داده. گام دوم انقلاب، از مهمترین پروژه های نظام برای استمرار راه انقلاب و امامین انقلاب است. نسلی که قرار است ادامه دهنده اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی با تیکه بر "اسلام ناب محمدی" باشد.
@sh_tayebe
📸سحرگاه امروز رهبر معظم انقلاب بر پیکر مرحوم آیتالله مصباح یزدی نماز خواندند
@sh_tayebe
▪️آیت الله #مصباح_یزدی نه فقط پشتوانه ای تئوریک برای ایران اسلامی، که حامی فکری و عملی محور مقاومت بویژه #حزب_الله لبنان بود. سفر آیت الله به لبنان و دیدار با سید حسن اندکی پس از جنگ ۳۳ روزه، نمونه عینی این پشتیبانی است، دیداری که آیت الله بعدها بخشی از نکات مهم آنرا بیان کرد.
💬 محمد مهدی رحیمی
@sh_tayebe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ترور مدیران اقتصادی !!
▫️چرا مدیران اقتصادی را ترور نمیکنید ؟!
🔸 صحبتهای جنجالی داور اقتصاددان شبکه سه در سالگرد ترور شهید سلیمانی
@sh_tayebe
▪️میگفت نفر دوم تکفیریها را رصد کردیم و بهش رسیدیم. روز عملیات سردار از محل عملیات خبردار شد و فهمید که طرف آمده به همسرش که باردار است سر بزند. فورا عملیات را متوقف کرد و گفت بماند وقت دیگر.
💬 محسن مهدیان
@sh_tayebe
🔴 حق توحش!!
🔻حجت الاسلام مرتضي آقا تهراني كه سالها در آمريكا به تحصيل و فعاليت فرهنگی مشغول بوده است، يكي از خاطرات دوران تحصيل خود را چنين بيان ميكند:
🔹«دانشگاه بينگهمتون كه در ايالت نيويورك قرار دارد،سالانه يك سمينار فلسفي برگزار مي كند و از فيلسوفان بزرگ دنيا دعوت مي شود تا با شركت در اين مراسم، به ارائه ي مقاله و كنفرانس علمي بپردازند. ارائه ي مقاله و كنفرانس در اين سمينار، داراي ارزش علمي براي اساتيد خواهد بود. چه اينكه در مجلات علمي دانشگاه به چاپ مي رسد و جزو فعاليت هاي علمي به حساب مي آيد.
🔹حدود 14 يا 15 سال پيش، از حضرت #آيت_الله_مصباح يزدي-دامت بركاته- دعوت شد تا در اين سمينار حضور يافته و كنفرانس علمي داشته باشند. اين سمينار توسط چيرمن دپارتمان فلسفه ي دانشگاه ، جناب آقاي پرفسور آنتوني پرويس و پرفسور پرويز مروج اداره مي شد.
🔹حضرت آيت الله مصباح نيز دعوت اين دانشگاه را پذيرفته و در روز مقرر حدود 20 دقيقه به ارائه ي كنفرانسي راجع به فلسفه ي ملاصدرا پرداخت. اين كنفرانس بلافاصله توسط پروفسور مروج به زبان انگليسي ترجمه مي شد. كنفرانس آيت الله مصباح آن قدر براي شركت كنندگان جالب و اثرگذار بود كه به طور ممّتد و مفصل براي ايشان دست مي زدند.
🔹پروفسور آنتوني پرويس(چيرمن دانشگاه و رئيس سمينار) كه به شدت تحت تأثير كنفرانس آيت الله مصباح قرار گرفته بودند، از شركت كنندگان تقاضا كرد كه در صورت امكان يكي از آنها وقت خود را به آيت الله مصباح بدهد تا بحث ديگري از فلسفه ي اسلامي را ارائه دهند.
🔹يكي از حاضران در جلسه نيز با وجود ارزش علمي كنفرانس در اين سمينار، بلافاصله وقت خود را به آيت الله مصباح داد و ايشان نيز بحث خود را ادامه دادند. بحث استاد مجدداً بسيار مورد توجه شركت كنندگان واقع شد.
🔻اين ماجرا گذشت تا اينكه سالها بعد، در اوج حملاتي كه به آيت الله مصباح در روزنامه هاي دوم خردادي صورت مي گرفت، روزي آقاي پرويس كه استاد راهنماي بنده بود، به من گفت:
🔸مرتضي! من سابقاً فكر مي كردم كه اين حق توحّشي كه آمريكايي ها از برخي كشورها و به ويژه ايران مي گرفتند، اشتباه است. اما الان نظرم عوض شده است و معتقدم كه اين حق توحّش را بايد بگيرند!
🔸گفتم چرا چنين اعتقادي پيدا كرده ايد؟! گفت: مگر در كشور شما چند نفر مثل آيت الله مصباح وجود دارد كه مطبوعات داخلي خودتان اين همه به ايشان حمله و اهانت مي كنند؟
🔸من متحير ماندم كه چه پاسخي به او بدهم. گفتم: نويسندگان اين نوع جرايد به واقع نماينده ي مردم ايران نيستند و از علم و دانش بهرهای ندارند؛ از همه گذشته، فكر مي كنم تعهدی به دين و وطن خود ندارند.»
📚 كتاب "گفتمانمصباح" ص۱۸۴ و ۱۸۵
@sh_tayebe
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اهمیت بیماری معده
♻️ رنگ رخسار خبر میدهد از سرّ درون!
اگر معده، سلامت خود را از دست داده و هضم به درستی انجام نشود آیا مشکل خاصی پیش خواهد آمد؟
❓یا اهمیت چندانی ندارد و میتوان با درد آن کنار آمد؟
📌توضیحات خانم دکتر در این زمینه حاکی از میزان اهمیت یک معده درد ساده و تاثیر آن در سایر بافتهای بدن میباشد...
@sh_tayebe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
می گفتند مخالف مردم است. همین را دربارهاش میدانستم. وارد دانشگاه شدم. همچنان، آنچنان که باید نمیشناختمش.
درگیر علوم انسانی مدرن شدم . پای در گذرگاه الحاد گذاردم و بلَم را به دریای مواج شَک روانه کردم. در جست و جوی حقیقت، امواج بلند و دره های عمیق «پرسش» مرا در خود می گرفت. تشنه پاسخ بودم. او را یافتم. هم در نوشتههایش و هم گفتههایش عادت داشت ابتدا بر پیچیدگی ابعاد سوال بیافزاید و بعد چون باران بر تشنه ای ببارد.
جزیره تعقل بود در دریای مواج تجدد. مصباح هدایت بود در گذرگاه جهالت. بنیان مرصوص بود برای خیل نفوس.
دریای علم بود، ژرف و آرام در صحرای برهوت عوام. کوه توحید و ایمان بود اما بر دامنهاش آبشار برهان . فیلسوف بود اما نه به قاعده فیلسوفان، شکاک و مردد؛ مومن بود و مقید. هیچگاه از اسلام عزیز سر سوزنی عقب نمی نشست. از برای نشستن بر گُرده مردم خوشامد ایشان سخن نمی گفت. برای ناحق تلخ می نمود و گَس و برای اهل حق عسل بود و بس. حق می گفت. دو تا نبود. در خلوت و جلوت موضعش یکی بود. صادق بود.
✍ جعفر حسنخانی
@sh_tayebe