💢مُهر ننگین بداخلاقی!
🔹با نزدیک شدن به اعلام کاندیداهای نهایی این دوره انتخابات ریاستجمهوری از سوی شورای نگهبان، رئیس سازمان صداوسیما با بیان اینکه رسانه ملی سه راهبرد جدی را در این دوره انتخابات مورد توجه قرار خواهد داد، گفت: «امیدوارم در این دوره انتخابات ریاستجمهوری حداقل تعهد بداخلاقیهای انتخاباتی را شاهد باشیم. ایام انتخابات، فصل مسابقه خدمت، گفت و شنود و مباحثه نامزدها و طرفداران آنها با یکدیگر است. آنچه در این عرصه مهم است، رعایت اخلاق انتخاباتی از طرف نامزدها و طرفداران آنهاست.»
🔸جهادگران تبیین در نهادینه کردن این مهم در دو عرصه مجازی و میدانی نقش بسزایی دارند. پیامدهای توهین، تهمت و تخریب در چند سرفصل قابل تبیین است: شکسته شدن چارچوب و قاعده نظام، سلب قدرت تفکر و تصمیمگیری از مردم، رعایت نکردن انصاف و صرفاً تأکید بر نقاط ضعف از جمله این پیامدهاست. بدیهی است در بداخلاقیهای انتخاباتی به جای نقد گفتمان فرد، خود شخص و عیوب فردی او مورد هجمه قرار میگیرد و به جای مرزبندی با دشمن، مرزهای با دشمن کمرنگ میشود. گفتوگوها و انتقادات از استدلال محوری خارج شده و هوچیگری و هیاهو غلبه پیدا میکند و در نهایت این بداخلاقیها موجب میشود کرامت نامزد رقیب حفظ نشده و مردم از حضور نامزد رقیب ترسانده بشوند.
🔰طی دو هفتهای که از اعلام شهادت رئیس جمهور گذشته بود، رهبر معظم انقلاب سه مرتبه به این موضوع، ورود تأملبرانگیز داشتهاند:
🔹در پیام تسلیت بعد از خبر قطعی شهادت آیتالله رئیسی، ایشان درباره رئیس جمهور شهید این گونه نوشتند: «آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.»
🔸مرحله دوم پیام برای شروع به کار مجلس دوازدهم بود که رهبرمعظم انقلاب به مظلومیت رئیس جمهور شهید اشاره کردند: «مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دهه ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند.»
🔹مرحله سوم سخنرانی در مراسم رحلت امام(ره) بود. معظم له با اشاره به تعریف و تمجید از شخصیت و خدمات و تلاشهای شبانهروزی شهید رئیسی بعد از فقدان او در همه مطبوعات و فضای مجازی و از زبان اشخاص و جریانهای گوناگون، گفتند: «من دلم برای رئیسی سوخت که برخی در زمان حیات او حتی حاضر نبودند یک کلمه از این حرفها بگویند و با وجود مشاهده این برجستگیها، آنها را کتمان و یا حتی وارونه منعکس میکردند و او را میآزردند که البته او غالباً جوابی به آنها نمیداد، اما گاهی هم نزد من میآمد و مقداری شکایت میکرد.»
🔸نکته پایانی تحلیل این است که پس از شهادت رئیس جمهور و همراهان وی، باید مُهر ننگین بداخلاقی را به گونهای بر پیشانی بداخلاقان کوبید تا کسی جرئت بهرهگیری از آن و نیت ورود به این بازیهای کثیف را نکند.
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
📩 پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی درگذشت همسر شهید سپهبد صیاد شیرازی
بسم الله الرحمن الرحیم
خاندان محترم امیر شهید بزرگوار، سپهبد صیاد شیرازی رضواناللهعلیه
درگذشت همسر صبور و رنج دیدهی آن شهید عزیز را به همهی بازماندگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان طلب میکنم.
سیدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۳/۲۰
#امام_خامنهای
🌹یکی از شدت خستگی...
یکی از شدت بیخیالی ...
👆همین عکس برای این روزهای انتخابات و چه بسا ۴سال آینده کافیست که به یاد داشته باشیم فرق می کند به چه کسی رای بدهیم...
#رئیسی_عزیز
#شهید_جمهور
هدف تلگرام از راهاندازی همستر کامبت چیست؟
به نظر میرسد شبکه Ton به عنوان یک رقیب تازه نفس در مقابل شبکههای بلاکچین قدیمی و معتبرتر به دنبال استفاده از ظرفیت کاربران شبکههای اجتماعی خود یعنی تلگرام برای رشد و فراگیری هرچه بیشتر است.
در واقع از یک سو مخاطبان بیشتری به سمت این شبکه اجتماعی سرازیر شده و زنگ خطر برای سایر شبکههای اجتماعی جهانی از جمله واتسآپ و ... به صدا در خواهد آمد.
از سوی دیگر با این آهنگ رشدی که در مورد رمز ارز یا توکن NOT دیده میشود یک رقیب تازه نفس برای سایر رمزارزهای معتبر پیدا خواهد شد و از آن مهمتر از این پس وضعیت شبکه TONدر مقابل سایر شبکههای بلاکچین جالب توجه خواهد بود.
البته دلایل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مهم دیگری هم میتواند پشت سر این سوال مهم باشد که بعدا به آن میپردازیم.
🌍 پرسمان سیاسی
👈 پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز | لینک کانال را برای دوستان خود بفرستید .
🏡 برای خانهی ما؛ برای ایران...
❤️ پوستر ویژه «ریحانه» KHAMENEI.IR بر اساس تاکید رهبر انقلاب بر نقش بانوان در #انتخابات
🖼 حضرت آیتالله خامنهای: «در این قضیّهی انتخابات، شما بانوان و خانمهای عزیز میتوانید نقش ایفا کنید. مهمترین نقش شما هم در داخل خانه است؛ وادار کنند فرزندان را و همسر را برای اینکه در زمینهی انتخابات فعّال باشند و درست تحقیق کنند... در شناخت نامزدهای انتخاباتی، در حضور در پای صندوقها، هم در داخل خانه و هم در خارج خانه میتوانید نقش ایفا کنید.» ۱۴۰۲/۱۰/۶
📥 دریافت نسخه قابل چاپ
🖥 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از این عمّار
🔷ضرورت انتخاب اصلح درگزاره های اسلامی
✅به استناد فرمایش #پیامبر_اكرم (ص) ،هرکسی،غیر اصلح را برگزیند؛به خدا،پیامبر و همه مسلمین خیانت کرده است:
✅مَنِ استَعمَلَ عامِلاً مِنَ المُسلِمينَ وَ هُوَ يعلَمُ اَنَّ فيهِم اَولَي بِذلِکَ مِنهُ وَ اَعلَمُ بِکِتابِ اللهِ وَ سُنَّةِ نَبِيهِ فَقَد خانَ اللهَ وَ رَسولَه وَ جَميعَ المُسلِمينَ (سیره پیشوایان دینی-دلشاد تهرانی ص.243).
#درست_انتخاب کنیم
#اصلح_را انتخاب کنیم.
✍️علی اکبر صیدی
✋
کاندیداها را بیشتر بشناسیم
👈 محمدباقر قالیباف
▫️رئیس مجلس شورای اسلامی
▫️شهردار تهران
▫️عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام
▫️فرمانده نیروی انتظامی
▫️فرمانده نیروی هوایی سپاه
▫️رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز
👈 سعید جلیلی
▫️عضو شورای راهبردی و روابط خارجی
▫️عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام
▫️دبیر شورای عالی امنیت ملی
▫️رئیس تیم مذاکره کننده هستهای ۸۶ تا ۹۲
▫️معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه
👈 مسعود پزشکیان
▫️وزیر بهداشت دولت هشتم
▫️نایب رئیس اول مجلس در دوره دهم
▫️نماینده مردم تبریز در ۵ دروه مجلس
👈 علیرضا زاکانی
▫️شهردار تهران
▫️دستیار رئیس جمهور
▫️نماینده ۴ دوره مجلس شورای اسلامی
▫️رئیس سازمان بسیج دانشجویی ۷۹ تا ۸۲
👈 امیرحسین قاضی زاده هاشمی
▫️معاون رئیس جمهور
▫️رئیس بنیاد شهید دولت سیزدهم
▫️نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی
▫️نماینده ۴ دوره مجلس شورای اسلامی
👈 مصطفی پور محمدی
▫️دبیر کل جامعه روحانیت مبارز
▫️رئیس سازمان بازرسی کل کشور
▫️وزیر کشور دولت نهم ۸۴ تا ۸۷
▫️رئیس هیئت امنای مرکز اسناد انقلاب اسلامی
▫️وزیر دادگستری دولت یازدهم