⚡️🌷⚡️🌷⚡️
⭕️ علّامه جوادی آملی:
🔸از غريب ترين ايام زندگی ما ايام #مباهله است. خيلی از ما عالمانه حرف میزنيم و عوامانه فكر میكنيم در نتیجه آن اركان ولايت را تقريباً از دست میدهيم در حالی که آن اجزای غير ركنی را خيلی محترم میشمريم مانند اول ذيحجه که سالروز ازدواج وجود مبارك حضرت امير با فاطمه زهرا(سلام الله عليهما) است اينها جزء واجبات غير ركنی است.
🔸غدير جزء واجبات ركنی امامت است، مباهله جزء واجبات ركني ولایت است ، با سالروز ازدواج فرق میكند. در حالی که نه رسانهها از او نام میبرند و نه حوزهها خبری هست!
آن وقت آن مسائل واجبات غير ركنی را خيلی دامن میزنيم، آنها هم واجب هست اما مثل اجزای نماز است لکن حمد و سوره كجا، ركوع و سجود كجا؟! حمد و سوره واجب غير ركنی است اما ركوع و سجود واجب ركنی است.
🔸وقتي مأمون(علیه من الرحمن ما یستحق)، به وجود مبارك امام رضا(سلام الله علیه) عرض میكند به چه دليل علي بن ابيطالب(سلام الله عليه) افضل است؟ ایشان ديگر نفرمود غدير، فرمود با آیه #انفسنا .
خدا وقتی وجود مبارك حضرت امير علیه السلام را #جان_پيغمبر میداند از اين بالاتر فضيلت فرض میشود؟!
🔸«من كنت مولاه فهذا علي مولاه» كه گفتهی خود پيغمبر است هر چند آن هم از طرف خداست، کجا؛ و اینکه ذات اقدس اله خود فرموده علی جان پيغمبر است، کجا؟! و وجود مبارك امام رضا علیه السلام به اين استدلال كرد.
↬🍃🆔 @shababozahra
─┅─═🍃🌹🍃═─
⚜داستان مباهله🌼
۶۰ نفر از بزرگان مسیحیان نجران با لباسهای فاخر با زنجیرهای طلا برای دیدار با پیامبر وارد مسجد میشوند اما پیامبر اکرم بهخاطر لباسهای فاخری که به تن دارند آنان را نمیپذیرد بعد از این که با لباسهای ساده به دیدار رسول خدا میروند با گرمی از آنان استقبال میکند.
علت حضور نامهای است که پیامبر خدا برای مسیحیان فرستاده بودند.
شرحبیل اسقف مسیحیان میگوید: چندی پیش نامهای از شما به دست ما رسید، آمدیم تا از نزدیک، حرفهای شما را بشنویم.
پیامبر میفرماید: آنچه من از شما خواستهام، پذیرش اسلام و پرستش خدای یگانه است.
اسقف اعظم پاسخ میدهد: اگر منظور از پذیرش اسلام، ایمان به خداست، ما قبلاً به خدا ایمان آوردهایم و به احکام او عمل میکنیم.
پیامبر خدا میفرماید: شما مسیح را خدا میدانید، در حالیکه این اعتقاد، با پرستش خدای یگانه متفاوت است...
↬🍃🆔 @shababozahra
─┅─═🍃🌹🍃═─
یکی از مسیحیان میگوید: مسیح به این دلیل فرزند خداست که مادر او مریم، بدون اینکه با کسی ازدواج کند، او را به دنیا آورد. این نشان میدهد که او باید خدای جهان باشد.
در همان لحظه آیهای نازل شد (آل عمران/۵۹) و رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمودند: اگر چنین باشد حضرت آدم هم بدون پدر و مادر و از خاک بهوجود آمدند.
مسیحیان پاسخی ندارند که بدهند و میگویند ما قانع نشدیم و رسول اکرم را به #مباهله دعوت میکنند. (یعنی ما و شما دست به دعا برداریم و از خداوند بخواهیم که هر کس خلاف میگوید، به عذاب خداوند گرفتار شود)
آیه نازل شد (آل عمران ۶۱):
«پس هر کس با تو درباره او (عیسای مسیح علیه السلام) پس از آنکه تو را علم آمده محاجّه و ستیز کند، بگو: بیایید ما پسرانمان را و شما پسرانتان را و ما زنانمان را و شما زنانتان را و ما خودمان را و شما خودتان را (کسانى را که مانند جان ماست) فرا خوانیم، آنگاه به یکدیگر نفرین کنیم، پس لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.»...
↬🍃🆔 @shababozahra
─┅─═🍃🌹🍃═─
صبح روز بعد زمان مباهله است، همه مسیحیان میهمان و مسلمانان در بیرون از دروازه شهر به تماشا نشستهاند که چه اتفاقی خواهد افتاد.
پیامبر خدا صلی الله علیه وآله در حالیکه حسین را در آغوش دارد و دست حسن را در دست، از دروازه مدینه خارج میشود. پشت سر او تنها یک مرد و زن دیده میشوند. این مرد علی است و این زن فاطمه. تعجب و حیرت، همراه با نگرانی و وحشت بر دل مسیحیان سایه میافکند.شرحبیل به اسقف میگوید: نگاه کن. او فقط دختر، داماد و دو نوه خود را به همراه آورده است.
بین مسیحیان ولوله و سر و صدایی به پا میشود که ما به این مباهله تن نمیدهیم...
↬🍃🆔 @shababozahra
─┅─═🍃🌹🍃═─
اسقف به بالای سنگی میرود و میگوید: من معتقدم که مباهله صلاح نیست. این پنج چهره نورانی که من میبینم، اگر دست به دعا بردارند، کوهها را از زمین میکنند، در صورت وقوع مباهله، نابودی ما حتمی است.
اسقف در مقابل پیامبر، با خضوع و تواضع، سرش را به زیر میافکند و میگوید: (ما را از مباهله معاف کنید. هر شرطی که داشته باشید، قبول میکنیم.)
پیامبر با بزرگواری و مهربانی، انصرافشان را از مباهله میپذیرد و میپذیرد که به ازای پرداخت مالیات، از جان و مال آنان و مردم نجران، در مقابل دشمنان، محافظت کند. خبر این واقعه، به سرعت در میان مسیحیان نجران و دیگر مناطق پخش میشود و مسیحیان حقیقتجو را به مدینه پیامبر سوق میدهد.
⚜السلام علیکم یا اهل بیت النبوة⚜
↬🍃🆔 @shababozahra
─┅─═🍃🌹🍃═─
🔴 روز مباهله از روزهای ویژه برای دعای فرج
🔹 روز بیست و چهارم ذی الحجه، روز مباهله است؛ این روز از روزهای ویژه ی استجابت دعا است.
🔹 برای این روز، دعای مخصوصی از امام باقر علیه السّلام وارد شده که دربارهاش فرموده است:
🔸 «مرا هر حاجت که عارض میشود این دعا را میخوانم، و بعد از آن حاجت خود را میطلبم و البتّه مستجاب میگردد.» (۱)
🔹 و آن دعائی شبیه دعای سحر ماه رمضان است که در زاد المعاد ذکر شده است.
📚شیوههای یاری قائم آل محمد (علیه السلام)، ص ۷۹
📚 (۱) اقبال الاعمال ص ۵۱۷
#مباهله
#امام_زمان
🆔 eitaa.com/emame_zaman
↬🍃🆔 @shababozahra
─┅─═🍃🌹🍃═─
🔴فضیلت صلوات از شامگاه پنجشنبه تا غروب روز جمعه
🔵 امام صادق علیه السلام میفرماید:
🟢 هنگامی که شام پنجشنبه و شب جمعه فرا میرسد، فرشتگانی از آسمان نازل میشوند که به همراه خود قلمهایی از طلا و کاغذهایی از نقره دارند. آنها در طی این مدت تا غروب روز جمعه، هیچ عملی به جز صلوات بر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم را ثبت نمیکنند.
📚 من لا یحضره الفقیه،ج ۱ص ۴۲۴
🟣 منتظرین گرامی صلوات از بهترین ادعیه برای حاجت روایی است و چه حاجتی بالاتر از فرج امام زمان (عج)
🌹 در این فرصت طلایی امام خود را یاری کنید با دعا برای ظهور با ذکر صلوات همراه با عجل فرجهم
↬🍃🆔 @shababozahra
─┅─═🍃🌹🍃═─
45.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
تقدیم به ساحت مقدس حضرت زهرا سلام الله علیها
↬🍃🆔 @shababozahra
─┅─═🍃🌹🍃═─