.
♻️ اثر هنرمندانه هنرمند سوری در حلب با بقایای خانه تخریب شده
جای بشار اسد بودم این اثر هنری را حفظ و تبدیل به یکی از میادین شهر حلب میکردم. این همان آزادیای است که آمریکاییها برای مردم دنیا به ارمغان آوردهاند.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ تنهایی سلیطههای دهن دریده
🔰 سلیطههای بد دهن و پرخاشگر دیگر مثل قبل نمیتوانند مظلومنمایی کنند و برخی از مردم را برای دفاع دور خودشان جمع کنند. بعد از ۹ ماه آزاد گذاشتن این جماعت و تبدیل کشفحجاب سر به برهنگی شکم و سینه و دیگر قسمتهای بدن، مردم به واقعیت این جریان پی بردهاند که دعوا سر موی سر نیست و هدف اصلی از خط کشف حجاب، از بین بردن عفت، حیا، غیرت و در یک کلام بنیاد خانواده است. آفرین به این مردم فهیم.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
.
♻️ روسیه، جزایر سه گانه و کاظم جلالی
🔹 قسمت اول
🔰 در روزهای گذشته اقدام روسیه در همراهی با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در صدور بیانیه مشترکی در مسکو که در آن یک پارگراف به موضوع جزایر سهگانه ایرانی و طرح امارات برای مذاکره دوجانبه در این خصوص با ارجاع موضوع به دیوان بینالمللی دادگستری، سر و صدای فراوانی در افکار عمومی و رسانههای داخلی برجای گذاشت که بازتابهای آن همچنان ادامه دارد.
ضمن قدردانی از این حساسیت و واکنش مردم فهیم و رسانههای داخلی، در این یادداشت میخواهیم این موضوع و رویکرد روسیه را از منظر دیگری مورد بررسی قرار دهیم.
کمتر کسی است که با نگاه دولت دوازدهم و شخص حسن روحانی و جواد ظریف به مقوله نگاه به شرق آشنا نباشد. در نقش داشتن کلیدی این دو در تنظیم و اجرای تعاملات بینالمللی و سیاست خارجی تردیدی نیست. اولی رییس جمهور و بالاترین مقام اجرایی کشور و رییس هیأت دولت و دومی وزیر امور خارجه و متولی دستگاه سیاست خارجی آنهم برای دو دوره کامل چهار ساله بودند.
روحانی و ظریف بارها در نشستها و مواضع مختلف نشان دادند که نه تنها رویکرد و تمایلشان فقط به غرب است بلکه به شدت به همکاری و توجه به شرق به ویژه دو کشور اصلی این منطقه یعنی چین و روسیه حساسیت و زاویه دارند. این مفهوم اخیرا و در سخنان جواد ظریف نیز مورد تایید قرار گرفت تا آنجا که وی پس از یک دوره سکوت دو ساله همراه با حسن روحانی، ضمن تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن چین و روسیه، بیتوجهی خود و مجموعه دولت به آنها را ناشی از نقش مخرب این دو در تعقیب و تحقق منافع ملی و تامین امنیت کشور در عرصه منطقهای و بینالمللی دانست.
البته ظریف به سهم و مسئولیت خود در انتصاب و بکارگیری دیپلماتهای ناتوان، منفعل و ناکارآمد برای تحقق و تأمین منافع ملی و پیشبرد سیاست خارجی که متأسفانه در دولت جدید همچنان در برخی کشورها درحال ادامه است، اشاره نمیکند ولی ماجرا آنجا جالب میشود که چند روز قبل تعدادی از دیپلماتهای ارشد و سفیران سابق دستگاه سیاست خارجی همنوا با رویکرد ظریف، سیاست موفق دولت سیزدهم در تعامل با همسایگان و توجه به شرق به جای تمرکز صرف روی اروپا و آمریکا را به بهانه چالش اخیر با روسیه، موجب خسارت غیرقابل جبران به منافع کشور تلقی کردند و با زیر سوال بردن این سیاست جدید، به بهانه ضرورت سیاست خارجی متوازن، نگاه به اروپا با تمام خباثت های مرتکب شده در عرصههای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و … را توصیه میکنند.
این مقدمه را از این جهت بیان کردم که ببینیم چگونه در چنین شرایطی یکی از بزرگترین و مهمترین سفارتخانههای جمهوری اسلامی ایران به کاظم جلالی نماینده مجلس شورای اسلامی پس از از یک استعفای ساختگی و بدون هیچ سابقه مدیریت دیپلماتیک و بین المللی به پیشنهاد ظریف و موافقت روحانی واگذار میشود.
عمده فعالیتهای جلالی در گروههای دوستی پارلمانی آنهم با کشورهای اروپایی بوده و صرفا در یک دوره از مجلس (هفتم) عضویت در گروه دوستی پارلمانی با روسیه را در کارنامه خود دارد. وی نه تنها با ماهیت کار دیپلماتیک به ویژه در سطح سفیری آن هم در کشور مهمی چون روسیه آشنا نیست بلکه با زبان روسی و انگلیسی کاملا ناآشنا است تا جاییکه در سفارت فعلی، تمام امور تعامل و تماس ها با مقامات روسی و سفیران مقیم روسیه از طریق مترجم صورت میپذیرد.
شاید تنها و مهمترین اثر و فعالیت خارجی کاظم جلالی را بتوان رساله دکترای وی با عنوان مطالعات تطبیقی اندیشههای هابز. لاک و روسو در خصوص تعارض اجتماعی دانست که صد البته هیچ ارتباطی با جایگاه سفیری ندارد.
البته جلالی تنها مورد منصوب ظریف در منطقه و در بین همسایگان نیست که همچنان با خیالی آسوده و مطمئن در حال انجام تکالیف محوله است بلکه انتصاب عباس موسوی دیپلمات جوان و بی تجربه به سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو و موارد دیگری از این دست میتواند در برنامهریزیهای حرفهای حسن روحانی و جواد ظریف در تضعیف نگاه به شرق با تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن کشورهایی نظریه روسیه، چین، آذریابجان و … مورد توجه قرار گیرد.
برای مثال تحولات روابط ایران و باکو در کنار سیر تحولات روابط سیاسی ایران و روسیه را در سالهای تصدیگری منصوبان ظریف ملاحظه کنید که به مثابه یک پروژه در صدد تضعیف حداکثری اعتماد و یا تخریب آن است.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
.
♻️ روسیه، جزایر سه گانه و کاظم جلالی
🔹 قسمت دوم
🔰 ... البته ظریف در تکمیل این چرخه و دیدگاه، اقدامات دیگری در مدیریت منطقه اوراسیا در ستاد وزارت خارجه کرده بود و انتصاب یک چهره امنیتی و غیر دیپلمات و با بینش تقریبا صفر کارشناسی که تا پیش از تصدی اداره کل اوراسیا و مشترک المنافع وزارت امورخارجه، مسئول حراست بود و به تبع آن بکارگیری افراد همسوی دیگر در این حوزه، نشان از راهبرد کلانتری از سوی دولت دوازدهم و غربگرایان داخلی داشت که در ماههای اخیر به ویژه ماههای پایانی مأموریت سفیران منصوب دولت قبل بروز و نمود یافته و نشان میدهد این افراد به خوبی از عهده مأموریتهای محوله به ویژه در بحبوحه تحرکات سیاسی و انتخاباتی حسن روحانی و علی لاریجانی برای نقش آفرینیهای بعدی برآمدهاند که البته و شوربختانه مورد توجه و واکاوی جدی دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی قرار نگرفت و سبب شد تا اکثر دستاوردهای متنوع و قابل تحسین در حوزه سیاست خارجی نظیر الحاق به شانگهای و دیگر موفقیت های مهم در حوزه سیاست خارجی در محاق قرار گرفته و همراه با تقویت نظریات ظریف، فشار قابل توجهی به دولت سیزدهم وارد کند.
البته این نکته را نباید فراموش کنیم که انتظار ما از روسیه و یا هر کشور دیگری برای آنکه آنها منافع ملی ما را تامین کنند، انتظاری نابجا است و در این بین سفیران جمهوری اسلامی در ان کشور باید مورد بازخواست و استنطاق قرار گیرند که آیا این رفتارها در بررسی و گزارشهای قبلی آنان پیشبینی و درج شده بود یا نه؟ اگر هم مشکلی بود که در وهله نخست باید سفیران جمهوری اسلامی در کشور محل مأموریت خود برای رفع آن اقدامات مؤثری انجام داده و در صورت وجود هر نوع مشکل لاینحل، واقعیتها را برای رفع و رجوع به تهران منعکس میکردند نه آنکه مثل کاظم جلالی تمام تلاش و توجه خود را برای تبلیغات شخصی، عکس و فیلم یادگاری، پذیرایی از میهمانان و هیأتهای مختلف ایرانی البته به هزینه بیتالمال و نهایت تعقیب و تلاش برای تمدید مأموریت خود در روسیه صرف کنند و در عین حال ارزیابی دقیق و واقعی از روابط را یا کاملا فراموش کرده و یا بالعکس با گزارشهای غلط و جهتدار، موجبات انحراف و اشتباه تهران را فراهم سازند بی آنکه هیچ مسئولیتی متوجه آنان باشد.
اساسا کاظم جلالی در مدت قریب به چهار سال سفارت خود بجز توجه خاص! به فعالیتهای اقتصادی و تجاری با روسیه که آن هم در محل خود قابل بحث و بررسی است (چرا که اعداد، سهم ایران از قریب به ۳۰۰ میلیارد دلار واردات روسیه را حدود ۸۰۰ میلیون دلار نشان میدهد) چه اقدامی در جهت تقویت روابط راهبردی و غیرقابل خدشه به کشور و تحقق اهداف سیاست خارجی دولت آقای رییسی کرده و آیا ایشان از رویکرد واقعی روسیه نسبت به ایران آگاه بوده یا خیر که در بزنگاه شاهد چنین اتفاقاتی هزینهدار در روابط دو کشور باشیم؟
اتفاق اخیر بین ایران و روسیه و تأکید مجدد خبرگزاری روسیه در زیر سؤال بردن قرائت جلالی از دیدار خود با معاون وزارت خارجه بار دیگر نشان داد که ایشان نه تنها کارنامه قابل دفاعی در روسیه نداشته و ندارند بلکه شخص رییس جمهور و وزیر امورخارجه برای جلوگیری از زیانهای بالاتر و بیشتر در تحقق اهداف سیاست خارجی در منطقه، باید هرچه سریعتر دست به بازنگری در مجموعه مدیریت و بدنه صف و ستاد وزارت خارجه و پاکسازی بازماندگان ویژه ظریف خصوصا در حوزه اوراسیا و همسایگان بزنند.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
.
🔰احتمال تبرئه طبری!؟
🔸شنیدههای ۹دی از حکم جدید طبری در دادگاه همعرض
🔻آزادی طبری، تبری بر ایمان و امید ملت
🔹 پس از مطرح شدن مجدد نام اکبر طبری در رسانه ها که با اعلام خبر آزاد بودن وی با قید وثیقه از سوی رئیس سازمان زندانها، آغاز شده بود، هفته گذشته حجتالاسلام «سید احمد مرتضوی مقدم» رئیس دیوان عهالی کشور گفت: «موضوع پرونده ارتشاء است و به دفعات متعدد و از اشخاص مختلف مطرح شده است و بحث اختلاس از ابتدای تشکیل پرونده عنوان اتهامی نبوده و نیست.»
🔹وی اتهام دیگر طبری را پولشویی و جعل عنوان کرد و گفت: «مشارالیه معاملاتی را برای تطهیر اموال دریافتی انجام داده که مورد حکم قرار گرفته است، همچنین یکی دیگر از موارد اتهامی جعل سند وکالت به نام همسرش می باشد. حکم صادره پس از قطعیت به مرحله اجرا درآمد و محکوم علیه چهارسال از حبس را گذراند، آقای طبری با ارائه مستندات جدید، درخواست اعاده دادرسی داد و ادعا کرد که بحث تشکیل شبکه ارتشاء در پرونده مطرح نبوده است، در نهایت با بررسی پرونده در دیوان عالی کشور ضمن موافقت با درخواست وی و تجویز اعاده دادرسی، پرونده در این بخش برای بررسی مجدد به دادگاه هم عرض ارجاع شد و پس از بررسی در رابطه با اتهام ارتشاء حکم صادر شد و وی در مورد پولشویی نیز به پرداخت جزای نقدی و استرداد وجوه محکومیت یافته است.
🔹 در حال حاضر پرونده با احکام تکمیلی که صادر شده در دیوان عالی کشور مطرح است و به زودی در این رابطه رأی مقتضی صادر خواهد شد». وی در رابطه با بزه اعمال نفوذ در این پرونده اظهار کرد: «در رابطه با این اتهام نیز حکم صادر شده است.»
🔹بعد از ارجاع پرونده از دیوان عالی کشور به شعبه هم عرض این پرونده مجددا رسیدگی و دادگاه، میزان قرار وثیقه قبلی طبری که ۱۰۰ میلیارد تومان بود را افزایش و به ۳۰۰ میلیارد تومان تغییر داد تا وی با سپردن وثیقه تا رسیدگی نهایی و صدور رای قطعی از زندان آزاد شود. طبق آنچه خبرگزاری میزان اعلام کرده، حکم پرونده اکبر طبری مدتی پیش در شعبه همعرض مجددا صادر و وی به مجازات حبس محکوم شده است.
🔹این در حالی است که طبق سخنان حجت الاسلام مرتضوی در گفتگو با برنامه دستخط، در همان سال صدور حکم، رای دادگاه توسط دیوان تایید شده بوده و طبری به ۳۱ سال حبس محکوم شده بود.
🔻طبری تبرئه می شود؟
اما شنیده های غیر رسمی حاکی است در حکم جدید طبری، میزان حبس او با کاهش اساسی همراه بوده و به ۱۲ سال رسیده است! اگر این خبر صحت داشته باشد متاسفانه باید گفت، قوه قضائیه علاوه بر آزادی طبری با وثیقه، با کاهش حبس به ۱۲ سال هم تبری دیگر بر اعتماد، امید و ایمان مردم وارد خواهد کرد.
🔹اکنون اگر روند جدید برخورد قوه قضاییه با پرونده اکبر طبری ادامه پیدا کند با توجه به قابل اجرا بودن بیشترین مدت حبس که احتمالا از ۴۵ ماه یا ۴ سال بیشتر نخواهد بود، عملا طبری حکم برائت خواهد گرفت و با احتساب ایام حبسی که تاکنون تحمل کرده، به زندان بر نخواهد گشت! علاوه بر این اموال موضوع جرم که طبق قانون میبایست ضبط یا مصادره شوند، خلاص شدهاند و به جزای نقدی که یک حکم تکمیلی است به میزان مبلغ ناچیز اختلاف بین معامله صوری بین مجرمین اکتفا خواهد شد که این بزرگترین اشتباه و اتفاقی است که درحال رخ دادن است!
🔹حق این است که نماینده دادستان کل کشور به عنوان نماینده مدعی العموم به حکم جدید شعبه هم عرض اعتراض و ورود کند و رییس دیوان هم در شرایط فعلی باید بر اساس مستندات جدید که دلالت صریح بر مجرمانه بودن اقدامات و رفتار طبری در تمامی اتهامات وارده دارد و مغایر با آنچه که تاکنون به ان استناد و تمسک کرده، به نفع مدعی العموم و به نفع حقوق عامه دادنامه ۱۲ ساله فرجام خواسته طبری را نقض و برای رفع نقص و صدورحکم مجدد به دادگاه اعاده نمایند و دادستان تهران هم قانونا میبایست راجع به آن بخش از مستندات مکشوفه جدید که موضوع حکم قبل نبوده، تشکیل پرونده و به بازپرسی ارایه دهند تا از نو رسیدگی و منتهی به کیفرخواست و برای تعیین مجازات به دادگاه ارسال نمایند.
🔹 هفته نامه ۹ دی در شماره آینده خود، اسناد جدیدی از موضوع اکبر طبری را رونمایی خواهد کرد که بر اساس اسناد مکشوفه جدید باید مجددا پرونده از ابتدا در دادسرا تحت تعقیب و تحقیق قرار گیرد.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
🖌#یادداشت_روز_کیهان
⁉️معارضه با حجاب و عفاف از کدام ستاد، فرماندهی میشود؟
#محمد_ایمانی
۱) برای فهم دقیق از موضوع حجاب و عفاف باید توجه داشت که اولا حجاب، صرفا حکم الزامآور اسلامی نیست، بلکه الزام انسانی و عقلی هم هست. ثانیا، رواج بیحجابی (در دنیا و کشور ما)، یک فرآیند طبیعی اجتماعی نیست، بلکه حرکتی مهندسی شده و سازمانیافته است. کارفرمایان جهانی عفافزدایی، فقط با اسلام معارضه نمیکنند. آنها با کرامت انسان مسئله دارند و عبور از این خاکریز را لازمه سلطه بر جوامع میدانند. اگر ماجرا از این چشمانداز مشاهده و بازنمایی شود، بخش مهمی از دوگانگی تحلیلی برطرف خواهد شد. صیانت از حجاب و عفاف، همچنان که مسئولیت شرعی است، اولویت امنیت و اقتدار ملی هم هست.
۲) ماتریالیستها به خاطر این که مبدا و معادی برای انسان نمیشناسند، فلسفه زندگی را «هرچه بیشتر لذت بردن و پروار شدن» تصور میکنند. میگویند انسان، حیوان برتری است که با ابزار عقل میتواند بیشتر کامجویی کند. اما منطق پروار شدن و کامجویی نامحدود، نه شاخصه آزادی و آقایی انسان، بلکه مقدمه بردگی، طعمهشدن و بهرهکشی از اوست. وقتی سودای پروار شدن و کامجویی نامحدود بر زندگی حاکم شد، گروهی گوسفند خواهند شد، و عدهای، گلهدار و پرواربند. و گروه نخست، از دومی نخواهند پرسید که چرا مجال فربه شدن را فراهم میکنند؟ در چنین زیستنی، دیدن آینده بردگی (پیامد زندگی بیبندوبار)، بیمعنا و ناممکن است. دیگر عقل انسان قد نمیدهد که برآیند روزگار و سرانجام خویشتن را ببیند، یا این که با استثمار کنندگان، چون و چرا کند. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269348/
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
🔴 حمایت سخنگوی دولت از اقدامات اخیر نیروی انتظامی
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
📷 محسن افشانی در صفحه اینستاگرام خودش پستی منتشر کرده و مردم رو به آرامش دعوت کرده.
🔹 این سلبریتی راهی که خیلی ها الان دارن میرن رو چند سال پیش رفته و حالا خوب میدونه چی خیره و چی شر
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماینده ساری: اگر تذکر ندهیم مملکت درست نمیشود/ رئیس جلسه: تذکر مشکل مردم را حل نمیکند
بابایی کارنامی، نماینده ساری:
🔹️اجازه بدهید تریبون نمایندگان باز باشد تا داخل یا خارج از موضوع حرف بزنند(و تذکر بدهند) چون اگر حرف نزنیم مملکت درست نمیشود.
مصری، رئیس جلسه:
🔹️برای آنها-تذکرات- یک ساعت و نیم وقت صحن را اختصاص دادهایم. وظیفه مجلس قانونگذاری و نظارت است. تذکر مشکل مردم را حل نمیکند؛ تصمیم مشکل مردم را حل میکند.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 یک عده زن ولنگار بی حجاب عامدانه واگاهانه با وضعیت بسیار زننده بر سر مزار شهدا حاضر می شوند و قصدشان قبح شکنی و بی حرمتی به شهدا هست و متاسفانه برخی مذهبی ها نه تنها ساکت هستند و هیچ واکنشی نشان نمیدهند بلکه برخی افراد احمق مثل این زن که در فیلم می بینید که حتی معنی واژه لا تجسس رو نمیفهمه، اگر فردی کاملا قانونی و شرعی تذکری هم دهد به دفاع از فرد ولنگار می پردارند .
در همه جای دنیا با هر فرهنگ و عقیده ای حضور در اماکن مقدس تابع یک سری قوانین خاص هست که از جمله آن رعایت پوشش هست و این مسئله در فرهنگ اسلام صد چندان سفارش شده است.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion