فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 رسایی در برنامه وارونگی: تغییر مواضع رهنورد و موسوی درباره حجاب به دلیل افکار التقاطی آنهاست/ کسانی که ثبات عقده ندارند، صلاحیت لیدری و پرچمداری هم ندارند.
🔹برنامه کامل را اینجا ببینید (از دقیقه ۱۵)
www.telewebion.ir/episode/0x715fe5b
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
⭕️ به والدینت بگو میخوام تغییر جنسیت بدم
🔻در یکی از مدارس انگلس از دانش آموزان سال نهمی به عنوان یک تکلیف خواسته شده بود:
🔻 نامه ای به والدین یا دوست خود بنویسید و بگویید که احساس میکنید متعلق به آن جنسیتی که با آن متولد شده اید نیستید! موضوعی که موجب واکنش والدین خشمگین در شبکه های اجتماعی شد.
🔻این تکلیف درحالی است که این سن، سن بحران هویت نوجوانان شناخته میشود و هرگونه تحریک و تشویق به یک رفتار انحرافی میتواند به عادت برای آنها تبدیل شده و سرنوشتتشان را تغییر دهد.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نطق جنجالی و انقلابی سارا فلاحی نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی
۲۸ خرداد ۱۴۰۲
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ولنگاری عجیب در شبکه نمایش خانگی
⭕️ باید نهادهای نظارتی ورود کنند.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عزت و احترام فوقالعادهای که عربستان نسبت به ایرانیها دارد نشانه قدرت و موفقیت نیروهای نظامی در میدان مقاومت و سیاستهای انقلابی دولت در سیاست خارجی است.
⭕️ یکی از حجاج توضیح زیبایی در این زمینه داده نگاه کنید...😁
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
وزارت کشور آلبانی : عملیات سراسری علیه سازمان مجاهدین اجرا کردیم / سازمان مجاهدین خلق ( منافقین )، توافق سال ۲۰۱۴ را نقض کرده است.
🔷 بیانیه وزارت کشور آلبانی : عملیات امروز ما مطابق قوانین و بر اساس حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم صورت پذیرفته است.
🔹 مطابق توافق میان ما و سازمان در سال ۲۰۱۴، اعضای این سازمان صرفا به دلایل انسان دوستانه در کشور ما پناهنده شده بودند، اما با انجام اقدامات تروریستی و سایبری این توافق را نقض کرده اند.
🔹 از صبح امروز نیروهای پلیس آلبانی برای بازرسی از این قرارگاه برای ساعتی کنترل آن را بر عهده گرفته و ضمن بازرسی دفاتر این سازمان، تمامی سیستم های الکترونیکی، از جمله کامپیوترها، تلفن های همراه و… مورد بازرسی قرار گرفت.
🔹 برخی از وسائل الکترونیکی غیر متعارف از جمله تعدادی پهپاد، توسط پلیس ضبط شدند.
🔹 نیروهای امنیتی در حین بازرسی با مقاومت و حمله تعدادی از اعضای این سازمان رو به رو شدند.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از زخمیها و سقطشدگان کمپ منافقین
اون گاز اشکآور که یارو مثل تبلیغات گرفته دستش همونیه که یکیشون رو کشته 😂
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
عبدالوهاب فرجی نژاد از مسئولین ترور و شکنجه گران سه شهید پاسدار (شهیدان طهماسبی، میرجلیلی، طاهری) در سال ۶۰ در تهران، امروز در سگدونی اشرف ۳ سقط شد و به جهنم شتافت
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
🔴 جمعی از نمایندگان مجلس در نامه ای به وزیر صمت با اشاره به حواشی اخیر انتخابات اتاق بازرگانی ایران، خواستار ابطال این انتخابات شدند.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصویری از آواره شدن منافقین در خیابانهای تیرانا!
⭕️ اوضاع در لجن زار منافقین در آلبانی به شدت وخیم گزارش شده است، اکثر مزدوران، آواره خیابانها شدهاند و بیشتر وسائل ارتباطی آنان نابود شده است.
⭕️ طبق گزارش منافقین، تمام سیستمها و رایانههای منافقین تخریب شدند 😁
🔰 چه اتفاقات جالبی داره میفته😜
#زبان_دنیا
#دیپلماسی_اقتدار
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
🚨 سلام سید!
نشست منافقین توی پاریس رو که کنسل کردم
مقر اشرف توی آلبانی رو هم فرستادم جمع کردن
کار دیگهای داشتی فقط کافیه بهم اس بدی ✋😁
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی فرانسه به غلط کردن افتاد، سعودی از سیاست غلط و تهاجمیاش عقب نشینی کرد و سایر کشورها درمقابل جمهوری اسلامی فهمیدن غلطی نمیکنند، چرا #آلبانی باید هزینه دشمنی با جمهوری اسلامی رو بده؟ 😉
آلبانی هم بالاخره میخواد مثل آدم زندگی کنه.
حمله پلیس آلبانی به مقر گروهک تروریستی منافقین، بعد از اتفاقاتی که سال قبل در حمله سایبری به زیرساختهای این کشور رخ داد، یکی دیگر از پیروزهای جمهوری اسلامی و شکست دشمنان این نظام است.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
نامه معاون سیاسی وزیر کشور به استانداریها در خصوص ضرورت بیطرفی و پرهیز از همکاری شائبه برانگیز تبلیغاتی با نمایندگان فعلی و کاندیداها، نامهای دقیق و تحسین برانگیز بود که با واکنش عجیب برخی نمایندگان مواجه شد.جای وزیر کشور بودم آماده استیضاح میشدم اما از این نامه عقب نمینشستم.
#محسن_مقصودی
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
.
♻️ هدیه عید قربان به آقای خاموشی
🔰 ابو رافع گويد: من در عصر خلافت علی(ع) از طرف ایشان حسابدار بيتالمال بودم. در ماجرای بصره گردنبند مرواريدی آورده بودند و جزء بيتالمال بود. ايام عيد قربان يكی از دختران علی(ع) پيام فرستاد كه آن گردنبند را به عاريه مضمونه (اگر از بين رفت عوض آن را ضامن است) سه روز به او بسپارم. من هم به اين عنوان گردنبند را به او دادم.
علی(ع) گردنبند را در گردن دخترش ديد و از او پرسید این گردنبند از كجا آمده؟
دخترش در جواب گفت: از بيتالمال عاريه گرفتهام.
علی(ع) مرا به سوی خود فراخواند، به حضورش شتافتم. فرمود: چرا گردنبند را به دخترم عاريه دادی؟ بی آنكه از من اجازه بگيری و رضايت مسلمين را به دست آوری؟
عرض كردم: ای اميرمؤمنان! از من خواست گردنبند را عاريه بدهم تا در عيد قربان استفاده كند و سپس برگرداند. عاريه بود، ضمانت داشت و آن را با اموال خودم ضمانت کردم.
علی(ع) فرمود: فوراً گردنبند را به بيتالمال رد كن و حتماً بپرهيز كه مثل اين كار را تكرار كنی، اگر دخترم آن را بدون عاريه يا ضمان میبرد، نخستين زن هاشمی بود كه دستش قطع میشد.
خبر گفتار امام(ع) به دخترش رسيد، به حضور پدر آمد و گفت: ای اميرمؤمنان منم دختر تو و پاره تن تو! چه كسی سزاوارتر از من كه از آن استفاده كند.
علی(ع) به او فرمود: ای دختر علی! از حريم حق پا فراتر منه، آيا همه زنان مهاجر در روز عيد، وجود خود را به مثل اين گردنبند میآرايند؟
وسائل الشّیعة: ج ۲۸، ص ۲۹۲.
جناب خاموشی!
#تبعیض_بیش_از_فساد_مردم_را_عصبانی_میکند
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کجای دنیا ۱۷۱ درصد عوارض خودرو گرفته میشود؟!
رشیدی کوچی؛ نماینده مجلس: ما به دنبال این هستیم تا با شکستن انحصار در بازار خودرو و کاهش قیمتها مردم بتوانند خودروهای مناسب سوار شوند اما اکنون آییننامهای که برای واردات خودرو نوشته شده تعرفهها را به شکل تصاعدی افزایش داده است.
برای خودروهایی با موتور ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ سی سی تعرفه از ۷۱ به ۹۱، خودروهایی با موتور ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ سی سی از ۹۱ به ۱۳۱، خودروهایی با موتور ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ سی سی از ۹۶ به ۱۶۱ و برای خودروهای بالای ۳۰۰۰ سی سی به ۱۷۱ درصد افزایش یافته است.
*دولت اگر میخواهد قیمت خودرو ارزان نشود به طور رسمی اعلام کند! علاوه بر این رقم، قرار است چهار درصد عوارض گمرکی گرفته شود. در کجای دنیا ۱۷۱ درصد یعنی سه برابر قیمت ماشین عوارض گرفته میشود!*
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
🔰به سمت عدالت انتخاباتی/ بخش اول
🔸شرحی بر ایده جدید برگزاری انتخابات مجلس با الگوی تناسبی
🔹 این روزها در خبرها نام طرح و ایده ای در خصوص نحوه برگزاری انتخابات مجلس شنیده می شود که از آن به عنوان الگوی تناسبی یاد می شود. انتخابات مجلس در بسیاری از کشورهای توسعهیافته بر اساس الگوی تناسبی انجام میشود. این الگو مبتنی بر فهرستهای انتخاباتی پایهگذاری شده است.
🔹در سادهترین شکل الگوی تناسبی، مردم به فهرستهای انتخاباتی که توسط گروههای سیاسی ارائهشده رأی میدهند. سپس درصد آرا کسبشده توسط هر فهرست محاسبه میشود و به هر فهرست به نسبت سهم کسبشده از کل آراء، کرسی نمایندگی اختصاص مییابد. در الگوی تناسبی فهرستهای انتخاباتی بهصورت «فهرستهای بسته» یا «فهرستهای باز» هستند. در فهرستهای بسته تعیین ترتیب نامزدها در فهرستهای انتخاباتی توسط گروههای سیاسی انجامشده و مردم تنها به فهرستهای انتخاباتی رأی میدهند؛ اما در فهرستهای باز مردم علاوه بر انتخاب فهرست موردنظر، در تعیین ترتیب نامزدها نیز مشارکت خواهند داشت.
🔻تفاوت دو الگو در قالب یک مثال
🔹در الگوی تناسبی رقابت بین گروههای سیاسی انجام میشود و نه افراد. در حقیقت در مدل تناسبی کار جمعی و گروهی محوریت دارد اما در مدل اکثریتی فرد محوری موردتوجه قرار میگیرد. بهمنظور فهم دقیقتر تفاوت این دو الگو نتیجه یک انتخابات فرضی در جدول ۱ موردبررسی قرارگرفته است. (جدول رادر این لینک ببینید:
🔹در این انتخابات تعداد کرسیهای مورد رقابت ۲۰ عدد و نتایج حاصلشده پس از اخذ رأی به شرح زیر است:
- فهرست «الف» ۶۰ درصد کل آرا، فهرست «ب» ۳۰ درصد آرا و فهرست «ج» ۱۰ درصد آراء را کسب کردهاند.
- تمامی اعضای فهرست «الف» از تمامی اعضای فهرست«ب» و «ج» و تمامی اعضای فهرست «ب» از تمامی اعضای فهرست «ج» آراء بیشتری کسبکردند.
🔹همانطور که در جدول مشاهده میشود در مدل اکثریتی، فهرست «ب» و «ج» علیرغم اینکه به ترتیب ۳۰ درصد و ۱۰ درصد از آراء را به خود اختصاص دادهاند هیچ نمایندهای در مجلس ندارند و فهرست «الف» با کسب ۶۰ درصد از آراء مردم، تمامی کرسیهای حوزه انتخابیه را به خود اختصاص داده است؛ اما در مدل تناسبی هرکدام از فهرستهای انتخاباتی متناسب با درصد آراء به دست آورده کرسیهای حوزه انتخابیه را از آنِ خودکرده است.
🔹لذا فهرست «الف» با کسب ۶۰ درصد آراء ۱۲ کرسی و فهرستهای «ب» و «ج» هم با کسب ۳۰ درصد و ۱۰ درصد آراء به ترتیب ۶ کرسی و ۲ کرسی نمایندگی حوزه انتخابیه را به دست آوردهاند.
🔻آسیبشناسی روش فعلی انتخابات مجلس
🔹در حال حاضر انتخابات مجلس شورای اسلامی به شیوه اکثریتی برگزار میشود. به این نحو که بعد از رأیگیری، نامزدها بر اساس تعداد آراء کسبشده، رتبهبندی و به ترتیب رتبه، مشروط به کسب بیست درصد کل آراء، حداکثر به تعداد ظرفیت حوزه انتخابیه وارد مجلس میشوند. درصورتیکه تعداد افراد انتخابشده در این مرحله کمتر از ظرفیت حوزه انتخابیه باشد، از بین افراد باقیمانده، نامزدهای حائز بیشترین آراء به تعداد 2 برابر کرسیهای باقیمانده در حوزه انتخابیه، به دور دوم خواهند رفت. در دوم نامزدهایی که اکثریت نسبی را کسب کنند پیروز خواهند شد.
🔹هرچند در حوزههای انتخابیه کوچک که رقابت برای صرفاً یک کرسی توسط نامزدهای انتخاباتی انجام میشود، اتخاذ الگوی اکثریتی اجتنابناپذیر است، لکن اجرای این مدل در شهرهای بزرگ که رقابت بین فهرستهای انتخاباتی شکل میگیرد مشکلات عدیدهای را به وجود آورده.
1⃣ بیعدالتی انتخاباتی و احتمال حذف کامل بخشی از اراده مردم: همانطور که گفته شد در شیوه اکثریتی ممکن است یک جریان سیاسی ۳۰ درصد آرا مأخوذه در حوزه انتخابیه را به خود اختصاص دهد ولی هیچ نمایندهای در ساختار سیاسی نداشته باشد. چنین سازوکاری در حقیقت به معنای حذف بخش قابلتوجهی از اراده مردم از ساختار تصمیمگیری کشور است. درواقع الگوی اکثریتی بههیچعنوان قابلیت انعکاس تام اراده مردم را ندارد.
2⃣ایجاد اپوزسیون منسجم در بیرون ساختار قدرت: الگوی اکثریتی بهواسطه حذف کامل جریان رقیب از صحنه سیاسی، احتمال شکلگیری اپوزسیون را تقویت خواهد کرد. همواره بخش تندرو جریان سیاسی حذفشده، بهمرور از این جریان فاصله گرفته و اپوزسیون منسجمی را تشکیل میدهند که با کنشهای سیاسی خود مشکلات فراوانی برای مجموعه نظام سیاسی کشور به وجود میآورند.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
🔰به سمت عدالت انتخاباتی/ بخش دوم
🔸شرحی بر ایده جدید برگزاری انتخابات مجلس با الگوی تناسبی
3⃣ بروز تنش در تبلیغات انتخاباتی: در الگوی اکثریتی مسئله پیروزی در انتخابات مسئله حضور کامل در قدرت یا حذف کامل از قدرت است. ازاینرو تنشهای انتخاباتی افزایش میابد. درواقع الگوی اکثریتی زمینهساز و تقویتکننده دوقطبیهای انتخاباتی است. گفتنی است دوقطبیهای انتخاباتی میتواند منجر به شکلگیری دوقطبیهای اجتماعی و بروز تنش در میان مردم شود.
4⃣ ضعف نظارت اقلیت بر اکثریت: در الگوی فعلی بازنده انتخابات بهصورت کلی از ساختار تصمیمگیری حذف میشود. حذف کامل جریان رقیب از ساختار سیاسی کشور منجر به تضعیف نظارت جریانات سیاسی بر یکدیگر و افزایش احتمال فساد خواهد شد.
🔻طرح مصوب مجلس
بهارستانیها در نشست علنی روز یکشنبه، ۷ خرداد، استفاده از مدل انتخابات تناسبی برای انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران را با ۱۶۱ رأی موافق تصویب کردند. آنها پیش از این نیز طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس را بررسی و برخی از آن بندهای آن را تصویب کرده بودند. اگرچه آن زمان در بین موارد مصوب تغییری از مدل انتخاباتی به چشم نمیخورد اما مجلس چند روز بعد، با الحاق یک ماده به طرح پیشین، مصوبه خود را کامل و مزیتهای فرمول تناسبی را به نظام انتخاباتی کشور وارد کرد.
🔹بر اساس این مصوبه، برای شروع، انتخابات مجلس تنها در یک حوزه انتخابیه بزرگ یعنی تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات که دارای ۳۰ کرسی نمایندگی است، بر اساس مدل تناسبی برگزار میشود. طبق مصوبه ی مجلس نامزدهای انتخاباتی می توانند به صورت لیستی و انفرادی در انتخابات مجلس تهران حضور یابند. هر نامزد تنها حق حضور در یک لیست را خواهد داشت. همچنین لیستهای انتخاباتی باز بوده و مردم به تشخیص خود به نامزدهای مورد علاقه از لیست های مختلف رای خواهند داد. با پایان رای گیری، مجموع آراء نامزدهای هر لیست در قیاس با مجموع آراء کلیه لیست ها، نسبت آراء اخذ شده توسط آن لیست را مشخص خواهد کرد. بر مبنای نسبت آراء لیست، تعداد کرسی های هر لیست مشخص خواهد شد.
🔹با مشخص شدن تعداد کرسی های اختصاص یافته به فهرست ها، نفرات حائز بیشترین رای در هر فهرست تا سقف سهم آن فهرست وارد مجلس خواهند شد. همچنین اگر نامزد منفردی جزو سی نفر اول تهران باشد به عنوان منتخب به مجلس راه خواهد یافت و کرسی های باقی ماند بین فهرست های انتخاباتی توزیع خواهد شد.
🔻نتایج برگزاری انتخابات مجلس طبق الگوی جدید
🔸ایجاد عدالت انتخاباتی
در الگوی تناسبی به دلیل آنکه هر فهرست انتخاباتی متناسب با آراء کسبشده حائز کرسیهای نمایندگی مجلس از آن حوزه انتخابیه میشود، گروهی حذف نشده و احتمال حضور سلایق مختلف جامعه در مجلس افزایش میابد.
🔸 افزایش ثبات سیاسی-اجتماعی
در الگوی تناسبی، برخلاف الگوی اکثریتی، انتخابات بر مبنای حذف اقلیت نبوده و حضور گروههای مختلف سیاسی در مجلس شورای اسلامی تا حد بالایی تضمینشده است. در الگوی تناسبی گروههای سیاسی میدانند که با توجه به پایگاه اجتماعیشان، حداقلی از کرسیهای نمایندگی حوزه انتخابیه را دارا هستند. مضافاً اینکه طرفداران یک جریان سیاسی نیز میدانند که جریان سیاسی رقیب قطعاً در مجلس آینده حضور خواهد داشت و قابلحذف شدن نیست. چنین مکانیسمی تنشهای انتخاباتی و احتمال دوقطبی سازی جامعه را بهشدت کاهش خواهد داد.
🔸 افزایش مشارکت در انتخابات
در الگوی تناسبی، به دلیل آنکه گروههای اصلی سیاسی حذف نشده و گروههای مختلف متناسب با میزان آراء کسبشده واجد کرسیهای نمایندگی میشوند انگیزه مشارکت در انتخابات در میان طرفداران آنان افزایش میابد. گفتنی است در نظام اکثریتی به دلیل ماهیت حذفکنندگی آن، افزایش مشارکت در انتخابات معمولاً با افزایش تنشهای سیاسی و دوقطبی سازی جامعه همراه است. در چنین شرایطی «رأیها سلبی» بوده و سلیقههای مختلف سیاسی از ترس آنکه گروه بدتر رأی نیاورد به گروه بد (ازنظر خودشان) رأی دادهاند. درحالیکه در الگوی تناسبی افزایش مشارکت در انتخابات بهدور از تنشهای سیاسی- اجتماعی و با «رأی ایجابی» به دست میآید.
🔸حفظ مردمسالاری در همه مراحل انتخابات
در این طرح مردم میتوانند به نامزدهای مختلف از فهرستهای مختلف رأی دهند. در این صورت رأی مردم به افراد، تعیینکننده ترتیب نامزدهای فهرستهای انتخاباتی بوده و احزاب سیاسی نقشی در تعیین ترتیب نامزدهای فهرستهای انتخاباتی نخواهند داشت. در چنین مکانیسمی هم فهرستهای انتخاباتی باهم رقابت میکنند، هم افراد در درون فهرستهای انتخاباتی با یکدیگر رقابت میکنند.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
⭕️ عزم جدی مجلس یا نمایش؟
🔹سال آخر مجلس و نزدیکی به انتخابات همیشه سالی متفاوت برای نمایندگان بوده است اکنون نیز با توجه به حساسیت ویژه لایحه حجاب در قشرهای مختلف مردم بیم آن می رود که نمایندگان مجلس شورای اسلامی محافظه کاری را برگزینند و تا قبل از انتخابات مجلس، لایحه را به سرانجام نرسانند.
🔻حسین جلالی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نیز در اظهارنظری شائبه برانگیز در مورد لایحه عفاف و حجاب گفت: می خواهند لایحه حجاب را بسوزانند، لایحه در این مجلس بررسی نمی شود.
🔻وی ادامه داد: لحن قالیباف این بود که موافق و مخالف بر سر هم بزنید و ما هم آقایی خودمان را بکنیم بهترین تشبیه همان طرح شفافیت آراست که هم به مردم میگویند شفاف کردیم و هم مردم نمیتوانند از شفافیت چیزی ببینند. عفاف و حجاب هم به همین سرنوشت مبتلا شد.
🔻جلالی، در انتها افزود: «این را صادقانه به مردم بگویید که این مجلس در حوزه حجاب و عفاف دیگر مصوبهای نخواهد داشت، چه موافقین و چه مخالفین خیالشان راحت باشد./ دیده بان ایران
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
🔴 دیروز توییتهای خیلی زیادی دررابطه با انتخاب آقای حسین سلاحورزی به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران زده شد و عموماً گلایه شده بود که چرا ایشون که در زمان اغتشاشات با اظهار نظراتشان در فضای رسانه بر آتش آن دمیده بودند باید رئیس این اتاق کلیدی در اقتصاد کشور بشوند
♦️ اولین نکتهای که باید گفته شود این هست که انتخابات ریاست اتاق بازرگانی ایران همونطوری که از اسمش پیداس انتخابات هست و کسی از طرف دولت یا نهاد خاصی با دستور مستقیم ریاست این اتاق را به عهده نمیگیره پس این گلایه از دولت که چرا ایشون رئیس شدند درست نیست
حالا کیا به ایشون رأی دادن؟!
♦️در این انتخابات کسانی حق رأی دارن که حداقل 2 سال سابقه عضویت در یک اتاق بازرگانی را داشته باشن و چند شرط دیگه که در حوصله این رشتو نیست
در مجموع امسال کلا 482 نفر میتونستن رأی بدن که 426 نفر رأی دادن که 265 تاش به همین آقای سلاحورزی بوده
پس انتخاب ایشون دست خودش اشخاص اتاق بوده!
♦️اما یه نکتهای قابل تأمل و مطالبه هست اینه که در تایید صلاحیت کاندیداها حراست وزارت صمت حضور 37 کاندیدا بلامانع و حضور 1 نفر(که گمانه زنیها از این میباشد که آن شخص حسین سلاحورزی بوده) اعلام نظر نشده و وزارت اطلاعات میتواند تا 10 روز دیگر در این موضوع اعلام نظر کند
♦️با این وجود تنها راه موجود مطالبه برای برکناری ایشان از این سمت مهم و کلیدی مطالبه از وزارت اطلاعات برای بررسی دقیق صلاحیت ایشان و اعلام نظر در زمان مشخص شده میباشد
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion