♻️ ذائقه سیاسی و فکری شما چه تیپی است؟ به جمهوری اسلامی پایبندید یا اصلا این نظام را قبول ندارید؟ هر کدام هستید دو کلیپ بالا را ببینید. یکی از زبان سیمای جمهوری اسلامی و دیگری متعلق به یکی از تلویزیونهای اپوزیسيون خارج از کشور است.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
🟥 حاج قاسم آرایش های سنتی انتخابات ایرانی را بهم زده است ؛ دو گفتمان مهم رقیب در انتخابات مجلس دوازدهم کدامند؟ الف) گفتمان رجالِ صادق _ کارآمد و مردمگرای انقلابی ب) گفتمان رجالِ کاسب _ ناکارآمد و منفعت گرای محافظه کار؛
✔️با توجه به مشاهدات میدانی به نظر می رسد شرایط در ایران از حیث گفتمانی متفاوت شده و حصر رقابتها بین گفتمان های اصلاحات و اصولگرا به حاشیه رفته است ؛ حاج قاسم بازی بزرگان احزاب سنتی را بهم زده و کار را برای آتها سخت کرد ؛ این به معنای بی میلی مردم به کنش گری نیست اما گویی رقیب تراشی و لولو سازی های رایج احزاب اصولگرا و اصلاح طلب برای همراه کردن توده مردم با خو بی اثر شده است ؛ این دفعه اینها باید دنبال مردم بدوند ؛ مشاهدات می گوید ذائقه مردم در شهرستان ها و تهران فرا جناحی و فراحزبی شده و مردم درپی رجال صادق و مردمگرا هستند؛
✔️البته غلبه گفتمانی حاج قاسم بر سپهر عمومی ایران در شکل دهی این طرز تلقی سهم عمده ای داشته است ؛ مشاهده سیره عملی و بخصوص سه ویژگی مهم ""صداقت "" و ""اخلاص"" و ""خدمتگزاری "" حاج قاسم به عنوان الگوی تراز کارگزارانِ میدان و از سوی دیگر مشاهده برخی مفاسد اقتصادی و افشای برخی رانت ها و سهل انگاری ها و ناکارآمدی های تقنینی_ نظارتی ، اجرایی و قضایی در مناسبات بعضی کارگزاران رقابت اصلی را بین حاملان دو گفتمانِ درون نظام متمرکز خواهد کرد ؛ الف ) گفتمان رجال صادق _ کارآمد و مردمگرای انقلابی ب) گفتمان رجال کاسب _ ناکارآمد و منفعت گرای محافظه کار.
🔺️ نتیجه اینکه مردم کاری به به ادعاهای پر طمطراقِ سیاسی کاندیداها و حزب ها نخواهند داشت ؛ ملاک ارزیابی مردم تغییر کرده است ؛ مردم اعلام صلاحیت ها از سوی شورای نگهبان را فقط کفِ انتظارات به حساب می آورند اما سقف انتظارات مردم راستی آزمایی از سوابق و سیره عملی کاندیداهاست که کدامین کاندیداها حاضرند همانند حاج قاسم برای مردم و ایران از خود و از باند و جناج و منافع فردی ، گروهی و زیر میزی و زدو بندهای خویش به نفع شفافیت عمومی بگذرند؟! آری ! نوبت نظارت استصوابیِ خودِمردم از کاندیداهای تآیید صلاحیت شده ی شورای نگهبان فرا رسیده است ! اصلاح طلب _ اصولگرا با معیارهایی که حاج قاسم به مردم داده کارتان تمام شده است !
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
.
♻️ پاسخ رسایی به داستانسرایی یکی از مریدان حسن روحانی
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
♻️ تفاوتهای هاشمی رفسنجانی و حاج قاسم سلیمانی
🔰 هر ساله نزدیکی سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی به دست آمریکا در ۱۳ دی با روز درگذشت هاشمی رفسنجانی در ۱۹ دی، در استخری که منسوب به خانواده رژیم پهلوی بوده، بهانهای شده تا برخی از این تقارن، برای خود کلاهی بدوزند. در حالی که تفاوتهای این دو چهره مشهور کم نیست.
1⃣ هاشمی میگفت که دنیای امروز دنیای گفتگوست نه موشک، حاج قاسم اما در برابر خوی متجاوز مستکبرین و بر اساس فرهنگ قرآنی، معتقد به تجهیز سپاه اسلام بود. جالب اینجاست که آمریکاییها حاج قاسم را در دنیای گفتگوی هاشمی، با موشک به شهادت رساندند.
2⃣ حاج قاسم از گذشته انقلابیاش پشیمان نبود اما هاشمی استکبارستیز دیروز، در سالهای پایانی به دنبال حذف شعار مرگ بر آمریکا بود.
3⃣ حاج قاسم در دوره حیاتش، هرگز در برابر ولایت قرار نگرفت بلکه از شئون عاقیت به خیری را نسبت هر کس با ولایت فقیه میدانست، اما هاشمی در سالهای پایانی عمرش، به اقرار پسرش به دنبال فشار بیشتر نسبت به رهبری انقلاب و گرفتن امتیاز و در صف اول کودتای سال ۸۸ بود.
4⃣ متأسفانه هاشمی همواره مورد توجه و حمایت رسانههای بیگانه بود و حاج قاسم همواره محور تخریب رسانههای دشمن بود.
5⃣ حاج قاسم با تمام وجود به تحقق وعدههای خدا امیدوار بود و هاشمی رفسنجانی، به تحقق وعدههای شیطان بزرگ، برای همین امضای کری را تضمین میدانست.
6⃣ حاج قاسم نه فقط در میدان جنگ نظامی که در سیاست هم شجاع بود. این شجاعت مصادیق زیادی داشت از جمله علیرغم گرایش انتخاباتیاش در سال ۷۶ که نزدیک به خاتمی بود، وقتی در سال ۷۷ به انحرافات خاتمی پی برد، در مقابلش ایستاد و به همراه فرماندهان دیگر در نامهای علنی به خاتمی هشدار داد. اما هاشمی در سالهای پایانی عمرش، با اینکه میدید دشمنان امام و انقلاب برایش کف میزنند، اما به راهش ادامه داد!
#حاج_قاسم_را_تحریف_نکنید
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
.
♻️ آقایان به چه زبانی بگویند برای ترساندن بدنه رأی خودشان و تحمیل یک لیست سهمیهبندی شده آن هم در شب انتخابات، به لولو نیاز دارند؟!
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
.
♻️ واقعا "آشنا" نگران امنیت و آبروست؟!
▫️حسامالدین آشنا مشاور رسانهای حسن روحانی نوشت: امنیت مانند آبروست، سخت به دست میآید و به آسانی از دست میرود.
👈 حمید رسایی مدیر مسئول ۹دی در پاسخ وی نوشت: امنیت با یک اقدام تروریستی از بین نمیرود، امنیت آن روز قرار بود از دست برود که از دفتر حضرتعالی و تیم مذاکره کنندۀ هستهای و کنار گوش رئیس دولت بیتدبیر و ناامید، جاسوس دستگیر کردند و نگذاشتند خدشه به کشور وارد شود، بیشترین تذکر علنیِ رهبری دربارۀ نفوذ، در کدام دولت بود؟ #دولت_نفوذیها
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
.
♻️ هاشمی رفسنجانی، عبرت مبارزه نه الگوی مبارزه!
قسمت اول
🔰دیدگاه ها و رفتارهای اقای هاشمی رفسنجانی در طول دوره حیات سیاسیاش بویژه در دهه پایانی عمرش، همواره او را در کانون توجه افکار عمومی قرار داده است.
هاشمی از جمله بازیگران سیاسی بود که مهرههای شطرنج را با تأمل جابجا میکرد و شاید همین ویژگی اجازه نمیداد تا دیگر بازیگران سیاست، به راحتی از کنار مواضعاش عبور کنند. با این همه نمیتوان و نباید در حق هاشمی ظلم کرد و او را آنچه که نیست معرفی کرد.
برای تحلیل شخصیت وی به ناچار باید فعالیتهای او را به مقاطع زمانی مختلف تقسیم کرد و طبعا نمیتوان تمام مقاطع عمر او را با یک چوب راند. با این فرض اگر بخواهیم منصفانه درباره وی قضاوت کنیم باید بگوییم هاشمی یعنی «هاشمی سالهای مبارزه قبل از انقلاب، هاشمی دوره انقلاب و شورای انقلاب، هاشمی دوره دفاع مقدس، هاشمی در مجلس، هاشمی دولت سازندگی چهار ساله اول، هاشمی دولت سازندگی چهار ساله دوم، هاشمی دوره دوم خرداد و حاکمیت اصلاحطلبان، هاشمی انتخابات مجلس ششم، هاشمی و تاثیرگذاری فرزندانش بر وی، هاشمی انتخابات نهم ریاست جمهوری، هاشمی و برخورد با دولت نهم، هاشمی پشت صحنه رقابتهای انتخابات دهم، هاشمی روزهای کودتای فتنه سبز پس از انتخابات دهم در سال ۸۸، هاشمی در انتخابات یازدهم و ردصلاحیتش، هاشمی و تاثیراتش در دولت روحانی، هاشمی و تحمیل توافقنامههای استعماری مثل برجام، هاشمی و عاقبت او که در استخری که در کاخ شاه بنا شده بود، به پایان رسید».
بی شک آقای رفسنجانی در طول هر یک از این دورهها خدمات و اشتباهاتی داشته است، مانند تمام شخصیتهای متنفذ دیگر؛ با این تفاوت که هرچه از دوره نخست زندگی سیاسی هاشمی رفسنجانی دور میشویم، به همان اندازه از ویژگیهای انقلابی و آنچه که از هاشمی میپسندیدم، فاصله میگیریم تا جایی که میرسیم به هاشمی در دهههای پایانی عمرش که سوگمندانه در بسیاری از مواقع، او را به نقطه امید دشمن تبدیل کرده بود!
روشن است که هیچ یک از دلسوزان انقلاب، چنین عاقبتی را برای او نمیپسندیدند اما چه کنیم وقتی خود اصرار به چنین عاقبتی داشت! با این حساب معلوم نیست چرا برخی شخصیتها بویژه پس از مرگ وی، اصرار بر این دارند که هاشمی را غیر از آنچه هست، معرفی کنند؟! درحالی که هاشمی را باید آنگونه که خود اصرار داشت، دید؛ نه آنگونه که ما دوست داشتیم باشد.
🔹 هاشمی مصداق ریزشهای انقلاب
سوگمندانه باید گفت که هاشمی رفسنجانی ازجمله مصادیق ریزشهای انقلاب اسلامی بود. برای برخی باور اینکه شخصیتی در تراز اکبر هاشمی رفسنجانی مصداق ریزش باشد، سخت است همانطور که در صدر اسلام برای برخی باور اینکه طلحه و زبیر از جمله ریزشهای اصحاب رسول خدا باشند، سخت بود. غافل از اینکه ریزش و رویش از قواعد الهی است که بزرگ و کوچک نمیشناسد و در آیات متعدد قرآن مورد اشاره قرار گرفته است.
هاشمی نه تنها در دوره حیاتش که با نوع مرگش هم مایه عبرت شد. مرد مبارزه با طاغوت که در زندان های رژیم پهلوی شکنجه شده بود، مردی که بیان میکرد پیرو خمینی(ره) است و عشقش را سیدعلی خامنهای میدانست، وقتی راه توجیه سازش با استکبار را برگزید، مواضع استکبارستیزانه خمینی(ره) را با خاطرات جعلیاش تحریف کرد، به دنبال از بین بردن توان دفاعی و موشکی کشورش افتاد، در نهایت در ۱۹ دی، روز مبارزه با طاغوت، در استخری که در کاخ رژیم پهلوی بنا شده بود (مشهور به استخر فرح دیبا) و او به تنهایی در آن شنا میکرد، جان به جان آفرین تسلیم کرد و پرونده سیاسیاش با این عنوان بسته شد!
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
قسمت دوم
♻️ هاشمی میتوانست بیش از نام یک بزرگراه باشد
آنها که با تاریخ نهضت جنگل آشنایی دارند، پس از درگذشت هاشمی به یاد دکتر حشمت افتاند. دکتر حشمت از بزرگان نهضت جنگل بود اما آنجا که باید پشت میرزا میماند، نماند. نه اینکه بخواهد خیانت کند، نه. ولی مشکلش این بود که به دشمن دین خدا خوشگمان شده بود. حشمت به نصحیتهای دلسوزانه میرزا کوچک گوش نمیداد و دلواپسیهای میرزا را افراط میدانست.
واقعیت این است که مشکل دکتر حشمت این بود، آنقدر که به میرزا محبت داشت، اعتماد نداشت. دکتر حشمت تسلیم و در نهایت اعدام شد و نیروهای تحت امرش هم تبعید شدند. تاریخ البته با عبرت گرفتن از دکتر حشمت، به خاطر تمام زحماتی که در نهضت جنگل کشیده بود و به خاطر محبتی که ادعا میکرد نسبت به میرزا دارد، از او به نیکی یاد میکند. اما اگر آنچه میرزا گفته بود، دکتر حشمت میکرد، امروز بیش از یک میدان و بزرگراه به نامش بود! واقعیت این است که امثال طلحهها، زبیرها، دکتر حشمتها و ... باید برای ما #عبرت_مبارزه باشند نه #الگوی_مبارزه. همانطور که هاشمی رفسنجانی باتمام سابقهاش در انقلاب اسلامی، عبرت مبارزه است نه الگوی مبارزه!
🔹 پ ن: این یادداشت در زمان انتشارش، واکنش مشاور هاشمی رفسنجانی و شکایت خانواده وی را به دنبال داشت. شکایت وارد دانسته نشد،
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
25.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ چه کسانی لذت بردند؟!
🔰 بله شکی نیست که در این چهل سال، شما از مدیریت بر کشور و فقیر شدن مردم لذت بردید. فقط کافی است خاطرات بابا تورّق شود:
یکشنبه 30 تیر 1370 (تاسوعای حسینی):
«با هلیکوپتر به سد لتیان آمدیم. بچهها هم تا ظهر کمکم رسیدند. مهدی و فاطی نیامدند. هوای خوبی دارد. عصر همراه بچهها، خواستم اسکی روی آب یاد بگیرم. کمی دنبال قایق کشیده شدم. بدنم آمادگی برای چنین ورزشی ندارد. گرچه آسان است. یک نفر چینی پیشبینی کرده است که ساعت 8 امروز زلزلهای به قدرت 8/6 ریشتر در تهران روی خواهد داد. به همین خاطر بسیاری از مردم از تهران سفر کرده یا از خانه بیرون رفتهاند... آمدن ما به لتیان هم بیارتباط با این نیست. گرچه خودم اصلاً قبول ندارم فقط به خاطر بچهها آمدم.»
یازدهم تیر 1372: (یازدهم محرم، فردای عاشورا)
«امروز به سد لتیان رفتیم. بچهها و بستگان هم آمدند. عفت و یاسر نبودند. پیش از ظهر همراه عماد و علیرضا و جلال مدتی قایق پدالی در دریاچه سد راندیم. بعدازظهر نیم ساعتی شنا کردم و بقیه روز را استراحت و قدم زدن و مقداری مطالعه و استماع گزارشها داشتم...»
هفدهم آبان ۱۳۷۱ مهدی هاشمی در چه سنی و چگونه مشغول به کار شد: «از وزیر نفت وقت (زنگنه) خواستم که یک کاری برای مهدی پیدا کند که مزاحم درسش هم نباشد». و مهدی هاشمی در ۲۳ سالگی عضو هیات مدیره سکوهای پارس جنوبی شد.
🔹همین حرفها را میزنید که مردم با روح بابا تسویه حساب میکنند! لطفا سکوت کنید و بذارید مردم فراموش کنند.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
.
♻️ برداشتی قابل تأمل از آیه ۹۲ سوره یونس/ چرا معتقدم هاشمی، عبرت مبارزه بود و نه الگوی مبارزه
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
🔹 پاسخ رسایی به مشاور هاشمی رفسنجانی
♻️ دروغگو کم حافظه است
🔰اقای غلامعلی رجایی یکی از مشاوران هاشمی رفسنجانی است که از جمله وظایف سازمانیاش، پاسخ به مطالبی است که در باره هاشمی مطرح میشود. وی پس از انتشار ویژهنامه ۹ دی، به سرمقاله این ویژه نامه که یادداشت بنده بود، واکنش نشان داد.
هرچند آقای غلامعلی رجائی در مصاحبهاش با خبرگزاری برنا تلاش کرده تا به سه موضوع «مرگ هاشمی در مکانی مشهور به استخر فرح، تلاش هاشمی برای توقف پیشرفت موشکی و تغییر نگرش وی از استکبارستیزی به تمایل رابطه با آمریکا» پاسخ دهد اما اکثر رسانههای همسو با خاندان هاشمی، فقط پاسخ وی به بخش مربوط به استخر را بازتاب دادهاند! طبعا از نظر این رسانهها بخشهای دیگر یادداشت غلامعلی رجایی در دفاع از هاشمی، از آنجا که با واقعیت تطبیق نمیکرده، ارزش پرداختن و انتشار نداشته است.
آقای رجایی چطور تغییر نگرش هاشمی در مواجه با آمریکا را انکار میکند، وقتی هاشمی رفسنجانی به خاطرهسازی از امام راحل درباره حذف شعار مرگ بر آمریکا رو آورده بود و دلخوش به امضای جان کری (وزیر خارجه آمریکا) بود. چطور تلاش هاشمی برای از بین بردن توان دفاعی و موشکی را انکار میکند وقتی هاشمی دنیای فردا را دنیای گفتگو میدانست نه دنیای موشک، وقتی وعده میداد که با دولت دوم روحانی کار ناتمام وی در از بین بردن صنعت هستهای با کاهش بودجه دفاعی، تکمیل میشود!
اما جالبتر از همه تلاش مشاور هاشمی درباره توجیه مرگ هاشمی در یک استخر خاص بود ولی از آنجا که دروغگو کم حافظه است، آقای غلامعلی رجایی نتوانسته وظیفه سازمانیاش را در این بخش به خوبی انجام دهد.
خلاصه ادعای وی این است:
۱. از آنجا که در ترور (مشکوک) دیافراگم هاشمی آسیب دیده بود، استفاده از استخر به توصیه پزشکان بود. مشاور هاشمی تأکید میکند که هاشمی اگر به دریای مازندران یا کیش هم سفر میکرد، حتما در برنامهاش شنا را قرار میداد!
اولا در یادداشت هفتهنامه ۹ دی به خوی رفاهطلبانه هاشمی اشاره شده و در ضمن آن به عبرتهای مرگ وی در استخری که «مشهور به استخر فرح» بود، اشاره شده و قضاوتی درباره اینکه استخر متعلق به فرح بوده یا نبوده، نشده.
البته لازم به توضیح نیست که این مکان، استخر خانوادگی هاشمی بوده همانطور که فائزه هاشمی در گفتگو با ویژهنامه نوروزی روزنامه ایران (نوروز ۹۶ صفحه ۶۰) به آن اشاره میکند: «بابا وقتی مطلع میشود محافظان آیفون صوتی گذاشتهاند، میخواهد که قطع کنند؛ استدلالشان هم این بود که چون گاهی خانواده از آنجا استفاده میکند، خوب نیست صدایی بیرون بیاید.»
و علیزاده طباطبایی وکیل خانوادگی هاشمی رفسنجانی در گفتگو با روزنامه آرمان میگوید «این استخر تحت نظارت حفاظت مجمع تشخیص مصلحت نظام بود و شخص دیگری نمیتوانست از آن استفاده کند.» ۱۵ شهریور ۹۷
ثانیا استخر توصیه پزشکان بوده، سئوال این است که آیا اسکی روی آب، آن هم خانوادگی در تاسوعا و عاشورای حسینی در پشت سد لتیان و محوطهای که کاخ پهلوی بوده هم به دیافراگم آن مرحوم ارتباط داشته که وی در خاطراتش با افتخار آن را ثبت کرده؟!
۲. ادعای دوم غلامعلی رجایی این است: استخری که هاشمی از آن استفاده میکرد، متعلق به فرح نبود و بعد از روی کار آمدن احمدینژاد (سال ۸۴) ساخته شده است.
اولا این ادعای دروغ غلامعلی رجایی که سال ساخت آن را بعد از دولت نهم میداند، در حالی است که اولا فرزند هاشمی(یاسر) در نامهای که در ۵ دی ۹۷ به یک مستندساز نوشته، صراحتا اعلام کرده: «این استخر ۲۰ سال بعد از انقلاب اسلامی و در سال ۷۷ ساخته شد.»
ثانیا شما با این ادعا وقیح، هاشمی رفسنجانی را در نگاه مردم به خود فرح تبدیل کردید. سئوال مردم این است که چطور یک خانواده به خود اجازه میدهد با پول بیت المال در محدود کاخ شاهان سابق برای خود استخر شخصی بسازد؟!
۳. مشاور هاشمی در ادامه پاسخ خود، مدعی میشود که استخر مذکور در بیرون از کاخ سعدآباد پهلوی است.
اقای رجایی از این پس باید ابتدا مصاحبههای قبلی خود را مرور کنند و بعد داستان ببافد چرا که وی در ۱۵ شهریور ۹۷ در گفتگو با روزنامه آرمان میگوید:
«پس از آن که دولت احمدینژاد بر سر کار آمد، دسترسی آقای هاشمی به این مجموعه که به لحاظ امنیتی از آن استفاده میکردند از میان رفت. بنابراین به این نتیجه رسیدند که فضایی را در سعدآباد برای ایشان ایجاد کنند.»
جناب مشاور که بنده را با وزیر تبلیغات هیتلر مقایسه کرده و گفته «گوبلز، وزیر تبلیغات هیتلر میگفت یک دروغ را آنقدر تکرار کنید که جا بیفتد» ظاهراً با توجه به این مستندات، شما به آن وزیر آلمانی شبیه تر هستید، فقط او بلد بود چگونه دروغ ببفاد تا مردم باور کنند و شما بلد نیستید.
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion
.
♻️ منتظر باشید، روحانی قراره بترکونه!
🔰 قرار است آخر هفته حسن روحانی با تمهیدی که سید حسن مصطفوی برایش کرده، در حسینیه جماران حاضر شود و به مناسبت درگذشت هاشمی رفسنجانی سخنرانی کند. نیاز به توضیح نیست که هدف این جماعت چیست.
اما پیشنهاد من این است: بجاست آقای روحانی که این روزها از #دیکتاتوری مینالد و خود را منجی آزادی و معتقد به حق انتخاب مردم و تغییر و تحول در شیوه حکمرانی معرفی میکند، درباره این موضعش در سخنرانی ۲۹ شهریور سال ۷۵ در سرخه سمنان درباره #ریاست_مادامالعمر_هاشمی هم چند کلمهای افاضه کند:
قانون اساسی نوکر نظام است. ارزش این قانون به آرای مردم است ولی انسانهای استثنایی و شایسته، در قالب قانون نمیگنجند!
👈 من این جماعت را #خدایان_فریب_و_نیرنگ نامگذاری میکنم که در تغییر رنگ دادن و فریب مردم بیاطلاع، آنقدر استادند که چنین تفکری داشته و دارند اما چیز دیگری بر زبان میآورند و از شدت این همه تناقض هم هنگ نمیکنند!
🤝 دست به دست کنید، برسد به دستش...
#کانال_شبکه_عماریون
@shabake_ammarion