کانال شبکه عماریون
🔴🆕چرا دانشگاه شریف آماج عملیات دشمن است؟
دانشگاه صنعتی شریف، بیش از ده هزار دانشجو دارد و از مراکز مهم در تولید علم و فناوری برای پیشرفت کشور است.
در روزهای اول اغتشاشات، جمع ۲۰۰- ۳۰۰ نفره در برخی تجمعات شرکت کردند و در آن میان، گروه چند ده نفره فحاشی و هنجار شکنی نمودند. با آرام شدن اوضاع، یشتر همان جمع چند ده نفره، خودنمایی می کند که رفتار هایی رادیکال، قانون شکنانه و لمپنیستی دارند.
آنها (که بعضا بازی خورده هم هستند) دیروز با هجوم به سلف غذاخوری و ایراد خسارت، خواستار مختلط شدن سلف شدند. امروز همان چند ده نفره، دور هم جمع شدند و "با هم غذا می خوریم، پس هستیم" راه انداختند!
هم بحران سوژه و مطالبه و منطق نزد این اقلیت روشن است و هم عدم همراهی آن ده هزار دانشجو، پس از روشن شدن شدن حقایق و هدف دشمن از تحریک به اغتشاش.
دانشگاه و دانشجوی شریف، سوژه عملیات دشمن است، چون از اساتید و دانشجویان آن به کشور ضربه خورده. دانشجویان شریف، همان هایی هستند که تا خدمتی به مردم کرند و حصار تحریم را در هم شکستند، ابتدا تحریم و بعد ترور شدند.
با وجود این جنگ آشکار و پنهان، ایران عزیز، در حال پیشرفت علمی وفنی است. به تعبیر هرتسلهالوی فرمانده رکن اطلاعات ارتش اسرائیل: "از انقلاب ۱۹۷۹ ایران، ما ۳ برابر رشد علمی داشتهایم، اما رشد ایران ۲۰ برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. جنگ امروز، جنگ ذهن هاست و تبلیغات ایران میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند".
این وجیزه، به آستان شهیدان والا مقام دانشگاه شریف، به ویژه شهیدان مجید شهریاری، مسعود علی محمدی، و احمدی روشن تقدیم می شود.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴🆕سیاستمدارانی که با یک آتشسوزی تسلیم میشوند!
حمیدرضا جلاییپور از فعالان اصلاحطلب در قسمتی از یک گفتوگو با خبرگزاری ایلنا برای بزرگنمایی از حوادث اخیر کشور گفته است: کشور یک ماه با وضعیت اعتراضی روبرو بود. رسانههای جهانی اعتراضات ایران را زیر ذرهبین گرفتند. در حالی که برخی منتظر زمستان اروپا بودند ولی کشور ایران را "پاییزی" کردند!
او می افزاید: برجام روی هوا بوده و تورم جانکاه ادامه دارد. نظام سیاسی، پاسخ درخوری به مطالبات مردم نمیدهد. با مشکل اینترنت مشکلات اقتصادی مردم بیشتر میشود. یکی از نقاط حفاظت شده تهران، یعنی زندان اوین آتش میگیرد. خلاصه وضع چندان خوب نیست. [3]
*در زبان فارسی ضربالمثلی داریم با محتوای "با یک مویز گرمی کردن و با یک غوره سردی"!
این ضربالمثل و معنای آشکارش خاصّه برای مردان سیاست و اصحاب حکومتداری کاربرد دارد.
به این معنی که چنین مردانی نباید در مشکلات روزمره که در هر حکومتی وجود دارند؛ کمر خم کنند، اعتقادات خود را تغییر بدهند و بدتر از همه اینکه به بهانه این رخدادها؛ اعتراض علیه یک حکومت قانونی و عقلانی را تئوریزه کنند.
ما به آقایی جلاییپور توصیه میکنیم کتب مربوط به رخدادهای 4 دهه اخیر ایران و کشورهای جهان را مطالعه کنند چون با این کار هم میتوان به ناهمعرضی برخی رخدادها پی برد و هم "تفاوت مشکل و بحران" را بیشتر لمس کرد.
مردم ایران در شهرهای مختلف در همین روزهای ادعا شده از سوی جلاییپور اما مشغول روزمرههای خود هستند. خرید میکنند، سینما میروند و صفهای طولانی جشنواره فیلم کوتاه تهران هم دیدنیست.
چرا فضای ذهنی آقای جلاییپور با این واقعیتها دچار تضادّ و بعضا نابینایی است؟
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴🆕تاجیک: فردا روز "خیزشهای رادیکالتر" است!
محمدرضا تاجیک، فعال چپ و از تئوریسینهای حرکت خیابانی علیه نظام اسلامی در یادداشتی در شماره یکشنبه گذشته روزنامه اعتماد، با اشاره تلویحی به حوادث اخیر نوشته است: اگرچه امروز، اندیشیدن به حادث شدنِ این پیچش سخت و عواقب آن سهلتر از تغییر مسیر برخی اربابان قدرت است و تصور تقویت و تشدید اراده پلیسی و امنیتی معطوف به حفظ «وضع موجود» ممکنتر از تلاش برای تغییر آن به نظر میرسد و اگرچه، دور از تحلیل و تخمین است که بازیگران اقالیم قدرت و سیاست اکنون جامعه که دیری است چشمشان خانه خیال است و عدم و نیستها را هست و هستها را نیست میبینند لاجرم، از چنین بصیرتی برخوردار شوند و شیشه کبودی که بر چشمان نهادهاند را بردارند و آن نقشهای نازیبا و آن رنگهای بیرنگ و کدر را که در آیینه جامعه میبینند، نقشِ خودِ آیینه یا نقاشی در پس و پشتِ آن نینگارند، اما در شرایط استثنای کنونی - که این بار توسط سوژه مقاومت متفاوت از همه دورانها مستثنی شده است - تنها دو راه پیداست: نخست، فهمیدن و بیان کردن واقعیت و حقیقت رخدادی که هماکنون تجربه میشود و تلاش برای تغییر مسیر خود و رفع علل و عوامل موجبه و موجده آن. دو دیگر، وضعیت استثنا را وضعیت عادی تصویر و تصور نمودن و به انتظار نشستن تا شاید رخداد از امتداد خویش حوصلهاش سر رود و خود بساط کوچه و خیابانش را برچیند.
او میافزاید: نمیدانم این رخداد چقدر موفق بوده تا حجاب از دیده و دل این اربابان قدرت برگیرد، اما میدانم اگر تمهیدی نشود از علاج و دوا، تاریخ فردای این سرزمین توالی خیزشها و رخدادهای گوناگون (به مراتب رادیکالتر از آنچه امروز تجربه میکنیم) خواهد بود. بعضی وقتها، برای نجات دادن پوست باید پوست انداخت.[4]
*تاجیک در واقع مشغول بیان همان حرف علی ربیعی (سخنگوی اصلاحطلب دولت روحانی) پس از آبان 98 است که گفته بود: حکایت همچنان باقیست. [5]
و در ادامه نیز سخن مصطفی تاجزاده را تکرار میکند که گفته بود حوادث آبان 98 در سطحی وسیعتر و خشنتر تکرار میشود.
تاجیک هم مشغول تکرار همان معانی در لابهلای کلمات و عبارات ثقیل است و البته به بهانه اغتشاشات اخیر که به بهانه درگذشت تصادفی خانم مهسا امینی رخ داد.
اینکه چرا مردان هسته سخت اصلاحات هنری جز تکرار واضحات ندارند و البته همان سطح واضحشان نیز عمدتا سری در "خیابان و خون" دارد از تأملات روزگار ماست.
البته تأکید تاجیک برتوالی خیزش یا همان آشوبها چیز عجیبی نیست و او سالهاست که در اینجا و آنجا یا بر آفت زده بودن نظام اسلامی تأکید کرده، یا نظام اسلامی را به کشتی تایتانیک درگیر گرداب شبیه دانسته و یا تحلیلگرانی که اغتشاش را اعتراض نمیدانند "کلبی مسلک" و سگی خطاب کرده است. [6]
چه اینکه جعل نام و الصاق برچسب خیزش به اغتشاش و بلوای مشتی اراذل و اوباش و فریب خورده هم گویا هنر اوست.
طبعا از کوزه همان برون تراود که دراوست و امروز هیچکس نباید از ذهن تاریک و فسردهی تحلیلهای تاجیک و عزم فرماندهان و "بانیان آشوب" که با ذات اسلامی و پیشرفتهای نظام دچار تعارض هستند؛ انتظاری جز پای فشردن بر آشوب بیشتر داشته باشد.
همه باید بدانند مادام که بانیان آشوب از سمپراکنی و "تئوریزاسیون خیابان" دست برندارند؛ مسئله "آشوبهای نقطهای و اقلیتی" پایانناپذیر خواهد بود.
معالوصف برخی محافل تحلیلی معتقدند در پشت این عملیات پارتیزانیِ بزن و در رو، هدفی بسیط با مسمّای "فتنه اقتصادی" وجود دارد.
به این نحو که این آشوبهای نقطهای و اقلیتی به مثابه جرقههای عامدانهای از سوی دشمن و ایادی داخلی او هستند که تقلا میشود تا بر هیمه اعتراضات مربوط به مشکلات اقتصادی بیافتد و اعتراضات فراگیر را شکل دهد.
همّ و غمّ مجاهدان عرصههای تبیین و امنیت باید این باشد که این اتفاق نهایی رخ ندهد.
به این شکل که اولا مسئله اقتصاد و راه حل مشکلات اقتصادی که مهمترین آن "رأی خوب" است برای مردم شرح شود و ثانیا بایستی در هر دو عرصه تبیین و امنیت "بانیان آشوب" را زیر ضربه برد.
تا فتنه اقتصادی گُر نگیرد.
بایستی به آشوبهایی مثل آبان 98 و شهریور 1401 به مثابه "پیشلرزههای فتنه اقتصادی" نگریست. پیشلرزههایی که البته تا اینجا به مدد بصیرت مردم و مجاهدت خواص، نیروهای امنیتی و رسانههای دلسوز برای هدف پیش گفته یعنی انداختن جرقه بر هیمهی برساخته اعتراضات اقتصادی ناکام بودهاند...
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴🆕۶ دلیل عمده ناکامی پروژه براندازی اخیر
عبدالله گنجی در مطلبی در کانال تلگرامی خود نوشت:
۶دلیل عمده ناکامی پروژه براندازی اخیر:
تحریم خواهی ،مطالبه عدم گفتگوی غرب با ایران،شعارها و نماد های تجزیه طلبی،سعودی پایه بودن عناصر نمادین مجازی براندازی،خشن بودن صحنه و قدرت بی اعتبارسازی عناصر مومن به انقلاب اسلامی در جهاد تبیین
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
کانال شبکه عماریون
🔴🆕تحلیل یا توهم؟
عباس عبدی: شوروی یک دندگی کرد و فروپاشید/ سرنوشت شوروی نمونه خوب برای امروز ماست
عباس عبدی، از چهره های اصلاح طلب در تازه ترین یادداشتی خود با عنوان «سازگاری، محصول تعادل سازش و مقاومت» برای روزنامه اعتماد نوشته است: «شوروی یک دندگی کرد و فروپاشید» و «مقایسه سرنوشت شوروی و چین نمونه خوب امروزی ماست».
عبدی پیشنهاد عقب نشینی را داده است؛ حال آنکه باید از این تئوریسین اصلاح طلب پرسید عقب نشینی از چی؟ و اساسا جمهوری اسلامی از کدام موضع حق خود باید در مقابل چه کسی عقب نشینی کند؟ آن چیز که امروز جمهوری اسلامی در مقابل خود می بیند جنگ احزابی به ریاست آمریکا و اعوان اوست که کینه 43 ساله در مقابل عزت و پیشرفت کشور و به شکست کشاندن سیاست های امریکا حس می کنند. البته که مردم نسبت به شیراط اقتصادی گلهمند هستند و برای همین مسئولان دولت در حال تلاش شبانه روزی هستند تا خرابکاری های دوستان جناب عبدی در هشت سال گذشته را جبران کنند.
تحلیل هایی نظیر فروپاشی هم چیزی جز توهم در مقابل درخت تناور جمهوری اسلامی نیست.
نکته قابل توجه دیگر که جهان نيوز طی روزهای گذشته به آن پرداخته است انتشار چنین محتواهای بی شرمانه ای پیرامون نظام اسلامی در روزنامه اصلاح طلب اعتاد است که میلیارد میلیارد هم از یارانه مطبوعات(بیت المال) برخوردار می شوند
بخش هایی از یادداشت عبدی را در ادامه خواهید خواند:
*در طول تاریخ، دهها و صدها حکومتی که با مخالفان خود به موقع گفتوگو کرده و به تفاهم و سازش رسیدهاند و بحرانهای مهمی را پشت سر گذاشتهاند، در برابر یک یا چند مورد که طرف عقبنشینی کرده یا نکرده یا دیر این کار را کرده و سقوط نموده؛ ارزش خبری ندارد.
*حکومت در عصر جدید بریتانیا محصول عقبنشینیها و سازشهای دو طرف است، ولی کمتر کسی به تاریخ آن به اندازه تاریخ انقلاب فرانسه علاقه دارد یا میپردازد. حکومت مدرن ژاپن نیز محصول این تفاهم و سازگاری است. ولی اخبار انقلاب بلشویکی در صدر اخبار بوده است. اتفاقا مقاومت نیز لزوما منجر به نتیجه نشده است.
*مقایسه سرنوشت شوروی و چین نمونه خوب امروزی ماست. اتحاد جماهیر شوروی که بر همه شعارهای خود اصرار و یکدندگی پیشه کرد و نهایت آن، فروپاشی در سال ۱۹۹۱ بود، در مقابل حکومت چین که خود را با محیط سازگار نمود از یک کشور درجه ۳، تبدیل به ابرقدرتی غیر قابل بحث شد. مقایسه کنید سازگاری یاروزلسکی رییسجمهور لهستان در دوران کمونیستی را با چائوشسکو در رومانی. پادشاه مراکش و اردن را با قذافی مقایسه کنیم. همه از سرنوشت و آنچه برای چائوشسکو و قذافی رخ داد مطلع هستند، ولی کسان معدودی در بیرون از لهستان از سرنوشت و رفتار یاروزلسکی اطلاع دارند. تازه حکومتهای نامبرده هم به دلیل ناسازگاری با محیط سقوط کردند و بقا نیافتند. مقاومت یک ارزش مهم است و باید پاس داشته شود ولی سازگاری نیز به همان اندازه بلکه بیشتر مهم است. تعادل میان سازگاری و مقاومت است که موتور جامعه را به جلو میراند و ثبات میبخشد. در غیاب هر یک، دیگری تبدیل به فاجعه میشود
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2