استاد صبرآمیز بهشت نقد دنیایی_1584456763.mp3
19.69M
اَلَّلهُمَ صَلّ عَلَی مُحَمَّدوَاَلِ مُحَمَّد🌷
📢فایل صوتی: ادامه ی بیان بهشت های نقد در دنیا. و مباحث قضاء از شرح لمعه شهیدثانی.♦️
(فقه قضاء جلسه نهم)🌒
🎙: #استاد_صبرآمیز
🕌 قم مصادف با ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
🔲کانال شبنم حکمت.🔻
@shabname_hekmat✔️
#ختم_تمام_کلامها
📖 لا خَيْرَ في کَثيرٍ مِنْ نَجْواهُمْ إِلاَّ مَنْ أَمَرَ بِصَدَقَةٍ أَوْ مَعْرُوفٍ أَوْ إِصْلاحٍ بَيْنَ النَّاسِ وَ مَنْ يَفْعَلْ ذلِکَ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللَّهِ فَسَوْفَ نُؤْتيهِ أَجْراً عَظيماً🌺
📚 #القرآن_الکریم، النساء، آیة ۱۱۴
♦️ ختم تمام کلامها سکوت است. درسایه سکوت است که انسان به جایی میرسد، که اگر همه حرفی برای گفتن داشته باشند او حرفها برای نگفتن در سینه خود خواهد داشت. سکوت ورزش مؤمن است که با آن به بهجت روحی میرسد وتنهایی خداوندسبحان راخواهد دید؛ اما به شرطها و شروطها. اول آنکه از لغویات سکوت کند نه از بیان حق؛ دیگرآنکه همراه تفکرباشد، سوم آنکه این امر از روی اختیار صورت پذیرد، همچنین در مقابل غنی و فقیر یکسان باشد نه فقط باضعیفان ؛ ودرآخرآنکه سکوتش تعلیم سکوت دهددیگران را ؛تا همه با هم به نعمت آرامش انس آور رسند ...
✍استاد صبرآمیز🔻
🆔 @shabname_hekmat
96.12.23.mp3
24.17M
اَلَّلهُمَ صَلّ عَلَی مُحَمَّدوَاَلِ مُحَمَّد🌷
📢فایل صوتی:با موضوع خانه تکانی دل ها در فصل بهار.♦️
🎙: #استاد_صبرآمیز
🕌 مسجد دانشگاه فردوسی مشهد
🔲کانال شبنم حکمت.🔻
@shabname_hekmat✔️
#سلاطین_بهشت💫💫
أَلَا إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ🌷
مردم در این عالم سه گروهند:🔻
🔶 بعضی جسمشان درهمین دنیاست و روحشان هم در همین دنیا و مشغول به جسمشان، اینان غافلانند.
🔶 گروه دیگر جسمشان درهمین دنیا ولی روحشان به آخرت مشغول، پس مشتاق بهشت و نعمتهای وعده داده آن شدهاند. اینان مؤمنین از مسلمینند. همان اصحاب یمینی که در حرم خداوند هستند ولی قلبشان هنوز حرم خداوند نشده.
🔶 اما طایفه سوم جسمشان در همین دنیا اما روح طاهرشان در حرکت به سوی خداوند از جسمشان سبقت گرفته، پس محو در توجه به ذوالجلال و الاکرام شدهاند و حیران در شهود او. اینان السابقون السابقون اولئک المقربونند و از اولیاء خاص الهی بشمار میروند که قلبشان حرم خداوند سبحان گشته. اینان سلاطین بهشتند که چند صباحی ساکن دنیا شده و حقتعالی را در حرمسرای دلشان به ضیافت ساکن نمودهاند. طوبی لهم و حسن مآب ...
✍ استاد صبرآمیز🔻
🔶 @shabname_hekmat
هدایت شده از متعال
استاد صبرآمیز بیان خیرات در دعای یا من ارجو.mp3
22.28M
اَلَّلهُمَ صَلّ عَلَی مُحَمَّدوَاَلِ مُحَمَّد🌷
📢فایل صوتی: با موضوع بیان خیرات در شرح جمله اول دعای یَا مَن اَرجُوه لِکُلِ خَیر. و ادامه مباحث قضاء.♦️
(فقه قضاء جلسه دهم)🌒
🎙: #استاد_صبرآمیز
🕌 قم مصادف با ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
🔲کانال شبنم حکمت.🔻
@shabname_hekmat✔️
بسمه تعالی💫
#بالاترین_توسل♦️
(وفی الارض آیات للموقنین وفی انفسکم افلاتبصرون)💥۲۱ذاریات
⭐️خداوندِ حکیم ،اسرار هستی و رازهای سر به مُهر نهاده ی توحید را به اندازه ی استعداد هر آدمی در خزانه نفس او به ودیعت نهاده، و بر درب آن قفلی زده است. وکلید آن گنجینه را بدست چهارده معصوم سلام الله علیهم سپرده است.
⭐️توسل، یعنی از آنها ،که مظهر فتّاحیت حق تعالی هستند بخواهی که آن درب را بر رویت با یک نگاه ولایی بگشایند.♦️
✍استاد صبرآمیز🔻
@shabname_hekmat
📥 سوال:
آیا بخاطر قطع نشدن رابطه خانوادگی و صله رحم می توان در مراسم عروسی همراه موسیقی و رقص، شرکت کرد؟
📤 پاسخ:
✍ آیت الله خامنه ای:
اگر شركت در اين مجلس مستلزم ارتكاب حرام ــ مانند گوش دادن به موسيقى و خوانندگى حرام یا اختلاط با نامحرم ــ باشد و يا حضور در آن تأييد گناه محسوب شود، جايز نيست و اگر نهي از منکر مستلزم خروج از مجلس باشد، باید از مجلس خارج شوید. (1)
✍ آیت الله سیستانی:
حضور در مجالس عروسی مختلط و یا مشتمل بر گناه های دیگر در صورتی جایز است که به هیچ وجه تایید عملی حرام محسوب نشود؛ و شخص با حضورش به گناهی ـ مانند نظر حرام و گوش دادن به آواز ـ مبتلا نگردد و در اینصورت باید ـ طبق شرایط یاد شده در رساله عملیه ـ حاضرین را امر به معروف و نهی از منکر کند؛ بلکه اگر احتمال تاثیر را هم نمی دهد باید ـ بنابر احتیاط لازم ـ با ترش رویی در مقابل گناه کاران ناراحتی و تنفر خود را از کار آنان اظهار نماید.(2)
✍آیت الله شبیری زنجانی:
گوش دادن به موسیقی مطرب حرام است، رقص غیر زن و شوهر هم جایز نیست حتی بنا بر احتیاط رقص زن برای زنان در مجلس عروسی.(3)
✍ آیت الله وحید:
شرکت در چنین مجالسی حرام است و گناهِ کبیرة می باشد، اگر چه دیگران ناراحت شوند و باید وظیفه صله رحم را از راه هایِ دیگرِ حلال انجام داد. (4)
✍ آیت الله مکارم شیرازی:
شرکت در مجالس گناه حرام است؛ در صورت ضرورت، مراتب زیر باید رعایت شود: اول: اگر میتوانید بعد از جمع شدن بساط رقص و موسیقی حرام شرکت کنید. دوم: چنانچه ضرورت داشته باشد مىتوانید به مقدار ضرورت شرکت کنید، یا در قسمتهایى بنشینید که گناهى صورت نمىگیرد و مجلس گناه صدق نمی کند (مثلا خود را مشغول پذیرایی، تدارکات و... بکنید). (5)
📚 منابع:
(1) استفتاء اینترنتی پایگاه اطلاع رسانی آیت الله خامنه ای، شماره استفتاء:aYLgfOvLUxQ (2) استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله سیستانی، کد استفتا: (3) 701371. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله شبیری زنجانی، شماره سوال: 50008. (4) استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله وحید. (5) پایگاه اطلاع رسانی معظم له و استفتاء تلفنی از دفتر ایشان در قم.
╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮
🔴 @tasvir12 👈عضویت
╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯
#ذکر_خاص_عارفان
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ وَ ابْنَ وَصِيِّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلايَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ🌷
♦️اگر آنکه در اعماق چاه است با نگاه کردن ،به بزرگی ،به اوج قله رسد، بدان آن بزرگ آیه الله العظمی هست. باید از اعماق جان مشتاق نگاه ولایی از سوی او بود که مبتدی را به منتهی رساند .
♦️#کنیزی_زیباروی را به زندان سید المتهجدین آقا موسی بن جعفر علیه السلام بردند تا بلکه ایشان را بیازمایند. دیری نپایید که کنیز را در سجده یافتند که میگفت: قدوسٌ قدوسٌ قدوسٌ سبحانکَ سبحانکَ سبحانکَ ( ذکری با این ترکیب مخصوص کمّلین از اولیاء و بهشتیان است). او را به نزد هارون بردند، دیدند لرزان و خیره به آسمان بود، بعد هم با آن حال به نماز ایستاد. علت را جویا شدند، گفت: عبد صالح را چنین یافتم. پس بر آن ذکر و حال بود تا از دنیا رفت. چنین حالی از آن ذکر فنای ذاتیست که غایة آمال عارفان است.♦️
از رهـگذر خـاک ســر کــوی شــما بـود
هر نافه که در دست نسیم سحر افتاد
✍ استاد صبرآمیز 🔻
🔶 @shabname_hekmat
استاد صبرآمیز احادیث امام موسی کاظم ع.mp3
23.03M
اَلَّلهُمَ صَلّ عَلَی مُحَمَّدوَاَلِ مُحَمَّد🌷
📢فایل صوتی: سلوک در بیست کلاس و احادیثی از اقا موسی بن جعفر علیه السلام.🌷
🎙: #استاد_صبرآمیز
🕌 قم مصادف با ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
🔲کانال شبنم حکمت.🔻
@shabname_hekmat✔️
💫 بِسمِ الله الرَحمَانِ الرَحیِم💫
☘((نور صلوات))☘
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا ﴿۴۱﴾وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا ﴿۴۲﴾🥀هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا ﴿۴۳﴾🥀تَحِيَّتُهُمْ يَوْمَ يَلْقَوْنَهُ سَلَامٌ وَأَعَدَّ لَهُمْ أَجْرًا كَرِيمًا ﴿۴۴﴾🥀(ایات۴۱تا۴۴سوره احزاب)
♦️ذات ما ازملکوت است ،بلکه بالاتر از ملکوت که به جسمی که از عالم طبع است چند صباحی همراه شده.
و آن ذات هم در درون خود استعداد های نهفته دارد.
♦️آمدن ما به این عالَم برای ظهور آن استعدادهاست.اگر خداوند برکسی صلوات بفرستد یعنی به دمیدنی که آن را( نفحه) گویند آن استعدادها راشعله ورساخته،کمالات پنهان او را ظاهر می فرماید واین است معنای صلوات و این است معنای انما قوله فعله. و این است معنای دو اسم زیبای حق تعالی : یانفاح ویامرتاح♦️
🌒✍استاد صبرآمیز.🔻
🆔@shabname_hekmat