نسخه هایی ساده برای درمان بیماری کرونا
این نسخه رو برای همه کسانی که از این بیماری ترسیدند بفرستید تا آروم بشن...
🇮🇷🕊@shabnamshabna
🔸 روحانیون جهادی در حال ضد عفونی کردن شهر..
#سربازان_امام_عصر عج
🇮🇷🌺 @shabnamshabna
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅آمریکا، کرونا و چالش های نگران کننده....!
⬅️مقامات نيويورک:توانایی ما برای شکست کرونا مختل شده...!
⬅️پرستاران از این که بیمارستان هایشان آمادگی لازم را ندارند، نگرانند...!
⬅️دانشگاه بزرگ سیاتل و واشنگتن در حال تعطیلی است...!
⬅️هزار نفر در یک کشتی قرنطینه شده اند...!
⬅️4000 نفر در نيويورک قرنطینه شدند!
#کاوش_پلاس
#فقط_ما_مشکل_نداریم
🇮🇷🌺 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ به شایعه «فرار روحانیون از قم با کامیون!»
👈 اما واقعیت چیست ؟
فیلم فوق مربوط به کمک روحانیون محترم در ماجرای سیل نوروز ۹۸ در خوزستان می باشد که متاسفانه چند ماه قبل شبکه های ماهواره ای وهابی با اخبار جعلی روی آن مانور دادند و اخیراً برخی از افراد فی قلوبهم مرض با ارتباط دادن این فیلم با بیماری کرونا به دنبال شیادی رسانه ای و ماهی گرفتن از آب گل آلود هستند!
#سواد_رسانه_ای
🇮🇷🌺 @shabnamshabna
🔵 خوب بودن
هر ویروسی برای آنکه خودش را تکثیر کند به بدنی محتاج است، به میزبانی که پذیرایش باشد. ویروس اگر بر در و دیوار بماند و کسی به او دست نزند، سرانجام از بین خواهد رفت.
هر رذیلتی نیز به بدنی محتاج است، به تنی که آن را در خود جا بدهد.
دروغ اگر روی زمین افتاده باشد و کسی آن را بر ندارد، خواهد مرد. اما دروغ را که در دهان می گذاری جان می گیرد؛ دروغ را که می گویی زنده می شود و خودش را می سازد و تکثیر می کند و سرایت می کند از این دهان به آن دهان.
نفرت اگر روی زمین افتاده باشد، خودش خواهد مرد اما وقتی آن را بر می داری و در دلت می گذاری، از تو تغذیه می کند تا بزرگ شود. حیات او ممات تو خواهد شد. تنت میزبان نفرت می شود. او تمام تو را می خورد تا زنده بماند. تو هر روز متنفرتر و متنفرتر و متنفرتر می شوی تا نفرت جان بگیرد. تو می میری تا نفرت زنده بماند.
حسادت هم همین است، خشمگینی و کینه ورزی و بدخواهی و حیله گری و دسیسه چینی و بی رحمی و بد اندیشی هم همین طور است. همه شان بدن می خواهند، میزبان می خواهند. جسمی می خواهند تا آن را بخورند، روحی می خواهند تا سوارش شوند.
آنها تنت را می خورند، روحت را می خورند، قلبت را می خورند، جانت را می خورند. بعدها جنازه ات را هم خواهند خورد.
حالت خوش نیست؟ شاید که بیماری.
بدنت را نگاه کن، روحت را، جانت را، روانت را، قلبت را، ببین کدام رذیلت در تو جا خوش کرده است. ببین میزبان کدامینی ؟
خوب بودن، ماجرای ترس از دوزخ و طمع بهشت نیست. قصه ثواب و عقاب نیست. شریعت نیست، طریقت هم نیست. خوب بودن همان عقلانیت است. همان سلامت است.
خوب بودن این است که نگذاری رذیلت ها در تنت تکثیر شوند، این است که نگذاری روحت میزبان ناراستی ها باشد.
حالت خوب می شود اگر جانت مزرعه پلشتی هانباشد
🇮🇷🌺 @shabnamshabna
⭕️ وزارت دفاع روسیه: پنتاگون، ویروسها را با پهپاد به نقاط هدف منتقل میکند
🔸وزارت دفاع روسیه اعلام کرد آمریکا و مشخصاً وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) عامل انتشار ویروسها هستند.
🔸به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، رادیو عراق گزارش داد: وزارت دفاع روسیه اعلام کرد آمریکا و مشخصاً وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) مسئول انتشار ویروسها یا «سلاحهای میکروبی» است که با پهپادهای حامل حشرات مبتلا به ویروس، بیماریها به نقاط هدف منتقل میشوند.
🔸پیش از این نیز «ایگور نیکولین» یک دانشمند و زیست شناس روس در مصاحبه با روسیاالیوم، اعلام کرد ویروس کرونا، سلاح بیولوژیک آمریکاست که از آن برای کنار زدن دشمنان خود از جمله چین و ایران استفاده میکند.
همچنین «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه چندی پیش در مقالهای هشدار داد آمریکا در حال ساخت آزمایشگاههایی در سراسر دنیا برای تولید سلاحهای بیولوژیک است.
این مقام روس از فعالیت پنتاگون برای ایجاد آزمایشگاههای بیولوژیک در سراسر دنیا به خصوص در کشورهای عضو اتحاد کشورهای مشترکالمنافع که در حال انجام تحقیقاتی در خصوص بیماریهای عفونی هستند و در آنها امکان ساخت سلاحهای بیولوژیک وجود دارد، ابراز نگرانی کرد.
وزارت دفاع روسیه اخیرا ضمن هشدار درباره تهدیدات بیولوژیک از سوی آمریکا اعلام کرده بود آمریکا دستکم ۳۰ آزمایشگاه تحت کنترل خود در سراسر جهان دارد.
#بیوتروریسم
🇮🇷🕊@shabnamshabna
.
بسم الله الرحمن الرحیم
از زمانی که ویروس منحوس #کرونا گریبانگیرمان شده است هیچ سخنی از “ایزوله” بیماران مبتلا شنیده نشده است و تنها واژه پر کاربرد این روزها “ قرنطینه” بوده است، آنهم قرنطینه شهرها که امری نزدیک به محال است!
این در حالیست که به نظر می رسد “ایزوله” کردن اقدامی ضروری تر و واجب تر و در عین حال شدنی تراست .
از آنجا که نگهداری و رسیدگی به مبتلایان به ویروس منحوس #کرونا به تجهیزات خاص و پیچیده بیمارستانی و اطاقهای عمل نیاز ندارد و اختصاص بخشی از ظرفیت بیمارستانی کشور به مبتلایان این ویروس منحوس علاوه بر ایجادمشکل ظرفیت بر سر راه درمان سایر بیماران ، موجب تهدید سایر شهروندان و بیماران بستری در بیمارستانها نیز می شود ،
از سوی دیگر برپایی بیمارستانهای صحرایی تجربه ارزشمندی است که در دوران دفاع مقدس به خوبی کسب کرده ایم ،
پیشنهاد می کنم ستاد کل نیروهای مسلح با بسیج امکانات بهداشتی درمانی نیروهای مسلح در بیرون و نزدیکی تمامی شهرها در اسرع وقت نسبت به احداث بیمارستانهای صحرایی اقدام و تیم های شناسایی مبتلایان فعال و افراد مبتلا را شناسایی و در بیمارستانهای صحرایی “ایزوله” نمایند.
به امید آنکه این پیشنهاد و از این طریق به سمع ونظر رئیس و اعضای محترم ستاد ملی مبارزه با کرونا برسد.
والسلام
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#مهدی_کوچک_زاده
🇮🇷🕊@shabnamshabna
🔴 بیوتروریسم از کجا به وجود آمد؟
اگر بخواهیم مروری بر تاریخچه عملیاتهای بیوتروریستی داشته باشیم میتوان گفت این نوع عملیات تروریستی از زمان رم باستان وجود داشته است. به طوری که رومیها برای ایجاد ترس از عفونت در رقیب به سوی آنها مدفوع پرتاب میکردند و یا در اردوگاه آنها طاعون را نفوذ میدادند به این ترتیب وحشت عمومی باعث شکستن مقاومت حریف میشده است.
از منظر تاریخی استفاده از سلاح های میکروبی و بیوتروریسم را میتوان به سه دوره تقسیم بندی نمود. دوران اولیه بیوترورسیم از ۲۰۰ سال قبل از میلا مسیح تا آغاز قرن بیستم است که میتوان به شیوع عمدی طاعون، آلوده کردن چاههای آب با استفاده از نعش و لاشه حیوانات و... در این دوره اشاره نمود.
دوره بعدی بیوترویسم را دوران نوین مینامند این دوره از سال ۱۹۱۸ آغاز میشود. اولین اقدمات را در این دوره کشور ژاپن با راه اندازی یک واحد عملیاتی-تحقیقاتی انجام میدهد و بر روی اسیران جنگی آزمایشاتی را انجام میدهد که دست کم ۱۰ هزار نفر طی این تحقیقات و آزمایش ها تلف میشوند و با شروع جنگ جهانی دوم حملات میکروبی ژاپن علیه چین آغاز می شود که حدود ۹۴۰۰۰ کشته برجای میگذارد.
دوره سوم بیوتروریسم دوران کنونی است که پس از جنگ جهانی دوم آغاز شده است. در این مرحله کشورهای مختلفی به سوی این نوع از تروریسم گرایش پیدا میکنند و بر روی سیاه زخم و نحوه انتشار آن تحقیقات گستردهای صورت میگیرد. از جمله این کشورها میتوان آمریکا، انگلستان و دولت رژیم صهیونیستی را نام برد.
در این دوره می توان به دهه ۸۰ تا ۹۰ میلادی اشاره کرد که در آن آمریکا این سلاحها را علیه انقلابیون کوبا با شیوع تب خوکی، شوروی از سم مهلکی به نام باران زرد برای مقابله مجاهدین افغان و رژیم صهیونیستی با عامل بیولوژیکی علیه دختران فلسطینی استفاده کردند.
پس از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ این حملات گسترش یافت تا جایی که دولت آمریکا برای مصون سازی خود از این حملات تمهیدات ویژهای در نظر گرفت و بودجه های فراوانی در این زمینه مصوب کرد تا هم جهت مقابله با حملات بیوتروریسمی و هم در جهت توسعه سلاحها بیوتروریسم فعالیت داشته باشد.
در مجموع هم اکنون بیش از ۴۰۰ مرکز تحقیقاتی در درجات امنیت بیولوژیک ۳ و ۴ در آمریکا فعال هستند که توانایی تولید عواملی همچون باکتری سیاه زخم و فراوردههای آن را دارند و بیش از چهارده هزار نفر بر روی تولید چنین عوامل خطرناکی کار میکنند که اکثر آنها مربوط به بخش غیردولتی بوده و برای کسب بودجه مجبورند پروژههای مد نظر سیاستمداران را هرچه که باشد بپذیرند.
همانطور که اشاره شد استفاده از سلاحهای اتمی، شیمیایی و سایر سلاحهای کشتار جمعی هزینههایی برای دولت ها دارد در حالی که استفاده از عوامل میکروبی و بیو هزینه کمتری دارد و تاحد زیادی قابل پیگرد نمیباشد.
همچنین قدرت بسیار زیادی که سلاحهای میکروبی در ایجاد تلفات دارند قابل توجه است به عنوان مثال یک موشک با کلاهک ۳۰۰ کیلوگرمی که گاز اعصاب حمل می کند می تواند ۶۰ تا ۱۰۰ هزار نفر را به کام مرگ بکشاند و همین موشک با یک کلاهک هستهای ۱۲ کیلوتنی می تواند ۲۳ تا ۸۰ هزار نفر را از پا در بیاورد ولی همین موشک کافی است حاوی ۱۰۰ کیلو اسپور سیاه زخم باشد تا بتواند در بهترین حالت ۳ میلیون نفر را بکشد. برای درک بهتر کافی است بدانیم که ۱۵ گرم از سم تولیدی توسط توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینوم میتواند تمام مردم جهان را به کام مرگ بکشد!
علاوه بر این عوامل میکروبی در بین جمعیت هدف یک نوع از بیماری را شیوع میدهد که ممکن است عوارض طولانی مدت و به مراقبتهای گسترده احتیاج داشته باشند. عوامل میکروبی به راحتی قابل انتقال هستند و دولت هدف برای کنترل آن با مشکلات زیادی روبرو خواهد شد و همین موضوع باعث خواهد شد که نیروها یا مردم با نا امیدی مواجه شوند و عملا ابتکار عمل از دست کشور هدف خارج میشود.
از طرفی عوامل میکروبی به راحتی قابل شناسایی نیستند و مقابله با آنها زمانبر است و تنها نیروی انسانی را هدف قرار میدهند. عوامل میکروبی به راحتی قابل توسعه و پیشرفت هستند و هر چقدر هم که کشوری پیشرفته باشد نمیتواند در مقابل ویروسها و میکروب های جدید مقابله جدی داشته باشد. اینها دلایلی است که استفاده از بیوتروریسم را توجیه میکند و باعث شده که دولتها و گروههای تروریستی دولتی و غیر دولتی به آن علاقه نشان دهند.
t.me/phdLAW
🇮🇷🕊@shabnamshabna
اگر می خواهید به همسرتان آرامش دهید
🔸 او را خوب بشناسید
🔸 تعریف او از خوشبختی را پیدا کنید
🔸 از دید خودتان به موضوعات نگاه نکنید
🔸 در خانه به جای من و تو به ما فکر کنید
💑 @shabnamshabna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔زنگ تفریح🔔
اوضاع خونه ها این روزای قرنطینه 😐😁
💑 @shabnamshabna
💟راه های رسیدن به ارامش اعصاب در کمترین زمان:
وقتی استرس میگیرید:
_سریع به یک اتفاق مثبت فکر کنید.
_ ماساژ دست را فراموش نکنید.
_ شکلات بخورید.
_چرت کوتاهی بزنید
_ به ستاره ها نگاه کنید.
_ کمی عسل بخورید.
_بخندید
_ آدامس بجوید.
🆔 @shabnamshabna