حجتالاسلام احمدی در آیین گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بزرگداشت شهید مرتضی مطهری و تجلیل از دستاندرکاران راهیان نور که در سالن پیامبر اعظم(ص) رویان برگزار شد، اظهار کرد: شهید مطهری ایدئولوگ بزرگ انقلاب و از شخصیتهای برجسته و به نام در عصر ما بود که بیش از 12 سال در محضر امام راحل شاگردی کرد و آرزویش شهادت بود.
وی افزود: زندگی شهید مطهری ابعاد گوناگونی دارد، از شاخصههای شهید مطهری عشق به عبادت و بندگی خدا بود و همواره شب زندهدار بود و نماز شب میخواند.
امام جمعه شهرستان نور تصریح کرد: علاقه وافر به مطالعه، علاقه به روحانیت و طلبگی، احترام به والدین، عشق و ارادت به امام و انقلاب از دیگر شاخصههای این شهید بود که پس از شهادت امام راحل فرمود: «مطهری پاره تن من و حاصل عمر من بود».
این مسؤول خاطرنشان کرد: مطهری از علمای روشنفکر دینی، آگاه به زمان و مخاطبشناس بود که مشکل جامعه را درک میکرد و براساس زمان، مکان و موقعیت مطالب خود را آماده و به مخاطبان ارائه میکرد.
احمدی با بیان اینکه عالم آگاه به زمان گرفتار شبهات و انحراف نمیشود، تصریح کرد: شهید مطهری به شدت در مقابل نفاق میایستاد و مبارزه میکرد و در نهایت در این راه شهید شد.
وی افزود: مطهری از لطافت روح برخوردار بود و با مردم به ویژه جوانان ارتباط ویژه داشت و بسیار متواضع بود اما در مقابل دشمنان و برای دفاع از اسلام به شدت سخت بود و تمام قد میایستاد.
امام جمعه شهرستان نور تصریح کرد: آنان که در مکتب شهید مطهریها رشد کردند در قامت پاسدار، بسیجی، مسؤول متدین و انقلابی در دفاع از ارزشهای دینی و اسلامی ایستادند و مصداق آن در دفاع مقدس، دفاع از حرم و ... است که اجازه دستدرازی و تجاوز ندادند و امروز هم در جنگ اقتصادی که دشمن فراهم کرده باید با همان اندیشه الهی مقابله کنیم تا دشمن زمینگیر شود و این محقق نمیشود مگر با تکیه بر ظرفیتهای داخلی و اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی که وظیفه همه ما است.
وی آثار شهید مطهری و قهرمانان عرصه جهاد و مبارزه را به عنوان بهترین الگو برای نسلهای آینده دانست و گفت: این آثار باید به نسل آینده منتقل شود و بهترین ابزار انتقال راهیان نور است.
فرماندار شهرستان نور نیز در این مراسم در سخنان کوتاهی شخصیت و آثار شهید مطهری را الگوی برتر معرفی کرد و افزود: جامعه امروز ما نیازمند شهید مطهریها است.
علی شادمان از برخی آثار شهید مطهری نام برد و از عدم چاپ و انتشار کتاب اقتصاد استاد انتقاد و اظهار کرد: این کتاب به بهانه یادداشت بودن چاپ و منتشر نشد که اگر منتشر میشد چراغ راه اقتصاد کشور بود و امیدوارم به این آرزو برسیم.
وی با اشاره به اینکه ما در حال گذر از تاریخی هستیم که در آن حضور داریم، گفت: دفاع مقدس با آرمانهای شهادت طلبی در برابر بالاترین تکنولوژی روز اتفاق افتاد و پیروز شد و کسانیکه در دفاع مقدس حضور داشتند سزاوارترین افراد برای انتقال این مفاهیم هستند.
@shabnamshabna
⭕️ اتاق جنگ ایران کجاست؟
📌 دوشنبهی هفتهی گذشته، رهبر انقلاب دربارهی «اتاق جنگ آمریکا» علیه ایران صحبت کرده و فرمودند: «دشمنان ما فهمیدهاند و دانستهاند که در جنگ سخت نظامی طرْفی نخواهند بست... این را میدانند که اگر وارد درگیری و برخورد سخت و نظامی با ما بشوند، پایشان گیر میافتد. بله، به ما ضربه میزنند، امّا خودشان ممکن است چند برابر ضربه بخورند؛ این را فهمیدهاند... امروز آنچه مطرح است برای دشمنان ما، جنگ اقتصادی است. اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانهداری آمریکا که همان وزارت اقتصاد و داراییشان است؛ آنجا اتاق جنگ با ما است.» (۱۳۹۷/۰۲/۱۰)
📌 البته رهبر انقلاب، اولین بار، یازده سال پیش (سال ۸۶)، عبارت «جنگ اقتصادی» را مطرح کردند. ایشان در ابتدای آن سال با اشاره به برنامههای دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامیایران عنوان کردند: «من برنامههای استکبار جهانی علیه ملت ایران را در سه جمله خلاصه میکنم: اول، جنگ روانی؛ دوم، جنگ اقتصادی و سوم، مقابله با پیشرفت و اقتدار علمی.»(۱۳۸۶/۰۱/۰۱)..
🌺🇮🇷 @shabnamshabna