کتاب ابوباران
خاطرات مدافع حرم، مصطفی نجیب ( نام مستعار) از حضور فاطمیون در نبرد سوریه
با مطالعه این کتاب به واقعیت های جنگی پیچیده و دشوار پی میبریم که از بسیاری جهات با سایر جنگها متفاوت است.
مصطفی نجیب رزمنده افغان و عضو تیپ فاطمیون (افغانی ها) مدافع حرم است که با صداقت به روایت خاطرات خود از جنگ با تکفیریها پرداخته و صحنههای درگیری با داعشیان را به تصویر درآورده است. صحنههایی بدیع و بعضاً رعب آور که در جنگهای منظم کمتر پیش میآید.
صراحت لهجه راوی از ویژگیهای این کتاب است که موجب شده چیزی کتمان نشود و تصویر روشنی از جنگ با مخوفترین جنگجویان تاریخ معاصر بهدست آید.
«ابو باران» یکی از کتاب هایی است که درهایی از جنگی را به روی ما باز می کند که هزاران کیلومتر دورتر از ما اتفاق افتاده است. راوی آن ذاتا قصه گو است و کم اتفاق می افتد راوی ها اینقدر علاقه مند به بیان گذشتهشان باشند، چون معمولا سربازها دیر به گذشته خود برمی گردند اما راوی این کتاب علاقه مند به قصه گویی است.
راوی کتاب ابوباران در تعریف فاطمیون میگوید: «به ما مدافعان افغانستانی میگویند فاطمیون. چون مانند حضرتفاطمه(س) هم غریب هستیم، هم گاهی مظلوم واقع میشویم. این غربت و مظلومیت را در جایجای روایتش در کتاب ابوباران احساس میکنیم، چه قبل از اینکه فاطمی بشود چه بعد از آن.»
۳۳۶ صفحه| ۴۴۰۰۰ تومان
قیمت با تخفیف: ۳۹۵۰۰ تومان
خرید از طریق سایت کتاب جان👇👇
http://ketabjan.com/product/ابو-باران
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از ثامن مازندران
🔸بیش از ۶۰درصد کل واکسن وارداتی ایران در یک ماه اخیر انجام گرفته است.
🔺این در حالی است که دولت دوازدهم و جریان حامی آن اصلاحات، با مستمسک قرار دادن احساسات و سلامتی مردم، FATF را عامل عدم واردات واکسن معرفی می کردند.
#جریان_تحریف
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥#موشن_گرافی | به بهانه سفر موفقیت آمیز ناوشکن تمام ایرانی سهند
🍃🌹🍃
#روشنگری
هدایت شده از ثامن مازندران
🔴 مهمترین و فوری ترین درس سواد رسانه و خرید واکسن
👤 #محسن_مهدیان
🔹 اگر بپرسند مهمترین و فوری ترین و اولی ترین درس سوادرسانه ای چیست؟ به فهم من، هوشیاری حین خواندن خبرست.
🔸 نسل ما خبر را با ساعت 21و ساعت14 می شناسند. عزم خود را حزم و جزم می کردیم خبرببنیم. حتا روزنامه کیهان و اطلاعات به قطع و سایزی منتشر می شد که هرجایی مثل اتوبوس و تاکسی قابل مطالعه نبود. انقدر بزرگ بود که حتما باید در مکان مشخص و با طمانینه و سرفرصت باز و مطالعه میشد. مهمترین ثمره آنروزها هوشیاری حین خواندن خبر بود. قصد می کردیم خبربخوانیم پس تماما حواس ها جمع خبر بود.
✅ اما با رسانه عصرشبکه، ماجرا بسیار متفاوت شد. خواندن خبر جزئی از سرگرمی ماست. در اوقات فراغت انگشت حرکت می کند و اخبار را بالا و پائین می کند. از هرجایی چه گروه خانوادگی و چه رسانه ضدانقلاب و انقلابی و کانال جوک و طنز و فیلم توامان و همزمان پیام دریافت می کنیم. بی آنکه قصد خواندن خبر داشته باشیم لابه لای عکس و فیلم و موسیقی و شعر و طنز و گپ و گفت خانوادگی خبر می رسد. آنقدر هم انبوه است که فرصت غربال آن نیست. انقدر هم متنوع است که دلیلی ندارد وقت بگذاریم و سره و ناسره کنیم. منبع خبر نیز در عصر شبکه از پیام جدا می شود. لذا انقدر هم وقت تنگ است، که فرصت نیست برای هر پیام وقت ویژه قرار دهیم. اینجاست که سیستم دریافت وپالایش و تفسیر خبر به غیر از خودمان سپرده می شود و رسانه بجای ذهن خبر را معنا می کند. وقتی چنین شود دریافت پیام روی ناخودآگاه ذهن می رود و از کنترل ما خارج می شود. مثل پیام تبلیغاتی بین یک سریال که ممکن است در ظاهر به آن بی اعتنایی کنیم اما اثرش را روی ناخودآگاه ما می گذارد و فردای آن روز ناخواسته در بقالی سرکوچه سراغ ماستی می رویم که بیشتر تبلیغ شده است.
🔹مهمترین درس سواد رسانه ای است هوشیار بودن هنگام خبرخواندن است. باید برخبر مسلط بود و اجازه معناسازی خبر را به رسانه ها نداد. اگر مراقبت نکنیم یک روز به خودمان می آئیم و متوجه می شویم که از مهمترین خبرها نیزبی اطلاعم.
🔸 مثال بزنم.
شما هم ممکن است مثل من در محافل مختلف شنیده باشد که جمهوری اسلامی در خرید واکسن خارجی تعلل کرد. من همیشه در واکنش به این ادعا یک سوال ساده می پرسم. مطابق کدام دلیل؟ کدام خبر؟ کدام اظهار نظر مسوولین؟ سکوت می کنند. "شاید در دل می گویند اینکه روشن است. همه همین را می گویند"جلوتر می روم و می گویم هرکس دلیل موثر در این رابطه آورد جایزه دارد. بازهم سکوت می کنند. در نهایت می گویم اشکال ندارد. فرض که این ادعا درست باشد. حداقل برای من توضیح دهید با این گزاره چطور این اخبار رسمی را تحلیل میکنید.
✅ ما دی ماه 17 میلیون کواکس خریدیم. اسفند ماه 2میلیون بهارات هند. مجدد بهمن یا اسفند 10 میلیون سینوفارم چین. فروردین 60 میلیون اسپوتنیک روسیه. یعنی حدود 90 میلیون خرید در انتهای 99 و 1400. دقت کنید کلا 120 میلیلون دوز می خواستیم. یعنی برکت هم تولید نمی کرد مشکلی نداشتیم. پیش از این تاریخ ها نیزامکان خرید وجود نداشت چون شرکت ها در دوره تست واکسن بودند.
لذا اینکه برخی عزیزان گفتند چین قصد داشت به ما 18 میلیون دوز واکسن رایگان دهد، مربوط به دوران تست سینوفارم است که ما از اساس و منطقا قصد نداشتیم مردم را موش آزمایشگاهی دیگران کنیم. ولو رایگان.
🔹 اینکه به ما دادند یا ندادند هم بحث ثانوی است. بله ندادند چون یا تحریم بودیم و یا نتیجه بدعهدی تولیدکننده ها بود. مهم خیز جمهوری اسلامی برای خرید بود که انجام شد. مثلا در خرید کواکس ما جز اولین ها بودیم که هم درخواست خرید دادیم و تنها کشوری بودیم که به گفته نماینده کواکس پولش را کامل دادیم. جالب اینکه درمواردی تا سه برابر پول دادیم چون تحریم، هزینه نقل و انتقال پول را بیشتر کرده بود.
🔸 با این امار سکوت می کنند. اما آیا این آمار سری و محرمانه است؟ خیر. همه اش منتشر شده است. کافی است تیتر هرکدام را سرچ کنید. چرا ندیدم؟
✅ از این مصداق عبور کنید. ما حین مرور خبرهوشیار نیستیم. کلا پروسه و پروژه خبرخوانی و پالایش و تفسیر و معنای خبر را به عهده رسانه می گذاریم. هر رسانه ای بیشتر تکرار کند روی ما موثر تر است. مهم نیست سند و مدرک دارد یا خیر. هر محتوایی بیشتر تکرار شود و هیجان انگیزتر باشد ذهن ناخوداگاه ما همان را می پذیرد. مثل برند فلان رب و ماست.
🔹اولین درس رسانه هوشیاری است. واگرنه به خودمان می آئیم می بینیم بدیهیات را نمی دانیم. دقت دارید انشالله که اصلا سراغ عملیات رسانه دشمن نرفتم. فعلا مقصد کلام، خودمانیم.
💢 هوشیار خبر بخوانید.
⚫️ سالروز شهادت حضرت رقیه سلاماللهعلیها، دردانه امام حسین علیهالسلام تسلیت باد🖤
✅ @shabnamshabna
هدایت شده از ثامن مازندران
بیانیه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه درباره تغییر امام جمعه لواسان
🔹حجتالاسلام لواسانی، ۷ سال امام جمعه لواسان بودهاند و از پارسال که برای تصمیمگیری با ایشان گفتوگو شد، ضمن اظهار تمایل برای خروج از مسئولیت به دلیل فشارهای سنگینی که با صبوری تحمل کرده بودند، درخواست نمودند به مدت یک سال دیگر ادامه خدمت داشته باشند و اساساً واژه برکناری واقعیت ندارد.
🔹در ارزیابی تلاش ۷ساله ایشان، علاوه بر زیباییها و نقاط قوت فراوان، ملاحظاتی هم وجود داشته. مظلومیت منطقه لواسان منحصر در تخلفات ساختمانی نیست و روستاهای محروم این منطقه به لحاظ برنامه و عملیات فرهنگی، به استقرار امام جمعه در منطقه و تمرکز در این جایگاه نیاز دارند. امری که به دلیل سکونت امام جمعه محترم در خارج از لواسان به آسانی مقدور نبوده است.
🔹در نصب و جابجایی ائمه جمعه، سلیقه و میل یک شخص اعمال نمیشود. شورا متشکل از یک رئیس و هشت شخصیت حقیقی دیگر است و نصب و جابجایی ائمه جمعه نیاز به رای اکثریت دارد.
هدایت شده از ثامن مازندران
🔻ضرورت ورود دادستانی به پروژه واکسیناسیون/ چه کسانی واکسن را سیاسی کردند؟
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس:
🔹ضروری است که نهادها و متصدیان حوزه امنیتی و قضایی کشور، سیاسیکاری عدهای که در پی منازعه بر سر قدرت و ثروت باعث اخلال در نظام سلامت و تأخیر در واکسیناسیون عمومی کرونا در کشور شدند را در ترازوی تحقیق و بازپرسی قرار دهند.
🔹واقعیاتی مانند سنگاندازی و کارشکنی مسئولان دولت روحانی در واردات واکسن از سوی بخش خصوصی و بیعملی وزارت بهداشت و وزارت امور خارجه و از دست دادن فرصت طلایی تأمین واکسن از چین و روسیه ماحصل سیاسیکاری جریان اصلاحطلب در داخل بود که امروز سعی میکنند دست پیش را بگیرند که پس نیفتند!
هدایت شده از ثامن مازندران
☘
✅ #بسته_خبری
1⃣ خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی روز یکشنبه به تهران سفر خواهد کرد.
2⃣ درپی انتشار یک ویدیو که در آن ادعا میشد به دلیل بمب گذاری در یک بانک واقع در کیانپارس اهواز جاده بسته شده است، خبرگزاری صدا و سیما به نقل از منابع امنیتی این خبر را تکذیب کرده است.
3⃣ رئیس جمهور در اجرای اصل یکصد و هفتاد و شش قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، با صدور حکمی احمد وحیدی وزیر کشور را به عنوان "رئیس شورای امنیت کشور" منصوب کرد.
#روشنگری
#رئیسی