کهکشان نیستی!!!
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین
قال الله تعالیٰ:
مَن كَانَ يُرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِيعاً إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ وَالَّذِينَ يَمْكُرُونَ السَّيِّئَاتِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَمَكْرُ أُولَٰئِكَ هُوَ يَبُورُ. «سورهی فاطر، ۱۰»
کسی ﻛﻪ ﻋﺰﺕ ﻣﻰﺧﻮﺍﻫﺪ، ﭘﺲ [ﺑﺎﻳﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ، ﺯﻳﺮﺍ] ﻫﻤﻪی ﻋﺰﺕ ﻭﻳﮋﻩی ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺣﻘﺎﻳﻖ ﭘﺎک [همچون ﻋﻘﺎﻳﺪ ﻭ ﺍﻧﺪﻳﺸﻪهای ﺻﺤﻴﺢ] ﺑﻪ ﺳﻮی ﺍﻭ ﺑﺎﻟﺎ ﻣﻰﺭﻭﺩ ﻭ ﻋﻤﻞ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ، ﺁﻥ ﺭﺍ بلند میگرداند. ﻭ[لی] ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﺣﻴﻠﻪهای ﺯﺷﺖ ﺑﻪ ﻛﺎﺭ ﻣﻰﮔﻴﺮﻧﺪ، ﺑﺮﺍیشان ﻋﺬﺍبی ﺳﺨﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ، ﻭ بیﺗﺮﺩﻳﺪ ﺣﻴﻠﻪی ﺁﻧﺎﻥ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﻣﻰﺷﻮﺩ.
پدر به سختی با مسافرتاش موافقت کرده بود؛ در قالب کاروانی زیارتی و به عنوان روحانی کاروان، تبریز را به مقصد قبلهی اهل ولا، به هدف آستانبوسی عتبهی مولا ترک کرده بود.
او که با همهی خانواده و عیالاتاش پا در آن سفر دور و دراز و پرمخاطره گذاشته بود، غمی سنگین و در عینحال شیرین دلش را مشغول کرده بود؛ همهاش در این فکر بود آیا امیرالمؤمنین علیه السلام او را به همجواری خود میپذیرد و عاشق دلسوختهی خویش را در گوشهای از دولتسرای باعظمتاش سکنیٰ میدهد؟!
کاروانیان مملو از حس خوشوقتی از زیارت امام اول شیعیان و با دستی پر و دلی شاد، عتبات عالیات را به مقصد مسقطالرأسشان تبریز و آذربایجان ترک کردند اما سید علی و خانوادهاش ماندند؛ ماندند و با توکل به خدا و استعانت از مولا تقاضانامهای به محضر پدر نوشته، به رئیس قافله سفارش کرد حتماً آن را به «حاج سید حسین» برساند؛ سید در آن نامه، در صدد مجاب کردن پدر برای سکونت خود در نجف برآمده بود. اما، ...
اما پیش از آنکه نامه به مقصد برسد، خبر درگذشت سید حسین، فرزند را به سوگی عمیق فرو برد و تردید بین ماندن و رفتن لحظهای امانش نمیداد تا اینکه در عالم رؤیا پدر را دید و اجازه و رضایتاش را گرفت.
از آن پس، این سید علی بود و این حرم باصفای مولای متقیان علیه السلام، که در کنار تحصیل علم، و در کنار عبادات و ریاضات شرعی، در تمنای نور معرفت شب را به صبح و روز را به شب میآورد؛ معرفتالله، معرفت رسولالله، معرفت حجتالله، ... آری او سالکی بود در شاهراه بندگی، که عزت واقعی را از معدن و سرچشمهی اصلیاش میجست.
در این مسیر اما، بودند کسانی که قیل و قال علم را با «نور علم» اشتباه گرفته بودند و به همان دل خوش داشتند؛ آنان بزرگترین سدّ راه سید علی بودند و در طول سالیان متمادی حضورش در نجف، لحظهای از اذیت و آزار او خودداری نکردند و دریغ نورزیدند؛ بر در خانهاش سنگ میزدند و طلاب را از حضور در مجلس درساش برحذر میداشتند. آنان حتی مراجع بزرگ نجف را تحت فشار قرار داده بودند تا با قطع شهریهی سید، او را در تنگنا قرار دهند، اما سید، مصمم و امیدوار، لحظهای از تمنای خود بر در حضرت دوست دست نکشید و تضییقات نااهلان نتوانست خمی به ابرو و چهرهی پرهیبت و باصلابتاش بنشاند. او آنی و کمتر از آنی کینهی آن آزارگرانِ دور از نور علم و معرفت را به دل خویش راه نداد و همواره در دل پرمحبتاش برای هدایتشان دعا میکرد.
و عاقبت، در آن راه پرزحمتِ پربهجت، تا آنجا پیش رفت که به کهکشان بزرگ نیستی و هستی تبدیل شد؛ کهکشانی به بلندای هستی صاحب عزت، خدای عزّوجلّ؛ و به عمق و کنه افتادگی و نیستی خود در درگاه باریتعالی.
آری؛ روز ۶ ربیعالاول سال ۱۳۶۶ هق (۷۹ سال پیش) در نجف هنگامهای بود دیدنی؛ بلندگوهای حرم امیرالمؤمنین علیه السلام، وفات سالار فرزانگان حضرت آیتالله سید علی قاضی طباطبایی را که اعلام کرد، دوستان و مریدان به سوگ و ماتم نشستند و بدخواهان و معاندان غریو شادی سر دادند.
آیتالله سید یحیی سجادی (کسی که حتی برای لحظهای قاضی را ندیده بود و نمیشناخت) که از تهران برای زیارت عتبات آمده بود، طی مکاشفهای دستور عهدهداری تجهیز و تکفین او را دریافت میکند و راهی نجف میشود تا دستور را اجرا نماید.
قاضی مظلوم را از ترس بدخواهان کینهتوز، نه در حرم، که در دل وادیالسلام (همان میعادگاه همیشگی عشقبازیاش با خدا) به خاک سپردند؛ و امروز ...
امروز با گذشت بیش از نیم قرن از درگذشت قاضی، این مزار آن افلاکی خاکنشین است که مطاف اهل دل بوده، تقریباً زائری نیست که پا به نجف بگذارد ولی به زیارت مزار آیتالله قاضی طباطبایی نشتابد، ولی از آنانی که عمرشان را در مکر بر علیه او به سر آوردند، نه نامی مانده و نه نشانی!!!
به راستی که لله العزة جمیعاً!!!
[مطالعهی کتاب «کهکشان نیستی» را به همگان سفارش میکنم]
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
جمعه ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ ؛ ۶ ربیعالاول ۱۴۴۵
@shabnamshabna
برگزاری یادواره شهدای مسجد حضرت صاحب الزمان عج خیابان نیمای شهر نور
۱۴۰۲/۶/۳۰
@shabnamshabna
15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸واکنش جالب خاخام یهودی به خبرنگار ایراناینترنشنال
🔹خبرنگار اینترنشنال که سر راه خبرنگاران ایرانی قرار گرفته بود، وقتی با این سوال مواجه شد که چرا در مورد تاثیر تحریمها روی بیماران پروانهای چیزی نمیگویید!؟ پاسخی نداشت...
🔹در همین حین یک مرد نیجریهای و ۲ خاخام یهودی که در آنجا حضور داشتند گفتند ما ایران را دوست داریم.
📡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️رونمایی از دوربُردترین پهپاد جهان
رژه پهپادهای نیروهای مسلح ایران
📡
🔴سخنرانی رئیسی پربازدیدترین سخنرانی در کانال سازمان ملل در یوتیوب
#آیت_الله_رئیسی
#عزت دست خداست
#رئیس جمهور ایران بزرگ اسلامی
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
هدایت شده از ثامن نورسفیر سیمرغ
💥خطر بزرگی که آیت الله مصباح در اواخر عمر خودشان به انقلابیها گوشزد کردند!!
هدایت شده از ثامن نورسفیر سیمرغ
21.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣 واقعبینی و حقیقتگویی یک ایرانی مقیم امریکا
📺 شبکۀ تلویزیونی iran US -2020TV
ــ [آقای] خامنهای داره اون مملکت رو میسازه...
ــ بعد از رفتنش ــ انشاءالله که دویست سال زنده باشه ــ تازه میفهمن کی بوده
ــ من چاکر اون بچههای ایرانی هستم که دارن اون مملکت رو حفظ میکنن و میسازن
ــ ایران تنها کشوری در دنیاست که دوتا ارتش داره و این از دانایی [آقای] خامنهای است
ــ من به این آدم (رهبر ایران) اعتماد دارم و ایمان دارم
ــ [آقای] خامنهای خدای جنگ است... ژنرال نیست ولی میدونه که چه باید بکنه
ــ خدا عمر ایشون رو اضافه کنه که نتیجۀ کارهایی رو که کرده ببینه
👈 ایرانهراسی، تبلیغات منفی و سیاهنماییهای رسانهای بر ضد جمهوری اسلامی، و تخریبها و لجنپراکنیهای شبانهروزی بر ضد حضرت امام خامنهای روحیفداه، نمیتواند شخصیت ممتاز و بینظیر رهبر حکیم انقلاب را از چشم خردمندان و حقجویان دور بدارد.
انشاءالله قدر این حکیم الهی را بدانیم.
حکیمی که حضرت علامه مصباح رضواناللهعلیه دربارۀ او فرمود:
تا آنجایی که من اطلاع دارم و یادم میآید در طول تاریخ اسلام، ما رهبری به این جامعیت نداشتیم، بعد از ائمۀ اطهار سلاماللهعلیهماجمعین، کسی که به این جامعیت در کارهای ریز مدیریت آگاهی داشته باشد، بصیرت داشته باشد، توجه داشته باشد، و توفیق عمل داشته باشد...
همۀ رهبران عالم را در یک کفۀ ترازو بگذارید و ایشان را در کفۀ دیگر ترازو، برای مدیریت جامعۀ خودشان، آنها باز به پای رهبری نمیرسند!
#امام_خامنهای
#رهبری_درکلام_دیگران #رهبری_فرزانگی