هدایت شده از ثامن مازندران
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸
🎥#تحلیل_و_تبیین | ملاقات ایروانی و ایلان ماسک و چند سئوال بی پاسخ
🍃🌹🍃
#افول_آمریکا | #روشنگری
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
هدایت شده از ثامن مازندران
💠 دو راه پیش روی دولت چهاردهم...
🔻 آیتالله رئیسی، در حالی دولت را تحویل گرفت که رئیس دفتر آقای روحانی، چند روز قبلتر، یعنی در تاریخ ۹ مرداد ۱۴۰۰ و در پاسخ درخواست بودجه از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه، از قول آقای روحانی نوشته بود: «همه موجودی خزانه بر اساس درخواستهای جناب عالی، تخلیه شده و موجودی وجود ندارد.». همچنین، وزیران دولت دوازدهم در اولین جلسه با آقای رئیسی گزارش داده بودند که پولی در خزانه برای پرداخت حقوق کارکنان دولت در مرداد ۱۴۰۰ وجود ندارد!
🔸 اما شهید رئیسی، نه تنها جا نخورد و خود را نباخت، بلکه در دوره ریاست دو سال و ۹ ماهه خویش، همت کرد تا بر بخش مهمی از این روند غلط مدیریتی نقطه پایان بگذارد. در همان روزهای آغازین و در کنفرانس مطبوعاتی، وقتی خبرنگار از او پرسید که آیا در صورت رفع تحریمها حاضر به ملاقات با رئیس جمهور آمریکا هستید؟، با قاطعیت پاسخ داد: خیر! او میدانست که آمریکا بنا ندارد تنها حربه باقی مانده یعنی تحریم را کنار بگذارد، بنابراین دامن همت به کمر زد و مدیران دولت را برای پویایی اقتصادی و دیپلماتیک به صف کرد تا کارهای بزرگی در همین سه سال کوتاه رقم بخورد و «ما میتوانیم» آشکارا به نمایش درآید.
👈 ثبت رشد اقتصادی بالای ۵ درصد، پس از چند سال عقبگرد، احیای صادرات نفتی در حد 1.5 میلیون بشکه در روز، احیای خودکفایی گندم، در حالی که در دولت قبل از آن ناچار از واردات ۷ میلیون تُن گندم شده بودیم، احیای هشت هزار واحد تولیدی تعطیل یا نیمه تعطیل، واردات انبوه واکسن و واکسیناسیون کامل کرونا، ساماندهی هوشمند یارانه آرد و نان و صرفهجویی یک و نیم میلیون تنی در مصرف (عمدتا قاچاق) گندم، صادرات فنی و مهندسی، ساخت نیروگاه در سریلانکا و کشت فرا سرزمینی در آفریقا و آمریکای لاتین، بهرهبرداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی به ارزش بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان در کشور فقط در سال گذشته و برنامهریزی برای افتتاح ۱۰۰۰ پروژه دیگر در سال جاری، افزایش ظرفیتهای نیروگاهی، ساخت پالایشگاهها، توسعه شبکه های آب و گاز و حملونقل و ترانزیت و تجارت خارجی و...
🔸 وقتی موفقیتها رقم خورد و عزت و اقتدار ملی احیا شد، معلوم بود که تاثیرات آن در منطقه و جهان جاری شود و اقتدار ایران به برکت هدایت رهبر حکیم انقلاب و همراهی دولت خدمت، به جایی برسد که بر خلاف ادبیات موهن رادیو فرانسه در مهر ۱۳۹۲، که نوشته بود: «ارزیابی غرب از وضعیت کنونی دولت روحانی، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش حقوق ملی میبیند. بر پایه این جمعبندی، صبوری خریدار، وضعیت فروشنده را دشوارتر و قیمت فروش را کمتر خواهد کرد. پیشنهاد سقف زمانی ۳ ماهه از سوی روحانی برای انجام معامله قطعی با غرب، نشانه وضعیت اضطراری او است که در ژنو در هیئت فروشنده ظاهر خواهد شد.»
👈 اما با توجه به عملکرد دولت شهید رئیسی عزیز این بار روزنامه گاردین در ژانویه ۲۰۲۴ (اواخر دی ماه ۱۴۰۲) در تحلیلی به قلم «سایمون تیسدال» سردبیر خارجی بخش خارجی خود، تحلیلی با این عنوان را منتشرکند:
«The US isn’t the biggest power in the Middle East any more. Iran is».
گاردین نوشته بود: «آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است. جایگاه قدرت برتر در منطقه، اکنون در اختیار ایران است. نظم جهانی مبتنی بر قوانین آمریکا نیز، برای فروپاشی و جایگزینی آماده است. اهرم سیاسی واشنگتن رو به کاهش، و دیپلماسی آن ناکارآمد است... پس از ۴۵ سال تلاش، تحریم و تهدید تهران، جواب نداده است؛ آمریکا، انگلیس و اسرائیل با یک رقیب سرسخت روبهرو هستند که یک ضلع از مثلث اتحاد جهانی است که توسط شبه نظامیان قدرتمند و همچنین، قدرت اقتصادی نیز، حمایت میشود.»
🔚 در این میان، موضوعی که میتواند در موفقیت دولت به آقای رئیسجمهور کمک کند، استفاده از تجارب دولت قبل و مشورت با افرادی نظیر معاون اول دولت شهید رئیسی است که به عنوان دستیار رهبر معظم انقلاب منصوب شده است. در حکم رهبر انقلاب خطاب به آقای مخبر تصریح شده بود که شناسائی نیروهای جوان و همکاری با آنان با پیگیری برنامهریزی منطقی پی گرفته، و در کمک به دستگاههای دولتی و غیر از آن بهرهبرداری شود.
49.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #پیشنهاد_دانلود | مستند همسفران گمنام
بخش هایی از مستند بازدید خانواده های(پدر٬مادر٬همسر و فرزندان) سرداران شهدای مازندران در جبهه های غرب کشور
روستای بوالحسن ، بانه٬قله های ماوؤت-شهریور ۱۳۹۴
--------------------------------------
نام گزاری و مدیر تولید این مستند٬ شهید مدافع حرم محمد بلباسی بودن و همچنین آخرین حضور در راهیان نور غرب کشور
#کنگره_شهدای_مازندران
#علویان_خط_شکن
کنگره ملی شهدای مازندران
🆔 @shabnamshabna
📣 روزشمار شهدای استان مازندران
🗓 #یاد_شهــــــــدا:{ 28آبان}
🌹امروز 15 رزمنده دلاور مازندرانی آسمانی شدند
«ما هنوز شهادت بیدرد میطلبیم،
غافل که شهادت را جز به اهل درد نمی دهند!»
🔸اسامی شهدای والامقام 28آبان ماه👇
🌷محمود پاک سرشت _ آمل
🌷علی جان شریفی _ آمل
🌷محمدباقر الله وردی اميري _ بابل
🌷رومین رستمی شیرسوار _ بابل
🌷داود نصراللهي هريكنده اي _ بابل
🌷محمدعلي(ضياء الدين) حجتي _ بهشهر
🌷رمضان علی(فرهاد) هزار جریبی _ بهشهر
🌷علیرضا وکیلی _ بهشهر
🌷ابوالفضل(موسی) فتحعلی نژاد _ تنکابن
🌷اردوان(ابوذر) سلطان رضایی _ چالوس
🌷مهدی قلی عزیزی _ رامسر
🌷افراسیاب گلین امیری _ رامسر
🌷نبی الله اصغری _ فریدونکنار
🌷تقی(محمدتقی) شیری _ فریدونکنار
🌷سیده رقیه حسین زاده _ نکا
شادی روح شان صلوات✨
#کنگره_شهدای_مازندران
#علویان_خط_شکن
کنگره ملی شهدای مازندران
🆔 @shabnamshabna
📢 آقای دیپلمات در وسط میدان
🔹️روایتی به مناسبت دیدار امروز سفیر جانباز جمهوری اسلامی ایران در لبنان با رهبر انقلاب
🔹«چشم راستم نیمه میبیند و امید است که بهتر شود؛ چشم چپ هم خوب است و التهاباتی دارد.» اینها را مجتبیٰ امانی -سفیر ایران در لبنان که در حادثهی پیجرها مجروح شده و چند وقتی بود که دوران نقاهت را طی میکرد- به آقا میگوید، در ظهر میانهی پاییز تهران. شعلهی جنگ که بالا میگیرد، تازه مشخّص میشود چه کسی اهل میدان است و چه کسی نیست؛ دیپلمات و رزمنده و پیر و جوان و مرد و زن هم ندارد.
🔹ممکن است پسربچّهی تازهپوستترکاندهای باشد که هنوز بالغ هم نشده امّا در بزنگاه، وسط میدان است و زخمچشیده؛ درست مانند آن پسرک سیزده چهارده سالهی لبنانی حادثهی پیجرها که وقتی متوجّه رفتار غیرعادی پیجر در دست دختردایی دوسالهاش شده بود، او را بغل گرفته تا انفجار دست و انگشت او را زخم بزند و آسیبی به دختر معصوم نرسد. این مرحله از نبرد، دیگر این خطوربطها حالیاش نیست؛ فقط مردها را مشخّص میکند.
🔹قصّهی آقای سفیر و دیپلمات ایرانی هم همین است. مأمور و دیپلمات عالیرتبهی وزارت امور خارجهی جمهوری اسلامی که در اوج فشار دشمن صهیونی در کنار رزمندگان ماند و ماند و ماند تا آنکه بالاخره زخم صهیون بر تن او هم به یادگاری بنشیند.
🔹آقای امانی، اوّلین نفر نیست و آخرینش هم نخواهد بود. نشان به آن نشان که چندی قبل، وقتی به ملاقات جانبازان لبنانی مقاومت در یکی از بیمارستانهای تهران رفتیم که برای مداوا به ایران اعزام شده بودند، یکی دیگر از همین قبیله را آنجا دیدیم؛ معتکف در تخت بیمارستان. زخمخوردهی حادثهی حملهی دشمن به کنسولگری ایران در دمشق بود که با وجود گذشت چند ماه از آن حادثه، هنوز داشت دوران نقاهت را پشت سر میگذاشت. دکتر حسین امیرعبداللّهیان که پیگیر درمانش بود، شهید شده بود؛ امّا او هنوز بر تخت بیمارستان، دوران درمان را طی میکرد. حالا هم مجتبیٰ امانی، سفیر و نمایندهی دیگری از وزارت خارجهی جمهوری اسلامی ایران.
🔹حادثه که بالا بگیرد، دیگر خطوربط سیاسی و این دولت و آن دولت مهم نیست؛ در میدان بودن مهم است. خطوربط سیاسی که جای خود؛ حتّی جنسیّت و زن یا مرد بودن، پیر یا جوان بودن و فارس یا عرب بودن هم اهمّیّتی ندارد. نشان به آن نشان که همهی جانبازان بستری در آن بیمارستان تهران، از زهرای چندساله تا محمّد شصتواندیساله، جرم همگیشان ماندن در میدان بود؛ جرم همگیشان این بود که از عربدهی صهیون نهراسیده بودند و میدان را خالی نکرده بودند.
🔹مرد و زن این میدان همین رزمندهها و زخمچشیدهها و زنها و مردها و دیپلماتها و غیردیپلماتهایی هستند که برای ماندن در میدان از همه چیز گذشتهاند و منّتی هم بر سَر کسی ندارند؛ فرقی هم نمیکند که ایرانی باشند یا غزاوی یا لبنانی یا اهل هر نقطهی دیگر از جهانی که امروز علیه نسلکشی انسان به دست جانیان صهیون به فریاد آمدهاند. مرز این جماعت، عشق است و هر جا او باشد آنجا هم خاک آنها است که اصلاً در همین مرحله است که دیپلماسی و میدان یکی میشوند و نمیشود تفکیکشان کرد.
@shabnamshabna
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر | اجلاسیه شهدای بسیج جهان اسلام
#کنگره_شهدای_مازندران
#علویان_خط_شکن
کنگره ملی شهدای مازندران
🆔 @shabnamshabna
عفتالزمان امین
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
در روایات متعددی از لسان مبارک ائمهی اطهار علیهم السلام پیشبینی شده که در آخرالزمان، حتی زنان و دختران پردهنشین به علم دست خواهند یافت.
پدیدهی «بانوان طلبه» قدمتی به بلندای تاریخ اسلام و تشیع دارد و در میان اصحاب و شاگردان رسول خدا و امامان شیعه علیه و علیهم السلام به اسامی فراوانی از زنان راویهی حدیث برمیخوریم.
این شجرهی مبارکه تا به امروز تداوم داشته و در عصر و زمان ما بحمدلله حوزههای علمیهی خواهران رشد کمی و کیفی چشمگیری داشتهاند.
یکی از مفاخر علمی و فرهنگی در این عرصهی نورانی، بانوی مجتهده «عفتالزمان امین» است. وی که از بستگان بانو نصرت امین بوده، عمدهی تحصیل خود را از محضر ایشان استفاده کرده و حتی این همت و اهتمام را داشته است که پس از بهره بردن از محضر تنی چند از علمای اصفهان و قم، به نجفاشرف نیز مهاجرت نموده و از آیةالله العظمی سید محمود شاهرودی اجازهی اجتهاد و روایت دریافت کرده است.
کتابی نیز از وی تحت عنوان «چهل حدیث امین» به یادگار مانده است.
ادارهی دو مرکز آموزشی دخترانه به نامهای «مدرسهی فاطمیه» و «دبیرستان امین» در عصر و زمان طاغوت، بخش دیگری از جهاد علمی و فرهنگی آن بانوی فرهیخته است که در آنها به تربیت دختران نوجوان و جوان بر محور تعالیم انسانساز اسلام خصوصاً حجاب اسلامی تلاش درخور تحسین و ستایش داشته است.
۱۵ جمادیالاول سال ۱۳۹۷ هق، ۴۹ سال پیش در چنین روزی (درست در اوج همهگیری مبارزات اسلامی ملت ایران بر علیه رژیم ستمشاهی پهلوی) به دیار باقی شتافته، در مقبرهی تکیهی امین واقع در تخت فولاد اصفهان به خاک سپرده شد. روحش شاد.
والسلام علیکم ورحمتالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ ؛ ۱۵ جمادیالاول ۱۴۴۶
@shabnamshabna
✅ هماکنون؛ ورود محمولههای #ایران_همدل به خط مقدم
کمکهای مردم ایران در پشت جبهه مقاومت درحال ورود به خاک لبنان است. پولها و طلاهای اهدا شده با توجه به نیازهای جبهه تبدیل به ارز و اجناس لازم میشود و در خطوط مقاومت لبنان مورد استفاده قرار میگیرد.
📡
یک نخ سیگار، ۱۱ دقیقه از عمر انسان کممیکند !
تحقیقات مجله health teen نشان میدهد که کشیدن یک نخ سیگار می تواند 11 دقیقه از زندگی انسان کم کند. سیگار علاوه بر کاهش طول عمر، سبب آسیب های جدی همچون بیماری های ریوی و سرطان میشود.
@shabnamshabna
خداحافظ ای شیر فاطمه!!!
بسم الله الرحمن الرحیم وصلی الله علی محمّد وآله الطاهرین.
جواد رهبر سعادتی!
سعادتی!
سعادتی حاضر نیست؟!
دبیر که داشت حضور و غیاب میکرد، چندبار اسم «جواد رهبر سعادتی» را تکرار کرد اما جوابی نشنید!
بچهها! کسی از سعادتی خبر نداره؟! چند روزی هست غایب است و مدرسه نمیآید.
سال دوم دبیرستان بود و درسش خیلی خوب بود؛ کادر آموزشی مدرسه، آیندهای بس روشن و درخشان برایش پیشبینی میکردند.
مدیر دبیرستان که نگران حال دانشآموز زرنگش شده بود، رفت دم منزلشان بلکه خبری از او بگیرد.
«حاج علی کُبار» پدر جواد گفت: والا چه عرض کنم جناب مدیر! از وقتی شما تصمیم گرفتید در دبیرستان کلاس آموزش موسیقی برگزار کنید، جواد ما به این بهانه که موسیقی شرعاً حرام است، مدرسه را رها کرده رفته حوزهی علمیه!!!
مدیر برای دیدن جواد به مدرسهی طالبیه رفت، اما هرچه کرد نتوانست شاگرد تیزهوش و لایقش را متقاعد به بازگشت کند. پدر و مادر و بستگان و اطرافیان هم هرچه فشار آوردند، نشد که نشد. جواد که وضع را اینطور دید، به عالم معروف شهر (که میگفتند استخارههایش ردخور ندارد و درست توضیح میدهد) پناه برد. استخاره که کرد، با تعجب و برافروختگی خاصی، فرزند نوجوان «حاج علی کُبار» را خطاب قرار داده، گفت: آقاجواد! چکار میخواهی بکنی؟! میخواهی در کنار اهلبیت و ائمهی طاهرین علیهم السلام قرار بگیری؟! این باعث شد او در عزم خود راسختر شود و با همحجرهاش «محمدتقی جعفری» دروس حوزوی را با جدیت دنبال کنند.
۱۹ ساله بود که در فیضیهی قم ساکن، و به درس مرحوم آیتالله العظمیٰ بروجردی راه یافته، در اندکزمانی مورد توجه آن مرجع عالیقدر قرار گرفت. هفت سال حضور او در قم، با استفادهی همهجانبه از اساتید طراز اول آن حوزه سپری گشت و «طلبهی با استعداد آذریزبان» در این مدت، علاوه بر تبحر کافی در فقه و اصول و رجال، به تدریس این علوم نیز همت گماشت.
توسلات خالصانهاش برای راهیابی به حوزهی علمیهی نجف جواب داده، یکی از تجار متدین تبریز، تمام اسباب و وسایل هجرت وی را فراهم نمود.
«سعادتی» در اولین روزهای ورود به نجف، بر کرسی تدریس نشسته، کتب معمول فقه و اصول را در مرحلهی سطح، به خوبی آموزش داد.
آشنایی با مرحوم آیتالله العظمیٰ خویی و عضویت در هیئت استفتائات آن فقیه بزرگ، از افتخارات ۲۳ سالهی حضور «میرزا جواد» در نجف است که سرانجام در سال ۱۳۵۴ که صدام، ایرانیان را از عراق اخراج کرد، ناگزیر به ترک عراق شد.
نقل است آیتالله خویی از تبعید شاگرد مبرز و خوشفکر خویش، بسیار غمگین و ناراحت بود، زیرا او را «مجتهد مطلق» و امید آیندهی حوزهی نجف و از مراجع بزرگ آینده میدید.
سعادتی، دوران طولانی تحصیل و تدریس خود را اینگونه توصیف کرده: ۴۰ سال، تفریح و استراحت را بر خود حرام کردم!!!
اوایل ازدواج، منزلمان نزدیک خانهی آن عالم بزرگ بود؛ بارها و بارها حضرتش را در مسیر زیارت کردم، در حالی که گیوههای سادهاش را پوشیده و کتابهایش را زیر بغل گرفته بود، راهی مسجد اعظم میشد برای «تدریس» خارج فقه و اصول!!!
مجلس درسش، شلوغترین مجلس درس خارج در قم بود.
سال ۱۳۷۳ بود که به دنبال درگذشت شیخالفقهاء والمجتهدین، حضرت آیتالله العظمیٰ حاج شیخ محمدعلی اراکی، جامعهی مدرسین حوزهی علمیهی قم طی بیانیهای، هفت نفر از فقهای بزرگ، از جمله «آیتالله العظمیٰ میرزا جواد تبریزی» را به عنوان مراجع تقلید شیعه معرفی نمود.
به دنبال اظهارنظری از مرحوم سید محمدحسین فضل الله مبنی بر تشکیک در ادلهی شهادت حضرت فاطمهی زهرا سلام الله علیها، این آیتالله العظمیٰ تبریزی بود که سنت پیادهروی در عزای سیدةالنساءالعالمین را در قم پایهگذاری کرده، حضرات آیات عظام فاضل لنکرانی، وحید خراسانی، و ... معظمله را در این امر یاری رساندند و امروزه، این سنت، با شکوه هرچه تمامتر ادامه دارد.
و بحق، روز تشییع پیکر مطهرش، تصاویری از او در دستان عزاداران خودنمایی میکرد که زیرش نوشته بود:
«وداعاً أَسَدَ الزَراءِ ؛ خداحافظ ای شیر فاطمه»
به یاد دارم در پی درگذشت آیةاللهالعظمیٰ تبریزی در ۲۹ آبان ۱۳۸۵، حقیر که مسؤل سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان ایوان در استان ایلام بودم؛ برای حضرتش در مسجد جامع شهر، مجلس ختم و عزا برپا کرده، به عنوان «صاحبعزا» به شرکتکنندگان خیرمقدم میگفتم و آنان، تسلیتام میگفتند.
روح مطهرش با حضرت زهرا سلام الله علیها محشور باد؛ آمین
والسلام علیکم ورحمةالله وبرکاته
علیرضا احمدی دهبالایی (ایلامی)
سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ ؛ ۱۷ جمادیالاول ۱۴۴۶
@shabnamshabna
هدایت شده از ثامن مازندران
🚨🚨"اطلاعیه"🚨🚨
#عملیات_تبیین_و_روایت_ثامن۴۳
موضوع:
بسیج با مردم برای مردم
زمان ؛ از روز چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۳۰لغایت یکشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۰۴ بارگزاری ، تولید محتوا و نشست های سیاسی مجازی میباشد.
#نکات_مهم
۱. #عملیات_ثامن در ۵ روز برگزار میشود.
۲.ردهها می بايست محتوای تولیدی خود را در طول عملیات بارگذاری و انتشار دهند.
۳.در روز جمعه ۱۴۰۳/۰۹/۰۲نشست های مجازی یک جلسه توسط #ادمین_هدایتگر یا #هادی_سیاسی در کانال پایگاه برگزار شود.(بصورت فایل صوتی در ایتا و نشست مجازی در روبیکا)
۴.روز یکشنبه ۱۴۰۳/۰۹/۰۴،طرح لبیک یا خامنه ای ؛ ارسال محتوای در پیام رسان های خارجی(واتس آپ و ...)اجرا می شود.
لطفاً برای کلیه #سرشبکهها و #ادمینهای کانالهای ثامن اطلاع رسانی شود.