eitaa logo
کلبه شیرینی (آموزش صلواتی )
217 دنبال‌کننده
56 عکس
48 ویدیو
0 فایل
صلوات برای تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان و برآورده شدن حاجت آموزش ها داخل کانال مخصوص اعضاست لطفا خواستید برای کسی بفرستید خودش را عضو کانال کنید ارتباط با مدیر @zjpzjp2022
مشاهده در ایتا
دانلود
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله_گل_رز تک‌ نفره مواد لازم: ژله های رنگی: هر نصف بسته ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد بهش یک چهارم لیوان شیر اضافه کنین ژله سفید: یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنین ژله بی رنگ: یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین این ژله خیلی قشنگه😍😍 فقط نیاز به حوصله داره https://eitaa.com/shack_jalali
‌سوز یه سری حرفا از سوز و سرمای زمستون بدتره مواظب حرف زدنمون باشیم... 🍃
تا حالا تو خونه دونات درست کردی 🤔🤔
اگه درست نکردی و دوست داری درست کنی من امروز یک دستوری را میگذارم که وقتی درست کنی از دونات بیرون هم خوشکل تر و هم خوشمزه تر در میاد میگی نه دستور را بخون و طبق دستور عمل کن ببین که حرف من درسته 😉😉
من خودم درست کردم عالی شد فقط درست کردنش حوصله میخواد اگه حوصله نداری فکرش هم نکن که بتونی دونات درست کنی چون درست کردنش هم زمان بر هست و هم حوصله میخواد نگین که نگفتی
و این هم دستور دونات خوشمزه مون
موادلازم : آرد حدود ۵۰۰ گرم (۴ لیوان ) شکر ۴ ق غ شیر ۲۴۰ گرم ( یک لیوان پر ) روغن نیمه جامد یا کره ۷۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد خمیر مایه ۱ ق غ نمک نصف ق چ
ابتدا شیر رو گرم میکنیم تا حدی باشه که انگشت داخلش زدیم نسوزه یک قاشق شکر ویک قاشق خمیر مایه رو داخلش میریزیم یک بشقاب میزاریم تا عمل بیاد ( ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ) خانمهای عزیز توجه کنید بعد از این مدت باید خمیر مایه کف کنه و از ظرف سرازیر بشه اگه خوب عمل نکنه ممکنه خراب شده باشه پس به موادتون اضافه نکنید چرا که همه مواد از بین میره پس حتما از سالم بودن خمیر مایه مطمئن باشید یا حداقل تازه خریداری کنید تخم مرغ ونمک و شکر رو کمی میزنیم تا از لختگی دربیاد روغن یا کره رو اضافه میکنیم ودوباره هم میزنیم تا یکدست بشه روغن و کره باید به دمای محیط رسیده باشه خمیر مایه عمل اومده رو به تخم مرغ اضافه میکنیم وهم میزنیم تا باهم قاطی بشن آرد رو به مواد اضافه میکنیم( بچه ها در نظر داشته باشید اگه میخواید دوناتهاتون مثل بازاری بشه حتما حتما از آرد سفید و آرد شیرینی پزی استفاده کنید )و با قاشق مخلوط میکنیم آرد رو به یک دفعه نریزین نصف لیوان آرد رو نگه دارین اگه نیاز بود کم کم بریزین ( باید آرد تا جایی بریزیم که خمیر به دست تمیز نچسبه آرد زیادی داخل خمیر نریزین که دونات سفت میشه ) خمیر رو باید ده تا بیست دقیقه ورز بدیم تا دونات لطیف وپوک بشه خمیر ورز داده شده رو میزاریم استراحت کنه روش پلاستیک میکشیم وپارچه ضخیم پهن میکنیم (یک تا دوساعت) وقتی خمیر حجمش دوبرابر شد آمادست دوباره کمی ورز میدیم
از خمیر اندازه یک نارنگی بر میداریم توی دست گرد میکنیم پشت سینی یا ...میزاریم وبا کف دست باز میکنیم با قالب دونات یا یک فنجون کوچیک یا سر بطری وسط دونات خالی میکنیم به همین ترتیب دونات هارو قالب میزنیم و داخل سینی چرب میکنیم و دونات هارو داخل سینی میزاریم روشون یک پارچه نازک پهن میکنیم ونیم ساعت بهشون استراحت میدیم روغن داخل تابه کوچیک میریزیم میزاریم تا خوب داغ بشه دونات رو با دو دست با احتیاط بر میداریم وداخل روغن میزاریم
زمانی که دوطرفش طلایی شد بر میداریم دونات های سرخ شده رو روی پارچه یا طوری بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود شعله باید ملایم باشه تا مغز پخت بشه
اگه خواستین پودر قند روش بپاشین از داغی که افتاد بریزین داغ نریزین که ذوب میشه اگه خواستین شکلاتی بشه یک مقدار شکلات تخته ای رو روی بخار غیر مستقیم میزاریم تا باز بشه وقتی باز شد یکی دوقاشق روغن مایع بهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تا روون وبراق بشه یکطرف دونات های سرد شده رو داخل شکلات میزنیم و میزاریم تا کمی خشک بشه من خودم چون شکلات زیاد روی دونات دوست ندارم فقط با شکلات آب شده روشون را تزیین کردم