#آیات_مهدوی
اسم آیه:مسخ بعضی از کفار قبل از ظهور
یونس آیه ۹۸
🌷"فَلَولا کانَت قَریَه آمَنت فَنَفَعَها ایمَانُها اِلَّا قَومَ یونس لَمَّا آمَنوا کَشَفنا عَنهُم عَذابَ الخِزیِ فِی الحَیاهَ الدُنیا َو مَتَّعناهُم اِلی حین"
🌷پس چرا هیچ یک از شهر ها و آبادی ها ایمان نیاوردند(که ایمانشان به موقع باشد و) به حالشان مفید افتد؟مگر قوم یونس، هنگامی که ایمان آوردند، عذاب رسواکننده را در زندگی دنیا از آنان برطرف ساختیم و تا مدت معینی آنان را بهره مند ساختیم.
💥ابو بصیر گوید: به امام صادق (ع) عرض کردم: فرمایش خدای که می فرماید"عذاب الخزی فی الحیاه الدنیا و العذاب الاخره"،عذاب خوار کننده در زندگی دنیا ودر آخرت، عذاب خوارکننده ی دنیا چیست؟
پس حضرت فرمود: ای ابا بصیر! کدام ننگی رسواکننده تر از این است که مردی در خانه و در اتاق خود و در کنار برادران و در میان اهل و عیال خود باشد، ناگهان خانواده اش گریبه آنها را چاک زنند و فریاد برآورند و مردم می گویند: این چیست؟ گفته می شود: که فلانی هم اکنون مسخ شد
عرض کردم: این قبل از قیام حضرت حجت(ع) است یا بعد از آن؟
حضرت فرمود: نه بلکه قبل از آن است.
📚اثبات الهدایه ج ۵/الزام الناصب ج۲/بحارالانوار ج ۵۲/البرهان فی تفسیر قرآن ج ۴/
@shademanQ
#حدیث
امام صادق علیه السلام:
هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است.
وسائل الشیعه ج ۱۶
@shademanQ
🕪🔊🕪🔊
ان شاالله
امروز
ساعت ۷ عصر دعای عصر غیبت امام زمان را همه با هم بخوانیم 👌
zamane_gheibat_16124.mp3
945.1K
دعای عصر غیبت امام زمان علیه السلام
@shademanQ
#حدیث
ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ علیه السلام میفرﻣﺎﯾﻨﺪ:
ﯾﮏ ﻣﺆﻣﻦ ﭼﻬﺎﺭ ﭼﯿﺰ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ:
۱٫ ﺧﺎﻧﻪ ﻭﺳﯿﻊ
۲٫ ﺳﻮﺍﺭﯼ ﺧﻮﺏ
۳٫ ﻟﺒﺎﺱ ﺯﯾﺒﺎ
۴٫ ﭼﺮﺍﻍ ﭘﺮ ﻧﻮﺭ
ﺷﺨﺼﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﻣﺎ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﭼﻪ ﮐﻨﯿﻢ؟
ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:
این حدیث ﺑﺎطنی ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ:
۱٫ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﺯ ﺧﺎنه ﻭﺳﯿﻊ؛
ﺻﺒﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯿﺎن گر ﺭﻭﺡ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ.
۲٫ ﻣﺮﮐﺐ ﺧﻮﺏ، عقل ﺍﺳﺖ.
۳٫ ﻟﺒﺎﺱ ﺯﯾﺒﺎ، ﺣﯿﺎ ﺍﺳﺖ.
۴٫ ﻭ چراغ پر نور، ﻋﻠﻢ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺛﻤﺮﻩی
ﺁﻥ ﺑﻨﺪﮔﯽ ﺍﺳﺖ.
@shademanQ
👈مکتب امام صادق علیه السلام از منظر آیت الله مکارم شیرازی
👌چرا شیعه ی جعفری ؟!!
✔در دوران حضرت علی(علیه السلام)
امام ، خانه نشین بودند و نشر احکام به وسیلۀ آن حضرت کمتر اتفاق افتاد، در پنج سال حکومت هم آن حضرت گرفتار مشکلات، جنگها و مخالفتها بود.
✔دوران امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) با خفقان شدید از سوی بنی امیه طی شد و اجازه نشر احکام برای آن بزرگواران میسّر نبود.
✔دوران امام سجاد(علیه السلام) خفقان بیشتر گردید، و کار به جایی رسید که دشمنان اهل بیت(علیهم السلام) سفارش کرده بودند هر زمان شیعیان حضرت علی(علیه السلام) را در هر کجا، بیابان یا شهر.. پیدا کردند به قتل برسانند، لذا کسی جرأت نداشت بگوید من شیعۀ علی(علیه السلام) هستم یا اینکه به سراغ امام سجاد (علیه السلام) برود و از آن حضرت احکام و معارف اسلامی سوال کند، اگر کسی نامش علی بود ناچار بود نامش را مخفی کند، خفقان اینچنینی اجازه نشر احکام را نمیداد.
✔ در آغاز دوران امام باقر(علیه السلام) دوران سراشیبی حکومت بنی امیه بود، بنی امیه به خودشان و اختلافات خودشان مشغول بودند، از این رو یک آزادی نسبی فراهم گردید، امام باقر(علیه السلام) پرچم نشر احکام و علم و دانش را بلند کرد، چراغ علم و دانش را برافروخت، کسانی که در گمراهی و تاریکی و جهل بودند با دیدن این چراغ نورانی به سوی آن حضرت شتافتند و این مسأله در دوران امام صادق(علیه السلام) گسترش بیشتری پیدا کرد.
✔✔✔کار به جایی رسید که چهار هزار نفر از محضر امام صادق(علیه السلام) درس دین آموختند؛ در عقاید، معارف، فقه، اخلاق و تفسیر و در همۀ مسائل اسلامی از بیانات آن حضرت استفاده کردند و در همه جا یعنی در مدینه، کوفه و مکه.. سخن از مکتب علمی امام صادق (علیه السلام) بود.
@shademanQ