💠دعای روز پانزدهم #ماه_مبارک_رمضان
☘️اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِكَ یا أمانَ الخائِفین.
🤲🏼خدایا روزى كن مرا در آن فرمانبردارى فروتنان و بگشا سینهام در آن به بازگشت دلدادگان به امان دادنت اى امان ترسناكان.
جزء 15 قرآنکریم.mp3
8.55M
5️⃣1️⃣ #تندخوانی(تحدیر) جزء پانزدهم قرآن کریم
✨حجم 8.1 مگ
🕕زمان: 35 دقیقه
🎙قاری: احمد دباغ
🌹بسم الله الرحمن الرحیم
🌹 أیّامُ البیض رمضان (دو شب آن گذشته است و تنها یک شب باقیمانده)
✅ معنا و سبب نامیدن شدن شبانه روز سیزده و چهارده و پانزدهم به ایّامُ البیض
🈯️ ایّامُ البیض (روزهای سفید)، به روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه قمری گفته میشود.
✅ در روایات بر روزه گرفتن در این ایام تأکید شده و نزد شیعیان، ایام البیض رجب المرجّب و شعبان المعظم و رمضان المبارک، از اهمیتی ویژه برخوردار است.
🌹 سبب نامگذاری این ایّام به ایام البیض
✅ أیام البیض در اصل «اَیامُ لَیالِی البیض» به معنای روزهای شبهای سفید است که «لیالی» حذف شده و به ایام البیض معروف شده است.
✅ بیض جمع بَیضاء است که در عربی به معنای سفید است. اعراب قدیم رسم داشتند که ایام ماهها را بر اساس میزان روشنایی ماه نامگذاری کنند و از آنجا که نور ماه در این سه شب از شبهای دیگر بیشتر است، به این نام نامیده شده است.
✅ دلیل دیگری هم برای این نامگذاری در روایات ذکر شده است. در علل الشرایع آمده است: «جبرئیل آدم (علیه السلام) را در حالی که سر تا پا سیاه شده بود به زمین فرود آورد فرشتگان وقتی آدم را با این شکل سیاه دیدند به ضجه در آمده و گریه کردند و به درگاه حق تعالی عرضه داشتند: پروردگارا مخلوقی را آفریدی و از روح خود در او دمیدی و فرشتگانت را به سجده کردنش وادار نمودی حال با یک گناه رنگ سفیدش را به سیاهی مبدل فرمودی!؟
منادی از آسمان ندا میدهد: {ای آدم} امروز را برای پروردگارت روزه بگیر، آدم آن روز را که مطابق با روز سیزدهم ماه بود روزه گرفت، پس ثلث سیاهی از او زائل گشت. سپس منادی در روز چهاردهم نداء کرد: امروز را هم برای پروردگارت روزه بگیر. آدم آن روز را هم روزه گرفت و ثلث دیگر از سیاهی زائل گردید. روز پانزدهم باز منادی او را به گرفتن روزه دعوت نمود، وی آن روز را هم روزه گرفت و تمام سیاهی او زائل گردید و به همین خاطر این ایام به ایام البیض موسوم شد.»
🌹 اعمالِ لیالى بیض در ماه مبارک رمضان
✅ شب سیزدهم هر ماه قمری اوّل لیالى بیض است و در آن به چند عمل توصیه شده است:
(۱) غسل.
(۲) چهار ركعت نماز؛ در هر ركعت حمد و بیست و پنج مرتبه توحید.
(۳) دو ركعت نماز مانند شب سیزدهم رجب و شعبان؛ در هر ركعت بعد از «حمد» «یس» و «تَبارَكَ الْمُلْك» و «توحید» بخواند.
🌹 در شب چهاردهم این نماز چهار رکعت خوانده مى شود {یعنی دو تا دو رکعتی}.
🌹 خواندن دعاى مجیر در ایّام البیض سفارش شده است زیرا با خواندن دعای مجیر؛ گناهان آمرزیده می شود اگرچه به عدد قطرات باران و برگ درختان و ریگ بیابان باشد.
🌹 شب پانزدهم از لیالى متبركه است و در آن چند عمل است:
1️⃣ غسل.
2️⃣ زیارت آقا امام حسین (علیه السلام).
3️⃣ در شب چهاردهم نماز فوق الذکر شش رکعت خوانده مى شود {یعنی سه تا دو رکعتی}.
4️⃣ صد ركعت نماز در هر ركعت بعد از حمد ده مرتبه توحید بخواند.
شیخ مفید در مقنعه از آقا أمیرالمؤمنین علی (علیه السلام) روایت كرده كه هر كه این نماز را بجا آورد حق تعالى ده ملائكه به سوی او بفرستد تا دفع كنند از او دشمنان او را از جنّ و انس و سى ملائکه تا نزد مَوْت او بفرستد تا او را ایمن كنند از آتش.
5️⃣ روایت شده است که از آقا امام صادق (علیه السلام) سؤال شده است كه چه می فرمائید در حق كسى كه حاضر شود نزد قبر آقا امام حسین (علیه السلام) در شب نیمه ماه رمضان؟
آقا فرمود: بَه بَه كسى كه نماز گزارد نزد قبر آن حضرت در شب نیمه ماه رمضان ده ركعت بعد از نماز عشاء و این نماز غیر از نافله شب باشد و بخواند در هر ركعت بعد از حمد قُلْ هُوَاللّهُ اَحَدٌ ده مرتبه و پناه ببرد به خداوند تعالى از آتش جهنّم حق تعالى او را آزاد از آتش ثبت فرماید و از دنیا نرود تا در خواب به بیند ملائكه اى كه بشارت دهند او را به بهشت و ملائكه اى كه ایمن گردانند او را از آتش.
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
التماس دعا
Mahdi_Samavati__Doa-Mojir_Sh13_Ramazan96.mp3
6.61M
🤲 دعای مجیر
🎤 با نوای حاج مهدی سماواتی
4_5987779774695605634.mp3
8.58M
تدخوانی(تحدیر) جزءشانزدهم قرآن کریم
✨حجم 8.1 مگ
🕕زمان: 35 دقیقه |🎙قاری: احمد دباغ
💠دعای روز شانزدهم #ماه_مبارک_رمضان
اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِكَ الى دارِ القَرارِبالهِیّتَكِ یا إلَهَ العالَمین.
خدایا توفیقم ده در آن به سازش كردن نیكان و دورم دار در آن از رفاقت بدان و جایم ده در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبود جهانیان
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
در شرح «اَللّهُمَّ وَفِّقْنی فیهِ لِمُوافَقَةِ الاْبْرارِ» گفته شده: خدایا کاری کن که من با افراد خوب موافقت کنم. مثلاً اگر در جایی رأیگیری است. اگر شخصی خوب است با او موافقت کنم و اگر بد است، به او رأی ندهم و در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس به افراد خوب رأی بدهم. در رأیگیری نگاه کنیم ببینیم چه کسی آدم خوبی است و خدمت خدا میکند به او رأی دهم، نه به آنهایی که به ما قول پست و مقام دادهاند.
«وَجَنِّبْنی فیهِ مُرافَقَةَ الاْشْرارِ» خدایا کاری کن من با بدها رفیق نشوم. جوان با الوات ـ حتی اگر از نزدیکانش باشد ـ رفاقت نکند. حال چون «رحم» است، سلام و احوالپرسی کند؛ اما رفاقت نکند. نمیشود قطع «رحم» کرد اما از متدینین رفیق انتخاب کنید.
حواریون به حضرت مسیح (ع) گفتند که ما به چه کسانی رفاقت کنیم؟ و حضرت مسیح فرمود: با ۳ نفر، اول کسی که نگاه به او تو را به یاد خدا بیندازد. دوم کسی که حرف میزند علم شما را زیاد میکند. سوم کسی که با عملش رغبت شما به آخرت را زیاد کند.
هر کسی انسان را یاد خدا نمیاندازد و حتی هر عالمی هم یاد خدا را زنده نمیکند!!! از امام صادق (ع) سوال کردند که آیا اینکه نگاه کردن به عالم عبادت است، صحت دارد؟ و امام در پاسخ فرمودند که کلیت ندارد. نگاه کردن به صورت عالمی عبادت است که تو را به یاد خدا بیندازد.
حدیث داریم که پیش هر عالمی ننشینید مگر اینکه شما را از چند چیز به چند چیز دعوت کند؛ از شک به یقین، از ریاکاری به اخلاص، از رغبت به دنیا به زهد در دنیا. با کسی نشست و برخاست کنید که دارای علم باشد و در مباحثهها چیزی به شما بیاموزد و با کسی مجالست و مباحثت کنید که دارای علم باشد و در مباحثهها چیزی به شما بیاموزد و مجالست و مباحثت با کسی که سواد ندارد بیفایده است. با کسی که علم میداند ولو اگر عمامه ندارد گفتوگو و رفاقت کنید.
رفاقت با کسی که اهل عبادت و مستجاب است را سفارش میکنم. کسی که اهل نماز شب، زیارت، دعا و انجام مستحبات است.
در شرح «وَآوِنی فیهِ بِرَحْمَتِکَ اِلی دارِ الْقَرارِ بِاِلهِیَّتِکَ» آمده است که: خدایا به رحمت خودت من را در بهشت جای بده به خدایی خودت، از خدا میخواهیم که به حق خدایی خودش، ما را در بهشت جای بده. 📝از بیانات آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)🔊
جزء 17 قرآنکریم.mp3
8.06M
تندخوانی(تحدیر) جزء هفدهم قرآن کریم
✨حجم 7.6 مگ
🕕زمان: 33 دقیقه
🎙قاری: احمد دباغ
💠دعای روز هفدهم #ماه_مبارک_رمضان
☘️ اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ وآلهِ الطّاهِرین.
🤲🏼«خدایا راهنمائیم کن در آن به کارهاى شایسته واعمال نیک وبرآور برایم حاجتها وآرزوهایم اى که نیازى به سویت تفسیر وسؤال ندارد اى داناى به آنچه در سینه هاى جهانیان است درود فرست بر محمد وآل او پاکیزگان
شفقت
دور اندیشی و تدبیر نیکو
"بسم الله الرحمن الرحیم"
وَ یَدْعُ الْإِنْسانُ بِالشَّرِّ دُعاءَهُ بِالْخَیْرِ وَ كانَ الْإِنْسانُ عَجُولاً
الإسراء : آیه 11
"انسان (بر اثر شتابزدگى)، بدیها را طلب مى كند آن گونه كه نیكیها را مى طلبد و انسان، همیشه عجول بوده است!"
خُلِقَ الْإِنْسانُ مِنْ عَجَلٍ سَأُریكُمْ آیاتی فَلا تَسْتَعْجِلُونِ
الأنبیاء : آیه37
"(آرى،) انسان از عجله آفریده شده ولى عجله نكنید بزودى آیاتم را به شما نشان خواهم داد!"
امام حسن عسکری(علیه السلام) فرمودند:
«آینده اندیشی، دوراندیشی و احتیاط اندازه ای دارد که اگر از آن فراتر رود، بزدلی است» . میزان الحکمه، ج 3، ص 1139.
گویاترین دلیل و نشانه بر عقل، تدبیر نیکوست
به طور كلی آینده نگری و تدبیر، لازمه مدیریت انسان در امور فردی و اجتماعی است و بدون آن در زندگی كامیاب و موفق نخواهد شد
امروز و فردا کردن، بازی زیرکانه زمان است که فرصتی را از ما می گیرد و وظیفه ای را از وظایف ما به تأخیر می اندازد و فرصت از دست رفته، دیگر به هیچ قیمتی باز نخواهد گشت. آینده نگری در تعالیم اسلام از جایگاه والایی برخوردار است. قرآن مجید به پیروان خود توصیه می كند كه عاقبت اندیش باشند و فریفته منافع زود گذر دنیا نشوند، بلكه آخرت را در نظر داشته باشند، و به گونه ای عمل كنند كه در آخرت سعادتمند گردند. در این مطلب احادیثی در زمینه آینده نگری آورده شده است.
امام علی (علیه السلام):
اَعْقَلُ النّاسِ اَنْظَرُهُمْ فِى الْعَواقِبِ.
"عاقل ترين مردم كسى است كه بيشتر در عاقبت كارهايش بينديشد."
شرح غررالحكم ، ج 2، ص 484
مَنْ راقَبَ الْعَواقِبَ سَلُمَ مِنَ النَّوائِب
"آن كه در عاقبت كارها دقيق شود از گرفتارى ها مصون مى ماند."
"اگر از گذشته عمرت که تباهش کردی، پند بگیری، باقی مانده آن را نگه خواهی داشت".
غرر الحکم و دررالکلم، ج 5، ص 115
برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب عصر و زمان حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)صلوات بر محمد و ال محمد بفرستید.
التماس دعا.
4_5994565032749303035.mp3
8.76M
#تندخوانی(تحدیر) جزءهجدهم قرآن کریم
✨حجم 8.3 مگ|🎙قاری: احمد دباغ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
«اللّهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِکُلّ أعْضائی الی اتّباعِ آثارِهِ بِنورِکَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین.»
«خدایا آگاهم کن در آن به برکات سحرهایش و روشن کن در آن دلم را به پرتو انوارش و بگمار همه اعضایم را به پیروی آثارش، به نور خودت، ای روشنی بخش دلهای حق شناسان.»