eitaa logo
عشرت شایق
410 دنبال‌کننده
567 عکس
158 ویدیو
3 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🔻یحیی السنوار کیست؟ 🔹یحیی السنوار یک فرمانده نظامی فلسطینی است که از آغاز به کار جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در غزه، به گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس پیوست و در سال ۲۰۰۵ میلادی، سمت فرماندهی تیپ خان یونس را بر عهده گرفت. 🔹صهیونیست‌ها یحیی السنوار را مغز متفکر بسیاری از عملیات‌های پارتیزانی می‌دانند و نام او را در لیست ترور جای داده‌اند. 🔹همچنین برخی منابع مدعی شدند که او بنیانگذار سرویس امنیتی حماس موسوم به "مجد" است؛ دستگاه امنیتی که نقطه تمرکز آن بر پرونده‌های امنیت داخلی است. 🔹یحیی السنوار از جمله افرادی بوده که به صورت ریشه‌ای معتقد است شکست دادن اسرائیل میسر نمی‌شود مگر اینکه مزدوران آن، شناسایی و نابود شوند. 🔹او از همان ابتدای فعالیت‌های خود بر همین هدف متمرکز شد و در دوران شیح احمد یاسین، تشکیلات امنیتی حماس تحت مدیریت وی قرار داشت و شماری از نفوذی‌ها و جاسوسان رژیم اسرائیل نیز در این دوره شناسایی شدند. .
💭 🔹تشکیلات امنیتی تحت مدیریت سنوار به تدریج به قدری قدرت گرفت که در مقام یک تشکیلات ضدجاسوسی، اشراف قابل ملاحظه‌ای را بر تحرکات رژیم اسرائیل و جاسوسان آن پیدا کرد. 🔹 همین قدرت و نفوذ یحیی سنوار باعث شد تا اسرائیلی‌ها خیلی زود وی را بازداشت کنند؛ امری که موجب شد وی ۲۳ سال از عمر خود را در زندان‌های اسرائیل بگذراند. گفتنی است وی با احکام بیش از ۴۳۰ سال زندان، بدون قید و شرط در قرارداد گلعاد شالیت در سال ۲۰۱۱ میلادی آزاد شد. 🔹میکا کوبی افسری که در سال ۱۹۸۹ بر بازجویی السنوار برای سرویس امنیت داخلی (شین بت) نظارت داشت، وی را مردی دارای قدرت فرماندهی و کاریزما توصیف کرد که کم صحبت می‌کند و زود عصبانی می‌شود. او را به عنوان «رهبر در داخل و خارج زندان و مردی که دارای نظم و انضباط است» معرفی کرد. 🔹گزارش‌های اسرائیلی تایید می‌کنند که السنوار به زبان عبری تسلط داشت و این توانایی به او کمک می‌کرد تا آنچه را که در داخل اسرائیل اتفاق می‌افتد دنبال و تجزیه و تحلیل کند. وی در حقیقت قادر بود جامعه اسرائیل را عمیقاً زیر نظر داشته باشد و علاوه بر زندگینامه رهبران اسرائیل، روزنامه هم می‌خواند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خدا یارتان 🌿۱۵ نماینده، 🌿۱۲ مدال ✅️معجزه فدراسیون تکواندو و کشتی وقتی کار به کاردان سپرده می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۹۹ عملیات کمان ۹۹ یا عملیات البرز، عملیات هوایی گسترده نیروهای مسلح ایران، در اولین روز جنگ ایران و عراق بود که بزرگترین عملیات نظامی نیروی هوایی ارتش ایران محسوب می‌شود. این عملیات در تاریخ ۱ مهر ۱۳۵۹ اجرا شد. در عملیات کمان۹۹، شمار ۲۰۰ هواپیمای جنگی ایرانی حضور داشتند، که ۱۴۰ فروند از آنها از مرز عبور کردند و اهداف نظامی، فرودگاه‌ها و آشیانه‌های نظامی متعلق به ارتش عراق از جمله پایگاه هوایی کرکوک، پایگاه هوایی رشید، پایگاه هوایی علی، پایگاه هوایی التقدم و پایگاه‌های هوایی و اهدافی در موصل، حبانیه، ناصریه، شعیبیه، کوت، بصره، ام قصر و المثنی و فرودگاه بین‌المللی بغداد را مورد هدف قرار دادند و ۶۰ فروند دیگر نیز کار پشتیبانی را در این عملیات هوایی، انجام می‌دادند. شهید «جواد فکوری» طراح عملیات کمان ۹۹ بود. در عملیات کمان۹۹ از جنگنده-بمب‌افکن‌های اف-۵ و اف-۴ برای بمباران مواضع، شکاری-رهگیر اف-۱۴ برای محافظت از هواپیماها، بوئینگ ۷۴۷ و بوئینگ ۷۰۷ برای سوخت‌رسانی و از سی-۱۳۰هرکولس برای جمع‌آوری اطلاعات الکترونیکی و مشخص کردن محل پایگاه‌های موشکی استفاده شد. کمان ۹۹، باعث برتری هوایی نیروهای مسلح ایران در ماه‌های آغازین جنگ گردید. با توجه به حجم و گستردگی عملیات و تعداد هواپیماهای درگیر، این عملیات، یکی از گسترده‌ترین عملیات‌ها در تاریخ نبردهای هوایی است.