─═┅┅═༅ 🌾🌺🌾 ༅══┅─
❖◁...امام عصر عجل ا... صفات والاي ريشه دار در عمويش، قمر بني هاشم و مايه افتخار عدنان را چنين بر مي شمارد و مي ستايد:
✪◁{1}. همدردي و همگامي با برادرش سيد الشهداء علیه السلام در سخت ترين و دشوارترين شرايط تا آنجا كه اين همگامي و همدلي ضرب المثل تاريخ گشت.
✪◁{2}. فرستادن توشه آخرت با تقوا، خويشتنداري و ياري امام هدايت و نور.
✪◁{3}. فدا كردن جان خود، برادران و فرزندانش در راه سرور جوانان بهشت، امام حسين علیه السلام.
✪◁{4}.حفاظت از برادر مظلومش با خون خود.
✪◁{5}. كوشش براي رساندن آب به برادر و اهل بيتش هنگامي كه نيروهاي ستمگر و ظالم مانع از رسيدن قطره اي آب به خاندان پيامبر صلوات الله علیه شده بودند.
📔 المزار، محمد بن مشهدي، از بزرگان قرن ششم
─═┅═༅𖣔𖣔༅═┅┅─
💛⃟📒← #اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج
💛⃟📒← #کانالشهدوصال
ــ ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ ـ ـ
💛⃟📒← http://eitaa.com/joinchat/4034986085C7a82d98680
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
▫️ سیر کردم عدد ابجد و دیدم به حساب
نام زیبای اباصالح و عبّاس یکیست...
🌸 ولادت سقّای آب و ادب، عموی با وفای مولا صاحب الزمان، حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام مبارک.💐
#نوای_انتظار
#حضرت_عباس_علیه_السلام
#امام_زمان
💛⃟📒← #اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج
💛⃟📒← #کانالشهدوصال
ــ ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ ـ ـ
💛⃟📒← http://eitaa.com/joinchat/4034986085C7a82d98680
🌿⃟🌹¦⇢🌿⃟🌹¦⇢🌿⃟🌹¦⇢🌿⃟🌹¦
#ویژگیهای_بارز_قمربنی_هاشم (علیه السلام) در ناحیه مقدسه
بهترین منبع برای شناخت شخصیت قمربنی هاشم عباس بن علی حضرت ابوالفضل(علیه السلام)، سخنان امامان معصوم(علیهم السلام) درباره ایشان است. زیارت نامه هایی که به زیارت نامه های "مأثوره" شهرت دارد، مرجع اساسی برای آگاهی یافتن از امتیازات و ویژگی های حضرت ابوالفضل(علیه السلام) است.
برای حضرت عباس بن علی(علیه السلام) چند زیارت نامه از اهل بیت(علیهم السلام) وجود دارد. هنگامی که امام صادق(علیه السلام) به زیارت مرقد عموی خویش حضرت ابوالفضل رفتند، به ابوحمزه ثمالی زیارت نامه ای آموزش دادند.
امام زمان حضرت مهدی(علیه السلام) نیز خطاب به ابومنصور بن عبدالمنعم بن نعمان بغدادی، زیارت نامه ای را برای شهیدان کربلا نوشتند که به زیارت ناحیه مقدسه ویژه زیارت شهیدان کربلا مشهور است.
در فرازی از این زیارت نامه درباره حضرت عباس(علیه السلام) چنین آمده است: السلام علی العباس بن امیرالمومنین المواسی أخاه بِنَفسِهِ، الا'خذ لِغَدِهِ مِن أمسهِ الفادی له، الواقی. السّاعی الیه بمائه، المَقطُوعة یداه، لَعَنَ الله قاتلیه یزیدبن وقاد و حکیم بن الطفیل الطائی(مصباح الزائر شیخ مفید، ص148*اقبال الأعمال سیدبن طاووس، ص47*بحارالانوار، ج45، ص64 و ج101 ص269).
سلام بر عباس فرزند امیرمومنان که جان خویش را در راه برادرش داد از دیروزش برای فردایش توشه برگرفت، در راه برادر جانبازی کرد و خود را فدایش کرد، از او حفاظت و خود را سپر بلایش کرد، برای او آب آورد، دست هایش قطع شد. خداوند قاتلانش یزیدبن وقاد و حکیم بن طفیل طائی را لعنت کند.
در این زیارت نامه بسیار مهم و با ارزش و روشنگری که از ناحیه مقدسه صادر شده است، برخی امتیازات حضرت اباالفضل العباس(علیه السلام) یادآوری شده است. متن این زیارت سندی مکتوب از حضرت ولی عصر قائم آل محمد(علیه السلام) درباره ابعاد شخصیت عموی خویش حضرت عباس(علیه السلام) است.
#مواسات_و_جانبازی
مواسات به معنای کمک، همیاری، همکاری و مساعدت است. در این زیارت نامه مهدوی، حضرت ابوالفضل با وصف زیبای "المواسی اخاه بنفسه" ستوده شده اند و امام زمان(علیه السلام) برایشان درود فرستاده اند. کسی که برادرش را با جانش یاری و کمک کرد. مواسات با جان، بالاترین و باارزش ترین نوع مواسات است و فراتر از مواسات و کمک مالی، زبانی، قلمی و قلبی است.این سطح از ایمان و وفاداری در حضرت اباالفضل(علیه السلام)، بی نظیر و نمونه است. البته این ارتباط صمیمی و عارفانه متقابل بود. در فرمان امام حسین(علیه السلام) به برادرش حضرت عباس(علیه السلام) برای گفت وگو با دشمنان به منظور گرفتن مهلت تا روز عاشورا چنین آمده است: یا عباس اِرکب بِنَفسی أنتَ یا أخی! (ارشاد شیخ مفید، ج2، ص92). ای عباس! برخیز جانم فدایت ای برادر!
دقت در این کلام امام معصوم(علیه السلام)، جایگاه بلند و بی نظیر حضرت اباالفضل العباس(علیه السلام) را آشکار می کند. امام حسین(علیه السلام) به حضرت اباالفضل(علیه السلام) می فرماید: جانم فدایت.
#آخرت_گرایی
امام مهدی(علیه السلام) در این زیارت نامه صفت "الا'خذ لِغَدِهِ من أمسِهِ" را برای عباس بن علی(علیه السلام) آورده اند؛ از دیروز برای فردایش توشه برداشت. رهایی از دنیاگرایی و وسوسه های شیطانی و سودجویی های گوناگون و قرار دادن دنیا زیر پای خویش برای تامین آخرت و فردای برتر، از امتیازات حضرت ابوالفضل(علیه السلام) بوده است.
#فدایی_اسلام_و_ولایت
امتیاز "الفادی له" نشان دهنده اوج ایثار است. حضرت ابوالفضل(ع) در راه ولایت و اطاعت از امام زمانش، همه سرمایه اش را که عمر و جان خویش بود، فدا کرد.
#حفاظت_و_پاسداری
"الواقی" به معنای حمایت کننده و پشتیبان و پاسدار و نگه دارنده است. حضرت ابوالفضل(علیه السلام) حامی و پشتیبان برادر خویش، رهبر قیام عاشورا و انقلاب کربلا بود. او در حمایت و پشتیبانی از امام حسین(ع) هرگز کوتاهی نکرد
#سقای_کربلا
"السّاعی الیه بمائِهِ" ویژگی دیگر حضرت اباالفضل(ع) است که در زیارت ناحیه مقدسه بیان شده است؛ ایشان کوشش کرد آب برای ولی عصر خویش بیاورد بنابراین آب آورنده و تلاشگر و کوشنده برای سقایت و آب رسانی به امام حسین(علیه السلام) و اهل بیت(علیهم السلام) بود.
#تقدیم_دو_دست_در_راه_خدا
حضرت ابوالفضل(ع) در کلام امام مهدی(علیه السلام) "المقطوعة یَداهُ" توصیف شده است. فداکاری در راه خدا تا قطع دستان، در کارنامه حضرت ابوالفضل(ع) وجود دارد.
در زیارت ناحیه مقدسه که از سوی امام زمان(ع) صادر شده، حضرت ابوالفضل(ع) به عنوان اسوه حسنه در ولایت مداری، فداکاری، جانبازی و پاسداری معرفی شده است. امام زمان(ع) در این زیارت نامه در شش جمله، شش ویژگی بارز حضرت ابوالفضل(ع) را نام برده و ابعاد گوناگون شخصیت الهی ایشان را معرفی کرده اند
http://eitaa.com/joinchat/4034986085C7a82d98680
✅ آيا در تاريخ کسانى هستند که مدعيان نيابت خاصه بوده باشند؟
❇️ پاسخ : آرى، عده اى هم دعوى نيابت خاصه از ناحيه مقدسه حضرت ولى عصر (عجل الله فرجه) نموده اند که به ذکر بعضى از آنها اکتفا مى شود:
1- الشريعى ابو محمد الحسن، که از اصحاب حضرت عسکرى (عليه السلام) بوده واولين کسى است که ادعاى اين مقام را نموده، ومطالبى رابه امامان نسبت داده، ودر حق آن بزرگواران غلو کرده است. سپس توقيع شريف در حق او صادر شد که مشتمل بر لعن والحاد وکفر او بود.
2- محمد بن نصير النميرى، که از اصحاب حضرت عسکرى (عليه السلام) بوده وبعد از شريعى ادعاى نيابت کرده است.
3- ابو طاهر محمد بن على بن بلال که از اصحاب امام عسکرى (عليه السلام) بوده وقضيه او؛ (عمرى) نايب اول امام زمان (عجل الله فرجه) در کتب رجال آمده است.
4- احمد بن هلال کرخى که از اصحاب حضرت عسکرى (عليه السلام) بوده است.
5- حسين بن منصور حلاج، صوفى مشهور، که در ابتداى امر، دعوى نيابت خاصه نموده، ولى بعد از آن پا فراتر گذارده واز او مطالب وادعاهايى صادر شد که موجب قتل او گرديد.
6- ابن ابى غرافر محمد بن على شلمغانى.
7- ابو دلف مجنون، که اول ادعاى نيابت خاصه نموده، بعد غلو کرد وسپس مجنون شد.
8- ابو بکر بغدادى که از دوستان ابو دلف مجنون بوده است.
9- محمد بن سعد، شاعر کوفى که در سال 540 وفات کرد.
10- احمد بن حسين رازى که در سال 670 از دنيا رفت.
11- حسين بن على اصفهانى که در سال 853 از دنيا رفت.
12- على بن محمد سجستانى که در سال 860 وفات يافت.
13- سيد محمد هندى، شاعر واديبى که در مشهد مقدس مى زيسته ودر سال 987 از دنيا رفته است.
14- شيخ محمد مشهدى که در سال 1090 وفات کرد.
15- سيد على مشهدى که در زمان شاه سليمان صفوى پنهانى دعوى نيابت خاصه نمود، ولى بالاخره از عقيده او خبردار شدند وبه همين جهت به قتل رسيد.
16- شيخ محمد فاسى مغربى که در سال 109 از دنيا رفت.
17- ميرزا محمد هروى، اهل هرات که به هندوستان منتقل شده است. در اوايل حکومت مرحوم خاقان ذى شأن فتحعلى شاه قاجار دعوى نيابت خاصه نموده وقبل از تقويت ونفوذ امر، به قتل رسيد.
💛⃟📒← #اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج
💛⃟📒← #کانالشهدوصال
ــ ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ ـ ـ
💛⃟📒← http://eitaa.com/joinchat/4034986085C7a82d98680
🔴 منشور اخلاقی منتظران
🌕 امام صادق علیه السلام فرمودند:
اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد! و مايه زشتى (بدنامى) ما نباشيد!
عَنْ عُمَرَ بْنِ أَبَانٍ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَقُولُ: يَا مَعْشَرَ اَلشِّيعَةِ إِنَّكُمْ قَدْ نُسِبْتُمْ إِلَيْنَا كُونُوا لَنَا زَيْناً وَ لاَ تَكُونُوا عَلَيْنَا شَيْناً.
📗بحار الأنوار، ج ۸۵، ص ۱۱۹
📗مشکاة الأنوار، ج ۱، ص ۶۷
📗عوالم العلوم، ج ۲۰، ص ۶۲۸
✨ منشور اخلاقی منتظران(۱)
✨ منشور اخلاقی منتظران(۲)
🌱🥀🌱🥀🌱🥀🌱🥀🌱🥀🌱
💛⃟📒← #اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج
💛⃟📒← #کانالشهدوصال
ــ ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ ـ ـ
💛⃟📒← http://eitaa.com/joinchat/4034986085C7a82d98680
#علائم_ظهور
🔻امام باقر سلام الله علیه فرمود:
يَا مُيَسِّرُ كَمْ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَ قِرْقِيسَا قُلْتُ هِيَ قَرِيبٌ عَلَى شَاطِئِ اَلْفُرَاتِ فَقَالَ أَمَا إِنَّهُ سَيَكُونُ بِهَا وَقْعَةٌ لَمْ يَكُنْ مِثْلُهَا مُنْذُ خَلَقَ اَللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى اَلسَّمَاوَاتِ وَ اَلْأَرْضَ وَ لاَ يَكُونُ مِثْلُهَا مَا دَامَتِ اَلسَّمَاوَاتُ وَ اَلْأَرْضُ مَأْدُبَةٌ لِلطَّيْرِ تَشْبَعُ مِنْهَا سِبَاعُ اَلْأَرْضِ وَ طُيُورُ اَلسَّمَاءِ يُهْلَكُ فِيهَا قَيْسٌ وَ لاَ يَدَّعِي لَهَا دَاعِيَةٌ قَالَ وَ رَوَى غَيْرُ وَاحِدٍ وَ زَادَ فِيهِ وَ يُنَادِي مُنَادٍ هَلُمُّوا إِلَى لُحُومِ اَلْجَبَّارِينَ.
اى ميسر! ميان شما و قرقيسا چه مقدار فاصله است؟
عرض كردم: به ما نزديك است كنار فرات است.
(حضرت سلام الله علیه)فرمود:
به راستى در آينده در آنجا جنگى واقع مىگردد كه از وقتى كه خداى تبارك و تعالى آسمانها و زمين را آفريده مانند آن واقع نشده و تا آسمانها و زمين باقى است مانند آن رخ نخواهد داد.
سفرهاى است براى پرندگان لاشخور و همه درندههاى زمين و پرندههاى هوا از آن سير شوند، قبيلۀ قيس در آن هلاك شوند كه صدايى از آن شنيده نمىشود.
📚الکافي ج ۸ ، ص ۲۹۵
💛⃟📒← #اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج
💛⃟📒← #کانالشهدوصال
ــ ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ ـ ـ
💛⃟📒← http://eitaa.com/joinchat/4034986085C7a82d98680
Part02_شش ماه پایانی.mp3
10.78M
💫#شش_ماه_پایانی_قبل_از_ظهور
📌قسمت دوم:
💛⃟📒← #اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج
💛⃟📒← #کانالشهدوصال
ــ ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ ـ ـ
💛⃟📒← http://eitaa.com/joinchat/4034986085C7a82d98680
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رازظهور=حضرت عباس (ع)
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
💛⃟📒← #اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج
💛⃟📒← #کانالشهدوصال
ــ ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ ـ ـ
💛⃟📒← http://eitaa.com/joinchat/4034986085C7a82d98680
وظیفهیکمنتظردرامرفرج.mp3
571.9K
وظیفه منتظران در امر ظهور چیست ⁉️
⭕️پاسخ: #ابراهیم_افشاری
🌱🥀🌱🥀🌱🥀🌱🥀🌱🥀🌱
💛⃟📒← #اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج
💛⃟📒← #کانالشهدوصال
ــ ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ ـ ـ
💛⃟📒← http://eitaa.com/joinchat/4034986085C7a82d98680
شهد وصال
💧 از دریاهای نور 🥀▫️ کافی است خودت را به امام زمانت نزدیک کنی! از دوستداران امام صادق سلاماللهع
💧 از دریاهای نور
🥀 همراه!
🔻سخنی از حضرت امام صادق سلاماللهعلیه:
حجّت خداوند همواره با آفریدگانش است.
📚 بحارالانوار، ج23
یعنی اکنون و در این زمانه، وجود مقدّس امام زمان ارواحنافداه همراه ما هستند. آیا ما نیز با ایشان همراهیم؟
مطالب مشابه 🔍: #حدیث
💛⃟📒← #اَللهُمَعجِلالوَلیِکاَلفرج
💛⃟📒← #کانالشهدوصال
ــ ـ ـ ـ ـــــ❁ـــــ ـ ـ ـ ـ ـ
💛⃟📒← http://eitaa.com/joinchat/4034986085C7a82d98680