📌درگذشت علامه محمدتقی جعفری
🔹محمد تقی جعفری متولد ۱۳۰۲ در محله جمشید آباد تبریز بود. در تهران، قم و نجف به تحصیل رشتههای مختلف علوم اسلامی پرداخت و از محمد کاظم شیرازی اجازه اجتهاد گرفت وی از نجف به مشهد و سپس به تهران رفت و تا آخر عمر مشغول تدریس شد.
🔸 میرزا مهدی آشتیانی، امام خمینی (ره)، شیخ مهدی مازندرانی، از جمله اساتید ایشان و عبدالرحیم گواهی، محمد مهدی گرجیان از جمله شاگردانش بودند.
🔹علامه جعفری، حکیم، فیلسوف، متکلم، فقیه و اصولی بود و بیش از ۸۰ جلد کتاب تألیف کرده است. جبر و اختیار، شرح نهج البلاغه و شرح مثنوی معنوی و وجدان از معروفترین آثار اوست. وی به زبانهای عربی و انگلیسی تسلط کامل داشت.
🔹علامه جعفری در ۲۵ آبان سال ۱۳۷۷ درگذشت و در حرم مطهر امام رضا علیهالسلام به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#آبان_۲۵
#علامه_جعفری
🌷@shahedan_aref
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹به مناسبت سالروز شهادت شهید جلیل خادمی
🎥 شهیدی که دلش نیامد به مادرش بگوید می خواهد شهید شود
◽️برادر شهید جلیل خادمی از آخرین دیدار با او می گوید، شبی که حتی به مادرش هم نگفت دارد می رود، چون می خواست شهید شود ...
◾️پاسدار جلیل خادمی در 24 آبان1394 در شهر سامرا عراق توسط گروهک تروریستی داعش به شهادت رسید.
شهید#جلیل_خادمی🕊🌹
📙منبع:کانال هابیلیان
🌷@shahedan_aref
هر روز با شهدا
📖 با معرفت، حتی بعد از شهادت
🎤 گفتوگو با خانم زارع، همسر شهید مرتضی عبداللّهی
👈کتاب «#هواتو_دارم» روایتی دلچسب از روزهای زندگی شهید مدافع حرم «مرتضی عبداللّهی» است؛ فراز و فرودهایی که ما را با یک زندگی ساده اما پرماجرا همراه میکند.
🔹همسر شهید: من توفیق داشتم با شهید مرتضی از سال ۸۶ و بعد از آمدن به خواستگاری بنده آشنا بشوم. آن موقع سن پایینی هم داشتند، حدود نوزده، بیست سالشان بود. برای من چیزی که در مورد شخصیت ایشان خیلی جالب بود این بود که ایشان تکلیف خودشان را و خواستهای که از زندگی داشتند را مشخصاً میدانستند، خیلی تکلیفمدار بودند و بسیار ولایی و کلاً خیلی هم سرزنده و بانشاط بودند، یعنی یک روحیهی خیلی فعال و پر انرژی داشتند. مثلاً ایشان در جمعهای خانوادگی همیشه یک پایهی اصلی تفریحات و مسافرتها و گردشها بودند.
🔹در عین اینکه همان روحیهی سرزنده بودن و نشاط را داشتند برای رسیدن به خواستههایشان نیز به شدّت جدی و با انگیزه بودند و چیزهایی که دوست داشتند را دنبال میکردند. یکی از چیزهایی که برایشان جذابیت داشت همین ادوات و تجهیزات جنگی بود. بارها و بارها درمورد خاطرات دوران دفاع مقدس از پدرشان سؤال میکردند و یا اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داشت خیلی پیگیر بودند و سؤال میپرسیدند و با اینکه رشتهی عمران خوانده بودند، همیشه در کنار درس این موضوعات را پیگیری میکردند. به همین دلیل هم زمینهی آشنایی ایشان با شهید حاج قاسم سلیمانی و جذب ایشان در نیروی قدس فراهم شد.
🗓۳۰ آبان، انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز»
🔍متن کامل گفتوگو را بخوانید👇
khl.ink/f/57722
🌷@shahedan_aref
🌸بسمِ رَبِّ الشُهَدا و الصِدّیقین🌸
❣تلاوت دسته جمعی قرآن کریم هدیه به روح پاک و مطهر همه شهدا برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف انشاءالله
صفحه73
#قرآن_کریم
🌷@shahedan_aref
33.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷۲۶ آبان ماه سالروز عملیات عاشورا در سال ۱۳۵۹ است که در این عملیات حصر سوسنگرد شکست و این شهر آزاد شد.🌷
🌼نماهنگ: فتح سوسنگرد
💐پس از وخامت اوضاع سوسنگرد و اشغال این شهر، در جلسهای در اهواز با حضور حضرت آیتالله خامنهای -نمایندهی امام خمینی در شورای عالی دفاع-، سرلشکر فلاحی -جانشین وقت ریاست ستاد مشترک-، سرلشکر ظهیرنژاد -فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش-، آقای غرضی -استاندار وقت خوزستان- و افراد دیگری، تصمیم به اجرای عملیات آزادسازی سوسنگرد گرفته شد و واحدهای نظامی شرکتکننده در عملیات نیز مشخص گردید.
همان شب، آقای اشراقی داماد حضرت امام خمینی رحمهاللهعلیه، در مکالمهی تلفنی با آیتالله خامنهای، پیام امام را ابلاغ کرد: «تا فردا سوسنگرد باید آزاد شود.»
اما چند ساعت مانده به شروع عملیات، به دستور بنیصدر، تیپ ۲ لشکر زرهی اهواز از شرکت در این عملیات منع گردید.
حضرت آیتالله خامنهای پس از اطلاع از دستور بنیصدر، در نامهای خطاب به فرمانده آن لشگر (سرهنگ قاسمی) دستور دادند که طبق تصمیم قبلی، تیپ ۲ در عملیاتی که منجر به آزادسازی سوسنگرد شد، به موقع وارد شود. دکتر چمران دیگر نمایندهی امام در شورای عالی دفاع نیز در ذیل همین نامه بر ضرورت اقدام سریع و جلوگیری از اتلاف وقت بیشتر تاکید کرد.
🌷@shahedan_aref